Spannendverhaaltje.nl

Koele hitte

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Andre meer verhalen van Andre Cątra onze buurvrouw is het type koele manager. Afgestudeerd in rechten en accountancy, en een management functie bij Exon. Zij en haar man John vertonenen zich wel deel op activiteiten in de buurt maar blijven altijd kort en gedragen zich koel en afstandelijk. Zo hebben we in onze straat afgesproken dat we ieder de collecte voor een goed doel voor ons rekening nemen. Echter Cątra en John hebben hiervoor geen tijd. Onlangs was het mijn beurt om rond te gaan en belde ook aan bij Cątra en John. Oh hallo zei ze natuurlijk doen we mee, ze geeft altijd ruimhartig en duwde € 50 in de bus voor het KWF. Dank je zei ik, wanneer iedereen zo mee doet kan men veel goed werk verzetten en lachte naar haar. Ja zei ze er is nog veel te doen en er komt te weinig geld binnen. Ik begon een verhaal over de collecte activiteiten en probeerde haar te motiveren om ook een fonds te adopteren.
Lachend zei "Moet je kijken wat een lelijke vent als ik al binnenhaal, een mooie vrouw als jij kan dat makkelijk overtreffen". Mijn opmerking had haar geraakt en zei toonde interesse hoe het collecteren in zijn werk ging, welke fondsen etc. Ik denk dat je gelijk hebt kom even binnen en vertel me hoe ik een collecte kan oppakken. Ze schonk iets te drinken in en stelde tal van vragen en ik gaf haar tips zo kwamen we ook op de persoonlijke presentatie. Van het een kwam het ander en ik toonde haar aan de hand van voorbeelden uit de aanwezige glossey bladen aan dat zei haar charmes maximaal kon uitbuiten. Ze raakte helemaal enthousiast en stelde voor dat we een rollenspel speelden waarbij zei als collectante binnen zou komen. Ze verliet de kamer en na ca. 10 minuten klopte ze aan. Ik deed open en was verbaasd van de metamorfose. Ze had zich snel omgekleed, mantelpakje uit en losse blouse met kort vrije tijds jurkje. De blouse viel ver open een daaronder had ze een te kleine BH aan waardoor haar borsten net niet in de startblokken stonden om naar buiten te rennen. Haar haar had ze los, een super sexy maar tegelijkertijd stijlvolle verschijning. Een elegante beauty. Ik besloot het spel mee te spelen en deed wat koel en afwijzend om mee te doen met haar collecte.
Waarop ze al haar charmes in de strijd gooide, iedere man zou voor haar smelten en ze zou bakken vol geld ophalen. Ze besloot een collecte op te pakken en ik zou haar coachen. Intussen was ik al twee met haar in gesprek en besloot verder te gaan. Het toeval wilde dat één van de buren in echtscheiding raakte en de collecte ronde niet wilden doen. De kans voor Cątra, zo belde ze bij ons aan voor een bijdrage, Joan mijn vrouw was naar fitness en ik besloot haar te testen en reageerde wat koel op Cątra. Ze gooide al haar charmes in de strijd en ik daagde haar uit. Ze zei er veel voor over te hebben als de mensen maar een bijdrage gaven. Hoeveel is veel, zei ik plagend en keek indringend naar haar borsten. Ze lachte en friemelde aan haar blouse zodat haar borsten nog beter zichtbaar werden. Ik gaf me gewonnden en zei om even binnen dan zal ik even geld pakken. Ik pakte een briefje van € 20 en stopte dat tussen haar borsten, wreef kort over haar rechter borst en gaf haar een zoen om de wang. Je hebt er inderdaad veel voor over, zoveel hoeft nou ook weer niet.
Bij strelen van haar borst had ik al een harde tepel gevoeld en zag nu dat beide tepels keihard werden. Volgens mij vindt je dit spel leuk en wordt je er bloedgeil van zei ik. Ze lachte en ik schoof een hand overhaar dijbeen omhoog onder haar rokje. Dit pad over bloot vlees eindigde bij een kleine string. En toen ik daarover wreef voelde ik dat ze al drijf nat was. Onze collectante was supergeil van haar rol en bezeten om veel geld op te halen. Ik pakte de collectebus uit haar hand en nam haar in mijn armen, waarbij we in een diepe tongzoen verzeilden. Het werd een heet bezoekje waarbij ik haar langs twee kanten een orgasme bezorgde en zij me een heerlijke pijpbeurt gaf. Zo en nu verder op pad en stuurde haar na ca. 1 uur weg. Die week zag ik haar steevast rond 18.30 uur vertrekken en het viel me op dat ze zelden voor 22.30 uur thuis kwam. Toen ik haar zaterdag sprak en informeerde hoeveel ze had opgehaald zei ze € 8.647,30. Een record, normaal halen we rond de € 2.500 op in onze wijk. Tijdens het laatste buurtfeestje viel me op dat ze het middelpunt van gesprek was en met veel buurmannen zeer joviaal omging. Van een buurman kreeg ik een goede tip, die zei als je haar een goede bijdrage geeft is ze goedkopeer dan een dure hoer.
Aantal keer gelezen:
668
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)