Spannendverhaaltje.nl

Internet afspraakje

-
21-08-2010
Ik ben een Jonge studente(19), 1.60 groot, zwart lang haar tot aan mn middel, diep bruine ogen en een volle cup C. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd achter de computer, heb niet veel anders te doen. Op een gegeven moment leerde ik je kennen, de gesprekken gingen steeds iets verder. En ik zocht mn grenzen op hoever ik kon gaan, vond het ontzettend spannend. Ik fantaseerde er vaak over hoe het zou zijn om je lekkere lange lul in me voelen stoten. We besloten op een gegeven moment om af te spreken, daar stond ik dan eindelijk voor je deur. Was nogal zenuwachtig, had zoiets nog nooit gedaan. Je deed de deur open en glimlachte en liet me naar binnen. 'Wil je wat te drinken?' 'Ja graag antwoorde ik.' En jij liep de keuken in om wat te pakken. Ik ging relaxed op de bank zitten. 'Asjeblieft' zei je toen je me een wijntje gaf en zette een filmpje op.
Ik kon me eigen niet consentreren op de film, en dacht alleen maar aan onze geile gesprekken die we hadden. En begon te merken dat ik toch wel opgewonden begon te worden, ik keek je aan, en volgensmij had je al gemerkt dat er iets speelde. Je keek me vragend aan, en verlegen keek ik weer naar de tv. Opeens boog je voorover en kuste me zachtjes. Ik legde mn armen om je nek en kuste zacht terug, steeds intenser zoenden we. Ik voelde langzaam je hand naar beneden glijden, en zachtjes in mn tepel knijpen die inmiddels al goed hard was geworden door de opwinding. En je andere hand streelde je zachtjes over mijn been heen, je ging steeds iets verder omhoog en voelde je zachtjes je hand onder mn rokje glijden. Ik begon iets zwaarder te ademen, toen voelde ik je zachtjes over mn clitje glijden door mn stringetje heen. Een zachtje kreun ontsnapte uit mn mond. Ondertussen knoopte ik langzaam je broek los, in je boxer zag ik de contouren van je enorme geslachtsdeel, ik keek je geil aan en zei 'ik heb me altijd afgevraagd hoe die zou proeven.' Rustig begon ik te likken, ik besteede overal tijd aan, zachtjes likte ik je ballen, en langzaam langs de schacht omhoog. Ik zoog zacht op je eikel, en begon je steeds dieper te pijpen.
'Wacht.' zei je 'Ik wil jou ook laten genieten' en liet me op de bank liggen. Je streelde rustig mn benen en ging steeds iets verder, ik voelde hoe je zacht mijn inmiddels natte schaamlipjes masseerde. Daarna stopte je onverwachts een vinger in mn strakke kutje en begon lekker diep te vingeren. Ik ademde zwaar, en begon steeds harder te kreunen. Toen voelde ik nog een vinger erbij gaan, en het lukte net, en genoot vollop. Ik hield het op een gegeven moment, en voelde een orgasme opkomen. Dit merkte je en je ging nog harder, ik voelde heel mijn lichaam schokken en voelde alles lekker samentrekken. Je kwam naar boven en gaf me een passionele tongzoen. Je tilde me op en ondertussen alletwee uitkledend lagen we op je bed. Je kwam tussen mn benen liggen, en ik voelde je eikel tegen mn schaamlipjes drukken. Met een stoot zat je helemaal in me.
Ik had dit niet verwacht en een kreun ontsnapte, ritmisch begon je diep met lange halen te stoten. Op een gegeven moment draaide je me om en zette me op mn knieŽn. Je ging achter me zitten, en stote je lul weer helemaal diep in mn strakke kutje. Je stoote steeds harder, en dieper ik voelde dat ik weer ging komen door het intense gevoel en je voelde mijn kutje sterk samentrekken. Je stoote nog een paar keer diep en kwam ook, en ik voelde je warme zaad krachtig mn kutje vullen. Hierdoor kwam ik nog een keer. Allebei voldaan hebben we nog samen een hete douche genomen. Er zijn nog vaak van zulke weekendjes geweest.
Aantal keer gelezen:
894
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)