Spannendverhaaltje.nl

jolanda gestraft door haar stiefvader

-
29-05-2011
‘Je weet toch dat dit voor mij meer pijn doet dan voor jou? Ik doe dit echt voor je eigen bestwil, zodat je je in het vervolg wel 2 keer bedenkt voor je zulke domme dingen doet. Begrijp je dat?’
Jolanda keek naar de vloer en antwoordde zachtjes:
‘Ja’
‘Ja, wat? Ja vader, wil ik horen’
Nu sprak haar moeder:
‘Jolanda, voor John en mij is dit echt veel moeilijker. Straf geven is moeilijker dan te ontvangen, en zeker als je van iemand houdt. En zeg nu netjes vader, dat hadden we toch afgesproken?’
Hij is mijn vader niet dacht ze. Aarzelend fluisterde ze echter gehoorzaam:
‘Ja …vader..’
‘Goed zo. Je blijft daar nu netjes staan en doe je onderbroekje maar een stukje naar beneden meisje. Tot boven je knieën is genoeg.’
Ze keek vragend naar haar moeder, maar die keek weg van haar. Protesteren zou niet helpen, dat wist ze uit ervaring. Ze was toch veel te groot voor dit soort dingen, maar John, die ze ‘haar vader’ moest noemen keek haar glimlachend, verwachtingsvol aan. Ze deed haar ogen dicht en bracht haar handen onder haar rokje om haar broekje uit te doen.
‘Ogen open, kijk me aan’
Ze keek in zijn ogen en vol schaamte wurmde ze haar broekje naar beneden zoals opgedragen was. Het witte kantoenen broekje bleef net boven haar knieën. Jolanda wist wat er volgen zou, maar ze wachtte op de instructies.
‘Draai je maar om en til je rokje op’
Ze vond het niet erg om zich om te draaien, langzaam tilde ze haar rokje op.
John genoot van het moment van ontbloten van het heerlijkste deel van een vrouw. Hij keek verlekkerd naar de jonge gladde billetjes voor hem. Hij genoot van haar schaamte en de macht die het hem gaf. Kwetsbaar stond ze daar voor hem. Hij moest zich bedwingen.
‘Braaf zo. Kom nu maar hier’
Gehinderd door het broekje dat boven haar knieën knelde liep ze met kleine stapjes naar voren.
‘Over mijn knie, handen op de vloer’ Een kort bevel. Zorgvuldig sloeg hij het rokje verder omhoog zodat haar halve rug ontbloot werd.
Ze voelde de hand nu op haar achterste, eerst strelend, zich klaar makend voor de bestraffing. O, ze wist heel goed wat die hardheid was die nu tegen haar buik drukte. Het naakte, weerloze onderlichaam zo dicht onder zijn bereik zorgde voor zijn groeiende erectie. Hij voelde zich geil, heel geil.
‘Langzaam, genieten nu’ dacht hij.
‘Let nu goed op.’
Direct volgde de klappen, afgemeten links en rechts in een gestaag tempo met een opvoerende kracht. Bij elke klap kreunde ze. Het kletsende geluid, de trilling in het weke vlees, het maagdelijk wit en de donkere gleuf daartussen waar heel brutaal naar onderen zwarte krulletjes zichtbaar werden. Na enkele klappen kleurde de huid roze en waren zijn handafdrukken te zien. Een korte pauze, opnieuw die hand die naar die verleidelijke donkere plaats afdwaalde, dwingend om haar benen wat te spreiden wat hem meer ruimte gaf voor zijn ontdekkingsreis naar het nog onberoerde erotische kruispunt van haar onderlichaam. En opnieuw die klappen, niet hard maar wel effectief. Het brandende gevoel werd sterker en won het van het opgelaten gevoel daar bloot te liggen, letterlijk in de handen van deze man die door genotsgevoelens werd overmand. Die niet genoeg leek te krijgen van dat heerlijke gevoel van lichamelijk overwicht op deze kwetsbare meisjesvrouw dat op de grens was om uit te rijpen naar een jonge sensuele vrouw. Maar voorlopig was ze nog aan zijn wil onderworpen.
‘Stop, stop nu, ik zal het nooit meer doen…toe stop. Mam…toe, alsjeblieft…’
De slagenregen stopte plots. Haar billen gloeiden. Tevreden bekeek hij hoe de zachte billetjes onder zijn handen donkerrood waren verkleurd. Nu aaide hij slechts, aarzelend leek het. Het zou nu snel voorbij zijn dacht ze. Maar haar kwelgeest had een ander plan. Zachtjes trok hij de billetjes uiteen zodat haar poepgaatje zichtbaar werd. Het bewustzijn van naaktheid en kwetsbaarheid nam toe nu zelfs haar meest intieme delen zichtbaar werden gemaakt. Haar poepertje werd lichtjes opengesperd.
