Spannendverhaaltje.nl

Jim neukt Tamara en ik kijk via webcam mee

-
14-04-2012
Dit verhaal is geschreven door Patrick Dahmen meer verhalen van Patrick Dahmen Op tmf-chat, destijds erg populair onder de jeugd in Maastricht, heb ik Tamara ontmoet. Tamara was bijna 18 en altijd geil. Hoe meer je over sex met haar praat en geile woorden gebruikt, hoe natter haar poesje wordt.
Op de chat onze emailadressen uitgewisseld zodat we verder konden chatten op msn messenger. De komende maand waren we dagelijks met mekaar aan het chatten en mekaar op aan het geilen. Zelfs ťťn keer met elkaar gecamd en Tamara liet mij toen zien hoe geil ze was. Ik dacht bij mezelf: "Ik moet haar gewoon eens een geile harde neukbeurt geven!"
De gesprekken op msn draaiden nooit uit op een afspraakje, maar geil waren ze zeker! Na de eerste maand werden onze gesprekken op msn steeds spaarzamer. Zij had thuis geen computer meer (ruzie met haar ouders) en dus spraken we elkaar alleen nog wanneer zij op bezoek was bij haar opa en oma (waar ze wel op de computer kon).
Een jaar lang hadden we slechts sporadisch contact met mekaar. Wel altijd geil, waar we ons allebei achter de computer zelf bevredigden. Ik had een leuk meisje leren kennen op vakantie en we hadden al een jaar verkering.
Op mijn verjaardag wat vrienden uitgenodigd voor een gezellig feestje. Iedereen had het reuze naar zijn zin gehad en tegen 2 uur 's nachts besloten mijn vriend Jim en ik, alle anderen waren al naar huis, nog wat grappige Youtube filmpjes te kijken. Ik open mijn msn om in mijn mail de links naar een paar echt grappige filmpjes op te zoeken, komt Tamara opeens online en begint tegen me te praten.
Jim zat naast me, dus ik begon het gesprek beleefd met de zin: "Hoi Tamara, hoe gaat het ermee?". Antwoordde zij opeens: "Ja goed, net naar Canal+ gekeken en ben nu ontzettend geil! Wil nu met je neuken!" Ik kreeg een rode kop en Jim die naast me zat, vroeg gelijk hoe dit in elkaar stak. Ik zei dat ik Tamara al heel erg lang in bed probeer te krijgen, maar het er nooit van gekomen is.
Ik terugtypen tegen Tamara: "Fijn dat je dat zegt, nu heb ik een vriendin en nu wil je wel met me afspreken.". Zegt Tamara: "Ja, het is wel niet meer je verjaardag, maar als verjaardagscadeautje... lekker stout..". Ik vraag aan Jim of hij zin heeft haar te neuken, zegt ie: "Natuurlijk!" Dus ik type: "Ik kan nu echt niet, ben verliefd op mijn schatje. Maar Jim zit hier naast me en hij heeft wel zin. Hij woont vlakbij en kan je nu op komen halen. Dus als je geil geneukt wil worden, moet je Jim maar vragen.".
Tamara antwoord: "Jim, heb jij ook zo'n lekkere lul als Patrick? Als ik Patrick niet kan krijgen, wil ik jou wel! Weet je de frituur, daar sta ik op je te wachten!" Tamara zou eigenlijk bij haar opa en oma blijven slapen, maar met een excuus dat ze bij een vriendin ging slapen is ze weggeslopen. Jim is gelijk met de auto naar de frituur gereden en heeft haar opgepikt.
Bij Jim thuis belde Tamara me op de gsm (nummer had Jim haar gegeven). Ze vroeg of ik mee wilde kijken via cam. Tegelijkertijd opende ze een chat op msn met me en zette de camera aan. Ze gingen voor de webcam zitten en Tamara deed Jim's broek uit. Eigenlijk had ik geen zin om mijn beste vriend naakt te zien, maar ik was zo geil dat ik toch bleef kijken.
