Spannendverhaaltje.nl

Janneke 7 - luie dag

-
21-08-2010
Laatste dag van de repetitie week, 's middags vrij en lekker geen huiswerk. Het was warm die dag, waarschijnlijk een van de laatste dit jaar en ik besloot een stukje te gaan fietsen met het idee om misschien even bij Nico aan te wippen, die toen zo aardig was toen ik een lekke band kreeg.

Onderweg bij het kleine bos stopte ik om even te rusten en lekker te zonnen. Ik zat amper toen er een knul op mij afkwam of ik een vuurtje bij me had. Ik kende hem wel, hij zat bij ons op school en zat twee klassen lager. Onder voorwaarde dat ik ook een sigaret kreeg liep ik met hem mee naar zijn spullen. Daar zat nog iemand uit zijn klas. Ze zaten iets verder aan de rand van het bos, helemaal uit het zicht op een mooi stukje gras en ik ging gezellig bij ze zitten. Ik was gekleed in een wit blousje dat open was, alleen de onderste uiteinden dichtgeknoopt en een kort rokje en zowaar een onderbroek. De jongens waren een uurtje wezen zwemmen en spreidde de handdoeken uit om op te zitten.

Ik zat tussen hen in en beide zag ik ze loeren naar mijn borstjes. Ik kreeg er stijve tepeltjes van en zei toen als eerste: krijgen jullie daar nou een stijve van als je mijn borstjes ziet. Twee rode koppen keken me vreemd aan, ze waren waarschijnlijk nog zo groen als gras. Je mag ze wel aanraken hoor, maar dan wil ik jullie pikken zien en voelen. Ze gingen akkoord en ik knoopte mijn blouse los. De brutaalste zei; Als je hem nu helemaal uit doet is het makkelijker. Na wat heen en weer geklets beloten we ons allemaal uit te kleden, de jongens mochten overal aan zitten en ik mocht met hun pikken spelen. Ik lag op mijn rug met beide handen gevuld, twee keiharde leuters, druipend van pure opwinding. De jongens voelde omste beurt aan mijn bortjes en kutje maar het was duidelijk de eerste keer en geen van beide wist waar mijn klitje zat. Na een kleine biologie les van mij waren ze al een stuk wijzer en zagen ze kans om ook mij lekker op te warmen. Stuk voor stuk staken ze ook hun vingers diep in mijn kutje nadat ik ze uitgelegd had hoe ze moesten vingeren. Eric was de eerste die opeens begon te hijgen en dikke klodders af vuurde over mijn buik. Zijn pik werd er bijna niet minder stijf van en Frans volgde hem na enkele minuten, die werd wel gelijk slap. Toen ik ook begon te hijgen en kreunen was Eric me aan het vingeren en Frans zat er met zijn neus boven op om alles goed te kunnen zien. Toen ik klaarkwam gingen ze net even te lang door en ik trok de vingers uit mijn kutje. Frans begon een verhaal dat ze eigenlijk gelijk na het zwemmen naar huis moesten en begon zich aan te kleedden, Eric volgde zijn voorbeeld. Ik was nu net lekker op gewarmd en nu gingen ze er van door. Ik veegde me schoon met hun handdoek en liet ze beloven geen woord er over op school, want dan zou ik ze nog wel eens een vervolg les willen geven. De jongens liepen weer rood aan, en Eric vroeg, bedoel je neuken. Ja zei ik, als je hebt bewezen dat je goed kunt beffen dan wordt er misschien ook nog wel eens geneukt en gepijpt. Wauw, zeiden ze ik koor en samen liepen we terug naar de weg, zij gingen terug nar het dorp en ik ging op zoek naar een iets ervarener iemand om de klus af te laten maken die zij zo klungelig waren begonnen.