‘Was jij je wel netjes als je een hoopje hebt gedaan?’
‘Ja….vader’
‘Even controleren dan. Ellen, geef even zo’n oliedoekje’.
Een glad, koud doekje veegde tussen haar billen. Alsof ze een baby was.
‘Dacht ik het niet? Wat is dit?’
Hij hield het doekje voor haar gezicht, waar inderdaad een beetje poep op zat.
‘Nu, zeg het maar.’
Beschaamd mompelde ze: ‘een beetje poep… maar een klein beetje… protesteerde ze voorzichtig. John ging verder niet in op haar zwakke protesten.
‘Geef nu de olie maar eens aan.’
Zwijgend gaf Ellen het flesje aan haar vriend. Ook zij voelde een opwinding over deze nieuwe ontwikkeling. Diep in haar hart wist ze dat dit verkeerd was, maar ze wist ook dat dit erg opwindend was. Geil zelfs.
Een straaltje olie werd over haar aarsje verdeeld. Jolanda voelde een druk op haar poepertje, en voor ze het wist glipte een vinger naar binnen.
‘Nee, niet doen…’ Dit was vies, ze voelde zich smerig .Ze voelde geen pijn, maar eerder een druk om te poepen die ze probeerde te onderdrukken. Het knijpen van haar aarsje had natuurlijk geen effect en verhoogde slechts het plezier dat John beleefde aan zijn perversiteit.
‘Nee, meisje, ik zal je leren om voortaan netjes je billetjes te vegen.’
De vinger bewoog zich dieper in haar, totdat ze niet verder kon. Daarna kromde de vinger zich en bewoog heen en weer.
Zijn erectie werd zo mogelijk nog harder. Hij genoot van de macht die hij uitoefende, het effect dat de beweging van zijn wijsvinger had op dit geile loedertje. O, hij was nog niet klaar, nu wilde hij haar helemaal. Terwijl zijn vinger in haar darmen bleef voelde hij met zijn andere vingers aan het behaarde sneetje daaronder. Voorzichtig, niet penetreren, alleen maar die geile lipjes uit elkaar halen. Ze was daar vochig, zou ze het stiekem lekker vinden? Best mogelijk, haar moeder geilde ook op anale sex..
‘Dit vind je lekker he?’
Nu de druk om te poepen was verdwenen bleef alleen dat volle gevoel over. Ze schaamde zich om het te bekennen, maar het was een heel apart gevoel, lekker, Een zacht gekreun ontsnapte aan haar lippen.
‘Jaa, klonk het zacht, jaaaaa….ooo….stop….oehoeh…jaaaaa.’
Jolanda voelde de opwinding tussen haar benen, ze voelde dat ze vochtig werd. Vreselijk, maar ze kon het niet tegenhouden.
‘O ja, O ja, ja, ja’
Op het versnellende tempo van het vingeren kwamen haar kreetjes van opwinding ook in een steeds hoger tempo. Nu voelde ze een vinger van haar moeder die haar geheime knopje had gevonden. Ze kon het niet langer ophouden. Haar alle.eerste orgasme kwam er aan. Het voelde of ze moest plassen. Maar deze plas kon ze niet inhouden.
‘Jaaaa, Jaa, ga dooooor’ een lange kreet volgde terwijl ze schokkend, hulpeloos klaarkwam. Een golfje wit slijmerig geil droop uit haar vagina. John moest diep ademhalen om zich te bedwingen. Nee, zo wilde hij niet klaarkomen.
‘Geil meisje, niet alleen ongehoorzaam, maar ook nog eens een geil sletje, dat ben je’.
Hij genoot van het uitspreken van dit soort taal.
‘Ga maar staan, en buk goed voorover met je benen omwijd, broekje nu helemaal uit’
Gehoorzaam bukte Jolanda zodat John nu een uitstekend zicht had op haar nog openstaand anusje en de gezwollen schaamlipjes. Heerlijk, zo’n geil jong kutje te zien waar nog sliertjes van haar geil aanhingen. O wat zou hij graag….
‘Nu gaat je mamma mij even helpen’
Jolanda dorst niet achterom te kijken, ze hoorde alleen het geritsel van kleren die werden uitgetrokken. Een smakkend geluid van haar moeder en goedkeurend gezucht van John.
