Spannendverhaaltje.nl

je schoonmama mee op vakantie [deel 2]

-
21-08-2010
"Gaan jullie maar lekker stappen, ik ga ook, misschien kom ik jullie onder weg wel tegen!" zei Margarita mijn schoonmoeder. We namen afscheid en wandelden eerst een stukje langs het strand; Sabrina had haar mooiste rok aangetrokken en een strak topje.
"Hmmmm schatje…" zei ze als ik naast haar was gaan zitten bij een fontein. "…. ik wordt hier helemaal romantisch van…." zei ze fluisterend in mijn oor. We zagen een ijszaak en terwijl ze tegenover me zat likte Sabrina heel langzaam over het ijsje.
"Hmmmmm hihihi……. we moeten vaker ijs eten hmmm lekker…." zei ze als ik wat dichter bij haar aan schoof als ze me een hapje van haar ijsje aan bood. "Hmmmm lekker schatje hmmm ik hou van je hmmmm zullen we zo naar een pub gaan?" We kwamen terecht bij een Engelse Pub en ja hoor daar stond Sabrina's moeder! Margarita stond aan de bar omringd door een viertal engelse jongens van Sabrina's leeftijd.
"Heeeeeey! Ik zei het toch dat we elkaar wel tegen zouden komen?" riep Margarita "….. hoi schatje, hey guys this is my daughter…." stelde ze aan de jongens voor die hun hongerige blikken over haar lichaam heen en weer lieten gaan! Maar toen ze mij zagen wendden ze hun aandacht weer snel naar de rijpe vrouw die er nog heel aantrekkelijk uit zag voor haar leeftijd! Ik dacht… we drinken voor de goede orde een biertje mee om vervolgens verder te gaan. Sabrina keek me tussentijds regelmatig aan, nietszeggend maar de boodschap was wel duidelijk, ook zei ging er vanuit dat haar moeder onder een avondje stappen verstond: een wandeling langs de boulevard, een drankje, ijsje en that's it. Maar het tegenovergestelde was waar. Eigenlijk was het best wel gezellig met die gekke Engelsen maar zodra ook maar het onderwerp sex ter sprake kwam, veranderde direct de toonzetting en werd er door de jongens op Margarita geconcentreerd. We namen afscheid en de seconde nadat we de kroeg verlaten hadden schoten we in de lach.
"Ik geloof mijn ogen niet!" slaakte mijn vriendin. ".. mijn eigen moeder, die jongens hadden mijn broertjes kunnen zijn hihi!!!"
"Laten we het maar op vakantiegekte houden he Sabrina? hmmmm kom zullen we een disco opzoeken?" Maar Sabrina haalde haar schouders op.
"Nou ik ben nog een beetje moe van de reis schat, plus het is onze eerste avond hier….. hmmm? We kunnen ook een rustig plekje bij de vissersboten op het strand opzoeken? hmmmm?…." zei Sabrina als ze haar handje op mijn kont legde en we linea recta naar de rand van het dorp lieten, weg van het licht op weg naar de visserboten die door de eb op het strand lagen. Ik keek voor de veiligheid nog even rond maar daar wachtte Sabrina niet op.
"Hmmmm kom hier jij hihihi!…" als ze me tussen twee boten duwde in het nog warme zand. "…. hmmm hmmp hmmp hmmp……" ik lag bovenop Sabrina, ze ademde zwaar van passie als ik al bewegend met mijn onderlichaam haar rokje omhoog werkte terwijl zij mijn bloes over mijn hoofd trok.
"Ooooh Sabrina ik wil je…." hijgde ik als we elkaar heftig tongden. In een mum van tijd had ik haar rok los die we gebruikten als deken. Ze liet me op de rug liggen als Sabrina op haar knieën tussen mijn benen haar topje uittrok zodat haar grote borsten nu de vrijheid kregen en haar tepels door de frisse zeewind onmiddellijk begon op te zwellen.
"Hmmmm ooooh heerlijk!…." kreunde mijn vriendin als ze haar armen de lucht in stak om zich door de zilte lucht te laten strelen. "Hmmm…… je broekje uit Jack…… aaach.. hmmm oooh!" slaakte ze als ze nu mijn opgewondenheid zag. Ze stond op en wilde haar slipje uitdoen maar ik hield haar tegen.
