Spannendverhaaltje.nl

Koude winter nacht

-
16-08-2010
Het was een koude winternacht. door het guure weer begaf de ketel dus de loodgietter gebeld.Die knappe kerel kwam sneer snel. Nadat hij binnen kwam werd ik al een beetje warmerder die knappe bink te zien.Hij begon met de ketel te repareren. Toen vroeg ik of ie een kopje koffie wauw.Dus lekker koffie voor twee gezet. De koffie was erdoor en ik heb hem geroeppen voor de koffie. Schenk de koffie in.En we genietten samen van de koffie mijn vriendin kwam onvoorwacht langs ik was verrast. En had een leuke dvd voor mij meegebracht ik wist van niks en doe de dvd erin en tot mijn grote schrik was het een stevige pornofilm.
WAUW ik hem er even af doen zegt de loodgietter van laat hem toch aan je goeft hem voor mij niet uit te doen krijgen jullie het meteen een beetje warm. Hij had gelijk ik en mijn vriendin kregen het er warm van en de loodgietter ook want zijn overal begint meer op een tent te lijken dan een overal.Wij kunnen onze ogen niet van hem af houden en zagen zijn tentje steeds ietsje groter worden. Waarop de loodgieter zegt bevalt het uitzicht jullie. Wij zeiden ondeugend mmmmmmm wij willen graag zien welke mast die tent heeft. Hij bedenk zich niets en doet zijn overal uit. En komt vlak voor ons staan.En mijn vriendin is er sneller bij als mij zij had hem sneller in de mond als ik.Ze was druk en ging van op en neer met haar mondje.
Ik sta er vlakbij en hij vraagt mij mijn trui uit te doen.Hij begint mijn borsten te maseren en aan mijn tepels te sabbelen. Ik streel zijn borstkas die gespierde borstkast zonde haar waar ik heel erg gek op ben.Beginnen we te zoennen en mijn vriendin is beneden nog druk bezeg ze kriebelt zijn zak en pijpt hem zow lekker dat hij zegt stop en hij legt mij op de tafel en begint mij te beffen zij trekt ook haar kleren uit. En masseert zijn zak nog.Na een lekker natgelikte doos te hebben en mij flink te hebben gestreeld op mijn klitje en mij te hebben gevingert pakt hij zijn liefdesbux en ramt hem bij mij naar binnen wat was dit geil mijn vriendin begint mijn borsten te maseren en te zoennen en komt op de tafel staan terwijl hij mij heerlijk verwent beft hij haar en streelt haar klitje.
Zij wordt hier zo opgewonden van dat ze spuitend klaarkomt in de loodgietter zijn gezicht. Hij wordt zo opgewonden dat ie spuiten in mijn kut en over de buik en borsten klaarkomt. En van het heele gedoe kom ik ook klaar. Wij zijn samen onder de de warme douce gegaan die eindelijk weer heel was. En hebben we elkaar nog even naar verwend.
Aantal keer gelezen:
525
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)