‘Lekker zo, ga door, geil loeder van me, diep, ja diep…’
Steeds luider kwam het gekreun, het leek eindeloos te duren. Een hand op haar billetjes.
‘Ja, geil is dit, geile billetjes, en een geil moedertje, dat heb je…’
Het gekreun hield op, zijn adem stokte terwijl het sperma met dikke, lauwwarme stralen tegen het verhemelte van Ellen spatte. Veel, dik en warm geil in die hoerige mond.
Opnieuw het geluid van kleren, nu werden deze weer aangetrokken, kijken dorst ze niet. Ze hoorde John wat fluisteren, en haar moeder giechelen.
‘Je mag nu wel kijken hoor.’
Ze zag haar moeder met een rood hoofd en John nog steeds met een geile blik in zijn ogen naar haar kijken.
‘Hand weg, ik wil je geile kutje kunnen zien’
Hij nam nu geen blad meer voor zijn mond.
‘Je mag nu naar de douche hoor Jolanda, je kunt hier alvast je kleren uitdoen’.
‘Nee, mam, dat hoeft toch niet, ik wil niet bloot…’
Voor ze uitgesproken was snoerde John haar de mond:
‘Je doet wat je moeder je opdraagt, anders volgt er nog een pak ransel, hoor je dat?’
Aarzelend knoopte ze haar bloesje los. Omdraaien mocht niet.
‘Behaatje uit’ een kort bevel van John.
Haar blote tietjes die zich al hadden ontwikkeld tot aantrekkelijke, melkwitte borstjes werden nu bevrijd van het behaatje. Haar tepeltjes richtten zich op. Opnieuw die schaamte voor de reactie van haar lichaam op zo’n vernederende opdracht.
‘Blijf maar even zo staan. Handen in je nek’
Met gesloten ogen stond ze op een paar witte sokjes na geheel naakt en weerloos voor haar stiefvader. John genoot van de aanblik van dit jonge, ontluikende lichaam.
‘mmm niet verkeerd. Je krijgt het lichaam en de tieten van je moeder’
‘Ga er maar naast staan’ klonk het opeens hard.
‘Maar John…dat wil ik niet. Ik ga niet mezelf ….’
‘Begin jij nu ook al? Ga ernaast en laat je geile grote hangtieten zien zodat ik ze kan vergelijken. Of wil jij soms ook een pak voor je billen?’
Ook Ellen moest er nu aan geloven, ze knoopte zwijgend haar bloes los en haakte haar beha achter haar rug om los. Haar zware, volle borsten vielen uit het textiel.
‘Handen in je nek’
John stond nu op en kneep zachtjes in de donkerbruine tepels van Ellen, die een zacht kreunen niet kon verhinderen. Haar rijpe borsten hingen lichtelijk maar waren stevig en vol.‘Geef je moeder nu eerst maar een zoentje op haar wang en bedank haar maar’
Jolanda keek nu opzij en zag de borsten van haar moeder, net zo naakt als die van haar. Twee naakte vrouwen, waarvan de een nauwelijks volwassen was en Ellen een rijpe geile veertiger. Jolanda voelde de borsten van haar moeder tegen haar eigen borstjes toen ze een kus op de kleverige wang gaf. Ze rook een weeiige geur, een geur die ze niet kende. Het was de geur van sperma.
‘Geef ook maar een dikke zuigzoen op die twee geile spenen’
Hij duwde Jolanda’s hoofd in de richting van haar moeders tepels. Jolanda moest weer een weerstand overwinnen toen ze dit intieme deel van haar moeder moest aanraken, in haar mond nemen. Ze voelde de tepel opzwellen in haar mond toen ze er zachtjes aan sappelde. Mam kreunde zachtjes, zou het lekker vinden? Terwijl ze nog licht voorover stond met een tepel in haar mond en de andere tussen haar vingers betastte John haar stevig borstjes en kneep zachtjes in haar tepeltjes.
‘Dat vind je ook vast lekker he?’
Vreemd genoeg voelde ze het inderdaad in haar kruis, elke keer als John een kneepje gaf. Opnieuw maakte opwinding zich meester van haar. Vernederd door haar stiefvader die haar ongegeneerd betastte: haar borstjes, haar buik en opnieuw over haar schaamlipjes. Maar toch opgewonden. Het was zo verwarrend.
‘Dat doe je goed, je mamma vindt dit lekker, hoor je dat?’
