Spannendverhaaltje.nl

Jongen van 18 en ik

-
16-08-2010
Het is een tijdje stil geweest omdat ik wat problemen had met mijn e-mail adres en internet. Dat is nu verholpen gelukkig, een ander e-mail adres en zelfs iets nieuws beleefd! Dit keer zelfs niet met Peter. Ik heb al jaren een heel goede vriendschap met Marlies, die ik ken van mijn exman en haar exman, zij waren vrienden en zo kwamen wij met elkaar in aanraking. Dat is dus ook na ons beider scheidingen zo gebleven. Afgelopen zaterdag zouden Marlies en ik weer eens de stad in gaan, zoals bijna elk weekend, en zou ik daarna bij haar blijven slapen, wat ook wel vaker gebeurde sinds we weer vrijgezel waren. Die dag dus winkelen, wat we beiden erg graag deden en ook altijd wel weer geld uitgaven aan het een of ander.
Dit keer kochten we gewoon wat kleding en lingerie, en ging even wat drinken op het Rembrandtplein. Vervolgens rond 17.00u naar huis, omdat Marlies' zoon thuis zou komen van het voetballen en hij een vriend mee zou nemen.. En die moesten natuurlijk eten. Toen we thuiskwamen waren zij er ook net aangekomen, en ik stelde me voor aan de vriend van Marlies' zoon, Erik, bleek hij te heten. Het was een erg leuke jongen om te zien, fris koppie, net gedouched en leuke kleren aan, die een redelijk goede bouw daaronder verborgen. Ik keek hem bij het kennismaken even te lang aan en merkte dat hij wat verlegen werd, maar zag wel wat opwinding in zijn ogen. Wat mij ook weer niet onbetuigd liet. Daarna was alles weer even normaal, we gingen eten met z'n vieren en de jongens vertelden over het voetbal en wat ze van plan waren te doen, en wij vertelden dat wij die avond tegen onze plannen in thuis zouden blijven, Marlies was niet lekker geworden en wilde vroeg naar bed.
Ze zei dat ik wel naar huis kon als ik wilde, wat ik na even overleggen met Marlies ook maar wilde doen. Plotseling bedacht ik me echter dat ik dan waarschijnlijk niet zou kunnen genieten van een avondje flirten met Erik, waar ik toch wel een beetje naar uit keek eigenlijk. Ik besloot op het laatste moment een klein risico te nemen, maar als het lukte was het het meer dan waard. Ik ging nog even naar het toilet, en pakte een briefje uit mijn tasje en schreef daar op mijn adres, telefoon nummer en dat hij vanavond om 21.00u langs kon komen om eens een Echt leuke film te zien... Het was erg gewaagd, Marlies en ik kunnen erg uit de ban springen, maar ik wist niet of ze dit wel zo leuk zou vinden. Mijn opwinding won het echter van mijn verstand en ik waagde het erop. Ik trok de wc door en liep weer even de kamer in, waar ik naar boven ging om Marlies gedag te zeggen. Beneden aangekomen bleek Marlies' zoon net in de keuken te zijn om drinken te pakken, dus liep ik naar Erik om hem ook gedag te zeggen. Ik gaf hem drie zoenen en pakte zijn hand, waar ik het briefje in stopte.
Niks vragen zei ik, als je wilt kun je doen wat op het briefje staat, zoniet, dan niet. Vervolgens liep ik meteen weg, naar de keuken, waar ik Marlies' zoon drie zoenen gaf en hem ook gedag zei. Onderweg naar huis begon de spanning wat af te nemen, maar bleef ik nog steeds behoorlijk opgewonden over de gedachte of hij zou komen of niet. Het was inmiddels acht uur geworden toen ik thuis was, en ging snel even naar de badkamer om me nog wat op te frissen, toch maar gewoon ervan uitgaan dat hij durft en wilt, dacht ik, en kleede me snel uit. Vlug even gedouched zonder mijn haren nat te maken en daarna snel weer afgedroogd. In mijn kamer de kast opengetrokken en wat kleren op het bed gelegd, ik koos voor een mooi zwart katoenen rokje wat redelijk strak zat en mijn heupen erg mooi deed uitkomen zal zeg ik het zelf. Daaronder een paar zwarte kouzen, tot aan mijn bovenbenen met een dikke ophoudband aan de bovenkant, en een string.
