Spannendverhaaltje.nl

Keuken

-
21-08-2010
Hallo mijn naam is tom. En de verhalen hier brachten me op het idee jullie mee te delen wat ik overlaatst meemaakte. Ik ben een jongen van 18 jaar met een normaal uiterlijk, aan de aandacht van de meiden kan je zeggen dat ik er best mag wezen. Ik werk al sinds enkele jaren als afwasser in de keuken van een Aziatisch restaurant om zo mijn zakgeld een beetje op te drijven. Het werk is werkelijk saai, maar enkele elementen werkten de laatste tijd mijn plezier om te gaan werken de hoogte in. In de keuken werken samen met mij 3 andere mensen waaronder 1 vrouw. Deze is een iets oudere aziatische vrouw van rond de 30, 40 jaar met best wel een aantrekkelijk gezichtje. Haar figuur was moeilijk te ontcijferen want ze droeg steeds slorige kleren voor het werk, ze was zeker niet dik en zoals de meeste Aziatsche mensen was ze klein. Maar haar contouren bleven een raadsel, wat me wel aantrok in haar. Ze was de enige in het restaurant die me soms aansprak. Meestal gingen deze over de normaalste zaken want haar nederlands was nog niet van het beste. Ik ging dus vorige weekend zoals elke weekend tegen de middag aan naar het restaurant om daar alvast te beginnen aan het werk van de voormiddag. Het was stevig druk die dag en in de smalle keuken (te vergelijken met een lange gang) passeerde de chinese vrouw al glimlachend steeds zeer dichtbij waarbij ze me telkens licht aanraakte. Het verwonderde me dat ze zo aantastelijk was vandaag, maar ik vond het zeker niet erg.
Naast het glimlachen vertoonde ze de rest van de tijd, tijdens het werken, een strenge blik en beval me soms in het gebrekkig nederlands dingen te gaan halen voor het eten. Naarmate de avond vorderde werden de aanrakingen steviger en werden de bevelen vuriger uitgesproken. Mijn verwondering werd groter en vroeg me af wat ze bezig was. Op een rustig moment kwam ze naast me staan en we begonnen wat te praten. Uit het niets vroeg ze me ‘Heb jij vriendinnetje’. Waarop ik een beetje verlegen ‘Neen’ antwoorde. Ze keek verbaasd en zei ‘Knappe jongen toch?’ en besloot deze zin met een knipoog. Hierdoor mijn verwondering werd een beetje beantwoord en haar acties waren misschien toch van verzekerde aard. Het volk stroomde wederom binnen, wat onze babbel beeindigde. Maar haar spelletjes gingen door. Ze passeerde weer eens en kneep in mijn billen of ze kwam met haar borsten ontzettend dicht tegen me aanleunen tijdens het passeren. Ik kon me nu lichtelijk voorstellen hoe deze eruit zouden zien en dat was niet mis. Haar spelletjes wonden me nu enorm op waardoor ik met alle moeilijkheden mijn pik in bedwang kon houden en deze een beetje goed moest steken. Daar stond ik dan in de keuken af te wassen met een een harde paal in mijn broek. Toen ze me weer betastend passeerde, kon ik het niet meer houden en besloot ook iets te doen. Ik moest wel oppassen met mijn acties omdat er zich nog enkele mensen in de keuken bevonden. Ze vroeg me twee loempia’s in het frituur te gooien waar ze voor stond en ik dacht nu is mijn kans, ik pakte deze van het keukenaanrecht en liep naar het frituur. Ging achter haar staan en duwden me tegen haar billen aan waardoor mijn stijve paal er recht tussen kwam te staan.