Ellen ademde zwaar, ze voelde het zogen rechtstreeks naar het schaamstreek trekken. Dit was fout, maar zo lekker, haar dochtertje die na zoveel jaar terug aan de moederborst was. Ze voelde haar opwinding groeien, ze moest nu zeker drijfnat zijn vanonder.
Nu Jolanda de eerste schaamte voorbij was groeide ook bij haar een nieuw gevoel. Nieuwsgierig naar het effect van dit zuigen verwijdde ze haar mond en zoog een groter deel van haar moeders’ zachte borst naar binnen. Ze speelde met haar tong over de tepel en omvatte met haar hand de andere borst en kneep in het zachte weefsel. Haar moeder reageerde meteen door zachte genotskreetjes te slaken.
‘Ooo meisje, ooo wat doe je nou met me? Vind je het lekker om zo met je mamma te spelen? OOOhh, om me zo te plagen, stout geil meisje van me. Oefff, wat lekker, ga maar door hoor, ga maar doo oo oor’ De kreetjes gingen over in geil gesteun.
Jolanda voelde, ondanks haar naaktheid en kwetsbaarheid, een gevoel van macht, van controle. Ze kon de gevoelens van haar moeder controleren, door ongegeneerd nu in die borsten te knijpen, eraan te likken en zuigen.
‘Omdat je zo lief bent voor je moeder mag je haar nog een zoentje geven, maar nu op een heel speciaal plekje.’
John had al lang weer een volle erectie, alleen al bij de gedachte van wat hij nu van plan was deze twee geile teven met elkaar te laten doen.
‘Het is niet eerlijk dat jij zo bloot bent en je moeder nog half gekleed is. Trek ook bij haar haar onderbroekje maar uit, dan mag je zien waar je ooit uit vandaan bent gekropen. Uit welk spleetje jij komt.’
Jolanda voelde geen bezwaren, mamma had John toch ook niet tegengehouden toen zij zich moest ontkleden. Net goed, nou zou ze weten hoe dat voelt om vernederd te worden. Haar handen bewogen zich onder de rok van moeder, voelde langs de stevige dijbenen, op zoek naar het elastiek van ma’s slipje’.
Ze draaide haar moeder om zodat die met haar rug naar haar toe stond, iets voorover gebogen, steun zoekend bij een stoel. Zonder omhaal stroopte Jolande het slipje naar beneden, tot aan de knieën.
‘Ellen, maak je rok los, en laat je geile kont maar zien. Jolanda mag best jouw geile snee zien’.
Ellen kreeg een blos van de manier waarop ze werd behandeld: eigenlijk minder dan een hoer, als een stuk vee dat ten toon gesteld werd.
Gehoorzaam ritste ze haar rok los en liet die op de grond vallen. Nu stond ook zij voor John en Jolanda, met alleen nog een slipje halverwege haar benen en met lage hakschoenen. Tentoongesteld.
Jolanda kon haar ogen niet geloven: moeder was vanonder helemaal kaal, ze zag er uit als een klein meisje voor de puberteit. Hoewel, de welvingen van haar buikje, de opgezette schaamlippen en de volle borsten, deze verrieden dat hier niet een meisje stond, maar een op geile, op sex beluste vrouw. De aanblik van haar moeder, niet langer als moeder maar eerder als een hoer maakte Jolanda duizelig, ze voelde dat ze iets moest doen. John nam echter het initiatief zoals gewoonlijk.
‘Omdraaien en bukken. Ik zal die geile reet van je eerst even opwarmen.’
De volle witte billen van Ellen kwamen nu in zicht. Ruw had John zijn vrouw omgedraaid en haar rug naar beneden geduwd. Hij gromde toen hij in de ronde billen kneep en er vervolgens hard op sloeg. PATS, PATS, weer klonken de geluiden van vlees op vlees. Hij greep haar borsten en die wat hulpeloos onder haar lichaam hingen. Opnieuw gromde hij, terwijl hij de tepels tussen wijsvinger en duim ronddraaide.
‘Auw!’
‘Omdat jij je moeder zo lekker verwend hebt mag je dat nog even over doen, maar dan wat anders.
Liggen jij! Op je rug!’
Ellen gehoorzaamde onmiddellijk, bang voor een nieuwe bestraffing. John pakte haar bij de knieholtes en tilde beide benen omhoog. Gefascineerd keek Jolanda naar haar moeder die daar lag met de borsten opzij gezakt en haar kruis nu open en bloot omdat John haar benen omwijd deed. Ze keek recht tegen de bilspleet en daarboven haar volledige gladde vagina. Haar ‘kut’ bedacht Jolanda, ze keek nu naar, nee IN een geile KUT.
