Spannendverhaaltje.nl

In de trein

-
16-08-2010
Ik liep naar het station. Ik moest flink doorlopen, anders miste ik mijn trein. Toen ik op het station aankwam, kwam mijn trein net binnen rijden. Het was zoín Duitse trein, met van de aparte coupeís. Ik liep door het gangpad opzoek naar een leg coupe. Bijna alle coupeís waren bezet. Toen kwam ik bij een coupe waar een vrouw alleen in zat. Ik ging de coupe binnen zei de vrouw gedag en ging tegenover haar zitten. Ik pakte mijn boek en begon te lezen. Ik keek over mijn boek naar de vrouw die naar buiten zat te kijken. Ze was niet zo jong meer, ik schatte achter in de veertig. Ze was goed gekleed, een zwarte rok en witte blouse en haar in nylons gestoken bennen mochten gezien worden. Ik weet niet hoe het kwam maar ik werd op eens opgewonden. De trein reed rustig van het perron weg toen de conducteur binnen stapte. Hij controleerde onze kaartjes en vertrok weer. De vrouw vroeg aan me waar ik naar toe ging.
Ik zei haar dat ik naar Amsterdam ging. De vrouw vertelde dat ze heel erg moe was en waarschijnlijk in slaap zou vallen en vroeg of ik haar bij Amsterdam dan wakker wou maken. Natuurlijk, zei ik haar. Ze knikte nog eens vriendelijk en sloot haar ogen. Na vijf minuten was ik er van overtuigd dat ze sliep. Ik lag mijn boek opzij en keek naar de vrouw. Toen ik naar de zwarte lakpumps keek en de hoge hakken zag voelde ik mijn pik in mijn broek zwellen. Langzaam gingen mijn ogen omhoog, langs haar enkels tot aan haar knie, waarna de mooie benen onder haar rok verdwenen. Ik wilde meer zien, ja wat zou ik graag onder het rokje kijken hoe die benen verder gingen. De vrouw was wat onderuit gaan zitten en ik liet me ook een stukje onderuit zakken. Haar voeten stonden netjes naast elkaar en ik liet mezelf nog iets onderuit zakken zodat ik met mijn voeten bij haar voeten kon komen. Heel zachtjes drukte ik de punt van mijn schoen tegen haar voet.
Ze reageerde niet en bleef rustig door slapen. Ik drukte nu wat harder en ze reageerde nog steeds niet. Nu duwde ik mijn voet tussen haar voeten en heel langzaam drukte ik haar ene voet iets opzij. Langzaam schoof haar voet opzij terwijl ze rustig door sliep. Steeds een klein stukje verder schoof ik haar voet opzij en ik zag hoe haar knieŽn ook een stukje van elkaar ging en ik zag al een stukje van de binnenkant van haar benen. Jemig, wat was dit geil zeg, mijn pik was nu stokstijf. Opeens bewoog ze en ik trok snel mijn voet terug en pakte mijn boek en deed alsof ik zat te lezen. Maar ze bleef rustig ademend slapen. Ik lag mijn boek weer opzij en zag dat ze nog iets verder onderuit gezakt was. Haar rokje was iets omhoog gekropen en ik zag al het begin van haar dijen. Ik wilde meer, ja ik moest haar slipje zien. Ik drukte weer voorzichtig mijn voet tegen gaar voet. Toen ik haar voet net weer een stukje verder had gedrukt merkte ik dat de trein vaart minderde. Shit, station Leiden, als ze nu maarniet wakker werd.
