Spannendverhaaltje.nl

je schoonmama mee op vakantie [deel 1]

-
21-08-2010
"Maar dat is toch een leuk idee om mama mee naar Spanje te nemen?" zei Sabrina mijn vriendin als ze door mijn haar streelde als we op de bank aan het overleggen waren waar we dit jaar met vakantie naartoe zouden gaan.
"Ja maar mama's laatste vakantie was die van in Molenhoek, daar was jij nog bij!…" Ik herinnerde me die nog goed. Het was alweer bijna een jaar geleden dat Margarita, Sabrina's moeder, en ik met elkaar gevreeën hebben. Het is altijd geheim gebleven gelukkig, Margarita had zich sindsdien als een voorbeeldige toekomstige schoonmoeder gedragen. Geen moment van uitdaging of flirt van de zijde van haar en dat waardeerde ik wel.
"Maar Sabrina, ik wilde juist deze vakantie gewoon fijntjes saampjes besteden, gewoon jij en ik liefje!" als ik mijn lieve Sabrina omarmde en haar een kusje gaf in haar warme hals.
"Hmmmm dat wil ik ook schat maar we kunnen dat toch ook met mama hebben? Ze vermaakt zich heus ook wel zonder ons hoor…. als je je daar zorgen om maakt" ik voelde me schuldig maar Sabrina wist van niets. Ik stemde toe zodat we uiteindelijk om 8 uur 's ochtends op de eerste dag van de vakantie aanreden. Sabrina en ik hadden de auto volgeladen met onze spullen waarna we schoonmama Margarita op gingen halen. We gingen naar binnen alwaar we Margarita druk bezig zagen.
"Hoi eh heb ik nou aan alles gedacht, heb ik alles afgesloten? Jack zou je voor mij alles met mij nog een keertje willen controleren, ik ben toch zo bang dat ik iets vergeten ben….." Ik keek Sabrina haar dochter aan. "Doe maar, ik loop nog even naar de supermarkt om wat fris te halen okee?…" zei ze en gaf een kusje.
Ik liep achter Margarita aan en controleerde de voor en achterdeur. Toen naar boven naar haar slaapkamer, om eerlijk te zijn was ik een beetje huiverig, want wie weet wat ze zou gaan doen?!
Maar ze bleef heel netjes en gingen de laatste verdieping controleren: Sabrina's oude kamertje.
Margarita controleerde het raam en zuchtte: "Okee dan denk ik dat we alles gehad hebben….." zei ze.
Ik draaide me om als ik haar hoorde: "Oh Jack?…. we hebben nog een ding niet gecontroleerd…." ik draaide me om als ze naast het oude bed van haar dochter stond. "Kom es hier……." was alles wat ze zei en me diep in de ogen aan keek om me vervolgens op de mond te kussen en me op het bedje te trekken.
"Hmmmmm! hmmm…. hmmm….. wat ben je toch een lekkere jongeman hmmmm….." fluisterde ze in mijn oor als ik haar vingers over mijn borstkast omlaag voelde afdalen richting mijn zak!
"Hmmm mmmm alles is zo strak aan je hmmmm en dan die heerlijke paal van je in je broek hmmm….!"
Ik stribbelde tegen: "Eh eh Margarita niet doen alsjeblieft….. dit is niet de juiste plaats…." zei ik waarop ze stopte.
"Weet je wat? je hebt gelijk…. Ik ben zo blij dat ik met jullie mee mag hmmmm er zullen zich voldoende gelegenheden voor doen dat ik van je mag genieten toch hmmmm…. kom…." ze maakte zich los van me en sprong op en trok me uit bed.
Net op tijd want ik hoorde de deur beneden open gaan, Sabrina kwam binnen met een tas vol met blikjes. "Zo deze kunnen in de koelbox denk je ook niet?…." zei ze als ze me een kusje gaf.
"Nou we hebben alles hier gecontroleerd dus we kunnen gaan….."

