Spannendverhaaltje.nl

Kinky Party 1

-
16-08-2010
We zijn afgelopen zaterdag naar een kinky party geweest en wat ik daar heb mee gemaakt is ongelooflijk. Maar laat ik me eerst even voorstellen ik ben Emilia ben 20 en ben 1,68 lang heb lang blond haar en blauwe ogen. Zaterdag avond ik ben bij mijn vriend thuis en we bereiden ons voor om naar een kinky party te gaan voor ons is dat de eerste keer dus spannend we weten niet wat we kunnen verwachten. Ik kleed me in een zwart kort leren rokje met hoge leren laarzen en een leren topje dat eigenlijk te klein is. Binnen in de disco eerst wat drinken en dansen op de muziek het is er aardig druk en gezellig we kijken een beetje in rondte er is ook een darkroom.
Ik ben daar wel benieuwd naar en vertel dat aan mijn vriend hij zegt dat we later wel een gaan kijken we gaan naar de bar en drinken daar wat we raken aan de praat met een stel gasten die daar ook staan het valt me op dat ze vaak naar mijn kruis kijken dus ik kijk naar beneden om te kijken wat ze zien het blijkt dat ze zo tegen mijn witte string staan te kijken dat komt omdat ik op een kruk zit en daar niet mijn benen over elkaar kan doen en omdat mijn rokje te kort is ik probeer mijn rokje naar beneden te trekken maar dat lukt niet echt mijn vriend zegt dat het niet erg is en dat ik me daar niet te druk om moet maken.
We drinken nog wat aan de bar en ik begin al de alcohol te voelen. Ik vraag aan mijn vriend of hij zin heeft om te dansen en we gaan de dans vloer op en gaan dansen de gasten die aan de bar zaten komen er ook bij en dansen mee. Mijn vriend fluistert in me oor dat al die gasten op mij geilen, en hij vraagt of ik een beetje eroties wil dansen zo gezegt zo gedaan ik ga een beetje eroties dansen en er komt een jongen achter me staan en slaat zijn armen om me heen en danst zo met me er komt dan nog een jongen voor me staan en duwt me tegen zich aan daar sta ik dan gedrukt tussen twee gasten die hun handen lans mijn lichaam laten glijden en me overal betasten even later fluistert de jongen achter me dat ik naar de wc moet gaan en mijn slip moet uit trekken en dan weer moet terug komen. Ik loop op mijn vriend af en vertel hem wat die jongen tegen me zij hij vraagt me of ik dat wil ik vertel hem dat ik het niet weet mijn vriend zegt dat ik moet doen wat ik wil.
Even moest ik twijfelen maar ik vind het best spannend en besluit het te doen ik ga naar de wc en trek daar zo als gezegt mijn slip uit en ga terug. Toch wel eng gevoel ik heb zoiets nog nooit gedaan. Ik loop terug naar mijn vriend en vertel hem dat ik geen slip meer aan heb en ga weer dansen en ja hoor de gene die het tegen me zij stond gelijk weer achter me en pakte me stevig vast en de ander kwam weer voor me staan nu voelde ik de handen van die achter me stond over mijn borsten gaan en zo naar beneden en hij ging weer naar boven en kneden mijn borsten de jongen die voor me stond had zijn handen op mijn kont en kneden die lekker. Ik voelde de handen van mijn borst naar mijn buik glijden en zo naar beneden over mijn rok en toen onder mijn rok weer naar boven en over mijn kale venusheuvel.
Ik keek mijn vriend aan en die glimlachte naar me hij vond het allemaal best. Op eens voelde ik een vinger bij me naar binnen gaan en was al zo nat dat hij makkelijk naar binnen kon zo werd ik midden op de dans vloer gevingerd door een wildvreemde. Ik vond het heerlijk ik kreeg zo mijn eerste orgasme ik werd gevraagd of ik mee genomen naar de darkroom daar binnen viel het wel mee met de donker het was een beetje duister maar je kon wel iedereen zien er waren er allemaal banken ik ging op een bank zitten en mijn vriend kwam naast me zitten en we begonnen heftig te zoenen ik voelde een hand onder mijn rok gaan van wie die was ik wist het niet daarom was het ook zo spannend ik werd weer gevingerd. Toen werd ik ineens door heel veel handen betast aan alle kanten ik voelde handen over mijn benen over mijn borsten enz.
Ik vond het heerlijk om zo betast te worden mijn vriend trok zijn broek naar beneden en vroeg of ik hem wilde pijpen met mijn knieŽn op de bank zoog ik mijn vriend ik voelde hoe iemand zijn pik in mijn kut duwde en een ander pakte mijn hand en bracht die naar zijn pik ik voelde dat mijn vriend ging klaar komen en ik zoog zo hard als ik kon hij kwam in mijn mond en ik slikte alles gulzig door toen ging mijn vriend opzei en er ging iemand op de bank liggen ik begon hem direct te pijpen toen de man die mij aan het neuken was alles in me gespoten had ging ik op de pik zitten van de man. Die op de bank lag en ging hem bereiden ik voelde ineens een tong lans mijn kont gat gaan en mijn kont werd gelikt zo kwam ik weer tot een orgasme ineens voelde ik een pik tegen mijn kont aan gaan ik wilde me verzetten want ik had nog nooit een pik in mijn kont gehad.
Mijn vriend wilde dat altijd wel maar ik durfde niet maar voor dat ik iets kon zeggen ramde hij hem er al helemaal in het deed pijn en ik verkrampte helemaal maar de pijn ging snel weg en begon zelfs lekker te worden ik keek om, om te zien wie de man was die mij zohard in mijn kont beukte en zag dat het mijn eigen vriend was. Plotseling werd mijn hooft beet gepakt en een lul mijn mond binnen geduwd ik begon werd nu in al mijn gaten geneukt ik had nooit durfden dromen dat dit ooit zal gebeuren maar toch. Als de een klaar was verwisselde hij met een ander er leek geen eind aan te komen iedereen die binnen kwam probeerde mij te neuken ik heb er die avond zeker 30 in me gehad. Gelukkig maakte mijn vriend er een eind aan anders had ik er nog 100 over me heen gehad.
Daar zat ik dan op de bank in de darkroom helemaal naakt en door geneukt mijn vriend zocht mijn kleren bij elkaar en die trok ik weer aan we gingen de darkroom uit om aan de bar wat drinken ik voelde mij kut en kont branden maar ik vond het heerlijk. Na wat gedronken te hebben gingen we naar huis na vanavond zal mijn leven nooit meer hetzelfde zijn.
Aantal keer gelezen:
666
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)