Spannendverhaaltje.nl

Lekker joggen in het Park

-
21-08-2010
Het was een mooie zonnige dinsdag ochtend. Na lekker ontbeten te hebben en me te hebben gedouched heb ik mijn korte broek aangetrokken en een schoon t-shirt en ben een flink stuk gaan joggen. Na ongeveer 45 minuten flink door te hebben gelopen kwam ik aan in een rustig parkje vlakbij het centrum van de stad. Het was er opvallend stil. In een afgezet stuk grond liepen wat herten rond, konijnen en geitjes, het was altijd heel leuk om te zien. Achter een paar bomen nam ik plaats op een wat afgelegen bankje om even uit te rusten. Bij het winkeltje vlakbij het park had ik vooraf een grote fles spa gekocht en maaktte die open om mijn dorst te lessen. Heel vreemd, normaal zijn hier altijd wel wat mensen aan het wandelen met hun hond, of wat oude van dagen die hier komen om van hun rust te genieten, maar vandaag leek het wel alsof ik alleen was. Misschien toch wel door de vakantie periode, veel mensen zullen het land wel uit zijn.
Toen mijn grootste dorst was gelest ging ik even met mijn benen gestrekt op de bankonderuit hangen, toen ik plots de grond van het wandelpad hoorde knarsen, er kwam iemand aan. Ik gng rechtop zitten en keek voor me uit. Wat ik toen zag was haast niet te geloven, het was een enorm mooie meid van een jaar of 27 (zelf ben ik 31) die ook aan het joggen was op deze prachtige ochtend. Ze kwam mijn kant op rennen en ze zag er echt oogverblindend uit. Ze had een zwarte stretch broek aan, eentje die haar mooie lange benen en vooral ook haar strakke kontje mooi aftekenden. Verder had ze een sportief topje aan dat lekker strak om haar borsten zat. Ik schat dat ze een volle C-cup had, maar jeetje...wat zag dit er goed uit. Ze kwam in mijn richting, denk niet dat ze mij al had gezien. Ze liep het afgelegen pad in, waar de bank stond waarop ik zat en kwam tot stilstand. Oh, zei ze, ik had niet gezien dat deze bank reeds bezet was, sorry. Snel gaf ik als reactie dat ze gerust naast me mocht komen zitten. Gelukkig deed ze dit dan ook en ze stelde zich voor met de naam Carla. Hoi Carla zei ik, mijn naam is Ramon. Lekker dagje om te joggen he? Ik zit hier zelf ook nog maar net. Ja, zei ze enigszins vermoeid, heerlijk dit weer en lekker rustig in het park. Poe, je krijgt er alleen dorst van. Wil je wat Spa-water zei ik. Nou, als je het niet erg vind, dat sla ik niet af. Ik geef haar de fles en ze zet hem aan haar mond. Gretig neemt ze een paar slokken en morst wat water over haar topje. Oh, zei ze. Shit, haha. Wat onhandig van mij.
Helaas heb ik geen handdoek bij me zei ik, dus ik kan je niet helpen. Jammer zei Carla, ik ook niet, maar het is wel erg nat. Vind je het heel erg als ik mijn top even uit trek? Wow, denk ik bij mezelf, is het zo nat dan? Maar nee hoor, laat je niet tegen houden, van de gedachtes die er toen door mijn hoofd vlogen werd ik lichtelijk opgewonden. Ze had lang donkerblond haar en dat deed ze in een beweging achterover gooien terwijl ze haar topje uit trok. In spanning op wat ik nu te zien zou krijgen keek ik haar verstard aan. Ze had nog een strakke sport bh aan die volgens mij eigenlijk net iets te klein was. Haar volle boezem stak trots naar voren en ze zag dat ik keek. Vind je het echt niet erg, zei ze. Nee joh, ga je gang. Ik werd er behoorlijk opgewonden van en in mijn sportbroek begon er iemand flink tot leven te komen. Ik kon het niet helpen. Onbewust keek ik nog steeds strak naar haar boezem en ze merkte dit goed. Is er iets? zei Carla. Uuuuh, ow, uuh, nee hoor. Weet je het zeker? Nou, uuh, nee. Mijn lul stond in de tussentijd strak in mijn broek. Ok, dan is het goed zei Carla. Ze nam plaats naast me ne ging achterover leunend naast me op de bank zitten. Stiekem keek ik uit mijn ooghoeken en werd er alleen maar geiler van, haar tepels waren stijf, dat was goed te zien. Wat heb je daar? Vroeg ze. Huh? Wat bedoel je? Nou...daar! Waar? In gedachte werd het me te veel en mijn pik stond op volle oorlogssterkte. Ze wees nu duidelijk naar mijn kruis, waar goed te zien was dat ik nogal was opgewonden. Ik kreeg een knalrood hoofd en zei een beetje alsof ik me betrapt voelde dat het niets was. Carla legde echter zonder pardon haar hand op mijn kruis en vroeg of ik dat zeker wist.
