Spannendverhaaltje.nl

Inge is vaak alleen

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Een stukje verder op in onze rij woont Inge. Zij is een vrouw met een leuk koppie met donker haar. Haar confectiemaat is, denk ik, 42 en haar cup maat moet wel een e-cup zijn. Haar man is vaak lang weg voor zijn werk. Vaak wel 5 dagen achter elkaar en soms wel langer. Ze hebben twee kinderen die twee keer per week richting opa en oma gaan, zodat ze een paar dagen voor zich zelf heeft. Als ze bij me op bezoek is stort ze vaak haar hart uit. Zo ook als op deze zaterdag avond. Ben was weer eens het weekend weg en ze hopte mijn woning binnen en haar gezicht stond op donderen.
Met een bak leut in de handen vertelde ze me dat ze het helemaal zat was. Haar kinderen lagen te slapen. Nadat ze me vertelde dat zij en de kinderen zich verwaarloosd voelden, vertelde ze me ook dat ze wel 2 maanden niet met Ben had gevreeën. Ik bekeek haar eens goed en zag haar boezem snel op en neer gaan vanwege haar snelle ademhaling. De knoopjes hielden met moeite haar grote borsten in bedwang. Ik had haar nooit als de meest sexie dame van de rij gezien en nooit over haar gefantaseerd, maar haar tieten waren meer dan oké. Ook vertelde ze me dat Ben morgen weer terug kwam en dat hij dinsdag weer voor een week naar België moest. “Weer een weekend weg,” riep ze boos. Nadat ze wat was gekalmeerd stuurde ik haar weer naar huis met de mededeling dat ze met Ben moest praten, voordat het helemaal fout ging. Toen ze weg was zag ik haar borsten (groot en rond!) nog steeds voor me.
De woensdag er op sprak ik haar en vroeg haar hoe het was gegaan. Ze vertelde me dat Ben eerst kwaad geworden was. Hij was degene die het geld in het laatje bracht en dat hij geen werk leuker vond dan het werk dat hij nu deed. Later was hij wat rustiger geworden en had voorgesteld om met zijn baas te praten voor een andere functie binnen het bedrijf. Inmiddels hadden zij antwoord gehad van baas van Ben. Het antwoord was redelijk positief, want er kwam een andere functie, vanwege iemand die dan met pensioen zal gaan, over een jaar vrij. Deze functie sprak Ben wel aan. Maar ja, dat duurt nog wel een jaar. Ze gaf me een kus op de wang met de mededeling dat ze blij met mij als buurman was. Ze zou het volgende weekend, als de kinderen met de opa en oma naar de Efteling gaan, met een cadeautje langs komen.
Die zaterdagavond ging de bel en Inge stapte vrolijk met een cadeautje naar binnen. Weer kreeg ik een kus op mijn wang en ze gaf me het cadeautje. Ze deed haar jas uit en ik zag dat ze een strak blouseje en jeans aan had. Dit blouseje zat mogelijk nog strakker dan die van verleden week. Een heerlijke fles Fleurie, rode wijn uit de Rhône, haalde ik uit de verpakking en ik bedankte haar, met een kus op haar wang, voor de fles wijn. Na de koffie maakte ik de fles wijn open en schonk twee glazen in. We praatten vrolijk verder tot een uur of 12. De hele tijd had ik naar haar borsten zitten kijken en dat liet mijn pik niet onberoerd. Inge stond op en zei dat ze eigenlijk maar eens moest gaan. Ik stond op en liep met haar naar de voordeur. We stonden in het kleine halletje dicht bij elkaar. Toen we elkaar een afscheidskus wilden geven kwamen onze lippen per ongeluk tegen elkaar. Deze kus hield langer aan dan de kus op de wang. Ze opende haar mond en duwde haar tong bij mij naar binnen. Haar tong zocht de mijne. Langzaam tongden we. Deze zoen duurde heerlijk lang. Met een zucht lieten we onze lippen van elkaar af gaan. “Ik zag je wel naar mijn tieten kijken” zei ze geil. Verhit keek ze me aan en weer verdween haar tong in mijn mond. Ze streelde mijn rug en ik legde mijn handen op haar ronde billen. Ik drukte haar onder lichaam tegen de mijne. Mijn harde pik drukte tegen haar buik. Haar handen gingen naar mijn billen en zij drukte mijn onderlichaam mogelijk nog harder tegen haar lichaam. Ik voelde haar harde tepels tegen me aandrukken.
