Spannendverhaaltje.nl

je schoonzus tijdens de vakantie

-
21-08-2010
Komt wel eens voor dat je bij de keuze van je vakantie zoiets hebt van van ach… laat ik maar met de familie op vakantie gaan. Dit jaar ging het naar Portugal en het voordeel was dat ook de vriendinnen en schoonzussen mee gingen. Zo ook Jacqueline, de vriendin van mijn broer. Ik had Jacqueline altijd al een lekker wijf gevonden, erg knap is ze niet maar ze is groot! Een meter negentig, heel stevig van bouw, enorme benen waar ik wel twee keer in pas, geen grote borsten voor haar figuur maar op zichzelf wel groot. Daar komt ook nog bij dat ze zich nooit een beetje uitdagend kleed maar ja als schooljuf…. kun je dat ook niet maken. Nou is Jacqueline een zonaanbidster, ieder moment dat het mogelijk is dan kun je haar op het strand vinden en maar bakken! Meestal in haar eentje maar er was een keer dat ze met ons groepje mee ging en sans gene zo het topje van haar bikini uittrok. Daar lag ze dan voor me languit op haar rug, voor het eerst zag ik nu Jacqueline’s borsten en ik wilde mijn fototoestel pakken om snel een foto te maken maar ze zonder te kijken stak ze haar hand op en zei.
“Nee nee Rintje geen foto…..” zei ze streng tegen me. Daar ik maar een jochie ben nam Jacqueline mij nooit serieus als jongeman maar als ze eens wist hoevaak ik ’s nachts op mijn hotelkamer me aftrok op deze grote Griekse godin!
“Ah toe……” zeurde ik en Jacqueline keek me aan.
“Nee Rintje……… niet doen…… niet zo….” en mijn schoonzus glimlachte.
Een dag strand zat er weer op, mijn broer zat in de kroeg die avond en ik wist dat Jacqueline aan het douchen was. Ik zat op mijn kamertje me af te trekken bij de gedachte aan Jacqueline’s tieten en die enorme neukpoten, ik moest iets van een smoesje verzinnen om haar nu te zien. Ik trok mijn broek omhoog en liep resoluut naar haar kamer, gewapend met mijn camera. Ik stond voor de deur, niet op slot voor het geval dat haar vriend mijn broer terug zou komen. Langzaam opende ik de deur en hoorde de douche lopen. Op het bed lagen kleren waaronder ook de bikini die Jacqueline aan had die dag. Ik pakte het topje en snoof eraan, hmmmm heerlijk gewoon en daarna het broekje en ik rook de zalige geur van Jacqueline’s kut, een mix van damesgeil en wat urine. Meteen was mijn pik knoertehard en ik was super opgewonden als ze me nou zou betrappen wat dan? Ik zette mijn camera aan en opende de deur van de badkamer daar stond ze! Voorover gebogen, ik wilde klikken en…. klik…. maar op dat moment draaide mijn schoonzus de douche uit zodat ze het hoorde en geschrokken draaide ze zich om en zag me.
“Rintje!……” riep ze en versteend bleef ik een paar seconden staan, wat een lichaam! Ik draaide me om en wilde wegrennen maar vliegensvlug was ze uit de douche gesprongen en greep me in de kamer bij de arm.
“Hier jij!…. Ben je gek geworden?… Jij viespeuk!…” riep Jacqueline.
“Sorry Jacqueline sorry Jacqueline…..” jammerde ik als Jacqueline het toestel uit mijn hand pakte, ze trok me op het bed. De druppeltjes glinsterden als parels op haar door de zon gebrande diepbruine huid zo opwindend. Ze keek hoeveel foto’s erop stonden.
“Hoeveel foto’s heb je er gemaakt?….” riep ze streng.
“Eentje maar Jacqueline…. sorry….”
“je bent echt een klein geil jongetje he?…. Heb je nou gezien wat je wilde zien?……” nu realiseerde dat ze nog steeds spiernaakt was, even wilde ze een handdoek pakken maar bleef zo voor me staan.
“Wat moet ik nou met jou….” nu zag mijn schoonzus ook dat ik aan haar bikini had gezeten.
“Wat heb je gedaan met mijn bikini toen ik aan het douchen was? Nou vertel!…..” haar strenge woorden deden me trillen.
“Eh niets……” fluisterde ik verlegen.