Een paar uur later passeerden we de grens van België en Sabrina staat haar armen uit. "Yes we zijn in het buitenland jipie!…." en keek me lachend aan als ik mijn hand op haar dijbeen legde en over haar rokje streelde. Meteen keek Sabrina omlaag om vervolgens me veelbetekend aan te kijken terwijl ze haar hand op de mijne legde en me streelde.
"Zo nu we eenmaal in België zijn kunnen we beter maar een stop maken of niet?!!…." riep Margarita ineens luid van achteren om het moment tussen haar dochter en mij te verbreken.
"Ach mam, we zijn net onderweg…. we stoppen wel in Luxemburg okee?…" zei Sabrina als ze omkeek. Ik keek in mijn spiegel en zag de jaloerse blikken van Margarita die snel veranderden in die van verlangen.
Ik zette de auto stil op de drukke parkeerplaats. "Zullen we een hapje gaan eten?…" stelde Sabrina voor. "Nou…. ik heb nog niet zo een honger.." zei Margarita tegen haar dochter en keek mij aan.
"Nou bij nader inzien heb ik wel wat trek…"zei ik "we nemen wel wat mee voor je Margarita…." en hand in hand wandelden Sabrina en ik naar het restaurant.
"Fijn he zo samen he schatje?…" fluisterde Sabrina.
"Ja liefje hmmmmmm" ik kustte haar en gleed met mijn hand even over haar kontje heen.
"Hmmmm Jack iedereen ziet ons hihi…" giechelde ze. We namen ieder een hamburgertje. Een half uurtje later kwamen we terug gewandeld en daar stond Margarita als ongeduldig te dralen.
"Waar bleven jullie nou? Ik sta hier maar te wachten!" zei de schoonmoeder een beetje geïrriteerd. We haalden beiden onschuldig onze schouders op. "Dat valt toch wel mee…..?" zei Sabrina. Snel reden we weer aan en met het uur werd het heter en heter. We hadden net een file achter de rug als we een parkeerplaats vonden met veel bomen; dat maakte Sabrina blij.
"Oooh ik denk dat we wel een uurtje rust in de schaduw kunnen gebruiken nietwaar?" en ze spreidde voor ons twee een badlaken uit en ging uitnodigend alvast zitten en keek me aan.
"Hmmm kom jij eens hier…" zei ze lachend waarop we samen al kussend in het gras rolden.
"Hmmmm ik hou van je Sabrina.. hmmm…" kreunde ik.
"Is er nog plaats voor mij!!!!?" riep Margarita als ze vlak naast ons stond.
"Oh eh natuurlijk mam….." en we maakten ons los zodat we braaf alweer naast elkaar zaten in de schaduw. Maar onze passie was te groot zodat Sabrina bovenop me rolde en me zachtjes streelde.
"Ben je moe Jack?…" ik schudde van nee.
"Maar ik denk dat we als we in Zuid Frankrijk zijn…. het beste een hotelletje kunnen nemen, anders komen we midden in de nacht aan in Lloret…."
"…. twee kamers schatje… hihi…" fluisterde Sabrina zachtjes in mijn oor. "…. ik ga even naar de wc" ze maakte zich los en liep wulps naar de wc blokken.
"Zo…. dus we gaan overnachten in Frankrijk?.."
"Ja Margarita….." zei ik als ik even mijn ogen sloot.
"Hmmm zo te zien ben je inderdaad nog niet echt moe he?….. hmmm…" ik voelde plots de hand van Margarita over de binnenkant van mijn dijbeen strelen! Ik sprong omhoog.
"Ik ga ook even een plasje plegen Margarita…." en vluchtte weg. Toen ik terugkwam stond Sabrina alweer bij de auto te wachten. "Mama is nog naar de wc"
Ik reed de parkeerplaats op van het hotelletje dat aan het strand lag en bestelde twee kamers. We liepen de gang in en ik keek op mijn horloge.
