Spannendverhaaltje.nl

Jacob in de Disco

-
16-08-2010
Het was Zaterdagmiddag, een bloedhete zomerdag, ik droeg een Tshirt en een knoopjesspijkerbroek, en had me lekker gedouched, en geschoren met een nieuw scheermes. Lekker glad en schoon. Een beetje aftershave van m’n pa en wat Deo completeerde de boel. De meiden konden wat mij betreft komen. Ik had al een tijdje geen vriendin meer, en was wel weer toe aan een beetje verkering. Daar stonden beneden de anderen al met hun fietsbel te klingelen, waar ik bleef. Of ik soms mijn rits niet dichtkreeg. Ik keek op mijn horloge en zag dat het al acht uur was. De jongens hadden allen zo ongeveer dezelfde leeftijd, zo tussen de 18 en de 20 jaar. Een uitbundige en gezellige groep jonge mannen waar geen spoor van kwaad in stak. De een werkte al, de ander zat nog op school, ikzelf zat op het MBO afdeling bouw. Ik stuiterde de trap af en deed de buitendeur op slot, want er was verder niemand thuis dat weekend.
Bij de disco aangekomen zette we onze fietsen op een veilige plaats achter het gebouw, want autorijden en drinken gaat niet samen. We gingen naar binnen, de muziek en de diskjockey klonk uitstekend en er hing een gezellige, ontspannen sfeer. Het was druk en er waren meisjes genoeg, voor elk wat wils zo te zien. De DJ brulde in de microfoon we gaan er een romantiese avond van maken, he? Gejoel klonk op uit de zaal, ze hadden er zin in. We gingen zitten, en ik keek eens om me heen. We bestelde een biertje en de jongens zaten elkaar en wat meisjes te dollen, totdat ik opeens in de gaten kreeg dat iemand van tussen een groep meiden naar me zwaaide. Het was Tiffany, mooie Tiffany. Ik kende haar van een tijdje terug, van dansles, waar ik haar nooit durfde aan te spreken. Een jaar of zestien waren we toen. God wat was ze mooi geworden, slank en strak sportief, met middenlang donkerblond haar, een kop kleiner dan ik.
Ze kwam op me af en vroeg me ten dans, natuurlijk ging ik mee, en realiseerde me dat ik de aangename aanraking van haar lichaam van onder de dansles niet vergeten was. Ik werd met jaloerse blikken door de andere jongens nagekeken, en zag hun besmuikte blikken wel, en wist dat ze zouden begrijpen dat ik even uit het clubje was gestapt. Ze sloeg meteen haar armen om mijn nek en kroop dicht tegen me aan. Ik rook de bedwelmende geur van haar bodylotion, en haar adem rook naar Pepsodent. Ze had mooie smalle heupen en een klein strak kontje met stevig aanvoelende billen en een paar middelgrote maar stevige borsten, alles precies in de juiste proporties. Ze was bijzonder meisjesachtig en lief. Ik voelde de druk van haar borsten tegen mijn borst en begon door de hele situatie een beetje benauwt en lichterlijk opgewonden te raken, mijn knieen werden een beetje slap. We danste en danste, op een roze wolk van de muziek, genietend van elkaars aanwezigheid, alsof we elkaar nooit uit het oog verloren waren.
Onder het dansen fluisterde we uitgebreid over van alles, thuis, school, het bleek dat ze op de HEAO zat, een ontwikkelde meid met een eigen wil en nog verstandig ook dus. We konden er geen genoeg van krijgen, elkaar voortdurend diep in de ogen te kijken. Al snel volgde de eerste voorzichtige kussen, en waren we lekker aan het zoenen onder het dansen. Voor ik het in de gaten had was de avond al flink gevorderd, en waren mijn maats zonder mij vertrokken. Het was flink heet in de disco, en gelukkig, Tif wilde buiten even een luchtje scheppen. Even later stonden we buiten, bij de fietsenstalling achter de disco. Ze sloeg haar armen om mijn nek, drong me tegen de achterwand, en vroeg waar ik sinds dansles al die tijd gezeten had. Ik antwoordde dat ik het druk had met mijn schoolopleiding en voor stage vaak weg was. “Maar nu ben je hier, bij mij, en ik laat je niet meer gaan,” fluisterde ze in mijn oor. Ze kroop heerlijk tegen me aan, verstrengeld in een zinderende tongkus, waarbij ze zachtjes mijn mond een klein beetje vacuüm zoog.