"Sabrina hmmmm dans even voor me…. strip dat slipje uit hmmm…." kreunde ik als ik mijn vingers om mijn pik had gesloten en me aftrok bij de aanblik van mijn naakte vriendin hier op het strand!
"La la la la……!" zong ze als ze op een hele erotische wijze begon te dansen, daarbij ontzettend geile poses, ja zeg maar standjes aan nam om vervolgens tergend langzaam dat zwarte stringetje van haar heerlijke billen te stropen!! Met een zucht knielde Sabrina tussen bij benen en boog zich voorover.
"Hmmmmm mag ik het van je overnemen schatje?" als mijn vriendin nu haar handje om mijn paal sloot en me begon af te trekken; met kracht trok ze de voorhuid ver naar achteren en raakte met het puntje van haar tong mijn snikkel aan en ik schokte!
"Ooooh Sabrina schatje hmmmm jaa doe het! Neem hem in je mondje schatje oooOOOOOHHH!!!" kreunde ik luid als de volle lippen van mijn vriendin over mijn dikke snikkel gleden en al zuigend mijn lul in haar warme mond gleed.
"Hmmmmmm HMMM!!! hmmp hmmp! hmmp!…" pijpte Sabrina me, haar vingers streelden mijn buik waardoor ik nog harder en stijver werd. Dit was ongehoord heerlijk! Ik kon zo al komen maar ik wilde van haar nog meer genieten.
"Oooh Sabrina stop schatje stop anders kom ik in je mondje oooh…. hmmp hmmp je bent geweldig!.." fluisterde ik als ze bovenop me ging liggen. Langzaam al kussend rolden we om.
"Ooooh Jack ik ben zo nat schatje hmmm je smaakt ook zo lekker hmmmm….."
"Mijn beurt Sabrina hmmm ik wil je proeven hmmm" als ik al kussen over haar opgezwollen tepels likte om af te dalen naar haar natte geschoren gleufje.
"Oooooh jaaaach!….. ooooh ga door Jack ooh ja lik! lik! hmmmmm!…" kreunde mijn vriendin als een krolse poes als ik mijn tong nu over haar dikke clitoris liet gaan en ik haar heerlijke sappen proefde.
"Hmmmm slurch slurch ooh Sabrina hmmmm je smaakt zo opwindend! hmm zo lekker hmmmm hier…." nu stak ik mijn tong in haar nauwe kleine schachtje en Sabrina slaakte een kreetje als haar vingers zich om haar tepels hadden gezet en ze opgewonden zich denkbeeldig begon te melken! Mijn ballen stonden op springen ik onderging een zwoele opgewonden jeuk aan mijn paal en ballen als ik over haar heen gleed en mijn eikel tegen haar neukportaal aan duwde. We keken elkaar diep in de ogen als ik verder duwde en Sabrina bijna huilend het uitgilde.
"Ik hou van je! OOOOH! Jaaaah!!!…"
"Ooooh Sabrina!!!! ooooh!…" jankte ik als ik mijn lul steeds dieper en dieper in de lustschacht van mijn vriendin voelde glijden, tot aan de ballen erin, complete overgave, complete samensmelting van twee geliefdes. Pompend, neukend, kreunend, tongend, beukend! Steeds sneller en sneller neukte ik Sabrina hier zo op het strand onder het maanlicht Automatisch bracht Sabrina haar benen omhoog zodat ze me nog beter kon voelen.
"Dieper schatje ja zo jaach oooh …." kreunde ze als ik mijn handen om haar billetjes zette en haar onderlichaam wat omhoog hield en nu volledig naar voren duwde zodat ik maximaal in haar zat en Sabrina wild haar hoofd heen en weer sloeg.
"Niet stoppen hijg niet stoppen Jack ooohjaaaa ik voel je helemaal in mijn onderbuik ooooh god ik kom niet stoppen Jack ah ah ah… oooh arch aaAAHH!!" heel haar jonge lijfje spande zich aan als mijn vriendin in een golf van verrukking op mijn lul klaarkwam en haar sappen haar plezierbuis optimaal olieden waardoor ik nu in een hoog tempo mezelf begon klaar te maken.