Ik trok haar blouse uit haar broek en ging met mijn handen onder haar blouse om haar bh los te maken. Met een handige beweging onthaakte ik de bh en ik voelde hoe haar borsten, tegen mijn romp, naar beneden zakte. Onze speeksel liep via onze mondhoeken langs onze kinnen. Een heerlijke lange natte tongzoen, mmmm. Inge duwde zich van me af en trok mijn t-shirt over mijn hoofd en gooide deze op de grond. Ze streelde mijn redelijk gespierde torso. Ik kreeg kippenvel van haar nagels die door mijn borsthaar gingen. Ondertussen maakte ik de knoopjes van haar blouse los. Toen deze open hing zag ik haar enorme borsten zwaar onder haar bh uithangen. Haar tepelhoven waren groot en haar tepels staken daar een twee centimeter uit. Ik deed haar blouse en bh helemaal uit, bukte en nam een tepel in mijn mond. Zachtjes beet ik er in. Inge kreunde zachtjes dat ik door moest gaan. Ik zoog de tepel zover mogelijk in mijn mond. Het kreunen werd wat luider. Ik ging met mijn mond naar de andere tepel en gaf deze de zelfde behandeling. Haar tepels waren nat van mijn speeksel. Ik richtte me weer op en gaf haar weer een tongzoen. Onze tongen draaiden langzame rondjes. Mijn handen ging via haar borsten treiterend langzaam naar haar riem. Deze maakte ik los en ik duwde haar broek over haar bevallige ronde billen. Toen haar broek op haar enkels hing stapte ze, tijdens het tongen, uit haar schoenen en broek. Nu duwde ik me van haar weg en keek naar haar ietwat mollig buikje. Mijn blik gleed verder naar beneden en zag dat haar transparante hipster strak om haar heupen zat. Ik zag dat haar venusheuvel kaal was. Ik trok haar naar me toe en duwde wat wilder mijn tong in haar mond. Onze tongen draaiden sneller om elkaar heen. Haar handen gingen op zoek naar mijn riem. Binnen no-time had ze hem los. Ze liet onze tongzoen voor wat die was en zakte naar beneden. Ze trok mijn jeans en mijn short in ruk over mijn kont. Mijn pik sprong trillend te voorschijn en kletste tegen mijn buik. Ik stapte nu uit mijn slippers en broek. “Mmmm lekker groot en dik” mompelde ze toen ze naar mijn harde neukstaaf keek. Ze stond op en trok me mee naar de woonkamer. Ze duwde me op de bank en dook met haar hoofd tussen mijn benen.