Ze deed de rillingen over mijn rug gaan. Ik streelde haar over haar over haar rug, en over haar billen. God, hier had ik nooit van durven dromen. Ik snoof de geur van haar haar op en besloot deze kans niet te laten glippen, en nam vastberaden het initiatief, en dacht nu of nooit. Gelukkig had ze een kort en voldoende ruimvallend jurkje aan, zoiets dat je wel eens in een boetiekje ziet, ik kon dus overal goed bij. Ik voelde voorzichtig haar heerlijke borsten. Ik verwachtte een pets op mijn vingers, maar nee, Mmmmmm, eindelijk, zuchtte ze. Ik voelde haar tepeltjes hard worden onder mijn vingers en ik kneep en draaide er zachtjes aan. Ze kreunde even, ondertussen tongden we lustig door. Ik kneedde haar borsten, genietend van de heerlijke elasticiteit ervan. Zij streelde nu ook mijn rug en billen, ze begon duidelijk op gang te komen. Aangemoedigd door haar reactie ging ik met m`n hand omlaag en ik streelde haar platte licht gewelfde buikje.
Ik voelde dat ze een klein slipje aanhad, een stringetje, zo een met strikjes aan de zijkant, en het bloed steeg naar mijn hoofd. Ik kriebelde en plaagde haar huid, draaide met m’n wijsvinger rondjes om haar navel. Ze begon iets sneller te ademen. Langzaam ging mijn hand omlaag, gespannen lettend op haar reactie. Ik zat nu bij het randje van haar slipje. Ik ging er een paar keer met m’n hand overheen en haar adem werd onregelmatiger. Ik schoof m’n hand in haar slipje en ik voelde haar venusheuvel, onder haar haargrens en streelde haar strookje krullerige schaamhaartjes, lekker zacht maar toch veerkrachtig. Met mijn andere hand peuterde ik een strikje los en hield opeens haar stringetje in mijn hand. Ze had zelf de andere kant losgetrokken. Ik propte het snel in mijn achterzak.
Langzaam ging ik wat lager en voelde haar geheimzinnige warme heerlijkheid. Ik wreef met een vinger over haar kutje en drukte op de plaats waar haar haar klitje zich moest bevinden. Ik bewoog m’n vinger heen en weer en voelde dat ze lekker vochtig begon te worden. Ik rook er even aan en werd gek van die heerlijke geur, de kruidige opwindende geur van haar poesje vermengt met de geur van haar bodylotion. Weer ging mijn hand terug naar haar poesje en voelde hoe Tif haar onderlichaam tegen m’n hand drukte en heen en weer bewoog. Mijn andere hand lag over haar rug en een vinger van die hand streelde het boveneinde van haar bilspleet. Ze begon te hijgen en ik nam alle tijd. Telkens als ze het ritme overnam, vertraagde ik een beetje om haar lekker lang te laten genieten en vingerde haar zo zachtjes heerlijk klaar. Ik denk dat ik net zoveel genoot als zij, ik had het meisje van mijn dromen lekker klaargevingerd! Ze stond nog wat na te draaien en te lekkeren, en kreunde nog een keer.