"Ooooh Sabrina schatje ooooh ik ga komen ik spuit je helemaal vol schatje! oooh! Sabrina!" als ik mijn handen nu aan haar schouders had gezet en Sabrina zich gewillig en voldaan liet afneuken! "Kom maar schatje hmmm kom maar…." terwijl ze over mijn onderrug streelde "kom maar spuit maar jaaaa spuiten oooh jaaa spuit me vol…" stimuleerde ze me als ik opstijfde en mijn lul helemaal in haar schachtje schoof.
"SABRINA!!! OOOOHHH!! NJAAHH!!!!!" gilde ik luid als al mijn liefde, passie en hartstocht zich nu losliet diep in de baarmoeder van mijn vriendin! Straal op straal, keer op keer weer als ik mijn zak in Sabrina's nauwe kutje ledigde!
"Ooooh oooh Jack ooooh zoveel oooh zoveel ooh jaaach hmmm oooh heerlijk hmmm…" zei ze haast met trots dat ze me zo had laten komen! Vermoeid ontspande ik me op haar als mijn lul weer slap werd en langzaam uit haar poesje gleed.
"Oooh Sabrina hijg hijg dat was ongelofelijk hmmm ik hou van je schatje hmm hmmp…." samen keken we even naar de donkere hemel als we na een laatste kus onze kleren bijeen zochten en ons aankleden.

Net op tijd want we kwamen tussen de boten uitgelopen als we een anders stelletje tegen kwamen. Lachend keken we elkaar aan en zwaaiden even als Sabrina en ik de trap op liepen naar de boulevard. Rustig kuierend arm in arm wandelden we terug naar het hotel. Toen we binnen kwamen keek ik op de klok, het was al na tweeën.
"Mama zal wel al slapen he?…" zei Sabrina als ik de sleutel in het slot stak en voorzichtig omdraaide.
"Nou? Het feit dat de sleutel nog beneden lag schat, denk ik dat ze nog niet thuis is…" zei ik verbaasd. En inderdaad ze was er nog niet.
"Kom laten we gaan douchen schatje…. mijn navel zit vol met zand hihi…." zei mijn vriendin zodat we even later samen al kussend onder het warme water stonden. "Hmmm hmmmm heerlijk dat water…" zei ik als Sabrina vervolgens achter me ging staan en haar handje aan mijn pik zette en er al schuimend zachtjes aan trok.
"Hmmmm hmmmm lekker schat ooh Sabrina wat doe je toch allemaal met me hmmmm…" kreunde ik als ik me omdraaide en ik op mijn beurt haar bij haar borsten pakte en zich inschuimde. Zonder elkaar klaar te maken, spoelden we ons af en maakten ons bedje in de woonkamer op.
"Kom Sabrina, laten we nog even op het balkon zitten en wat drinken…"
"Okee misschien komt mama thuis…. ik ben benieuwd waar ze verder nog meer geweest is….." zei ze met een beetje ongerustheid in haar stem. We trokken een flesje wijn open en babbelden wat maar ook nadat de fles al geruime tijd op was, nog geen Margarita.
"Ik ga slapen schatje, ik val om van de slaap…." zei Sabrina als ze bij me op schoot ging zitten en me innig kustte.
"Ik kom ook zo……" en heel teder begonnen we elkaar in het donker te tongen. Plots hoorden we de voordeur.
"Ha ha ha…… you crazy woman!…" hoorden we stemmen op de gang. vervolgens stilte als de deur open ging.
"Quiet…. my daughter is asleep….." hoorden we Margarita sissen. Ze hadden ons niet opgemerkt, liepen direct door naar de slaapkamer met een klik werd de slaapkamerdeur gesloten.
"Hmmm hmmmm hmmmmm……" hoorden we via het slaapkamerraam dat half open stond. We keken elkaar aan, er was meer dan 1 jongen op haar kamer! Sabrina stond op en schuifelde naar het raam toe om beter te luisteren. Ik ging achter haar staan.