“Jawel…..” Jacqueline’s stem werd nu wat zachter “…. ik weet hoe jongetjes van jouw leeftijd denken…. en doen…. Laat zien wat je zojuist hebt gedaan….” ze pakte het bikinislipje en hield deze voor me. Ik pakte het en hield het voor me.
“Je hebt eraan geroken he?…. doe het!……” en ik snoof aan het kruisje.
“Jaaaa precies…. en volgens mij heb je jezelf ook betast he?….. kom op Rintje…. niet zo verlegen…” zei mijn schoonzus.
“Nee dat heb ik niet….. “ maar daar nam de vrouw geen genoegen mee, ze duwde me op de rug en trok ineens mijn broek omlaag zodat ze mijn halfslappe tamp tussen mijn benen zag.
“Nou nou zeg….. daar hoef je je toch helemaal niet voor te schamen?…… “ fluisterde Jacqueline geknield tussen mijn benen. “Ruik nog eens aan dat slipje kom op……” en ik snoof de heerlijke geur van Jacqueline en meteen begon mijn pik te groeien.
“Zo zo… jaaa wow dat is een behoorlijke jongeman zeg… hmmmm……” hoorde ik mijn schoonzus Jacqueline zeggen die op was gestaan en nu geknield op het bed naast me zat. Ze pakte het slipje uit mijn hand.
“Hier heb je niets aan Rintje….. “ en ineens ging de vriendin van mijn broer boven me hurken en zakte omlaag zodat ik de natte gleuf van mijn schoonzus op mijn mond gedrukt kreeg.
“En nou lik en ruik hier maar eens aan….. “ en ik begon te likken en te zuigen en te ruiken en ik hoorde de enorme vrouw kreunen.
“Hmmmm jaaaach goed zo jongetje hmmmm hmm effe kijken? Jaaach zo werkt het hmmm die pik van je begint helemaal stijf te worden Rintje jongetje hmm wat een paal! Jaaach lik door jaaaach!…..” de enorme poes van Jacqueline kronkelde over mijn tong en mijn lippen en ik begon pure voorgeil te proeven, zalig! Mijn lul werd alleen maar harder, zeker nu de vrouw ook die kolenschoppen van handen over mijn onderbuik liet gaan, heel dichtbij mijn ballen en pik!
“Slubber slik lik hijg lik lik……” steeds meer vocht begon er uit die enorme kut van Jacqueline te stromen, ik omklemde aan weerszijden de billen van mijn schoonzus, deze waren zo groot dat ik mijn handen niet bij elkaar kon brengen zo groot was deze tante! Ik boorde mijn tong nu in de schacht van Jacqueline als ik plots haar sterke vingers om mijn lul voelde sluiten!
“OOOOOOH Jongen toch wat lik je me lekker oooh ik ga zo komen Rintje ooh jaah niet stoppen niet stoppen!…” gilde Jacqueline als ze hard in mijn lul kneep en ik een golf van orgasmevocht in mijn mond voelde sijpelen!
“Ooooooh! Oooooh oooooh! Jaaah!…..” gilde Jacqueline op mij met een trillende stem, heel haar grote lichaam trilde en schokte van genot als ze klaar kwam. Daarna ontspande ze zich en ik voelde het gehele gewicht van deze enorme vrouw op me rusten, zo dichtbij met haar hoofd bij mijn lul dat ik haar hete adem over mijn lul voelde stromen.
“Oooh Dank je wel Rintje….. ik heb al in geen jaren meer een orgasme gehad oooh ik had de hoop met je broer al opgegeven en nu hmmm met het jongere broertje hmm…..” ik voelde hoe Jacqueline nu ook weer aan mijn lul begon te trekken en ik nu een warme vochtigheid om mijn snikkel voelde en een werkelijk gigantische zuigkracht!
“Hmmp hmp hmmmmmmmmm…..” Jacqueline was me heerlijk aan het pijpen, mijn eigen schoonzus! Ze kwam omhoog zodat ik tussen ons in omlaag kon kijken. Terwijl haar vingers langs de binnen kant van mijn dijbenen gleden, bewerkte Jacqueline mijn schoonzus met enkel haar mond mijn tamp, helemaal erin! Dit moest voorbij haar strotteklep zitten nu en weer omhoog om vervolgens al slurpend weer af te dalen.
“Ooooh Jacqueline wat lekker!…..” kreunde ik als ze nu mijn lul uit haar mond liet glijden en onder zich naar me keek.
