Spannendverhaaltje.nl

Jennifer wordt verwend

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Jessica meer verhalen van Jessica Jennifer zuchtte. Wat is het toch warm vandaag, steunde ze. Jennifer besloot even de warmte te vergeten en te douchen. Er is toch niemand op het voetbalveld, mopperde ze. Even later stond Jennifer naakt in het kleine hokje. Ze streek met haar handen over haar borsten. Langzaam gleed haar hand naar haar kruis. Jennifer stak haar middelvinger in haar kutje en begon erop te hobbelen. Oh..Jennifer viel op de grond, en raakte in een soort trance van genot. Jahhh.. ja.. Neem me...toe nou....Op het moment van orgasme gilde ze het uit en keek naar benende. op haar been gleed sap van haar kutje. Jenniferís tong gleed sensueel over het sapje. Ze vond het heerlijk, want haar tepels werden harder en harder. Jennifer streek erover. Haar kutje was natter dan nat en Jennifer streek maar door. op het moment van het 2de orgasme kreunde ze. Haar kutje was helemaal open, en Jenniferís borsten waren helemaal opgezwollen. Met een laatste lik over haar tepel en een laatste aai over haar kutje verliet ze het hokje. Toen het de volgende dag weer zo warm was wilde ze weer gaan douchen op het voetbalveld. Ze wilde zichzelf lekker verwennen en had een dildo mee genomen.
Ze kleedde zich uit en begon met de douche aan te zetten en daarna begon ze zichzelf te vingeren. Toen haar kutje nat begon te worden besloot ze eerst weer met haar vingers in haar kutje te gaan. Toen ze voor de eerste keer klaar kwam kreunde ze van genot. Ze pakte de dildo en stopte die in haar kut. Terwijl ze op de dildo begon te rijden voelde ze dat haar tweede orgasme op gang kwam. Met de ene hand bewoog ze de dildo terwijl ze met haar andere hand haar borsten aan het betasten was en soms ook afdwaalde naar haar kutje. Toen ze bijna klaarkwam voor de tweede keer begon ze te kreunen:"Harder ja ja ja ahhhhh...." Weer begon ze haar kutsap te likken. Ze was bijzonder lenig en ze wou nog voor een derde keer klaarkomen dus besloot ze met haar voet haar kutje te masseren en met succes. Na drie minuten kwam ze voor de derde keer klaar. Ze kleedde zich weer aan. Ze had een string een bh een kort rokje en een topje aan. Haar schaamlippen waren helemaal opgezwollen dus besloot Jennifer haar string niet aan te doen. Toen ze uit het hokje kwam zag ze de "babe" van het veld staan. Ze moet me gehoord hebben dacht Jennifer.
De naam van de "babe" was Rachel. Rachel keek haar aan en Jennifer besefte dat ze haar echt gehoord moest hebben. En dat vertelde Rachel ook. "Je hebt me helemaal opgewonden gemaakt" zei Rachel. Rachel begon haar zelf te vingeren. Ze keerde zich om naar Jennifer en vroeg of ze een handje wilde helpen. Jennifer begon haar te vingeren. De schaamlippen van Jennifer zwollen ook steeds meer op en haar kutje werd steeds natter. Terwijl Jennifer Rachel aan het vingeren was begon Rachel ook langzaam met haar vingers onder het rokje van Jennifer. Samen kreunden ze van genot. Ze deden de deur van de kleedkamer op slot en begonnen elkaar uit te kleden. Toen ze naakt voor elkaar stonden begonnen ze elkaar te zoenen. Rachel ging op de grond liggen met haar benen wijd en in de lucht. Jennifer ging er dwars op zitten zodat hun schaamlippen langs elkaar heen schuurden. Weer kreunden ze van genot. Jennifer bedacht zich dat zij nog een dildo in haar tas had zitten maar dat die nog buiten stond. Dus Jennifer ging naakt naar buiten om de dildo te halen. Toen kwam ze een knappe maar saaie jongen tegen. Geen vriendin had hij. Ze nam hem mee en de dildo. Toen ze bij Rachel aan kwam keek zij hem geschrokken aan. Jennifer stelde voor om het ťťn keer met Paul te doen. Zo konden ze van voren en van achteren gepakt worden.
Eerst was het de beurt van Jennifer. Zij ging op handen en knieŽn staan en Paul kwam langzaam in haar. Terwijl Paul in haar kwam pakte Rachel de dildo en begon die in de kut van Jennifer te stoppen. Omdat Jennifer al opgewonden was, was ze binnen 2 minuten klaargekomen. Het sperma spoot alle kanten op. Nu was de beurt aan Rachel. Ze gebruikten hetzelfde standje als net. Ook zij deed er maar 2 minuten over om klaar te komen. Nu lieten ze Paul nog klaarkomen. Jennifer ging hem pijpen terwijl Rachel de dildo gebruikte. Hij kwam na 5 minuten klaar. Jennifer en Rachel gooide Paul uit de kleedkamer omdat ze nog tijd voor zichzelf wilden. Weer begonnen ze zich te vingeren en te tongen. Toen ze klaar waren kwamen ze met een lach uit het hokje. Misschien als je ooit eens op een warme dag op een verlaten voetbalveld bent, zie je of hoor je ze misschien nog.
Aantal keer gelezen:
883
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)