Zonder dat ze me de tijd gaf om er op te reageren begon ze me te strelen en stak ze haar hand onder mijn broek. Ze streelde over mijn lans en keek me diep in de ogen. Wat heb je daar? Zei ze nog eens. Tja, zei ik! Er kwam zojuist een bloedmooie meid die aan het joggen was naast me zitten en die liet me niet helemaal koud moet ik eerlijk zeggen.Oh zei ze, dat is mooi. Ze druktte haar lippen tegen de mijne en duwde met haar tond mijn lippen uit elkaar. Ik beantwoordde de kus van haar vurig en vol overgave, we tongden zeker 5 minuten aan een stuk door terwijl ze me langzaam was af aan het trekken. Ineens stoptte ze en trok mijn broek tot op mijn knieen. Zonder pardon nam ze mijn lul in haar mond en begon heftig te zuigen. Ze liktte langs mijn sabel en zoog mijn eikel heerlijk geil naar binnen. In de tussentijd kneedde ze mijn ballen. Ik probeerde met mijn hand naar haar borsten te gaan, amar ze hield me tegen. Ik moest overal vanaf blijven zei Carla. Ze ging door en pijpte me alsof ze bezeten was door een geile sex-maniak. Ik streelde door haar haren, dat mocht dan nog net wel, en ik voelde dat het door pure opwinding niet lang meer kon duren eer ik mijn warme zaad diep in haar mond zou spuiten. Ik kreunde en begon te kronkelen en niet veel later vlogen en enkele klodders heet zaad in haar geile pijp-bekje. Ze sliktte zo veel mogelijk op, maar kon niet alles aan, het sperme liep langs haar mondhoeken en over haar hals naar beneden.
Ik woon hier vlakbij zei Carla, heb je zin in koffie? Wat een vraag zei ik, laten we snel gaan. Na 5 minuten lopen en mekaar flink plagen komen we bij een leuk klein huisje aan. Ze doet de deur open en trek me naar binnen. De deur slaat dicht ze trekt me hard naar zich toe. Alweer vinden onze tongen mekaar en we kussen mekaar vol passie. Ze trekt me mee de woonkamer in en gaat op een stoel zitten. Ze trekt haar bh uit en gooit deze naar me toe. Ik vang hem en uik er heel diep in, gelijk wordt mijn lul weer keihard. Ik kijk haar aan, en zie 2 heerlijke bloedgeile borsten met keiharde tepels, ik word er gek van. Ik loop naar haar toe, pak haar borsten en begin wild aan haar tepels te likken. Ondertussen trek ik haar legging uit en haar slipje, ruik ook hieraan en voel dat het behoorlijk nat,zoet en geil ruikt. Ik doe haar benen uit mekaar en kijk naar een heerlijk kaal glinsterend kutje. Ik ga op mijn knieen voor haar zitten en straal met mijn vinger over haar lipjes. Haar klitje steekt een klein beetje uit en dat kneed ik voorzichtig tussen duim en wijsvinger. Langzaam duw ik 1 vinger bij haar naar binnen en begin haar langzaam te vinderen. Met een andere vinger dus ik haar schaamlippen een beetje aan de kant zodat ik haar lekker kan verwennen met mijn tong. Ik vinger haar nu wat vlugger en zo diep als ik maar kan, met mijn tong draai ik rondjes rond haar klit en lik er aan als een hondje. Ze kreunt en kronkelt op haar stoel en ik wordt er alsmaar geiler van. Af en toe duw ik mijn tong zo ver als ik maar kan haar grotje naar binnen en mijn inmiddels 2 vingers worden heerlijk opgezogen door haar. Ze begint heftiger te bewegen en kreunt enorm geil. Wow, mijn lul is in alle staten en het geilste wat ik ooit heb gezien ging nu gebeuren, ze komt klaar, maar voor het eerst zie ik een vrouw spuitend klaar komen, wat geil, haar kutvocht spetterd over mijn hele boven lichaam. Wat een genot, wat een heerlijk zoet sapje. Ik probeer er zoveel mogelijk van op te vangen en Carla kreunt alles bij mekaar. Als ze weer een beetje tot rust komt trek ik haar van der stoel af, rek mijn kleren uit en ga zitten, mijn staaf recht omhoog. Zo zei ik....kom maar lekker zitten schat, nu wil ik je neuken.
Carla laat zich dit geen 2 keer zeggen en gaat boben op me zitten. Mijn lul gaat helemaal naar binnen en omdat ze zo super geil is klaargekomen lijkt het wel alsof ze helemaal is opgevuld met glij-middel. Mijn pik gaa totaan mijn ballen in 1 keer naar binnen. Wow, wat ben jij een geil sexbeest zei ik. Nou zei Carla, dat moet jij nodig zeggen, ik ben in tijden niet zo heftig klaargekomen. Ze begint op me te rijden en gaat sneller en harder op en neer. Ik neem haar tepels in mijn mond, amar door het heftige bewegen van haar op de stoel vliegen ze regelmatig weer weg. Ik voel mijn zaad borrelen in mijn zak en het zal niet lang meer duren. Na nog geen 5 minuten spuit ik mijn hele zak weer leeg in haar heerlijke kut, ook Carla krijgt haar 2e orgasme, en dat is weer minstens net zo heftig als toenstraks. Haar geil en mijn sperma vloeien samen en de kamer is gevuld met geile sexluch en zweet. Ze kijkt me aan en we zoenen heel vurig met mekaar.
Zo zegt ze, van al dat joggen krijg je het echt warm, ga je mee in de douche? Graag zei ik, heel graag! We lopen de trap op en zepen mekaar lekker in. Uiteraard kunnen we niet echt van mekaar afblijven en begint ze mij weer te pijpen, vlak voordat ik voel dat ik ga komen duw ik haar van me af, en begin nogmaals haar kutje heerlijk te beffen. Na een paar minuten stop ik en draai haar om met haar rug naar me toe. Achterlangs dus ik nu mijn hete paal in haar kut en begin haar van achteren te neuken. Diep, snel en hard. Het duurde niet lang of we kwamen weer samen voor de 3e keer klaar.
Dit was de geilste dag in mijn leven en sinds die dag gaan we vaak samen joggen. En na dat joggen volgen er meestal een paar heerlijke uurtjes. Wat is die Carla een gigantische kanjer.
Aantal keer gelezen:
599
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)