De trein stopte en er liepen mensen door het gangpad. Gelukkig, er kwam niemand onze coupe in. De trein trok langzaam op. Toen de trein over een paar wissels reed ging de trein even heftig heen en weer, maar de vrouw bleef slapen. Door het schokken van de trein waren haar benen nog iets verder uit elkaar gegaan. Ik drukte zachtjes mijn voet weer tegen die van haar en toen ik nog een klein duwtje tegen haar voet gaf viel haar ene been opzij en keek ik recht onder haar rokje. Wat ik toen zag deed mijn pik kwijlen van genot. Ze droeg geen panty, maar kousen en ik zag duidelijk de volle blanke dijen boven de rand van haar kousen en het kruis van een heel mooi wit kanten slipje. Ik kon duidelijk het donkere schaamhaar door het slipje zien en onder de rand van haar slipje zag ik wat schaamhaar. Ik moest me heel even inhouden anders had ik spontaan in mijn broek gespoten. Ik liet nu mijn boek op de grond vallen en bukte om het op te pakken. Ik zat nu met mijn gezicht recht voor haar benen en rook haar opwindende parfum.
Ik staarde tussen haar dijen tegen het kruis van haar slipje aan en zag toen een donkere plek in het kruis van haar slipje. Ze bewoog weer even en ik ging snel weer zitten. Even leek het erop alsof ze het erom deed, want toen ik weer keek zag ik dat haar benen nog iets verder uit elkaar waren gegaan. Ik voelde nu de natte plek in mijn broek, mijn pik kwijlde van genot. Ik was nu zo vreselijk geil dat ik me bijna niet meer kon beheersen. Nee, dat kon ik niet maken het risico was te groot. Hoewel, de conducteur was al geweest en de trein stopte pas weer in Haarlem en daar was hij pas over 15 minuten. Ik wist dat ik een groot risico nam, maar ik was zo vreselijk geil. Ik knielde nu voor haar op de grond. Ik zag hoe mijn hand trilde toen ik deze onder haar rokje stak. Heel zachtjes gingen mijn vingers over de nylons omhoog. Bij de aanraking van het gladde nylon begon ik helemaal te trillen van geilheid.
Toen ze nog steeds leek te slapen werd ik brutaler en ging steeds hoger met mijn hand, O, ja wat geil was dat, ik voelde nu het warme zachte vlees van haar dijen en mijn vingertoppen beroerde de zachte stof van haar slipje. Mijn vinger gleed over het kruisje en toen ik bij de donkere vlek kwam merkte ik dat het slipje een beetje vochtig was. Ik kon nu niet meer stoppen en ging met mijn vingers langs de rand van haar slipje en drukte mijn vinger langs het kruisje in haar slipje. Ik voelde nu dat het kruisje drijfnat was en plakte van haar kutvocht. Ik drukte het kruisje langzaam opzij en zag nu haar volle schaamlippen. Jemig, die kut was drijfnat, haar schaamlippen glommen van haar vocht. Mijn vinger gleed langs haar schaamlippen omhoog en voelde haar gezwollen klit. Toen mijn vinger over haar klit wreef voelde ik haar duidelijk schokken. Ik keek snel omhoog, maar haar ogen waren nog steeds gesloten. Ik ging nog iets meer naar voren met mijn hoofd en zat nu bijna met mijn hoofd tussen haar knieŽn.
Ik kon nu de geile geur van haar kut ruiken. Ik duwde mijn vinger zachtjes tussen haar schaamlippen en toen ik deze er weer uittrok zag ik de dikke draden kutslijm aan mijn vinger zitten. Ik trok mijn vinger terug en rook eraan. O, wat rook dat heerlijk geil en ik likte haar kutsap van mijn vinger. Het liefste had ik die heerlijk kut helemaal uitgelikt, maar dan zou ik haar benen helemaal uit elkaar moeten duwen en dan zou ze zeker wakker worden. Ik streelde nu weer zacht de binnenkant van haar dijen en drukte het kruis van haar slipje nu iets verder opzij en zag nu haar wijd open kwijlende kut. Ik snoof de geile geur van haar kut onder haar rokje op. Ik kon me nu niet meer beheersen en knoopte mijn broek open en bevrijde mijn lul uit de benauwde positie. Mijn eikel glom van het voorvocht. Ik pakte met een hand mijn stijve lat en wreef mijn eikel langs haar pumps en in kousen gehulde kuiten.
