Spannendverhaaltje.nl

In de Tuin

-
16-08-2010
Mijn naam is Peter, ik ben 33 en al 10 jaar gelukkig getrouwd met Anne. Ik zie er niet onaantrekkelijk uit met mijn 1 meter 80, gespierde lichaam, korte bruine haren en verzorgde snorretje. Mijn vrouw Annemarie, ik noem haar altijd Anne, is echt heel mooi. Ze is bijna 1 meter 70, met een slank strak lichaam, lang roodbruin haar, mooie groene ogen, lekker gebruind en een paar stevige borsten maatje D. Aanleiding: We zijn sexueel nog nooit wat te kort gekomen en hebben elkaar nog nooit bedrogen.
Toch praten en fantaseren we de laatste maanden wel eens over een triootje en hebben zelfs overwogen eens naar een parenclub te gaan. Vorige week nog bracht ik het idee van een vrouw in bed naar voren. Anne twijfelt nog omdat haar idee "dat het niet hoort" het vooralsnog wint van haar lust. Maar samen erover fantaseren wilde ze wel; het is een lange geile avond geworden. Ook het idee van een man erbij kwam ter sprake; dat staat mij wat minder aan maar Anne werd alweer nat bij het idee. Voorlopig hebben we afgesproken nog niet actief te gaan zoeken naar een extra partner, maar als de gelegenheid zich een keer voordoet dan hakken we de knoop door en doen het.
Vandaag zijn we op visite bij Theo en Wilma, vrienden van ons die net verhuisd zijn naar Brabant en daar een prachtige villa hebben betrokken. We hebben het huis uitgebreid bewonderd en zitten nu in de tuin te genieten van het zomerweer. "Jullie wonen hier echt fantastisch", zeg ik ze terwijl ik de tuin rondkijk. Volledige privacy, een hoop grond, aangelegd terras en zelfs een jacuzzi op de veranda. We zitten achter een koud drankje op het terras en kletsen over van alles en nog wat. Het is met 26 graden een stuk warmer dan voorspeld was en Theo en ik hebben onze shirts uitgetrokken. Wilma zegt: "Anne, heb je zin om lekker te zonnen, dan pak ik de matrassen even zodat we op de tuinbedden kunnen liggen". Anne sputtert dat ze geen bikini bij zich heeft maar Wilma lacht: "Je kunt van mij wel een broekje lenen, er hier niemand die je ziet."
Dat Wilma geen bovenstukje kan uitlenen is duidelijk; Anne heeft grote forse borsten in tegenstelling tot Wilma die kleine punttietjes heeft. Terwijl Theo nog 2 biertjes opentrekt kijk ik goedkeurend naar Wilma en Anne die uit het huis tevoorschijn komen slechts gehuld in een paar minuscule tangaatjes. Anne ziet er fantastisch uit in zo'n (iets te) klein broekje, maar ik moet toegeven dat Wilma me niets tegenvalt. Ze is tenger en zoals eerder gezegd behept met kleine tietjes maar haar hele lichaam is wel volmaakt in verhouding.
Je zou haar niet de 32 jaar geven die ze is maar zomaar 10 jaar jonger. Theo kan z'n ogen niet van Anne afhouden als die zich installeert op het tuinbed en fluistert naar me: "Verdikkeme Peter, Anne is nog mooier dan ik dacht. Geluksvogel." In de tuin: Tien minuten later hoor ik Wilma aan Anne vragen of zij misschien haar rug in wil smeren. Anne veert overeind en gaat op de rand van Wilma's bed zitten. Ze pakt de flacon zonneolie en spuit een beetje op Wilma haar rug. Zorgvuldig begint ze haar nek en rug te masseren. Ik zit gebiologeerd naar dit heerlijke tafereel te kijken en voel een erectie opkomen. Dan zie ik dat ook Theo plezier heeft in wat hij ziet en even anders gaat zitten. Als ik weer naar Anne kijk is deze inmiddels bezig met de billen en bovenbenen van Wilma, die met haar mooie gebruinde huid al aardig ligt te glimmen.
Anne kijkt even op naar ons beiden en glimlacht geheimzinnig. Wilma bedankt Anne voor de moeite terwijl deze op haar buik op haar eigen bed liggen, "Geen dank meid, graag gedaan." Dan staat Theo op, ik zie een duidelijke erectie in z'n broek, en zegt tegen Anne: "Zal ik dan jouw rug insmeren, ik wil niet dat je in mijn tuin verbrandt." Voordat ik van mijn verbazing ben bekomen gaat mijn vrouw akkoord en zit Theo al naast haar. Hij smeert olie over Anne haar rug en masseert liefdevol haar schouders. Ik zie dat hij ook de zijkanten van Annes borsten veelvuldig beroert zonder dat Anne protesteert. Sterker nog ze komt met haar bovenlichaam iets omhoog als een soort uitnodiging verder te gaan. Theo wrijft vervolgens haar onderrug en heupen in en richt zich dan op Anne haar volle kont. Theo neemt alle tijd en geniet net zo veel als Anne. Deze spreidt zelfs haar benen wat als Theo ook haar bovenbenen insmeert. Het broekje dat ze van Wilma geleend heeft is echt te klein en niet in staat haar grote bos roodbruin schaamhaar te bedekken.