"Kijk het is nog pas drie uur; ik stel voor dat we lekker douchen en even uitrusten zodat we rond een uurtje of zeven, half acht een hapje kunnen gaan eten okee?…"
Sabrina gooide haar tas op de grond en liet zich op het bed vallen. "Ooooh heerlijk even liggen oooh ga jij maar als eerste douchen hmmmm…." ik ging bovenop mijn vriendin liggen en we begonnen te tongen. "Hmmp hmmp hmmp…… ooh Sabrina hmm heerlijk zo met je hmm….." kreunde ik en Sabrina's ogen werden groot.
"Ooooh hmmmmm je windt me op Jack hmm" fluisterde Sabrina hees. "… eerst douchen okee?" Opgewekt sprong ik op en als een dolle hond kleedde ik me uit en sprong onder de frisse douche!
"Zo dat was heerlijk Sabrina, een heerlijke douche!!" als ik in mijn badjas vanaf het bed naar mijn vriendin keek als ze haar rokje uittrok en shirtje en keek in haar tasje.
"Shit mama heeft mijn onderbroekjes…. Jack? Zou jij even? terwijl ik douche?….kussssss"
"Natuurlijk schatje…." ik stond op en klopte aan Margaritas deur.
"Hij is open…." hoorde ik haar roepen. Ik opende de deur en daar stond Margarita halfnaakt met enkel een grote handdoek om haar slanke lichaam.
"Sabrina heeft haar onderbroekjes nodig….." zei ik terwijl ik naar haar lichaam staarde.
"Oh okee……" zei Margarita als ze zich voorover boog en in haar tas zocht.
"hey….." zei ik "…. ben je boos?…" zei ik als ik bij haar ging staan.
"Nee hoor……" zei Margarita als ze het slipje voor me hield om zich om te draaien; de vrouw wachtte af.
"Hmmm hmmp hmmp……" ik sloeg mijn armen om de middel van mijn schoonmoeder.
"Heee?… Jack? Nee nee nee……ach…" protesteerde mijn schoonmoeder tegen als al stoeiend de handdoek van haar lichaam gleed en mijn badjas open viel.
"Kom Margarita… hmmp mmp…. Sabrina is nou toch even douchen….. kom… " kreunde ik en nam haar borsten in mijn handen, maar de vrouw probeerde me weg te duwen.
"Nee Jack ik wil het niet, ik wil het niet hoor je me"aaach nee ik…. nee…." stribbelde Margarita nog steeds tegen als we samen op bed belanden maar ik hield haar stevig bij haar heupen vast.
"Laat me los Jack toe nou laat me los! Ik aaah!! AAAHHHH!!!…" slaakte mijn schoonmoeder ineens als ik erin slaagde om zo van achteren mijn lul ineens in de rijpe schacht van Margarita schoot en ik meteen neukbewegingen begon te maken.
"Aaach naaach njachh njachh hmmmm!' kreunde ik als nu ook het tegengestribbel van de schoonmoeder verdween. "Hmmm hmmmm hmm oooh ach… jongen toch hmm zucht…." als ze vrouw de benen wat spreidde zodat ik haar nu hier in deze kamer in Zuid Frankrijk van achteren snel aan het neuken was.
"Ooooh ja hmmmm heerlijk heerlijk oooh Margarita hmm ik kom njaaahhh!!!" gilde ik als ik diep in haar fris gedouchte poes een paar dikke romige stralen sperma in mijn schoonmoeder spoot!!
"OoOOOoH hmmmm oh jij heerlijke man! hmmm!" kreunde Margarita als ik eraf klom en mijn badjas weer aantrok. "ik moet snel weer gaan Margarita, hmmm we komen je wel halen als we gaan eten okee?….." zei ik bij de deur. Margarita rolde op haar rug en keek me verzadigd aan en knikte. Ik opende de deur van onze kamer; gelukkig Sabrina was nog aan het douchen. Ik lag op bed als Sabrina ook net als haar moeder in een badjas naast me op bed ging liggen.