‘Op je knieën jij, kniel voor de spleet waardoor je bent geboren.’
. Net zomin als haar moeder zojuist, dorst Jolanda niet tegen te spreken..
‘En nu een kusje’.
Met een flemerig stem benadrukte hij het woord kusje. Ze begreep niet goed wat hij nu precies bedoelde, maar haar hoofd werd naar beneden geduwd, naar de geopende spleet van Ellen.
‘Neeee! Dat is vies! Dat doe ik niet…’
John ging nu naast haar zitten en haalde met de vingers van een hand de schaamlippen omwijd en wees naar het kleine knopje. Het klitje.
‘Je gaat nu heeeel lief, dit knopje met je geile tongetje likjes geven.’
De dreiging in zijn stem was duidelijk, zeker toen hij met zijn andere hand een tik gaf op haar nog steeds gevoelige billen.
Jolanda deed haar ogen dicht, en boog verder voorover. Ze rook een speciale geur. Urine, zweet, een vage muskusachtige geur kwam van het geslacht van mamma. Met het puntje van haar tong raakte ze het knopje aan. Met kleine haaltjes begon ze te likken, ervoor wakend dat ze niet het slijmvlies daaromheen raakte.
Onmiddellijk reageerde haar moeder. Heel heftig nu begon ze te kreunen.
‘OOh, lekker, ga door, ga doooor, zo lekker meisje. Steek je tong in mijn KUT! Het laaste woord kwam eruit alsof ze haar laatste adem uitblies.
‘Mijn geile kut, ooh, ik ga komen hoor, ik ga komen. Wil je dat? Ja? Wil jij je moeder graag zien klaarkomen?’
Aan een stuk kwamen er kreunen van puur, dierlijk genot naar boven. Ze greep Jolanda’s hoofd en duwde het in haar drijfnatte spleet. Jolanda reageerde door nu voluit te likken en het geil op te slobberen.
‘JAAAA, ik kom KLAAAAR!!’
Een golf helder geil spatte nu letterlijk in Jolanda’s gezicht terwijl ze verbeten doorging met het uitlebberen van de geile kut van mama. Ellen lag nu letterlijk te kronkelen van de lustgevoelens die deze geile prikkelingen opriepen. Hier, naakt tentoongesteld te liggen en door een net zo naakte vrouw, haar eigen dochtertje zo verwend te worden. Dit was meer dan geil, dit was een haast buitenwereldse ervaring.
John knoopte nu zijn jeans los en ging naast Ellen’s hoofd zitten. Zij draaide onmiddellijk haar hoofd naar zijn kruis. Jolanda dorst niet te kijken, maar zag tot haar schrik een enorme dikke penis in haar moeders’ mond verdwijnen.
‘Pijpen, kreng, pijpen zeg ik je’
Zwaar ademend neukte John zijn vrouw opnieuw in haar mond terwijl Jolanda nu met twee vingers over het genotsknopje wreven. Haar moeders hoofd werd vuurrood van lust, ze stopte met ademen en opnieuw kreunde ze luid. Het geluid werd echter gesmoord door de hete staaf in haar mond. Opnieuw begon ze te schokken met haar onderlichaaam en dit keer kwam er echt een fonteinje met helder geil uit haar roze grot. Voor de tweede keer die dag kwam John grommend als een beest in de mond van Ellen. Het geil droop uit haar mondhoeken en liep in haar hals. Ze kwamen beiden overeind, duizelig van genot. De tepels van haar dikke borsten stonden recht vooruit van opwinding.
‘Het is mooi geweest, geile sloeries van me.’
‘Nu nu naar boven jij, ik kom straks controleren of je nog nat bent. Je blijft net zo lang aan je kutje wrijven dat je klaarkomt, begrijp je?
Met die opdracht werd Jolanda weggestuurd. Ze wierp nog een blik op het geile tafereel voor zich en probeerde een glimp op te vangen van de penis van John. Die werd echter vastgehouden door Ellen zodat Jolanda nog steeds niet een mannelijk geslachtsdeel goed had kunnen, niet goed had durven te bewonderen.
Jolanda knikte en begreep dat ze mocht gaan.
In bed volgde ze de opdracht van haar stiefvader. Voor de tweede keer die avond ervoer ze een orgasme. Met haar hand tussen haar benen viel ze daarna in een droomloze slaap.
Einde
Aantal keer gelezen:
1139
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)