'Hmmmm ooh Margarita hmmm what a body hmmm…." hoorden we.
"Oooh wow…..!" slaakte Margarita, klaarblijkelijk hadden de twee jongens zich uitgekleed en staarde de rijpe vrouw naar twee opgewonden fiere grote jongenspikken! Sabrina keek door het kiertje en inderdaad daar lagen twee engelse jongens op het bed en Margarita tussen hun in; ze had haar handen om ieders pik gesloten en trok eraan! Ik duwde tegen Sabrina aan zodat ik ook wat kon zien en inderdaad Margarita boog zich voorover en nam een van pikken in haar mond en realiseerde een gelukzalig glimlachje bij de jongen. De andere jongen draaide Sabrina's moeder in een standje zodat hij haar van achteren kon neuken, Een diep gekreun en gesteun maakte zich los van de drie. Eigenlijk was dit heel opwindend en terwijl we naar dit schouwspel keken streelde ik Sabrina over haar onderbuik, mijn badjas was al los zodat mijn stijf geworden paal al geruime tijd tegen Sabrina kontje aanprikte.
"Hmm hmm…." kreunde Sabrina zachtjes als ik haar begon te vingeren en in haar tepels kneep. Soepel werkte Sabrina haar badjas opzij zodat mijn lul nu tussen haar dijbenen gleed en droog over haar natte kutlipjes gleed. Ook Sabrina bracht haar handje omlaag en vormde een kuipje zodat mijn snikkel nu in haar handje heen en weer gleed.
"Ooh Margarita! yeah ooh yeah hmmm good girl!" hoorde ik de jongens kreunen als ze van positie wisselden en de andere jongen nu door Margarita's mond verwend werd. Al vingerend en droogneukend keken mijn vriendin en ik hoe mijn schoonmoeder dubbel werd gepenetreerd. Twee ontzettend dikke palen die in haar rijpe schacht en anus in en uit gleden! Sabrina kreunde zachtjes, gelukkig werd haar gekreun overstemd door het gekreun uit de kamer.
"Ik kom Jack… ik kom!…" stamelde als ik plots haar kutje samen voelde knijpen en een stroompje sap over mijn vingers gleed. Dit was teveel van het goede!
"Sabrina ik ook oooh aah…" jankte ik als ik de warme room in haar handje spoot. Sabrina keek omlaag en bracht haar hand omhoog.
"Oooh kijk dan Jack… je hebt mijn handje helemaal volgespoten met zaad ooh.." zei ze. En inderdaad haar hele hand was gevuld met een poedeltje sperma. En alsof ze in de bioscoop met een doos popcorn naar een film keek, begon mijn vriendin uit haar handje het sperma op te slurpen en likte haar handje schoon bij aanblik van haar neukende moeder!
"Come boys come inside me!…" kreunde mijn schoonmoeder in de slaapkamer als de jongens vermoeid hun zaad in haar spoten! Het was afgelopen, wij waren ook moe en stilletjes kropen we in ons bedje om samen in een heerlijke droom verder te gaan….. Maar voor Margarita was de nacht nog niet voorbij, de jongens zouden haar nog meerdere malen nemen!

Ik werd wakker van een dichtslaande voordeur. Margarita sloot de deur in haar badjas. Ik keek op mijn horloge, het was acht uur! Vermoeid strompelde ze richting de slaapkamer als ze me zag.
"Oh hai……" zei ze glimlachend. "ik ga denk ik een badje ga nemen…." fluisterde ze. Haar dochter werd nu ook wakker.
"Mam? Jeetje mam! Hoe laat is het nu? Acht uur?" loom liet Sabrina haar hoofd weer in haar kussen vallen. Ik knikte naar mijn schoonmoeder als ze met een glimlach de badkamerdeur achter zich sloot.
"Hey slaap koppie….." fluisterde ik in Sabrina's oor ik had inmiddels een ochtendstijve een dikke odol.
"Hmmm hmm……." kreunde ze slaperig ze wilde niet wakker worden.
