Spannendverhaaltje.nl

Kuisheidsgordel

-
27-08-2012
Al zeg ik het zelf, ik ben een lekker stuk met twee fier overeind staande stevige tieten die worden bekroond door een paar lekker harde tepels. Ook mijn kutje mag er wezen en mijn schat zorgt ervoor dat het altijd lekker kaal is. De lipjes puilen een beetje uit en mijn kittelaar staat altijd fier overeind, klaar voor een lekkere neukbeurt. En die krijg ik regelmatig want ook mijn man houdt van seksspelletjes en ik wordt iedere avond stevig verwend. Ook overdag kan ik mijn kut niet met rust laten. Meerdere malen vinger ik me naar een lekker orgasme en neuk mijn geile snee met alles wat maar op een lul lijkt. De steel van de stofzuiger is een heerlijk speeltje en ik kan er heel intens op klaarkomen. Op zekere dag had ik mijn kut zo uitbundig verwend dat er ’s avonds bijna geen leven meer in te krijgen was. Dat viel natuurlijk meteen op en mijn man was het hier echt niet mee eens. “Ik spuit mijn kwak toch ook niet in een zakdoekje als ik overdag geil ben”, zei hij. Hij heeft er een stokje voor gestoken door een kuisheidsgordeltje voor me te maken met een slotje, waarvan de sleutel om zijn hals hangt. Door een spleetje kan ik een plas maken, maar iets in mijn kut steken is er niet meer bij. Mijn gedachten zijn door het gordeltje voortdurend bij mijn kut en ik word daar botergeil van. Maar wat ik ook probeer, ik kan mezelf niet klaarmaken en dat maakt me zo ontzettend heet dat ik ’s avonds, wanneer hij thuiskomt, gebukt over het aanrecht klaar sta en trillend van ongeduld wacht op de sleutel in het slot en zijn lul in mijn kut om me te neuken tot ik sterretjes zie. Voor de weekends heeft hij een tweede gordeltje voor me gemaakt, waar diverse hulpstukjes op kunnen worden gezet, zoals een kussentje met nopjes dat voortdurend tegen mijn kittelaartje wrijft en me zo hitsig als wat maakt. Er kan ook een kleine dildo op, die in mijn kut zit en me steeds op de grens van een orgasme houdt. In mijn kontje zit een dildo met een knobbel zodat mijn sluitspier alles op zijn plaats houdt. Als ik mijn gordeltje zo draag ben ik bijna niet te houden, zo heet maakt het me.

Als mijn mannetje dan ook nog in mijn oor fluistert, dat hij zo meteen zijn dikke lul in mijn kut zal pompen om zijn sperma in dikke klodders tegen mijn baarmoeder te spuiten, loopt het geil uit mijn kut en kom ik spontaan klaar. Zijn nieuwste bedenksel is een soepele veer met daarop een zwaar balletje, dat bij ieder beweging heen en weer deint in mijn kut en alle hoeken van mijn geile snee masseert. Iedere stap, die ik zet, voel ik tot in de uiteinden van mijn zenuwen en ik word er zo ontzettend heet van dat ik in staat ben de eerste de beste vent bij zijn lul te grijpen. Zonder onderbroekje gaan we dan op stap en bij een drankje aan de bar kan ik nauwelijks stil staan en beweeg voortdurend mijn bekken om te genieten van die masserende bal in mijn hete snee. Geil tot in de toppen van mijn vingers fantaseer ik dat de lekkere bink naast me zijn handen op mijn billen legt om zijn dikke lul tot diep in mijn kletsnatte flamoes te raggen. Hij vraagt me te dansen en op trillende benen volg ik hem naar de dansvloer. Het ritme van de muziek laat mijn genotsbal op en neer dansen in mijn geile snee en golf na geile golf door mijn lijf sturen. Ik voel een ontzettend hevig orgasme opkomen, probeer het nog tegen te houden door rustiger te dansen, maar dat is voor mijn partner het sein om me wat dichter tegen zich aan te trekken, waarbij ik duidelijk de dikke bobbel van zijn snaarstijve lul tegen mijn heup voel. Dat is teveel, ik kom zo intens klaar dat ik sta te trillen op mijn benen.

Golf na golf trekt de extase door mijn lijf en ik weet me nauwelijks te beheersen niet naar mijn kut te grijpen. Bijna ga ik tegen de vloer, maar gelukkig houdt mijn partner me stevig vast. Verbaasd kijkt hij mij aan en met moeite weet ik iets van “teveel drank” te stamelen, voordat ik met pijn en moeite naar de bar terug vind en me door mijn man snel naar huis laat brengen om datgene in mijn van geilheid gloeiende kut te krijgen, waar ik de hele avond naar heb verlangd: een keiharde dikke lange lul, die me met diepe halen naait tot ik de golven van een intens orgasme door mijn lijf voel jagen om pas minuten later voldaan en fantastisch doorgenaaid tot mijn positieven te komen en dromend van lullen van super formaat in al mijn geile openingen in slaap te vallen.
Aantal keer gelezen:
1363
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)