"Hmmmmm hmmmmmp" als ik me bovenop haar draaide en soepel het laken tussen ons uit gleed. Sabrina keek me aan als ze mijn schouders streelde en haar beentjes spreidde. Mijn lul gleed in een koel en nauw kutje en Sabrina kreunde diep.
"OOOOH Jack! Hmmm oooh jaach heerlijk! hmmm oooooh dit is fijn…." kreunde ze als ze me diep in de ogen aan keek en haar mond open viel.
"oooh ik zit nou helemaal in je Sabrina oooh dit is zo lekker! Oh Sabrina…." kreunde ik als ik mijn vriendin in deze kamer neukte. Ik voelde hoe haar benen om de mijne kruiste zodat ik nog dieper in haar nauwe jonge schacht stootte en opzwol. Met langzame halen, niet te snel, wilde ik ons zo laten komen zodat het sperma op eigen kracht, op liefde in mijn lieve Sabrina zou spuiten. Sabrina's ogen werden groot als ik enorme opzwol en ze haar eerste vakantie-orgasme kreeg! "OOOOOOH Jack!!! OOOH!" kreunde ze als ik haar schaamwanden samen voelde knijpen!
"Sabrina!!!! OOOH SABRINA!!!!" gilde ik als ik al pompend mijn zaad in mijn vriendin spoot! Sperma vermengd met het geil van haar moeder! "Njaaach ooh Sabrina zoveel ooh ik spuit zoveel in je!…." kreunde ik als ik op haar borsten uitrustte en ik haar vingertoppen over mijn rug voelde strelen. Sabrina was nog aan het nahijgen. "Hijg hijg hijg oooh wat was dat? Oooh er ging een storm over me heen oooh…..kusssss"
We pakten een laken en gleden innig omarmd in een heerlijk zalig dutje.

Ik opende mijn ogen terwijl Sabrina bezig was haar luchtige zomerjurkje aan te passen. "Hee slaapkoppie…. hihi…" giechelde Sabrina verzadigd. Ik kleedde me snel aan waarna we Margarita haalden. Samen liepen we voor haar uit door de gang; Sabrina legde haar hoofd even op mijn schouder en keek me daarna verliefd aan. Als een vrouw die net heerlijk geneukt is! Ik keek om, ook Margarita keek een beetje dromerig uit haar ogen als ik de vrouwen eerst liet zitten aan de tafel. Beiden hadden precies dezelfde blik in hun ogen van: ik ben net heerlijk klaargekomen, zucht dus. Na wat geanimeerd gekeuvel en een heerlijke maaltijd gingen we nog even aan de bar zitten; het was alweer tien uur.
Sabrina gaapte: "Gaaahaaap, al dat lekker eten heeft me moe gemaakt….." ik deed mee.
"Heeee ga jij ook al slapen Jack?… Zo een jongeman als jij?…." daagde mijn schoonmoeder me uit; uit de ondertoon van haar stem bespeurde ik dat deze vrouw voor het slapen gaan nog een stevige neukbeurt wilde hebben maar ik wilde haar dochter.
"Ja sorry gaahaap…. je kunt nog wel wat blijven drinken Margarita je hebt je sleutel toch nog?…" Sabrina stond op en gaf haar moeder een kusje op de wangen
"Slaap lekker mama… tot morgen….." en liep weg. Ik wilde Margarita ook op de wang kussen maar in plaats daarvan draaide de vrouw zich op het laatste moment zodat ik haar op haar half geopende mond kustte en ik haar tong even in mijn mond binnen voelde glijden.
"Hmmmp!… zo weet je zeker dat je niet nog even blijft? hmmmm?…" zei ze als ze over mijn hand streelde.
"Welterusten Margarita…." zei ik en draaide me om. Eenmaal weer op onze kamer keek ik door een kier van het gordijn dat op de bar uitkeek.
"Is mama nog daar Jack?…" ik knikte. Er kwam een ober bij haar staan en ging ernaast zitten!