"Schatje we kunnen net zo goed opstaan…. laten we op het strand verder slapen…." zei ik.
"Hmmmm …." was het enigste wat mijn vriendin uitbracht als ik keek naar mijn staalharde lul.
"Sabrina…. hmmmmm als je zo niet wakker wilt worden misschien zo dan….." ik kwam omhoog en hing boven haar als bij een push up.
"Open je mondje Sabrina, open je mondje…." zei ik wat luider.
"Huh?…." mompelde ze en ik liet me zakken waardoor mijn dikke druipende pik tussen haar lippen gleed! "Hmmmm!!!!!….." ze opende haar ogen en wilde wegdraaien maar ik liet me verder zakken zodat mijn lul nu achterin haar keeltje zat!
"HMMMMM! NEEHMMMMPPPP!!!….." maar ik begon mijn vriendin heerlijk in de ochtend zo in haar mondje te neuken.
"Aarch hmmm zo ja Sabrina wakker worden schatje hmmmm zuigen zuigen oooh jaaach ooh ik kom! ik kom!!!"gilde ik als ik haar mond vol begon te pompen met dikke stroperige klodders sperma!
"Hmmmmm! uche uche uche lul! bwaaarch! uche uche smeerlap slik slik…." nadat ik mijn zak in het keeltje van mijn vriendin geloosd had rolde ik van haar af.
"uche uche geile beer! oooh….." slaakte Sabrina als ze naar het plafond staarde en zich realiseerde dat ze zojuist in haar mondje genaaid was. Ik stond op en keek haar aan.
"Kom lieverd….. wakker worden Margarita ligt in het bad, dus dan nemen wij een frisse duik in de zee.." Maar Sabrina begroef haar hoofd weer in de kussen.
"Neee niet de zee, laat me slapen schatje….. ga jij maar….. of doe het zwembad, ik kom later okee?"
ze viel weer in slaap, om haar mondhoeken zat mijn zaad nog. Ik trok mijn zwembroek aan, een handdoek en vertrok.

Inderdaad, het zwembad was beter, de ochtendzon scheen erin en ik had het hele bad voor mezelf. Ik had een kopje koffie aan de rand van het zwembad staan als ik de volgende zwembad gast zag. Margarita! Ze droeg een superstrak mini bikinietje waardoor haar rijpe maar superstrakke lichaam bijna compleet zichtbaar was.
"Een goedemorgen Jack!…." zei mijn schoonmoeder.
"Waar is Sabrina?…" vroeg ik. Ze haalde haar schouders op als ze naast me in het zwembad kwam.
"Ach die ligt nog diep te slapen, die wordt voorlopig nog niet wakker hoor…."
"Hmmm zo te horen was de avond succesvol?…." zei ik met een ondertoon.
"Hmmmm ja het was meteen al raak,…. hmmmm" zei ze. "…. en? volgens mij heb je mijn dochter deze morgen ook al haar ontbijtje gegeven he?"duidend op de mondneuk van zonet. Ik knikte.
"Ja…. dat was heerlijk…." zei ik.
"Nou?….." zei ze als mijn schoonmoeder met de rug zich tegen mij aanzette. "…. ik kan eigenlijk ook wel een heerlijk ontbijtje van jou gebruiken…." en ik voelde hoe ze onder het water haar hand tussen haar benen gleed en haar vingers in mijn broekje doken! Ze begon me onder water af te trekken!
"Hmmmmmm hij is al behoorlijk stijf die jongeman van je hmmmm….." en ineens dook ze onder en ik voelde hoe mijn schoonmoeder haar lippen om mijn lul sloot en mij in het zwembad begon te pijpen!!!
"Oooh God wat een sletje ben je toch!' kreunde ik als ik een heerlijke zuigkracht aan mijn lul voelde!
"Hmmmmpach hmm…." slaakte mijn schoonmoeder als ze boven kwam en naar lucht snakte om vervolgens weer onder te duiken en me weer af te zuigen.
"AAAAAAH!!!!…." schokte ik als ik onder water mijn sperma in de mond van mijn schoonmoeder loosde waarna ze weer boven kwam en slikte.