Oh God, wat kan jij dat lekker, zuchtte ze in mijn oor. Toen ze weer op adem was gekomen, maakte ze voorzichtig de knopen van mijn Levi’s los en hengelde mijn lul naar buiten. Eerst streelde ze mijn ballen, rolde en woog ze in haar ranke kleine handje, dat was waarachtig een heerlijk gevoel. Ze verplaatste haar vingertjes naar mijn lul en met zachte bewegingen haalde ze ritmisch mijn voorhuid naar voor en achter, en even dacht ik dat ik de aarde voelde draaien. Ze ging net zo langzaam dat ik nog net geen hoogtepunt opbouwde maar wel steeds geiler werd. Met haar andere hand pakte ze mijn bil en zei zacht in mijn oor “ Dit doe ik omdat ik je zooooo lief vind! Altijd al gevonden, maar dorst nooit wat te ondernemen, bang om afgewezen te worden, je zei nooit wat tegen me!” Ik antwoordde met een kreun en verloor het contact met de wereld om me heen. Ze verhoogde haar tempo geleidelijk, en toen ik op mijn hoogtepunt aankwam drukte ze zachtjes haar nagels tussen mijn billen. Hier was ik nog maagdelijk, dus dat was een heel aparte sensatie. Doordat de opgebouwde spanning niet zo snel kon afvloeien spoot ik niet zo veel als anders, ik hield dus genoeg over voor later.
Ze ging wat langzamer door met trekken tot mijn lul ineen schrompelde, en met een papieren zakdoekje veegde zij hem schoon en droog, en ik knoopte mijn broek dicht. Ik gaf haar met spijt in mijn hart haar stringetje weer terug, en hielp haar met aantrekken door haar rokje wat op te houden bij het strikken. We besloten de disco weer in te gaan, we konden echter onze draai in de disco niet meer vinden, langzamerhand ging iedereen weg, we wilden toch wel graag met elkaar alleen zijn en besloten naar mijn huis te gaan. Het was ondertussen al aardig laat geworden, en na wat verliefd tegen elkaar aangehangen te hebben voor de TV besloten we te gaan slapen. Omdat ook haar ouders weg waren het weekeinde, besloot ze die nacht bij mij te blijven slapen. Zij in mijn bed, ik op het luchtbed naast haar. Jaja…… We begonnen een kussengevecht, zoals jongens en meisjes wel vaker doen, maar haar aanwezigheid had een vreemde, hypnotiserende uitwerking op mij. Ik was deze situatie duidelijk niet gewend. Ik voelde me opnieuw sterk tot Tiffany aangetrokken, en te zien aan de blik in haar ogen en de verliefde lach op haar gezicht voelde zij hetzelfde.
Ik boog me naar haar toe en kuste haar teder, en ze kuste me terug, weer rook ik die opwindende geur van babypoeder en tandpasta. Ik knielde naast haar bed neer. Ze schoof iets opzij, waarbij haar slaapshirt iets omhoogschoof langs haar lange, mooie meisjesbenen, zodat ik uitnodigend uitzicht kreeg op de donkere “V” van haar donkerblauwe stringetje. Ik strekte mijn arm en begon haar slaapshirt over haar hoofd uit te trekken en met een zucht viel ze achterover op bed. Ik ontknoopte de strik aan de zijkant van haar stringetje en trok het voorzichtig uit. De opwindende geur van haar vochtig wordende kutje vulde de kamer, omdat ik niet rookte had ik een goede neus. Haar kutje zag er vochtig en uitnodigend uit, ik wachtte een seconde om dat mooie beeld van haar naakte schoonheid op mijn netvlies in te laten branden, zoals ze achterover lag, wachtend op de dingen die komen gingen. Ik boog me voorover en kuste haar borsten, haar mooie buikje en haar naveltje, en voelde haar sidderen. Teder spreidde ik haar benen en rook de hemelse geur van haar lekkere natte poesje, en voelde dat ik een keiharde erectie kreeg.
Met mijn hoofd op haar dijbeen voelde ik haar blonde meisjes-kuthaar kietelen tegen mijn neus. Ik bevochtigde een vinger in mijn mond en drukte hem voorzichtig tussen haar rose lipjes. Ze kreunde gesmoord, en voelde m’n warme adem plagend over haar vochtige poesje gaan, ze wist nu wat er ging komen. Ik liet mijn tong zachtjes rondjes draaien over de buitenkant van haar binnenlipjes, er voor zorgend dat ik af en toe haar kleine, licht omhoogstaande knopje beroerde. Plagend en aanhoudend likte ik haar kutje, totdat ze haar smalle heupen van het bed tilde om haar verlangende poesje tegen mijn gezicht te drukken. Ik begon wat steviger te likken en stopte een vinger in haar kutje, en liet die in en uitgaan. Met de vinger van mijn andere hand streelde ik de huid tussen haar poesje en haar kleine, nauwe rozetje van haar achterkant. Zachtjes wreef en drukte ik mijn vinger tegen haar gaatje, en iets later voelde ik haar kringspieren ontspannen, en drukte de top van mijn vinger voorzichtig naar binnen. Haar heupen begonnen ongecontroleerd te schokken en met een lange diepe kreun kwam ze die avond de tweede keer intens klaar.
