Spannendverhaaltje.nl

In het oog springend!

-
16-08-2010
Marieke kwam thuis na een lange dag werken in de kapsalon. Het was vreselijk druk geweest, en haar benen deden pijn van het staan. "Een warm bad" dat was het eerste dat ze dacht toen ze de deur opende. Ze liep naar boven naar haar slaapkamer, en weer maakte dat eenzame gevoel zich van haar meester. Het was drie maanden geleden dat Geert haar had verlaten, en het voelde nog steeds als gisteren. Ze miste zijn humor, zijn attente gedrag, maar miste ook zijn tong, zijn pik, zijn ballen. God, wat hadden ze heftige sex gehad, iets waar haar lijf naar hunkerde. Ze kleedde zich uit voor de spiegel, en keek met een zeker genoegen naar haar strakke lijf: een mooie platte buik met een gepiercede navel, volle C-cup borsten met donkere, soms keiharde tepels waarvan de linker ook gepierced was.
Een glad geschoren kut, met strakke lippen die iets open stonden ("God, ben ik door het denken aan Geert nu alweer opgewonden?"). Ze liep naar de badkamer, en liet het bad vollopen. Ondertussen pakte ze een wijntje, en liep naar haar kast om haar kleren voor vanavond vast klaar te leggen. Eigenlijk had ze niets te doen, maar het was mooi weer, en ze had wel zin om even een terrasje te pakken. Een spannend gevoel maakte zich van haar meester: als ze nu eens wat exhibisionisme zou gaan doen, beetje heupwiegen, spannende kleren aan, wat kerels gek maken? Ze paktje een spannend rood lingeriesetje met een mooie string, een jarretelgordel, een strak wit truitje waarin haar vormen goed uitkwamen, met een diep uitgesneden v-hals, en een superkort leren rokje. Inmiddels was het bad gevuld, en stapte ze erin.
Al die voorbereidingen hadden haar behoorlijk geil gemaakt, en al snel lag ze in bad te vingeren. "Verdorie", dacht ze, "ik had mijn dildo even mee moeten nemen, maar om nu kleddernat naar de slaapkamer te lopen...". Om zich heen kijkend zag ze de shampoofles, en al gauw zat de dop in haar kut, en bewoog ze de fles als een dildo heen en weer. Het was wel erg lekker, maar wel een verdomd klein dopje. Ze was inmiddels behoorlijk opgewonden en nat, en draaide dus de fles om, en drukte de bodem tegen haar kutlipjes. Gewillig weken haar lippen uiteen, en met enige druk verdween de fles bijna tot aan de dop in haar kut. "Heerlijk, zo opgevuld ben ik nog nooit geweest" dacht ze. Ze bewoog de fles langzaam in en uit haar kut, en voelde dat ze klaar ging komen. Het begon te kloppen in haar hoofd, ze zat wat vlekken, en haar kut begon samen te krampen.
Met een gil kwam ze klaar. Toen ze bijgekomen was, stapte ze uit bad, droogde zich af, en liep naar de slaapkamer waar haar kleren al op haar lagen te wachten. Maar ze was zo geil geworden van datgene dat zich in bad had afgespeeld, dat ze besloot geen ondergoed aan te doen. Gekleed in haar strakke truitje, war haar nog steeds keiharde tepels bijna doorheen priemden, haar superstrakke en superkorte leren rokje en hoge hakken ging ze op weg naar het centrum van de stad, naar de terassen. Het was zomers warm, en er hing een zwoele atmosfeer in de stad. Overal zag je zoenende stelletjes, handen onder truitjes, rokjes en in broeken; ze werd steeds geiler. Op het drukste terras was in de hoek, onder de lantaarn, een plaatsje vrij. Het was inmiddels een uur of tien. Marieke ging zitten, en bestelde een witte martini. De ober die haar bediende, kon zijn ogen bij niet van haar houden.
Om haar heen waren drie tafeltjes, allemaal gevuld met stelletjes. Recht tegen over haar zat een stelletje met een prachtige blonde meid van een jaar of 24 en een mooie vent, met donker haar, van een jaar of 25. Het meisje had een sexy buiktruitje aan, en een strak kort rokje; de jongen had een mooie O'Neill skatebroek aan. Het meisje zat met haar hand onder tafel in zijn kruis, en Marieke kon door de dunne stof heen een grote bobbel zien. De jongen deed ondertussen een poging zijn hand in het kruis van het meisje te krijgen, maar dat lukte niet. Marieke zag dat zij wat zenuwachtig naar haar keek, en de jongen was in zijn oor fluisterde. Hij keek haar kant op. Ze besloot het spelletje mee te spelen, en sloeg haar benen over elkaar, maar wel zo, dat de jongen recht in haar kale kut keek. Ze deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, maar haar hart ging enorm tekeer.
De jongen keek haar kant op, kreeg een kleur, en fluisterde vervolgens het meisje iets in haar oor. Zij keek voorzichtig naar Marieke, kreeg een kleur en draaide haar hoofd onmiddelijk weer naar haar vriend. Marieke genoot hiervan. "Hoe gaan we nu verder" dacht ze bij zichzelf. Ze nam een slok van haar martini, en zag dat die op een viltje stond. Ze draaide het viltje om, en schreef erop: kom je ook even naar de WC? Ze pakte het viltje, stond op, en liet het viltje naast de stoel van het meisje vallen. "nu afwachten wat er gebeurt", dacht ze. Ze liep het damestoilet binnen, stifte haar lippen even in de spiegel, toen het meisje binnenkwam en haar zag staan. Ze stamelde verlegen:"wat bent u van plan?". Marieke lachte:"ik ben geen u, ik ben Marieke, en hoe het jij?". Het meisje bleek Brigitte te heten, en haar vriend Michael. "Ik zag je naar mij kijken", zei Marieke.
Brigitte stamelde:"je bent zo mooi, en toen we zagen dat je geen onderbroek droeg, werden we erg geil!". "Weet je wat", zei Marieke, "als jij nu ook je onderbroek uitdoet, en Michael ook eens de kans geeft onder tafel met je kut te spelen, kunnen we misschien met z'n drieen ook nog wel wat leuks doen, ik woon vlakbij!". Brigitte keek haar aan, en trok haar string uit. "kleddernat van het geil", zei ze, "wil jij hem hebben?" Marieke pakte de string aan, rook eraan, en veegde vervolgens haar eigen kut ermee af: "ook kleddernat" zei ze, "laat Michael er nu maar even aan ruiken". Ze liepen weer naar buiten, en Brigitte had de string tot een bolletje gevouwen in haar hand. Ze ging dicht bij Michael zitten, legde zijn hand onder haar rok tussen haar benen, fluisterde hem wat in zijn oor, en liet hem de string snel even ruiken.
Michael keek de kant van Marieke op, en lachte met een rode blos op zijn wangen. Marieke liep naar het tweetal toe en zei: "ik woon vlakbij, hebben jullie zin om bij mij wat te drinken". Gedrieen liepen ze naar het huis van Marieke, waar nog een mooi vervolg op de avond kwam.
Aantal keer gelezen:
754
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)