"Hmmmmmm dank je wel schatje……" zei Margarita als ze een slokje van mijn koffie nam om vervolgens van me weg te zwemmen. Net op tijd want Sabrina kwam half slaperig naar buiten en ging aan de rand van het zwembad zitten, de beentjes in het water.
"Gaaaahaaaap…… Jack nee aaahhh!!" Splash! als ik haar het water in trok en ze proestend boven kwam.
"Eikel! Lul! Verdomme aaah! uche uche!!…" nadat ze boos uit het zwembad kwam en weg liep. Oeps, iets te ver gegaan? Ik keek naar mijn schoonmoeder die al lachend aan het zoveelste baantje begon.
Ik sprong uit het bad en wilde mijn vriendin achterna gaan.
"Nee blijf hier die komt zo terug en dan pakt ze jou verschrikkelijk terug ik ken mijn dochter heus wel hoor…." zei Margarita als ze naast me op een zonnebankje ging zitten en haar topje losmaakte waardoor haar rijpe maar nog steeds stevige borsten konden genieten van het zonlicht. Ik voelde gewoon dat haar ogen over mijn lichaam gleden.
"Hmmmmm mijn dochter heeft maar alle mazzel he hmmm met zo een lichaam hmmm mooi gespierd en dan nog zo een fiere paal tussen die benen van je hmmmm ik wordt al nat als ik naar je kijk….."
"Margarita toe…. je bent mijn schoonmoeder…" zei ik
"Bijna schoonmoeder….." vulde ze aan als haar vingers kringetjes draaiden om haar roze tepels zodat ze lekker dik opzwollen. "Overigens… ik hoorde jou laatst ook niet klagen toen je me zomaar nam in dat hotelletje in Frankrijk?…." waarna ze een hand op mijn dijbeen legde.
"Nee dat is waar Margarita, je bent ook een hele opwindende vrouw maar ik hou van Sabrina…"
"……. en dat juich ik ook toe lieverd, ik ben dolblij met jou als mijn schoonzoon, helemaal dat je mij ook af en toe bevredigd; geloof me ik zal het nooit vertellen…. ik geniet veel te veel van je okee?.." ik keek haar aan, de moeder van Sabrina keek me serieus aan en ik pakte haar hand en hielden dit even vast.
"Bovendien….. ik denk dat ik deze vakantie zelf al genoeg aan sex zal komen hihi hmmm….." Ik lachte met haar mee als Sabrina weer naar buiten kwam met een emmer.
"Hier!!!!!" en een golf van ijskoud water met ijsblokjes gooide ze over me heen!!!
"AAAAH SABRINA!!! VERDOMME!!! Hier jij!!!" riep ik als ik opsprong en we aan de rand van het zwembad al stoeiend het water in doken.
"Hahahahaha ik zei je toch dat ze je terug zou pakken?.." riep haar moeder.
"Hi hi hi hi…. kou he?…" zei Sabrina als ze me een klapje gaf.
"Okee okee, je hebt me schat…. hmmp hmmp hmmp….. je hebt mij altijd,….." fluisterde ik als ik mijn tong over haar hals liet gaan.
"Hmmmm jij mij ook, wanneer je maar wilt, ik doe alles voor je… hmm alles hmmmmm….." kreunde mijn jonge vriendin.
"Zo gaan jullie zo naar het strand?…. mag ik mee?"
"Natuurlijk!…" zei ik zodat we even later op het zilveren zand op een paar strandstoelen lagen.
Sabrina had een heel spannende blauwe bikini aan als ze heel relaxed onderuit lag.
"Wie heeft er zin in een ijsje?…" vroeg Margarita.
"ik ik ik!!….." riep haar dochter. Ik stak mijn hand op. Ik zag dat Margarita al de hele tijd naar zwarte speedo aan het staren was, de bobbel in mijn broekje moet haar nat hebben gemaakt of zo want ze vroeg of ik haar wilde helpen.
Ik liep achter Margarita aan als ze een verleidelijke pose aan naam bij het strandbarretje. Ze bestelde wat cocktails en ijsjes; ik kon het niet nalaten door de hele tijd naar het strakke kontje van mijn schoonmoeder te kijken dat zachtjes heen en weer draaide; ze bestelde een bratwurst!!