Even later, na een diepe zucht zei ze “Zo intens heeft nog nooit een jongen mij bemind! “Ik kwam er altijd maar een beetje bekaaid af, wat gewriemel aan m’n tieten en kutje, maar nooit zo lekker uitgebreid als jij dat doet. Ik dacht dat plezier bij seks alleen voor jongens was, maar nu merk ik dat het ook anders kan zijn.” Ja, antwoordde ik, natuurlijk is het plezier voor beiden, maar omdat een meisje meestal meer tijd nodig heeft om in de stemming te komen, moet zij eerst bemind worden, alvorens het spel verder gaat. “Wat kan ik nu dan voor jou doen?” Vroeg ze lief. Ik zei dat ik dat geheel aan haar over zou laten. Ze mocht alles doen wat ze wou. “Ik hoor van andere meisjes, dat jongens gek zijn op orale seks, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen, bovendien weet ik niet of ik dat wel lekker vind……die nattigheid in mijn mond! Maar je bent zo lief voor mij geweest, ik zal het wel proberen.” Ik zei, dat je die nattigheid kon voorkomen met een condoom, maar dat bleek ze niet lekker te vinden in haar mond, dat gladde rubber. Ze duwde me achterover en bevochtigde haar lippen. Op haar buik kwam ze tussen mijn knieen liggen en snoof eens aan mijn lul. Mmmmm, dat ruikt lekker geil, zei ze, en stulpte haar lippen over mijn lul.
Ik dacht dat ik van de wereld ging, en zag sterretjes van genot, dit was hemels. Als een warme fluwelen handschoen schoof haar mond over mijn lul, en na enige tijd vroeg ze of het lekker was. Ik kreunde “Goddelijk, ga asjeblieft door”, en dat deed ze. Ik vroeg of ze wat harder wilde zuigen met haar wangen, en of ik wat dieper in haar mond mocht. Als antwoord strekte ze haar keel en liet mijn lul tot aan mijn zak in haar keel glijden. Daar aangeland begon ze slikbewegingen te maken en ik voelde een explosief orgasme uit mijn tenen omhoogkomen. Ik vroeg haar zwakjes, even te wachten, en vroeg haar of ze wist wat 69 voor standje is. Ze had er wel van gehoord, was nieuwsgierig, en wilde het wel weten. Ik kroop onder haar, liet haar op mijn gezicht zitten, weer die goddelijke gekmakende geur, dat heerlijke kutje in mijn gezicht, mijn tong erin, en dan die zuigende mond……Ik voelde het zaad in mijn ballen op kookpunt op-borrelen, en met een krampachtige kreun kwam ik lang en intens klaar. Ik probeerde mijn pik weg te trekken omdat ik haar deze ontzettende golf niet aan wilde doen, maar ze hield me vastberaden stevig vast, onderwijl heerlijk doorzuigend.
Toen ik verslapt achterover lag liet ze los, pakte het glas water van mijn nachtkastje, en klokte alles naar binnen. “Ja, zei ze, ik weet niet wat ik er mee moet, dus slik ik het maar door, ik krijg toch niet alles terug eruit” Ik zei haar dat ze een natuurtalent was, en dat ik nog nooit zo lekker was klaargekomen, en dat doorslikken heel normaal was. Trots lag ze naast mij met haar armen gestrekt omhoog, haar mooie borsten fier omhoog in de lucht, haar haar als een krans om haar heen. “Weet je, zei ze, orale seks valt niet tegen, ik heb altijd gedacht dat dat vies was, maar ik voel me intens gelukkig dat ik dat eens meegemaakt heb! Ik had op dansles altijd al een prettig gevoel als ik met je danste of bij je in de buurt was, maar dat het zo fijn zou zijn.” Ik moest toegeven dat ook ik me in tijden niet zo ontspannen en prettig bij een meisje had gevoeld, en vroeg me af, hoe het leven zou zijn als we elkaar vaker zouden ontmoeten.