Nico was niet thuis en ik reed verder naar het strandhuisje van Hans, een vriend van Nico. Die zag ik in de tuin bezig en was duidelijk blij mij te zien. Ha die Janneke, gezellig, ga alvast naar binnen, ik kom er zo aan. Even de spullen in de schuur zetten, ik was net klaar. Schenk alvast iets in en doe mij maar een cola. Toen ik uit de keuken naar de kamer gelopen kwam, pakte Hans me van achter beet bij mijn borstjes en zoende mij in mijn nek. Hans had alleen een spijkerbroek aan. Ik zette de glazen in de kamer neer en draaide me om en zocht zijn mond met de mijne want hij kon tongen als de beste. In een beweging trok hij mijn blouse los en drukte me tegen zich aan. Ik heb je al een tijdje gemist en ik zin in je. Ik ook in jouw, vandaar dat ik even langs kom. Hoeveel zin in mij heb je dan, ik ging op mijn knieen voor hem zitten en maakte zijn broek los. Een stevege lul viel uit zijn broek op mijn neus. Die is helemaal stoffig, zei ik. We zullen hem maar eens goed schoonmaken. Ik schoof het vel naar achter en vertoonde mijn tong kunsten over zijn eikel. Hans kreunde van genoegen en zijn pik werd alleen maar groter en stijver. Maar ik was ook vergeten hoe jij smaakte en of die weer zo lekker nat was, kom ook eens hier. Hans knoopte mijn rok los en in een beweging was ik mijn broekje ook kwijt. Hans zette me op tafel, hij was fors en sterk en tilde me zo op. Pakte me bij de enkels beet en spreidde mijn benen. Zijn ongeschoren ruige kop kriebelde tussen mijn benen en werd er alleeen maar geiler van. Hans likte mijn hele kutje uit, zo goed dat ik bijna klaar kwam, maar dat wilde ik wel maar dan op die harde tamp van hem. Ik greep hem bij zijn haar en trok hen tussen mijn benen vandaan, vergeten je niks, vroeg ik? Waar denk je dat deze voor dient? Ik greep zijn harde stam en leidde hem naar mijn kutje. Wacht even zei Hans, hij is wat nog wat stoffig, zonder ik iets kon doen, pakte hij mij bij de achterkant van mijn hoofd en propte zijn eikel in mijn mond. Eerst nog even snoepen, zei likkepot, zei hij lachend. Toen hij er weer helemaal klaar voor was tilde hij me van tafel en liet me staand over zijn pik heen zakken. Met mijn rug tegen de houten wand werd ik met lange halen geneukt. Wel iets beter werk als het begin van de middag. Keunend kwam ik klaar over zijn pik en Hans werd er zo geil van dat het niet lang duurde voor dat hij vloekend zijn lading diep in mij spoot. Al zoenend stonden we nog even na te genieten toen we een hallo hoorden in de keuken. Nico, herkenden we , beide tegelijk. Hans zette me neer, trok zijn broek op en ging naar de keuken en kwam met een extra glas drinken samen binnen. Ik was ondertussen op mijn buik op de bank gaan liggen en Nico merkte op, bekend kontje, hoi!. Ik kreeg er een kusje op.

Samen dronken we nog wat, Nico die bij mijn voeten zat kon niet van me afblijven, streelde mijn rug en billen en liet zijn vingers over mijn natte lipjes glijden. Hans heeft al goed voor je gezorgd zo te voelen? Janneke had even behoefde aan een paar meter pik, merkte Hans op en moet over een uurtje weer weg, dus Niek broek uit en palen laaien jong! Nou, zei ik, kan het wat rustiger? Maar Hans heeft gelijk, ik moet straks weer weg en wil nog minstens een keertje lekker klaarkomen. Aangezien ik gek op kontjes ben, mag je zo blijven liggen. Nico gooide zijn kleren uit en ik greep zijn pik eerst beet om hem even voor te proeven. In een no time was hij er helemal klaar voor maar vond het zalig wat ik deed en bleef even iets te lang genieten. Kreunend greep hij mijn hoofd beet en neukte dieper en dieper in mijn mond. Dit heb een tijd lang moeten missn, kreunde hij en al hijgend en kreunend spoot hij zijn lading diep in mijn strot. Ik kon het amper verwerken maar het ging net. Hij sidderde nog een beetje na toen ik de laatste restjes er uit zoog. Mooie jongen ben jij, mij zo'n lekkere paal voor houden en dan alleen maar zelf klaarkomen! We besloten eerst maar eens om ons drinken te nemen en Nico nam mij op schoot en samen beloofden ze dat ik gesmeerd en voldaan straks weer naar huis toe mocht, daar hield ik ze aan.