Daarboven trok ik een strakke blouse aan, met daaronder een bij de slip en kouzen passende beha. Het was inmiddels vijf voor negen, en ik besloot eens een 'echt leuke film' te pakken, zodat ik dat in ieder geval waar kon maken. Mijn exman had bij zijn vertrek wat pornofilms achtergelaten en een daarvan deed ik vast in de video, de tv maar op een willekeurig kanaal zettend, om niet meteen met de deur in huis te vallen. Om kwart over negen ging pas de bel, net op het moment dat ik me afvroeg of hij het wel had gewild. Gelukkig wel dus, want hij bleek het ook te zijn. Hij zei meteen sorry omdat hij niet om 21.00 was gekomen, maar hij kon moeilijk weg voordat de film was afgelopen. Ik zei dat me dat niet teveel uitmaakte en ik blij was dat hij er was. Ik haalde wat te drinken voor hem en ging naast hem op de bank zitten, waarbij ik toen ik ging zitten mijn hand over zijn been wreef, wat hem wat verschrikt deed opkijken.
We keken wat zwijgend naar de televisie tot ik plotseling vroeg waarom hij had besloten te komen. Hij werd wat rood en verlegen en ik stelde hem gerust dat ik er erg blij om was en dat hij er ook geen spijt van zou krijgen. Hij zei dat hij me al bij Marlies in de gaten had gehouden en eigenlijk erg opgewonden van me werd, wat mij ook weer zeer opwond. Ik zei dat ik blij was dat te horen, omdat hij hetzelfde effect op mij had en dat we daar nu misschien wel eens iets mee konden doen. Ik pakte de afstandsbediening van de video en zette die op play, zodat de film begon te spelen. Het begon al vrij vlot met een hevige tongzoen, die natuurlijk ontaarde in de meest geweldige sex die je ooit hebt gezien. Ik keek van uit mijn ooghoeken naar Erik, die aandachtig naar de televisie keek. 'Heb je dit weleens eerder gezien, vroeg ik hem', en hij reageerde verschrikt, maar zei snel dat ie weleens zoiets zag op tv, 's avonds laat. 'Maar hier zie je net iets meer', plakte hij er achteraan. 'Maar ik bedoelde of je zoiets ook weleens van heel dichtbij hebt gezien'...vroeg ik. 'Ehm nou ja'..antwoorde hij, 'wat ze nu doet wel'.
Op tv bleek de vrouw de man aan het pijpen te zijn. 'Maar meer niet', vroeg ik weer. 'Nee.. eigenlijk niet...' De opwinding in mijn buik en mijn kutje steeg naar grote hoogten, hij bleek maagd te zijn! Ik pakte zijn hand plotseling van zijn benen af, en bracht die naar mijn benen, net een stokje onder mijn rokje, en duwde langzaam omhoog. 'Dus je hebt ook nog nooit je hand op deze plek gehad', vroeg ik terwijl ik zijn vingers door mijn slipje tegen mijn natte kutje voelde. 'Nee, mevrouw'... 'Zeg maar Karen hoor, zo noemt Marlies' zoon me ook altijd, en met hem heb ik zo nog nooit gezeten'. Hij glimlachte wat verlegen, en ik liet zijn hand los om te kijken wat hij zou doen. Hij hield zijn hand in eerste instantie wat stil, en bewoog zijn hoofd niet van de tv af. In zijn broek zag ik een flinke verhoging ontstaan. Ineens gleed hij met zijn vinger langs mijn slipje en wurmde zo om de rand heen, waardoor hij mijn schaamlippen beroerde en zijn vinger al meteen aardig nat werd. 'Dat doe je niet verkeerd' fluisterde ik hem toe, en hij kreeg daardoor moed en ging wat verder, met een vinger langzaam tussen mijn schaamlippen door naar binnen.
Het voelde heerlijk, en door wat extra te kreunen liet ik hem dat merken, vooral ook om hem verder aan te moedigen. Het werkte goed, want al gauw zat zijn hele vinger binnen in me, en ging hij langzaam heen en weer. Ik pakte na een tijdje zijn hand en bewoog die weer onder mijn rokje vandaan en stak zijn natte vinger in mijn mond. Ik zei niks meer, maar gaf aan dat hij wat rechter op moest gaan zitten, waarna ik langzaam maar zeker zijn broek openknoopte. Hij keek nieuwsgierig naar beneden, en zag zijn broek langzaam om zijn enkels heen gleden, nadat ik zijn schoenen had uitgetrokken. Vervolgens deed ik hetzelfde met zijn boxershort en hielp hem zijn trui en shirt uit te trekken. Wat onwennig zat hij nu naakt voor me op de bank, waar ik tussen zijn benen zittend zijn bene verder uit elkaar deed. Met mijn rechterhand gleed ik over zijn buik en borst en kneep zachtjes in zijn tepels.
