Spannendverhaaltje.nl

Katy genomen in een kledingszaak

-
21-08-2010
Ik sta in de paskamer van een grote kledingwinkel in LA. Ik wil net mn shirt aandoen, als ik een hoop lawaai hoor. Ik doe het gordijn een stukje open en kijk de winkel in. Aan de andere kant van de winkel zie ik een hoop fotografen om één persoon staan. Ik vraag me af wie het is en probeer een glimp op te vangen van de persoon. Dan klinkt door de winkel: "We ask every guest to leave our store. Katy wants to shop here and she likes shopping alone.
O my God denk ik. De supergeile Katy komt híer winkelen. Zonder erbij na te denken verstop ik mij achter het gordijn van de paskamer. En het werkt! Als na een kwartier iedere andere klant uit het gebouw is, sta ik nog in de paskamer. Ik gluur weer de winkel in. Ik zie Katy, ze kijkt in een rek vol T-shirts. Ze is niet alleen. Haar vriendje Travis staat verderop in de winkel naar kleren te kijken. Als Katy een leuk bloesje heeft gevonden, loopt ze naar de kleedkamers. Ik zie haar dichterbij komen en mijn hart begint sneller te kloppen. Shit denk ik, wat als ze mij ziet. Ik spring weer achter het gordijn, hoewel dat natuurlijk totaal geen zin heeft. Gelukkig neemt ze het hokje naast de mijne. Mijn hart slaat op hol. Katy , in het pashokje naast me! Dit geloven mijn vrienden nooit. Ik kijk naar de muur die mij scheidt van haar. Dan zie ik een klein gaatje in de wand. Ik buk zachtjes en breng mij hoofd naar het gaatje. Ik kijk er doorheen, maar zie vrij weinig. Ik zie de bovenkant van haar rokje en een klein stukje van haar buik. Waarschijnlijk heeft ze net haar topje uitgedaan om haar bloesje te passen. Hoewel ik zo weinig zie, wordt ik er toch ontzettend geil van. Ik zie hoe ze haar bloesje aandoet, ze
even naar de kant waar de spiegel hangt kijkt en ze zich weer omkleed. Ze gaat het pashokje weer uit en ik blijf zittend op de grond achter.
Ik denk even aan wat net gebeurd is. Dan krijg ik een geniale ingeving. Ik stop mijn vinger in het gaatje en probeer het groter te maken. Tegen verwachting in lukt het nog ook! Het lukt me het gat zo groot te maken dat ik bijna de hele kleedkamer kan zien. Ik ga op de grond op mn buik liggen en kijk onder de wanden van de kleedkamers door. Ik zie dat katy er weer aan komt, deze keer heeft ze een jurk in haar handen. Ik ga bij het gat zitten en zie hoe Katy binnen komt. Ze doet haar topje uit. Zie heeft een zwarte bh aan, waar hij prachtige borsten mooi in te bewonderen zijn. Ze doet haar rokje uit en ook haar slipje is mooi. Ze heeft mooie lange benen. Het zweet breekt me uit terwijl ik naar haar kijk. Ze doet haar jurk aan. Het staat haar enig. Dan pak ik in een opwelling mijn telefoon en probeer door het gaatje heen een foto te maken. Het lukt me aardig om haar in beeld te brengen en ik druk op de knop. Mijn telefoon maakt het geluid van een camera die een foto neemt. Ik schrik me rot en spring naar achter. Ik druk mezelf tegen de andere wand aan en kijk naar het gat. Heel even lijkt het alsof ik iets zie bewegen. Dan hoor ik het gordijn weer open gaan. Ik ga op de grond zitten en probeer op adem te komen. Zou ze het gehoord hebben? Ik word wat rustiger, ze heeft het vast niet gehoord denk ik.
