Spannendverhaaltje.nl

Kindje maken

-
16-08-2010
Ik ben voor een jaar in een andere stad gaan werken. Er werden zeker zo'n 300 man die tijdelijk door de firma werden overgeplaatst. De lokale medewerkers organizeerde allerlei BBQ's en feestjes om ons zo snel mogelijk welkom maken. Om eerlijk te zijn, ik ben niet zo'n feest neus, meer ingenieur dan playboy. Een van de secretaresses, was een gereserveerde blonde vrouw van 28 jaar waarmee ik dagelijks kontakt had. Ik werd uitgenodigt voor BBQ dat zij georganiseert had voor een kleinere groep. Ik kwam op haar huis aan, een beetje vroeg, zodat ik de eerste was. Ze had haar badjas aan en zei dat ze een beetje achter op het schema is. Of ik de gasten wil opvangen, pak vast een drankje en er was een goeie film op de sateliet tv.
In de achtergrond hoorde ik water van een douche en later de haardroger. Na een 25 minuten was zij kennelijk klaar met optutten, riep dat ze er zo bij kwam. Ondertussen was er niemand gekomen, ik begon dus wel zo'n beetje denken dat dit geen BBQ zou worden. Plotseling was ze in de kamer, leunde van achter tegen de bank en dan draaide haar benen op de bank, een op de leuning en de andere op de bank. Ze zag er prachtig uit, maar had een heel dun doorzichtig nachthemd aan en met haar benen uit elkaar kon ik dus duidelijk zien dat zij echt blond was. Zij had ferme borsten met hard vooruit staande nippies. Wat een mooi figuur had ze en jezus wat had die vrouw mooie lange benen. Ik werd meteen zo hard dat het zeer deed. Zij pakte mijn handen en zei kijk me aan, ik wil je iets vragen. Jeetje, ze vroeg me of ik haar zwanger maken wou. Zij wou een kind hebben, wil niet vast aan een man zitten, en nee, ze is geen lesbienne.
Zij had verschillende mannen bekeken en vond dat ik de meeste eigenscappen en voorkomen heb die zij ook graag in haar kind wou hebben. Ook zeu ze dat ik niet verantwoordelijk voor het kind zal zijn en dat ik moest tekenen om volledig afstand te doen als er inderdaad een kind van komen zal. Andersom, zou zij een dokument tekenen dat mij dus geheel vrij van alle verantwoordelijkheden houd. Dat eenmaal uit de weg, zou zij mij een wilde avond en nacht geven. Die vrouw was op dit moment echt niet gereserveert! Ik had nog nooit zo'n heerlijke geile vrouw meegemaakt. Het begon met tongzoenen, likken en uitkleden. Eerst ging ze mij pijpen, zij op haar knieen en staande. Ik kwam bijn klaar toen ze zich omdraaide en haar kut in de lucht stak. Ik moest in haar kut klaarkomen. Weer zoog ze mijn pik, en werd weer hard.
Nu was het mijn beurt haar kut te likken, alhoewel mijn eigen geil uit haar kut druipte, het was heerlijk om haar sap te proeven en tegelijk haar klit te bewerken met snelle bewegingen van min tong. Gillend kwam ze klaar! Stop je lul in me kut, neuk me, neuk me hard, stop je zaad in me, ohhhhh jaaaa jaaaa, maak me zwanger! Ik ben klaar gekomen, maar nog nooit zo lekker en zo intensief. Wij waren alletwee slaperig geworden en gingen naar haar bed, en vielen in elkaars armen in slaap. Midden in de nacht werd ik wakker, ze was mij zachtjes aan het pijpen. Ze stopte en ging op haar rug liggen en zij doe het nog maar een keer als je op mij ligt. langzaam in en uit haar sappige kut. Ze had heel mooi gevormde schaam lippen en en heel trots klitje. Het tempo ging langzamer omhoog, en ze moedigde mij aan om klaar te komen. Tegen de tijd dat zij net begon te komen, waren mijn kloten klaar als een paar zaad granaten.
Wij hielden elkaar na afloop, ik gleed uit haar. zij pakte haar benen die ze met haar knieen tegen haar borsten had getrokken. Zo zei ze, nu blijft alles er in en is de kans het grootst dat ik zwanger van je word. Drie weken later liet ze mij weten dat ze 4 dagen laat was en bedankte mij. En dat is het laatste wat ik van haar heb gezien, ze is bij de firma weg gegaan en verhuist.
Aantal keer gelezen:
1111
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)