Tamara haalde Jim's lul tevoorschijn en trok er, beetje onwennig, aan. Jim vroeg of ze dit al eerder had gedaan. Tamara zei dat het haar eerste keer was met een jongen, ze had wel al een banaan met condoom om als dildo gebruikt. Jim zei dat ie het rustig aan zou doen.
Meteen erop begon Tamara Jim te pijpen, VOOR DE WEBCAM!!! Ik had spijt dat ik geen opname-applicatie op mijn computer had staan, want had dit graag opgenomen! Ik begon mezelf ook te trekken achter de pc, kijkend naar Jim met Tamara. Ik dacht: "Dat heb jij weer, probeer je een jaar lang haar zover te krijgen, is het eindelijk zover, krijgt Jim haar! En ze is/was nog maagd ook!"
Tamara nam de lul tot aan de eikel maar in de mond. Met haar tongpiercing zal het extra lekker geweest zijn voor Jim. Ik hoorde hem kreunen en ik genat met volle teugen mee. Jim is geheel geschoren en mag niet klagen over de grootte van zijn lul. Stuk groter dan die van mij, maar dat boeide me op dat moment niet. Nog nooit heeft iemand geklaagd over mijn lul (16cm).
Jim wilde de webcam uitzetten, maar ik zei dat ie hem aan moest laten. Dat was wel het minste wat ie kon doen, zei ik. Tamara heb je via mij! Daarop liet Jim de webcam aan en begon Tamara in de nek te zoenen. Met zijn handen trok hij het truitje van Tamara omhoog. Na de korte onderbreking hervatte hij het kussen in de nek, sabbelde aan haar oor en deed haar broek gelijktijdig uit. Je kon wel merken dat Jim hier wel ervaring in had.
Hij ging aan een tepel sabbelen en draaide en trok met zijn hand aan de andere tepel. Tamara kwam bijna klaar van geilheid. Ik vroeg hun de webcam zo te plaatsen dat ik alles van opzij kon bekijken, in plaats van tegen de rug van Jim aan te kijken. Duurde even voordat ze dit lazen, maar ze verplaatsten de webcam gelijk!
Jim duwde Tamara zodat zij op haar rug op het bed viel. Jim ging op de knieen zitten en ik kon alles goed zien! Jim pakte een been van Tamara, duwde deze wat opzij en met zijn andere hand trok hij de schaamlippen zachtjes uit mekaar. Met zijn tong likte hij aan haar clitje, wat zich meteen vertaalde in een rilling bij Tamara en ze kreeg meteen kippenvel.
Ik zat achter mijn pc als een wilde aan mijn lul te trekken, kijkende naar de geilste befbeurt die ik ooit gezien heb. Na vijf minuten duwde Jim er voorzichtig een vinger in. Langzaam op en neer bewegend, nog steeds likkend aan haar clitje, deed Jim het tempo wat omhoog. Wat sneller vingeren, nu met twee vingers. Ik proefde het geile sap van Tamara gewoon vanachter mijn pc.
Jim ging staan en keek naar Tamara met een blik van 'pas op, hier komt ie'. Hij pakte een handdoek en legde deze op de rand van het bed en legde uit dat hij dit deed omdat het haar eerste keer is en waarschijnlijk beetje bloed zal verliezen. Tamara deed een condoom bij hem om en ging op haar knieŽn op het bed zitten.
Jim ging achter haar staan en drukte zijn lul tegen haar kutje aan. Met enige kracht stouwde hij de lul heel voorzichtig naar binnen. Maar een klein stukje, net iets verder dan tot de eikel. Zachtjes bewoog hij heen en weer en Tamara zag je met volle teugen genieten. Jim neukte haar heel teder, maar ik zat me als een wilde aan mijn lul te hengsten. Duurde niet lang of ik kwam klaar in een handdoek. Omdat Jim nog steeds bezig was Tamara te neuken, bleef mijn lul stijf en kon ik gewoon door blijven trekken.
Na een tijdje wisselde ze van standje. Jim ging op bed zitten en Tamara ging erbovenop zitten, met de rug naar Jim toe. Ik keek van opzij toe en zag Jim's lul diep verdwijnen in een nooit eerder geneukt kutje. Tamara bewoog als een echte porno-actrice op en neer en het kletsende geluid klonk mij als muziek in de oren.