Inge spuugde op mijn zak en verspreidde haar speeksel met haar tong over mijn hangende zak. Ze spuugde nog eens en zoog mijn ballen een voor een in haar mond. Met een hand trok ze mijn dikke pik af. Haar tong ging van mijn zak naar mijn eikel en weer terug. Weer zoog ze een kloot in haar mond om vervolgens met het puntje van haar tong van mijn zak naar mijn eikel te gaan. Ze trok mijn voorhuid helemaal naar beneden. Het puntje van haar tong ging langs de rand van mijn kloppende paarse dikke eikel. Hardhandig trok ze mijn pik naar haar toe en liet mijn lul in haar mond glijden. Ik keek hoe haar hoofd op en neer ging. Ze zoog hard aan mijn pik. Met een plop liet ze hem uit haar mond schieten. Mijn drijfnatte eikel kletste tegen mijn buik. “Wat een lekkere pik heb je zeg” kreunde ze goedkeurend. “Zo lekker geaderd en je voorvocht smaakt zo lekkerrrrrrr” hijgde ze. En weer verdween mijn neuklat in haar mondje. Ik lag onderuit op de bank heerlijk te genieten van haar tong die langs mijn pik ging. Toen ze merkte dat ik moest komen, stopte ze met pijpen. Ze ging ze naast me op de bank zitten. Ze schoof haar billen over de rand van de bank en spreidde haar benen. Ik ging op mijn knieën tussen haar benen zitten en keek naar haar poesje. Deze stond wijd open en haar geil parelde naar buiten. Met het puntje van mijn tong raakte ik haar klitje aan. Inge rilde en kreunde. Met mijn tong ging ik langs haar grote schaamlippen. Daarna zoog ik haar kleine schaamlippen, die tussen haar grote schaamlippen naar buiten staken, in mijn mond. Haar geil smaakte heerlijk zoet. Inge kreunde steeds luider. Ik stak mijn tong diep in haar kut en neukte haar zo diep mogelijk met mijn tong. Terwijl ik dit deed drukte ik met een vinger op haar kittelaar. Inge riep dat ze het heerlijk vond. Ik verwisselde mijn tong voor twee vingers en propte deze zo diep mogelijk in haar neukgrot. Met mijn tong draaide ik achtjes om haar kittelaar. Het geil van deze geile vrouw sopte tussen mijn vingers door haar kut uit. Inge riep dat ze moest komen. Ik voelde dat ze steeds nauwer werd. Snel duwde ik er twee vingers bij. Snel flitste mijn 4 vingers haar kut in en uit. Met een luide kreet kwam Inge klaar. Ik zag hoe haar geil uit haar verkrampende kut droop, trok mijn vingers uit haar soppende kut en drukte mijn mond op haar openstaande lekkende kut. Ik zoog al haar vocht in mijn mond. “Mmmm, je smaakt zo lekkerrrr” kreunde ik met mijn mond op haar kut. “Ik wil je pik in me voelen” riep ze met een geile blik. Ik richtte me op en schoof met mijn pik richting haar kut. Ik duwde mijn lul beneden, waardoor mijn eikel dikker en paarser werd. Ik duwde mijn bikkel harde pik bij haar naar binnen. Gemakkelijk schoof mijn paal diep in haar nauwe natte kut.
Inge kreunde luid dat ik haar hard moest nemen. Ik verhoogde mijn neukritme. Steeds sneller sopte mijn pik in haar kut. Mijn ballen schommelden flink heen en weer en kletsten tegen haar kont. Haar grote tieten schudden op het ritme van mijn gebeuk. Inge loenste van geiligheid en maakte haar lippen vochtig met haar tong. Ik pakte met mijn handen haar enorme tieten vast en kneep er hard in. “Jaaaaaaa, oooooh, jaaaaaa, mmmmm, ga dooooooor” schreeuwde ze. Zwetend beukte ik mijn lul diep in haar. Haar kutje spande zich om mijn pik en luid kreunend kwam ze voor de tweede keer klaar. Haar geil droop langs mijn pik en zak. Ik haalde mijn lul uit haar kut en zei tegen haar dat ze mijn pik moest afzuigen. Ze ging met haar mond naar mijn pik en zoog hem bij haar naar binnen. Mijn zak spande zich om mijn kloten. Ik hield haar hoofd vast en duwde mijn lul diep achter in haar keel. Met een kreet spoot ik mijn stralen zaad in de keel van Inge. Kokhalzend slikte ze al mijn sperma door. Ik liet haar hoofd los en ze liet mijn lul uit haar mond schieten. Een sliert van mijn sperma vermengd met haar speeksel hing aan mijn paarse eikel. Inge keek hoe mijn lul langzaam slapper werd. Ze pakte hem vast en likte hem schoon. Toen ze er mee klaar was gaf ze me een tongzoen en ik proefde mijn eigen zaad. Heerlijk geil!! Voldaan zakten we onderuit op de bank en bleven daar even liggen.