Hij zag er nog beter uit dan ik over zijn kleren kon vermoeden. Met mijn andere hand gleed ik via zijn buik en benen langzaam naar zijn stijve rechtopstaande lul die ik tergend langzaam af begon te trekken, wat meteen een flink gekreun bij hem teweeg bracht. Ik bewoog voorzichtig met mijn hoofd naar zijn benen en kuste die afwisselend en plagend dichtbij zijn ballen. Plotseling liet ik mijn tong langs zijn ballen omhoog schieten en likte zijn hele lul af, waarna ik bovenaan gekomen mijn lippen er omheen deed en hem heerlijk in mijn mond liet verdwijnen. Ik zoog nu langzaam zijn heerlijke pik van boven tot onder af en kneep daarbij zachtjes in zijn ballen. Hij genoot met volle teugen en al zijn aandacht was nu van de tv naar mij verplaatst. Even plotseling als ik hiermee begon hield ik ook weer op, en nam hem mee naar mijn slaap kamer, waar hij achter mij aan naar toe liep. Daar liet ik hem op bed zitten, waarna ik voor hem ging staan, en tergend langzaam mijn blousje begon open te knopen, van onder naar boven.
Bij de laatste knoop aangekomen boog ik me voorover, zodat hij een lekker uitzicht had in mijn decolleté en vroeg hem de laatste knoop los te maken. Van de spanning ging het niet al te snel, maar uiteindelijk lukte het, waarna ik hem helemaal uit trok. Vervolgens pakte ik mijn rokje aan de onderkant vast en trok het langzaam omhoog, tot hij de bovenkant van mijn kouzen zag en later ook mijn kontje en mijn inmiddels natte slipje. Hij keek haast zonder knipperen alleen maar naar mij en trok lustig aan zijn dikke penis, ik raakte daarvan alleen maar geiler. Daarna trok ik het rokje helemaal omlaag, en boog met mijn rug naar hem toe voor over om het uit te trekken, waardoor hij een goed uitzicht op mijn kontje kreeg. Vervolgens liep ik naar hem toe en zette zijn handen boven aan beide kanten van mijn slipje en bewoog ze langzaam naar beneden, waarna hij omlaag bukte om ze onder mijn voeten uit te halen. Ik duwde hem daara op bed en nam zijn lul weer diep in mijn mond, hem stevig afzuigend.
Ik voelde dat hij bijna op een orgasme stond, dus stopte al snel weer, ik wilde nog niet dat hij kwam, ik wilde hem in me voelen en hem heerlijk ontmaagden. Met een been ging ik over hem heen zitten, zodat ik beide benen naast hem had staan. Zijn ogen keken groot en vol verwachting naar mij op. Ik reed wat op zijn stijve lul heen en weer, en hij voelde mijn nattigheid op zijn lul. Ik greep met een hand tussen mijn benen en pakte zijn lul stevig beet en trok hem langzaam af, waarna ik hem voorzichtig recht overeind zette en mijn schaamlipjes er precies boven op. Daar liet ik zijn lul los en ging tergend langzaam omlaag, en steeds weer een stukje terug, mezelf inhoudend om niet in een keer over hem heen te gaan zitten. Zijn adem stokte in zijn keel van opwinding en ik bleef doorgaan met steeds iets verder te zakken, tot ik helemaal over hem heen zat. Ik boog voorover en kuste hem heerlijk op zijn mond, wat hij gretig en danbkaar beantwoorde.
Tijdens het zoenen begon ik ritmisch met mijn onderlichaam te bewegen en neukte hem zo naar een heerlijk en welverdiend orgasme, met een vinger op mijn klitje, om mezelf ook nog een orgasme te geven. Al snel kwam hij luid kreunend in me klaar en voelde ik zijn zaad in me schieten, wat mij ook net dat duwtje gaf voor mijn orgasme wat dan ook snel kwam. Al knijpend met mijn kutje kneep ik zijn laatste zaad er uit en uitgeput viel ik op hem neer. Zo, dit was dan weer een verhaal, ik hoop dat jullie het leuk vonden, ik heb het heel leuk gevonden in ieder geval.
Aantal keer gelezen:
827
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)