Jim gaf even gas bij, en bewoog zijn heupen in hoog tempo op en neer, waardoor hij haar dus van onderop supersnel was aan het neuken. Je zag de zweetdruppels op hun lichamen en wist dat ze echt van mekaar aan het genieten waren. Tamara kroop van Jim's lul af en ging op de grond op haar knieŽn zitten. Haalde de condoom van Jim's lul af en begon hem lekker te pijpen. Nu ging ie er wat verder in dan in het begin. Jim vroeg of ze hem wilde deepthroaten. Tamara hoorde dit en wilde dit wel proberen.
Ze nam de lul diep in de mond, maar hij ging er niet dieper is. Pakt Jim haar opeens bij de achterkant van haar hoofd vast en drukt zijn lul nog verder naar binnen. Tamara kreeg het gevoel dat ze moest overgeven en duwde Jim weg. Jim zei sorry en ging weer met zijn lul voor haar mond staan. Ze nam zijn lul echt supergeil onder handen en pijpte hem terwijl ze met zijn ballen speelde.
Ze vroeg of hij ooit iemand anaal heeft geneukt en zei dat dit echt een van de twee fantasieŽn van haar is. Jim zei natuurlijk niet nee, en Tamara ging weer op het bed zitten op haar knieŽn. Jim deed weer een condoom om, kneep wat gleimiddel uit een tube en smeerde haar kontje in. Plaatse zijn knoerharde lul tegen haar aars en drukt deze naar binnen. Tamara beet op haar hand, maar bedrukte de pijn en liet Jim zijn gang gaan. Jim zat er al gauw lekker in en bewoog rustig kleine stukjes op en neer.
De pijn bij Tamara ebde weg en Jim deed nog wat meer glijmiddel op de condoom en neukte haar nu lekker diep anaal. Met lange halen die zijn ballen lekker tegen haar billen aan deden slaan neukte hij Tamara's kontje. Hij plaatste zijn handen om haar heupen en voerde het tempo op. Allebei hijgden ze als honden en duurde niet lang of Jim kwam klaar. Ik merkte dat ie klaarkwam door de rare bewegingen die hij maakte en zijn lul zo diep mogelijk in haar duwde om daar klaar te komen. De condoom was goed gevuld.
Tamara was een beetje beurs, maar ging toch op haar kont zitten op het bed. Nam de condoom van Jim's lul af en maakte er een knoop in. Gelijk trok ze Jim met twee handen naar zich toe en pijpte Jim nog eens lekker na. Ze gingen op bed liggen en ik kon genieten hoe ze mekaar oraal bevredigden in standje 69.
Ik was ondertussen al meerdere keren klaargekomen, maar trok nog altijd aan mijn lul. Ik had geen spijt dat ik er niet bij was, want ik ben supergelukkig met mijn eigen vriendin waar ik ondertussen mee getrouwd ben en een zoontje heb, maar ik baalde ervan dat ze zich meldde toen het te laat was.
Ik was graag degene geweest die haar ontmaagd had, als ze nou een jaartje eerder had ingestemd met een afspraakje... Maar goed, het is niet anders.
Tamara en Jim genoten na de sex nog van mekaar door elkaar wat te zoenen in bed, en knuffelden nog wat na. Ze vroegen hoe ik het had gevonden en sluitten de pc af.
De dag erop belde Jim me op en zei dat het de lekkerste neukbeurt was die ie ooit gehad heeft. Hij wreef het me echt in. Hij bedankte me dat hij me aan Tamara heeft gekoppeld. Helaas is het voor hun bij deze ene keer gebleven. Tamara spreek ik nog steeds, zeer sporadisch, op msn. Steeds weer komt deze neukbeurt naar boven en praten we er lekker geil over na.
Ik zeg haar dan altijd dat ik gelukkig getrouwd ben en een zoon heb. Maar mocht ik ooit scheiden of weduwnaar worden, .... (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar mestreechstudent@hotmail.nl)
Aantal keer gelezen:
659
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)