Hans had na dat we uitgeklets waren zijn broek uit getrokken en kwam naast me zitten. Nico zat mijn borsten te masseren en ik zat met Hans zijn pik te spelen. Toen die helemaal stijf was, ging ik op mijn knieen voor hem zitten en Nico stond op om ook zijn kleren uit te doen. Toen ik op mijn knieen voor Hans zat en aan zijn pik begon te sabbelen, voelde ik Nico achter mij zijn tong door mijn spleetje gaan. Met een vinger in mijn kutje en zijn tong rond mijn klitje warmde mijn hele lijf op. De pik van Hans kreeg het ook zwaar te verduren omdat ik steeds meer opgewonden raakte. Toen Nico ook nog een tweede vinger in mijn kontje duwde werd het mij te veel en nam ik op de pik van Hans plaats. Die was al lekker hard van mijn kunsten en moest er van mij diep in. Heerlijk begon ik hem te berijden. Nico had iets gehaald uit de keuken en begon mijn kontje er mee in te smeren. Ik snapte wat hij wilde, die geilde op kontjes. Ik bleef op rustig tempo doorgaan, het liefs zou ik alle tijd die ik nog had al neukend willen doorbrengen en stopte ook zo nu en dan om het zo lang mogelijk te laten duren. Nico drukte me iets naar voren tegen Hans aan, die mij spontaan begon te tongen. Langzaam voelde ik de druk groter worden op mijn kontje en met wat hulp van mij voelde ik Nico door mijn sluitspier gaan. Nu was de spanning optimaal, en Nico begon langzame bewegingen te maken en wipte mij op en neer over de pik van Hans, die alleen maar stil tongend zat te genieten. Nico trok mij aan mijn borstjes rechtop en met het hoofd op zij konden we net een beetje tongen, nu nam Hans weer het ritme over en zat Nico stil te genieten. Hoelang het geduurd heeft weet ik niet mat zo ging het nog wel even door. Ik kwam het eerste en Nico volgde binnen de minuut en spoot alles in mijn darmen. Hans gooide me toen Nico uit me was plat op de bank en neukte zich in rap tempo tot het einde. Ik kreunde en steunde het uit want mijn kutje was nu zo gevoelig dat het bijna niet lekker meer was en was blij toen Hans al vloekend stil hield en aan het verslappen van zijn pik voelde ik dat hij was klaargekomen. Ik duwdw Hans van mij af en ging rechtop op de bank zitten met mijn benen wijd om mijn kutje te koelen. Ik had nu het gevoel van oververhitting. Alle twee hadden ze stevige knapen en het verbaasde me dat er niets was uitgescheurd bij zo'n klein wijffie.

We dronken wat en ik spoelde me even snel af onder de douche. Nico was scheutig met de roomboter geweest en had mijn hele kont ingesmeerd. Waar zeep niet allemaal goed voor is. Het lauwe water voelde als bluswater op mijn kutje. Toen we aangekleed waren dronken we ons glas leeg, allebei een dikke kus en ik weer naar huis. De eerste kilometer voelde even vreemd aan op het zadel maar toen ging het weer. Na het eten terug op de kamer moest ik Mirjam natuurlijk alles in geuren en kleuren vertellen. Lang hield ik het niet meer vol en viel in een diepe zalige slaap. De volgende dag....je raad het al. Spierpijn!
Aantal keer gelezen:
1646
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)