"Kom Jack we gaan slapen……" en we kropen samen in een bedje; gelukkig kon ik vanaf het bed Margarita in de gaten houden. De gasten verdwenen zodat mijn schoonmoeder enkel nog met de man in de bijna donkere afgesloten bar stond. Ik zag hoe de man mijn schoonmoeder begon te strelen en de twee begonnen te tongen! Ze begonnen daar in de bar gewoon te sexen!!
"Pssst Sabrina….." zei ik "Margarita heeft beet!.." siste ik. Sabrina keek op en zag het stel. "Ooooh mama toch! ooooh!…." samen zagen we hoe de man Margarita van achteren had omarmd en als een loopse hond tegen haar aan zat te rijden terwijl hij op soepele wijze de knoopjes van haar bloes losknoopte!
"Kijk dan Sabrina, hij zit zo (ik deed het voor) tegen Margarita aan te rijden kijk dan,….." Sabrina zei niets, ze keek heel aandachtig maar positioneerde haar lichaam voor me zodat mijn onderlichaam nu tegen haar kont aan duwde,
"Hmmm hmmm…." kreunde ik als ik mijn lul uit mijn slipje haalde en deze onder Sabrina slaapjurkje duwde en dus zo mijn vriendin tijdens dit schouwspel droog over haar bilspleet droogneukte.
"Oooh Jack hmmmm wat ben je opgewonden, maar ben je nu opgewonden van jou of van mijn moeder? hmmm? Ooooh dit is wel opwindend zeg hmm…." kreunde Sabrina als ze wat omhoog kwam zodat mijn lul nu tegen de opgewonden schaamlipjes van mijn vriendin aan duwde!
"Dit is zo geil….." kreunde ik als ik Sabrina even in haar hals likte om snel weer uit het raam te kijken als mijn schoonmoeder zich had omgedraaid en op haar knieën zich van achteren door de barman liet neuken!
"Oooh jij geile beer ooh…." kreunde Sabrina als ik mijn lul nu in de gleuf van mijn vriendin duwde en we in het zelfde tempo begonnen te neuken.
"Hmm hmm njach Sabrina hijg hijg hmmm lekker ja he? Hmm je vindt het ook geil he die man he? hmmm!" kreunde ik.
"Njachh njaaach zo opwindend hmmm oooh jaa neem me hmmm ooh ja Jack ik kom! arch!"
"Ik ook Sabrina! hijg ooh Sabrina!!!!" kreunde ik schokkend als ik Sabrina's tepels vastpakte en mijn zaad diep in mijn vriendin wegspoot!!!
"OOOH!!! OOOH!!!…" kreunden we tijdens ons spel als we het gordijn sloten om samen nog heerlijk van elkaar na te genieten…..
Midden in de nacht maakte Sabrina me wakker.
"Luister eens hiernaast Jack… dat is mama!…" ik luisterde naar een luid gekreun en gehijg en een ritmisch bonken tegen de muur! Margarita werd nu midden in de nacht door haar vriend voor de nacht stevig genomen. Giechelend vielen we weer in slaap.

Heerlijk ontspannen liepen we met onze tassen naar de auto en gedurende het eerste uur werd er niets gezegd; als ik in de spiegel keek zag ik dat Margarita met een uitermate bevredigde blik naar buiten keek. Ze was heel luchtig gekleed, modern, anders dan anders, heel vrouwelijk bijna uitdagend. Spanje was zo bereikt zodat we even later de balkondeuren open deden van ons appartement.
"Mam? Als jij nou de grote kamer neemt? dan nemen wij wel hier de slaapbank; ik bedoel als wij 's avonds thuis komen dan storen we je tenminste niet!"
"Nou dat vindt ik aardig van jullie…." zei Margarita als ze haar dochter kustte en mij ook maar met iets meer tong

Zie verder deel 2!!!
Aantal keer gelezen:
1669
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)