Omdat we verder geen afspraken hadden in het weekeind gingen we lekker met z’n tweeen naar het strand. We pakte een grote sporttas in met spullen, deden elk een helm op, ik de mijne en Tif die van m’n broer, en stapte op de brommer. Na een stief half uurtje kregen we de duinen in zicht. Ik parkeerde de brommer, deed hem met een beugelslot aan een paal, en liepen hand in hand het strand op. We gingen rechtsaf, liepen een flink stuk door zodat het lekker rustig was, en kleedde ons om. Een bovenstukje vond Tiffany niet nodig, en zodoende had ik vrij uitzicht op haar heerlijke borsten. Ze had een prachtig okergeel bikinibroekje aan, dat de gaafheid en bruin van haar huid benadrukte. Na wat in de zon gezeten en te hebben zei Tiffany ”Het lijkt wel of die lui daarginds geen badgoed aanhebben?” Oh, zei ik, dat kan best, dat is op dit stille stuk strand heel gewoon. Vragend keek ze me aan. Ik zei “ Je hebt geen idee hoe bevrijdend dat is, naakt op het strand en in de zee!” Om de daad bij het woord te zetten deed ik mijn zwembroek uit.
Omdat het water fris was en mijn zwembroek nog wat nat, hing mijn piemel ontspannen en gerimpeld naar beneden. “ Dat heb ik nog nooit gezien bij een vriendje”, zei Tiffany, een niet-stijve lul! Bij dezen dan, zei ik. Maarrehhh, zit ik alleen in m’n blootje? Tiffany keek eens om zicht heen en wipte haar lekkere kontje uit haar bikinibroekje. Zo als ze daar zat, op haar handdoek, helemaal naakt, in de zon, prachtig. Ik ging op mijn buik liggen en had vrij uitzicht over haar mooie, gesloten liggende kutlipjes. Ze zag me kijken, lachte lief naar me en vroeg of ik genoot. Jazeker, het mooiste uitzicht van de hele wereld, zei ik. Ze antwoordde dat ze blij was dat ik ervan genoot. Verdorie, waren pas twee dagen samen maar ik moest er niet aan denken haar ooit nog te verliezen. Ik raapte al mijn moed bijeen en vroeg Tiffany, wil je verkering met me? Nadenkend keek ze me aan. “Ben je niet bang dat we zoveel samen seksen dat we geen tijd meer hebt voor school?” Ik schoot in de lach, en zei dat zullen we dan wel weer zien. “Natuurlijk wil ik met je, lieve jongen”, ze rolde zich om en kwam half op me liggen.
Ik voelde haar naakte borsten tegen me aan duwen en werd weer geheel week van binnen. Ze keek me diep aan en kuste me intens en teder. Koud zeewater of niet, mijn pik ging hierdoor vanzelf weer overeind, dus moest ik zo gaan zitten, dat het niet opviel. Ondeugend keek Tif mij aan. “Wat zie ik daar?” “Ja, probeer je maar eens goed te houden bij een beeldschone naakte meid zo dichtbij die je zo lief kust, dan gaan vanzelf de hormonen werken.” Ik weet wat, zei ze, ga op je zij liggen. Zo gezegd zo gedaan, kwam ze ook op haar zij, tegen mijn rug aanliggen met ons gezicht naar de duinen en die heerlijk warme zon op onze rug. Oh, die borsten in mijn rug, ik word gek, dacht ik. Ze sloeg een been over mijn been en haar arm om mijn middel heen en liet haar hand zakken tot ze mijn piemel beethad. De warmte van haar hand deed hem onmiddellijk in de aanslag staan. Zachtjes haalde ze mijn voorhuid naar achter, wat mij deed kreunen van genot. Ze had het juiste ritme te pakken, en het duurde niet lang of ik kwam kreunend klaar, mijn sperma uitstrooiend over het zand.
