Spannendverhaaltje.nl

In de Natuur

-
21-08-2010
Ik zal me zelf even kort introduceren. Ben een blonde dame, 25 jaar en werk al een aantal jaar in de toerisme. Zit voor diverse banen vaak in het buitenland en ook op de weg. Doordat je veel van huis bent, leer je veel van de buitenwereld. Zo ook op sexueel gebied. Terwijl ik in een bergachtig gebied in Duitsland verbleef leek het me een spannend idee om eens lekker helemaal naakt aan de rivier te gaan liggen die door het dal stroomde. Op een zonnige middag de stoute schoenen aan getrokken en met de fiets op pad gegaan. Na een half uurtje fietsen vond ik een mooi stukje gras. Het was erg warm dus eerst maar eens ff iets drinken. Met een paar handdoeken maakte ik het mezelf lekker comfortabel en ging lekker liggen. Het viel me op dat het wel erg rustig was hier. Ik besloot vervolgens om lekker in mijn hotpants en bikini te gaan zonnen.
Topless zonnen was tot nu toe niets van gekomen, dus mijn 80b-tjes waren voorzien van een witte driehoek. Stiekem schoof ik mijn bikini op zij zodat mijn roze tepeltjes ook eens zonlicht te zien zouden krijgen. Zo bleef ik even liggen. Nadat ik ongeveer een half uurtje in de zon had gelegen, kreeg ik aandrang om te gaan plassen. Hmmm…ik trok mijn hotpants uit en maakte een bruggetje van mijn zelf. Het gele nat spoot lekker tussen mijn voeten weg in het gras. Haha…wat was dit ontzettend geil. Terwijl ik daar op handen en voeten lag, zag ik ineens aan de overkant van de rivier een visser. Het was een man van minstens 50 jaar. Ach wat kon mij het schelen, hij kent me toch niet. Ik besloot om alle kleding uit te trekken en lekker een muziekje op te zetten. Nu kon ik echt gaan ontspannen. Heerlijk scheen de zon over mijn blote huid. Stiekem speelden mijn vingers met mijn tepels die steeds harder werden. Ik kreeg ook tintelingen tussen mijn benen. Best spannend. Ineens hoorde ik mensen. Voordat ik er erg in had kwamen er 2 kano’s voorbij met daarin 3 mannen. Haha…betrapt. Daar lag ik dan…spelend met mezelf. Ik stopte even en hoorde de mannen lachen. Ik wachtte gespannen af wat ze gingen doen. Ze roeiden naar de kant. Het waren mannen in de leeftijd van 35-40 jaar. Eén van de mannen stelde zichzelf voor. Hij heette Richard, een stevige blonde man met een buikje.
De andere 2 mannen, allebei donker haar waren Franz en Bernd. Na een kort gesprek kwam ik er achter dat ze het wel mooi vonden dat ik zo met mezelf speelde. Ze gingen bij me zitten en vroegen of ik nog een keer mezelf wilde verwennen. Ik gleed met mijn hand naar beneden en begon mijn clitje te verwennen. Terwijl ik zo bezig was zag ik de ogen van de 3 glunderen. Richard had een mobiel bij zich en begon mij te filmen terwijl ik daar heerlijk lag te kreunen. Een van de andere mannen liep een stukje weg en begon zichzelf af te trekken. Hij draaide zich en om en liep terug met een kloppende pik in zijn hand. Ik ging op mijn knieen zitten en pakte zijn geile pik in mijn hand. Langzaam likte ik over zijn eikel. Even zoog ik aan zijn neukpaal. Ondertussen zag ik nog 2 mannen met hun broek op de enkels en een stijve paal in de hand. Het leek wel een paradijs. Met mijn natte poesje kroop ik boven op het gezicht van richard. Hij begon mijn kutje te likken. Aahh…wat was dat lekker zeg. Hij likte mijn clitje en mijn geil liep eruit. De 2 andere mannen stonden allebei voor mij. Ik speelde met hun pikken.
Om de beurt gaf ik er een lik aan of beet ik er zachtjes in. Bernd trok zichzelf af terwijl ik zijn pik heerlijk aflikte. Ineens kwam daar zijn neuksap. Hij spoot eerst in mijn mond en daarna over mijn borsten. De andere 2 begonnen te lachen. Ik zoog de pik van bernd helemaal leeg. Ineens werd ik van achter gepakt door Richard. Terwijl hij zijn pik bij mijn naar binnenschoof voelde ik ook de pik van Franz. De ene in mijn kontje en de andere in mijn geile grotje. Heerlijk werd ik genomen…ik kreunde en schreeuwde het uit toen ik klaar kwam. Snel kwam er al weer een pik in mijn mond. De mannen neukten me afwisselend, en tussendoor likte ik af en toe een neukpaal schoon. Na een ongeveer een uur was ik helemaal dood op. De mannen sprongen daarna in het water en zijn er met hun kano’s weer vandoor gegaan. Ik ben nog ff blijven liggen en hem nog eventjes met mij zelf gespeeld. Daarna maar vlug mijn kleding aan gedaan. Toen ik naar de overkant keek, zag ik de visser nog steeds zitten. Wat een ervaring voor hem. Of hij vissen heeft gevangen weet ik niet, maar hij heeft er vast ook van genoten.
Aantal keer gelezen:
746
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)