O, wat was dat heerlijk, mijn eikel langs dat gladde nylon gaf een ongekend lekker gevoel. Mijn ander hand ging weer onder haar rokje en nu wat minder zacht als daarvoor ging ik in haar slipje. Twee vingers gleden nu diep in haar natte spleet. Ik voelde nu hoe haar lichaam reageerde en hoorde dat ze sneller begon te ademen. Terwijl twee vingers in en uit haar natte spleet gleden wreef mijn duim over de harde gezwollen klit. Opeens begon ze te schokken en terwijl ik mijn vingers uit haar spleet trok bleef mijn duim haar klit strelen. Ze schokte nog een paar keer met haar kont en ik dacht even te horen dat ze kreunde. Haar kut stond wijd open en ik zag en voelde een warme vloeistof uit haar kut komen. Een enorme heerlijke geile scherpe geile lucht kwam uit haar kruis. Ik likte de geile vloeistof van mijn vingers en toen wreef ik hard mijn eikel langs het gladde nylon en kwam zo vreselijk lekker geil klaar.
Het zaad spoot met harde dikke stralen uit mijn pik. Volgens mij had ik nog nooit zoveel gespoten wel zes of zeven harde stralen schoten uit mijn pik tegen haar kuiten en over haar pumps. Toen de laatste druppels zaad uit mijn pik druppelde zag ik wat ik had gedaan. Mijn zaad droop langs haar benen en over haar pumps. Toen ik zat te bedenken hoe ik de boel nu schoon moest maken zag ik opeens haar hand voor me met daarin een zakdoek. Zonder iets te zeggen pakte ik deze aan en wreef zo goed als het ging mijn sperma van haar benen en schoenen. Het zakdoekje dreef van mij sperma en ik wist niet zo goed wat ik er mee moest. Geef maar, zei ze zacht. Ik gaf haar het natte zakdoekje en zag hoe ze dat in een voorvak van haar tas stopte. Inmiddels minderde de trein vaart. Station Haarlem. Weer kwam er niemand in onze coupe. We hadden net voordat de trein stopte onze kleren weer in orde gebracht. De trein zetten zich weer in beweging.
In het bagagerek lag een klein koffertje en ze vroeg mij deze aan te geven. Ik gaf haar het koffertje wat ze opende. Ze rommelde tussen wat kleren en haar hand kwam eruit met een mooi zwart slipje. Ze ging met haar handen onder haar rokje en trok snel haar slipje uit en trok het zwarte slipje aan. Ik keek haar aan. Ik kan moeilijk met zoín nat slipje thuis komen, zei ze, als mijn man het ontdekt zal hij vragen gaan stellen en dat kunnen we beter niet hebben. Ze wilde het witte slipje in het koffertje stoppen. Ik wist niet wat me bezielde, maar ik vroeg of ik het slipje mocht hebben als aandenken. Ze keek me weer even aan, maar gaf het toen aan me. Dat heb je wel verdiend, ik ben nog nooit zo lekker wakker gemaakt en eerlijk gezegd ben ik ook nog nooit zo lekker klaargekomen. De trein minderde vaart, Amsterdam Centraal klonk er door de speaker. We stonden op en deden onze jas aan. Toen liepen we zwijgend naar de deur en toen de trein stil stond stapte we uit. Nou tot ziens zei ik zacht.
Ja, zei ze, en ik hoop echt tot ziens. Ik liep naar de trap en door de hal ging ik het station uit. Opeens hoorde ik snelle stappen achter mij. Wacht even hoorde ik haar roepen. Ik bleef staan en ze kwam naar me toe. Ze zetten de koffer op de grond en pakte uit haar tas een pen en een stukje papier en schreef er iets op en gaf het aan mij. Hier, als je wil, bel me dan eens, dit is het nummer van kantoor, vraag maar naar Evelyn kuipers. Ze pakte haar koffertje weer op en liep snel de andere kantop. Ik heb haar daarna nog vaak ontmoet. WORDT VERVOLGT.
Aantal keer gelezen:
926
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)