Even zo staan blijvend gooide ik de loempia’s het frituur in. Over haar gebogen zag ik dat ze schrok, maar plots begon ze haar achterste een beetje in cirkeltjes te bewegen. ‘Oh sorry’ zei ik ‘wat is het hier toch smal’. Ze glimlachte even ‘Geen probleem’ zei ze. Het ingaan op mijn actie had me zot gedreven, maar ik kon niets meer ondernemen. Het zou waarschijnlijk uitdraaien op dat ik ’s avonds op mijn eentje de stoom zou moeten aflaten. Ik ging weer naar mijn normale doen. Toen ze weer om iets uit de voorraadkelder riep. ‘Mango’ssss snel’ en ze likte even over haar lippen terwijl ze dit vroeg. Ik ging rustig de trap af en op zoek naar de vruchten. Plots hoorde ik iemand anders van de trap komen. En daar stond ze ‘Leuk ja?’ vroeg ze. ‘Wat bedoel je’ antwoorde ik. ‘Bekijk je broek, dan weet je’ zei ze. Haar gebrekkige taal was best grappig en ik schoot een beetje in de lach. Waarop ze met een streng gezicht aankeek ‘Niet grappig, doe wat ik zeg’ Ik verschoot even op haar serieuze taal. ‘Laat zien wat je hebt daaronder’ ze wachte niet op antwoord en trok mijn broek naar beneden waarop mijn jongeheer te voorschijn schoot. ‘Op het werk, allé allé allé’ zei ze en begon vakkundig haar mond over mijn lul heen te schuiven. Dit was dus mijn kans te ontdekken wat er zich onder de vuile werkkleren schuilde. Ik tilde ze van mijn lul en lifte haar sweater op waardoor een mooie boezem gehuld in een zwart bhtje te voorschijn kwam, een mooie C denk ik wat me eigenlijk wel veel leek voor zo een aziatische dame. Ze schreeuwde ‘Geen tijd’. Ik vroeg ‘Wat?’. Brutaal sloeg ze me even en zei ‘Neem me, nu of niet’. Ze draaide zich om en wou weggaan. Met mijn broek op mijn knien trok ik aan haar arm en trok ik haar broek naar beneden.
Wat een heerlijk achterste kwam me daar te voorschijn, geen verschijnselen van enige celulitis en toch geen kleine poep. En naar mijn verbasing droeg ze een string. Het was gedaan met vriendelijk te wezen. Ik trok de string weg en duwde de oudere dame voorover. Ik plante mijn lul in haar sappige strakke poesje en begon haar hevig te berijden. Ondertussen gingen mijn handen langs haar zij naar haar boezem toe die ik uit haar bh lepelde. Haar tepels waren hard als een verouderde babyspeen en ze begon te hard te hijgen met een klein lachje van vreugde. ‘Jah, dit moet je doen’ ‘Ooooohhhh,ja ik wil al lang’ Ze begon stevige te draaien met haar achterste, alsof ze aan het dansen was en bereed me zo meesterlijk terwijl ze zelf met de ene hand haar klitje bewerkte en met de andere mijn billen in de goede richting dirigeerde. Het duurde niet lang of ik spoot haar helemaal vol. ‘Jah goed jongen, doe maar’. Ik genoot na rechtstaand met mijn reeds slappe lul in haar mooie vagina. ‘ik heb niet genoeg’ zei ze. Logisch want ik was zoals iedere gezonde jongeman de directe opwinding niet gewoon en veel te snel voor haar gekomen. Ze ing op haar buik liggen en trok me mee naar beneden. Met enkele mooie billen bewegingen stond mijn pik al snel weer in de goede stand. Ze lag daar op de grond en duwde enkel haar ronde billen de lucht in, mijn pik floepte uit haar vagina. Snel zei ze ‘Niet erg’ keek achterom pakte mijn pik en stak em in haar tevoorschijn gekomen sterretje. ‘Dit vind ik leuk’ Snoeihard begon ze haar kont te bewegen en hard begon ze te hijgen. JAH JAH JAH en luid schreeuwde ze enkele onverstaanbare woorden uit.
Ik bevingerde mooi haar kutje en met de andere hand kneep ik hard in haar harder wordende tepels. Plost voelde ik haar strakke kut over mijn hand spannen en haar poesje maakte enkele laatste contracterende bewegingen, waarop ik verder ging. Lichtjes heigde ze ‘niet meer’. Maar ik wist dat ze wel wat meer kon gebruiken. Met haar poep naar boven bereed ik haar strak op zijn hondjes. Ik ging hard te keer en haar rustig worden was over, ze begon wilt te ademen en keek geil achterover, duwde me uit haar poep en ging ondersteboven liggen en draaide zich om, dit allemaal in een snelle beweging. Zo kwam ik in een 69 houding op haar terecht en ze begon me heerlijk af te zuigen. Pas nu zag ik de haar poesje goed, lekker kaal met een trendy streepje, en dat voor een oudere chinese vrouw. Ze was onveilig voor mijn beftechnieken en ik placeerde direct ook een vinger in haar sterretje. Na enkele minuten hield ze het niet meer en enkele orgasmen volgden achtereen. Ze sloot haar benen over mijn hoofd waardoor de geur en feromonen mij overvielen en ik voor de tweedemaal me klaarspoot, ze slikte mooi alles door. En glimlachend stond ze snel op stak haar kleding goed en liep de trap op.
Aantal keer gelezen:
609
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)