Ik zie dat Wilma zich omgedraaid heeft en het schouwspel op het bed naast haar met interesse volgt. Ze kijkt mij een keer aan om mijn reactie te peilen en zegt dan: "Peter, wil jij dan soms mijn voorkant insmeren?" Ik geloof mijn oren niet en stamel met hese stem dat ik dat graag zou doen. Ik positioneer me op de rand van haar bed en neem de fles olie van Theo over. Ik druppel wat tussen haar tietjes en aarzel even. Wilma pakt mijn hand en drukt die op haar linkerborstje. Meer aanmoediging heb ik niet nodig en begin met beide handen Wilma's borstjes in te smeren. Ik voel hoe stevig ze zijn en dat de tepels keihard worden onder mijn handen. Ik spreid mijn vingers een beetje en zie de harde tepels ertussendoor priemen.
Ik vervolg met haar platte buik en kom bij de rand van haar tangabroekje. Ze komt iets overeind en trekt het broekje in een soepele beweging uit en gaat weer liggen. Ik zie dat ze een klein plukje pikzwart schaamhaar heeft dat zorgvuldig getrimd is, daaronder is alles kaalgeschoren. Haar gezwollen schaamlippen zijn duidelijk zichtbaar en ook zie ik dat ze glinsteren van het vocht. Ik bedenk me geen moment en begin met een hand haar kutje te masseren terwijl ik met de andere weer aandacht geef aan die heerlijke tietjes.
Op het bed naast ons gaat het feest ook verder. Anne ligt nog op haar buik, maar haar broekje is ook weg en Theo zit tussen haar benen en masseert mijn vrouws natte kruis. Hij heeft z'n gulp open en in z'n andere hand houdt hij zijn stijve pik. Anne hijgt dat ze hem wil voelen en ik zie dat hij aanstalten maakt haar te gaan neuken. Op dat moment voel ik hoe mijn stijve lul ineens vrijheid krijgt. Wilma heeft mijn gulp opengemaakt en mijn stijve tevoorschijn gehaald. Ze bekijkt hem goedkeurend en sluit vervolgens haar mondje om mijn eikel. Ik kan werkelijk niet geloven wat hier allemaal gebeurt. Naast ons gaat Anne op haar knieŽn zitten en drukt haar volle kont omhoog. Theo zit eveneens op z'n knieŽn vlak achter haar en houdt haar stevig bij haar billen vast. Dan drukt hij zijn pik in haar. Mijn beste vriend neukt mijn vrouw waar ik bij ben!
Ik haal mijn pik uit de zuigende mond van Wilma en sta even op om mijn broek helemaal uit te trekken. Dan nestel ik me op het bed tussen Wilma haar benen. Ze trekt haar benen helemaal op tot haar knieŽn op haar schouders rusten en geeft me het mooiste uitzicht dat een man zich kan wensen. Ik til haar kontje iets op - tjonge wat een licht poppetje is het toch - en druk mijn stijve pik tegen haar kutje. Dan glijd ik heel makkelijk bij haar binnen en begin ritmisch te bewegen. Wilma kreunt vergenoegd en legt haar benen op mijn schouders. Dit standje had ik met Anne nog nooit mogen beleven, bij iedere beweging van mij voel en hoor ik mijn ballen tegen Wilma's kontje aan kletsen. Ongelooflijk, ik zit schouder aan schouder met mijn vriend en we neuken elkaars vrouwen. Wilma begint harder te kreunen en ik voel hoe haar kutje aan mijn pik trekt, ze komt klaar!
Naast me hoor ik het bekende hese geluid van Anne die hetzelfde overkomt, aangemoedigd door Theo. Die is trouwens zelf de volgende; hij gromt als een bruine beer en vlak voordat hij klaarkomt trekt hij zijn kloppende pik uit Anne. Hij spuit golf na golf warm zaad over Anne haar rug en billen. Dit is te veel. Ik voel een orgasme opkomen en verhoog mijn tempo nog iets. Wilma komt warempel nog een keer klaar op het moment dat ik mijn hele lading diep in haar spuit. Even later haal ik hijgend en wel mijn verslappende piemel uit het heerlijke lijf van Wilma. Ik buig me voorover en zoen haar op de mond. Ze beantwoordt mijn kus en onze tongen glibberen zeker een minuut onophoudelijk. Dan wend ik me naar mijn vrouw en we vallen elkaar in de armen. Geen van beiden vindt het nodig iets te zeggen, we zoenen en strelen elkaar minutenlang. Dan horen we Wilma die alweer klaarkomt. Anne en ik kijken met verbazing toe hoe Theo haar kutje ligt te likken dat ik net heb volgespoten.
En verder: Ik ben samen met Anne gaan douchen, gevolgd door Theo en Wilma. Later op de dag hebben we ieder onze eigen partner geneukt in het bijzijn van de anderen, en ik heb zo het idee dat er in de toekomst nog veel meer staat te gebeuren.
Aantal keer gelezen:
695
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)