Op een gegeven moment begon Inge weer aan mijn pik en zak te friemelen. “Ik wil je nog een keer voelen” fluisterde ze zwoel in mijn oor. Ze liet mijn kloten door haar handen gaan. Even later ontblootte ze mijn eikel door mijn voorhuid helemaal naar beneden te trekken. Langzaam werd mijn lul weer harder. Mijn hand ging naar haar kutje. Ze spreidde haar benen, zodat ik er goed bij kon. Ik nam een schaamlip tussen mijn vingers en trok er zachtjes aan. Vervolgens nam ik de andere schaamlip tussen mijn vingers en trok daar ook aan. Met een vlakke hand petste ik een paar keer op haar kutje. Het ademhalen van Inge ging steeds zwaarder. Inge trok mijn hard geworden pik sneller af. Voorzichtig drukte ik een vinger in haar kutje. Ik voelde dat ze al weer aardig nat geworden was. Een tweede vinger volgde. Zachtjes liet ik mijn vingers in en uit haar kut glijden. Ze werd steeds natter. Het geluid en de geur van haar soppende kut vulde de kamer. Inge trok me met vlugge bewegingen af, waardoor er uit het plasgaatje van mijn dikke harde pik een paar druppels voorvocht kwamen. Ik ging op de grond liggen en zei tegen Inge dat ze met haar kut over mijn pik moest zakken. Wijdbeen stond ze boven me en ik keek recht in haar openstaande glimmende neukgrot. Ze zakte naar beneden en pakte mijn pik vast. Ze richtte hem op haar poesje en liet hem in haar verdwijnen. Haar grote tieten schommelden heen en weer toen ze voorover hing om mij een kus te geven. Haar nauwe kut spande zich om mijn lul en tijdens de kus kwam ze kreunend klaar. Ze bleef verder rijden om haar hoogtepunt te rekken. Ik pakte haar tepels tussen mijn vingertoppen en ik kneep er hard in. “Jaaaaaa, mmmm, ooooh lekkerrr” hijgde ze tevreden. Wild wipte ze op en neer, zodat haar borsten flink heen en weer bungelden. Met mijn grote handen pakte ik haar tieten vast. Ze waren te groot voor mijn handen. Haar tepels staken tussen mijn vingers door. Weer trok ik aan haar tepels. Dit keer trok ik ze ver uit haar tepelhoven. Ik voelde haar weer nauwer worden. “Ooooooh jezus, dit is lang geleden, mmmmmm, dat ik zo geneukt heb, mmmm, ooooh, jaaaaaa, mmmm, ik moet weer komen, jaaaaa” riep ze uit. Weer gutste haar sappen langs mijn pik. Het droop langs mijn zak naar de vloer. Mijn onderbuik was nat van haar geil. Inge stond op en ging met haar knieën op de bank zitten. Ik stond op en drukte mijn pik van achteren in een keer hard in haar neukgleuf. Ik keek hoe mijn lul in en uit haar schoof en hoe er een witte rand van haar geil onderaan mijn pik achter bleef. Ik liet mijn eikel nog net in haar kutje en bleef zo even staan. Inge werd ongeduldig en begon zelf heen en weer te bewegen. Ze ging steeds sneller en hijgend zei ze dat ik haar vol moest spuiten. Ze moedigde me aan met geil gepraat. Ik zei tegen haar dat ze niet meer moest bewegen. Snel pompte ik mijn pik in haar kut. Het contact van mijn onderbuik met haar billen maakte petsende geluiden. Mijn ballen kwamen strak in mijn zak te zitten. Ik liet mijn eikel nog net in haar natte neukopening en spoot met een luide kreun mijn zaad in haar. Toen er geen druppel meer uit kwam trok ik mijn eikel uit haar poesje. Ik zei tegen Inge dat ze het sperma uit haar kutje moest persen. Langzaam droop mijn witte room uit roompotje. Ik zette mijn mond op haar kut en likte haar roompotje leeg. “Mmmmm, lekkerrrr geil” dacht ik. Nadat ik mijn mond van haar kut had afgehaald, draaide ze zich om en likte ze mijn pik schoon. Tevreden kleedde Inge zich weer aan, gaf me een kus en zei dat ze dit voor herhaling vatbaar vond. Na een volgende kus deed ze de deur open en verdween in het donker.
Aantal keer gelezen:
593
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)