Dan hoor ik weer voetstappen, mijn hard begint weer sneller te kloppen. Katy verschijnt in de opening van mijn pashokje. Ik verstijf van de schrik. Katy geeft me een knipoog en stapt het hokje binnen. Ze doet het gordijn dicht en draait zich om naar mij. "Get up" zegt ze. Haar stem klinkt zo sexy. Ik sta op en zij komt dichterbij. We staan bijna tegen elkaar aan. Ze ruikt zo lekker. Ze draait haar hoofd en tuit haar lippen. Ik beantwoord haar beweging en we staan te zoenen. Haar lippen raken de mijne, mijn tong raakt de hare. Ik ben in de zevende hemel. Ik pak haar billen vast en druk haar tegen me aan. Ze gaat naar mijn broek en maakt hem los. Ze pakt wrijft over mijn onderbroek over mijn stijve pik. Ik doe haar topje uit. Gek genoeg heeft ze geen bh aan. Ik zie haar blote borsten en begin ze te likken. Ik merk dat ze het heerlijk vind. Ik ga omlaag naar haar buik. Dan nog verder naar beneden. Ik doe haar rokje en haar slipje naar beneden. Even kijk ik naar haar geschoren kutje. Dan voel ik een hand tegen mijn achterhoofd die me zachtjes, maar toch dringend dichterbij duwt. Ik lik Katy's kut. Ik hoor haar zachtjes kreunen. Ik blijf likken en merk hoe Katy haar best doet om het niet uit te schreeuwen. Ik lik en ik lik en dan maakt Katy een soort schokbeweging en krijg ik een vloeistof in mijn gezicht. Katy is klaargekomen en ik ben best trots op mezelf dat me dat gelukt is. Ze pakt me gezicht en tilt me omhoog. Ze ziet hoe nat mijn gezicht is. "Aww, poor boy" zegt ze.
Ze brengt haar tong naar mijn voorhoofd en ze begint met likken. Ze likt mijn hele gezicht schoon en drukt daarna haar tong in mijn mond. We tongen weer en ik word er supergeil van. Ik pak haar hand en stop die in mijn onderbroek. Katy pakt mijn pik en begint eraan te rukken. Ik geniet ervan en begin Katy in haar nek te zoenen. Katy stopt met rukken en vraagt "Do you have a condom?" Ik pak een condoom uit mijn broek. Katy doet hem bij me om. Ze gaat met haar rug tegen de muur staan. Ze pakt mijn pik en brengt hem naar haar kut. Langzaam glij ik in haar, wat een heerlijk gevoel. Langzaam beweeg ik hen en weer. Katy legt haar hand op mijn bil en bepaalt zo het ritme van mijn beweging. Steeds sneller beweeg ik. Ik neuk Katy hard! Ik sta zo dicht tegen haar aan dat Katy haar beide benen optelt en om mijn rug slaat. Haar kut gaat nog verder open en ik neuk haar nog dieper. "Ah yeah, fuck me" fluistert ze in mijn oor. Het voelt zo lekker en ik voel dat ik bijna ga komen. "I'm gonna come" fluister ik. "Me to, almost" zegt ze. Ik probeer het tegen te houden. "Almost" zegt ze. "Almost" Mijn pik gloeit helemaal. "Harder, harder!". Ik geef alles wat ik heb. Ik voel het sperma naar boven komen. Met schokkende bewegingen kom ik klaar. Ook Katy maakt schokkende bewegingen. "Oh, yeah baby. That was hot" zegt ze. Ik wil wat terug zeggen maar een hand pakt mijn schouder en rukt me ruw naar achter. Ik val om en land op mijn rug. Ik kijk omhoog en zie Travis. Zij vuist gaat naar achter. "Neee!" schreeuw ik.
Ik schiet overeind en doe mijn ogen open. Ik ben in mijn eigen kamer. Het was maar een droom denk ik. Ik ben enigzins teleurgesteld. Ik ga weer liggen en voel in mijn onderbroek. Mijn hele onderbroek is kleddernat. Dit was de beste droom die ik ooit heb gehad denk ik en ik val weer in slaap.
Aantal keer gelezen:
759
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)