“Hmmmm njachh maar je hebt het eigenlijk niet verdient jij boefje…. “ en vervolgens slurpte de grote vrouw mijn lul weer in haar mond.
“Ooooh Jacqueline dit is zo lekker zoooo lekker!…” huilde ik bijna van genot, nu bracht ze ook haar handen erbij en terwijl ze beiden handen stevig om mijn lul had geklemd zoog Jacqueline aan mijn lul en liet haar rauwe tong over het spuitgaatje flitsen.
“Aaaarch!!! Jacqueline aaaah….” zo gevoelig uiteraard waarop mijn pik reageerde door nog een paar cm te groeien en nog harder te worden. Ik ging zo komen maar dat wist mijn schoonzus ook. Meteen stopte ze en kwam van me aan en trok mij bovenop haar.
“Nou kom op me hmm jaach hijg………” ik zakte een beetje weg in het enorme maar zachte lichaam van deze godin. Ik kwam tot bij haar hals als mijn lul nu neukklaar voor haar vers klaargekomen romige kut lag.
“Kom maar……” zei ze op een schooljuf achtige wijze en ik duwde vooruit.
“Aaaah jaaach oooh…..” riep Jacqueline als ze mijn snikkel nu tussen haar schaamlippen voelde glijden, diep in haar voorbewerkte gladde schacht! Ik neukte nu de vriendin van mijn broer, gaaf! Meteen greep Jacqueline mijn billen en kneep erin.
“Ooooh hmmmm wat een lekker rond kontje heb je hmmm oooh en dan die paal van je ooh jaach lekker diep! Lekkerrrrrrr diep! arch…. Jaa ram die kloten maar tegen mijn kontje aan….” kreunde Jacqueline. Kontje, zeg maar gerust kont! Ze bracht haar benen omhoog en trok ze in zodat ik nu maximaal mijn lul in haar kletsnatte hete gleuf kon rammen.
“Hmm ah ah ah…. oooh njach njach stoot maar lekker hard Rintje! Oooh zo diep! oooh jullie jonge jongens gaan tekeer als een…. ah beest! oooh!…” het neuktempo was ook enorm! Het bed trilde en kraakte tijdens deze neukbeurt. Jacqueline bleef zich zo in dit standje aanbieden en streelde me liefdevol als ze mijn bewegingen schokkender begon te voelen ten teken dat ze me voelde klaarkomen.
“Hijg hijg Jacqueline ooh je bent zo mooi, zo groot arch hmmm ooh ik wil komen oooh Jacqueline Jacqueline!!!!” gilde ik als ik ineens haar handen aan mijn kont voelde en de sterke grote vrouw me tegen zich aan duwde zodat mijn lul maximaal in haar baarmoeder zat als ik klaar kwam en het werd zwart voor de ogen als ik als een roofdier op zijn prooi mijn sperma in mijn schoonzus weg liet spoelen! Spuiten zul je bedoelen, zes zeven stoten, zes zeven stralen romig sperma spoten uit mijn lul in mijn schoonzus Jacqueline!
“Urchhhh urch…. oooorch aarch….. ooh je pompt me helemaal vol jongen toch ooh…..” kreunde Jacqueline als ze wijdbeens haar benen strekte en haar armen eveneens spreidde en uithijgde als ik nog zachtjes nastootte en perste om de laatste druppel van mijn zaad in haar pompte.
Ik rolde van haar af en bekeek het enorme lijf van Jacqueline dat ik zojuist als jochie geneukt had! Ze keek me aan met dat zongebruinde hoofd en glimlachte.
“Zo…. jongeman….. dus je vindt mijn lijf wel lekker?…… hmmmm?…” ik knikte.
“Je moet je snel aankleden en gaan Rintje want ik denk dat je broer zo thuis komt….. en ik…. zucht hihihi…. denk dat ik zo weer een douche gaan nemen.” Ik stond op en trok snel mijn kleren aan.
“Hey….” riep Jacqueline als ik voor de deur stond “….. zullen we het nog een keertje doen?…. Dat mag wel als jij dat ook wilt hoor…..”
Onderweg naar mijn kamer kwam ik mijn broer tegen…. gelukkig net op tijd….. de vakantie was maar net begonnen.

Vervolg op verzoek. (mail auteur via onderstaande link)
Aantal keer gelezen:
2515
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)