"Aaah lekker!!!!….." riep mijn vriendin als ze de worst aan Sabrina aan bood. "Ik had toch een ijsje besteld?…."
"Hier….." zei Margarita als ze de worst overnam en vlak voor me de helft van de worst achterin haar keel liet glijden.
"Hmmmmm hmmmm heerlijk zo een dikke warme worst hmmp hmmp…." kreunde ze als ze me daarbij aan keek.
Sabrina was met haar ijsje bezig, het leek wel alsof ze het waterijsje aan het afpijpen was zonder dat ze er erg in had! Twee vrouwen die hier aan beide kanten ontzettend geil aan het doen waren!!
"Hmmmm dat was lekker…. kom Jack we gaan zwemmen!" en ze trok me omhoog van de strandstoel en ik rende achter haar aan.
"hi hi hi nee niet soppen niet soppen!…." riep Sabrina als ik haar vastpakte.
"Hmmmm schatje ik ga je niet soppen, ik ga je kussen hmmp hmmp…." als we buikdiep in het water stonden. Sabrina keek naar het strand en zag hoe haar moeder het topje van haar bikini losmaakte.
"Kijk! mama is topless aan het zonnen hihi…" giechelde ze maar ik had geen aandacht voor haar moeder, zachtjes onder water duwde ik mijn bobbel tegen haar kruisje aan.
"Hmmmmm lekker hihi…." giechelde mijn vriendin.
"Het wordt alleen nog maar nog lekkerder…" zei ik als ik mijn zwembroek omlaag werkte en mijn harde pik tegen haar bikinibroekje aan werkte.
"Jack! Niet doen straks zien ze ons hmmmm oooh…" kreunde Sabrina als ik haar hals likte.
"Niemand ziet het schatje…… kom….." zei ik als ik haar bikinibroekje omlaag werkte zodat ze even later eruit stapte en vanonderen spiernaakt was.
"Hou mijn slipje vast schatje……. oooooh ik voel je tegen mijn poesje aan prikken ooh…" zei Sabrina lachend met gesloten ogen van genot.
Ik duwde omhoog en Sabrina's mond viel open. "Oooh Jack oooh jaaaach dieper erin hmm oooh jaaach.." kreunde ze als ze feitelijk bovenop me ging zitten, haar armen om mijn nek sloeg en me tongde.
"Ooooh ik zweef over je paal heen oooh…. ja langzaam Jack… niet te snel ooooh je zit zo diep in mij oooh jaaach ooh jaaaa spuit maar schatje spuit in mij…." kreunde Sabrina als ze me diep in de ogen keek en haar tongetje over haar lipjes liet gaan.
"Sabrina! AAAhhhhhh…" kreunde ik ingetogen en joeg onder water een dikke straal sperma in de schacht van mijn vriendin. We stonden zo dat Sabrina met haar rug naar Margarita stond; haar moeder wist precies wat we aan het doen waren en was er zichtbaar geil van geworden. Ik zag hoe haar moeder een flinke hoeveelheid olie over haar buik en tussen haar benen had gegoten en zat zich ongegeneerd te vingeren op haar strandstoel!!!
"Hmmmmmm wat opwindend.. hihi…." giechelde Sabrina als ze van me afgleed. Ik zag hoe haar moeder haar slipje goed deed als we uit het water kwamen.
"Zooooo hoe was het water?…" zei mijn schoonmoeder met een ondertoon in haar stem.
"Nou wel lekker hoor….. " zei Sabrina als ze languit ging op de strandstoel.
Het einde van de middag naderde als we weer terug waren in ons appartement.
"Wat zullen we gaan eten?…." vroeg Sabrina.
"Nou ik weet niet wat jullie gaan doen maar ik wilde bij die Engelse pub een hapje gaan eten." zei Margarita, we keken elkaar aan.
"Hmmm nou misschien een volgende keer….. mam.." zei Sabrina als ze haar arm om me heen sloeg.

Vervolg enkel op verzoek
Aantal keer gelezen:
1520
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)