Slap lag mijn piemel in weer haar hand. Ik wreef met mijn arm het zweet van mijn voorhoofd, en ging uitgeteld op mijn rug liggen. Tif draaide zich ook om, en kwam met haar voeten de andere kant op haar buik naast mij liggen. Ik had zo een schitterend uitzicht op haar kontje en kutje, dat zich een klein beetje geopend had. Ik wurmde mijn arm onder haar been door en kon zo precies haar allebei haar spleetjes strelen. Loom keek ze mij over haar schouder met een geile blik aan. “Ga ik alweer verwend worden door die lekkere vaardige vingers van jou?” vroeg ze. Ik lachte en friemelde met mijn vingers aan buitenkant van haar lipjes en kontgleufje. Niemand kon zien wat we aan het doen waren. Toen ik haar lipjes zachtjes wat opende was ik verrast hoe nat ze al was, en hoe gemakkelijk mijn vingers naar binnen schoven. Met een vinger in haar kutje en met mijn duim kon ik nog net haar kleine rose rozetje beroeren. Ze begon wat onrustig heen en weer te schuiven en zei “ Oh God, ik kom alweer! Jij beest!” Toen ze weer wat rustiger was geworden vroeg ik, hoe ze dat dan regelde als ze geen vriendje had, en ze antwoordde “Ik heb wat losse vriendjes gehad, en die mochten niet zover, en ik heb ook een tijdje vaste verkering gehad, maar die knul kon niet trouw blijven, en dus heb ik het uitgemaakt.
Ondertussen ben ik uit gewoonte maar aan de pil gebleven. En verder heb ik natuurlijk bijna elke avond mijn vingers, begrijp je.” Ik vond dat een opwindend idee en vroeg of ik dat eens mocht zien. Verwonderd keek ze me aan. Wat is daar voor jou nou voor leuks aan? Ik vertelde haar, dat er voor een man geen mooier en opwindender gezicht is dan naar een masturberende vrouw te kijken, het liefst stiekem, en legde haar uit dat het hele seksgebeuren bij een man wordt aangestuurd door wat hij ziet, en bij een vrouw door wat zij voelt. Bewonderend keek ze me aan, Goh, jij weet er wel veel vanaf! Ja, zei ik, ik heb een korte tijd omgang gehad met een wat oudere vrouw, daar steek je toch wel veel van op….. Oh? Vertel eens? Zei ze. Wel, zei ik, verleden jaar moest ik voor mijn stageopdracht wat burgertimmerwerk doen en kwam terecht bij een leuk vrouwtje van ongeveer 30 jaar oud, die enkele maanden tevoren haar man had verloren bij een auto-ongeluk.
Onder het werk door raakte we aan de praat en het bleek dat al haar familie aan de andere kant van het land woonde, en ze zich aardig alleen voelde. Omdat ze kleine kinderen had kon ze s’avonds niet vaak uit, en voelde het leven een beetje aan zich voorbijglijden. Toen mijn timmerwerk klaar was, was het tijd om naar huis te gaan, maar ze vroeg me of ik zin had te blijven eten. Daar voelde ik in alle onschuld wel voor, en belde naar huis dat ik bij iemand bleef eten. Toen haar kleintjes na het eten en TV-kijken naar bed waren, zijn we op de bank gaan zitten, van het een kwam het ander, ze had al maanden geen man gehad, dus lagen we op gegeven moment fijn op de bank te rotzooien. Omdat ik totaal geen ervaring had, ik had zelfs nog nooit een condoom omgehad, bakte ik er naar mijn idee niks van, en ze vroeg mij of ze me misschien wat bij mocht leren, en dat heeft ze gedaan en zo is het gekomen. Tjongejonge, wat een verhaal, zei Tif. Op een oude fiets moet je het leren.
Nou ja, zei ik, 30 is toch nog niet oud? Per slot van rekening heb ik een prima opleiding van haar gehad! Ja, dat is zeker, beaamde Tif. Omdat de zon aan het zakken was, werd het tijd om naar huis te gaan. We pakten onze spullen bij elkaar, ik gooide de tas over m’n schouder en we liepen naar de brommer terug.
Aantal keer gelezen:
661
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)