Spannendverhaaltje.nl

In de keuken...

-
20-12-2011
Het is altijd 1 van mijn grootste en geheimste verlangens geweest en toch nooit gebeurd. Tot nu toe dan. Terwijl ik mijn ogen afzoek tussen de mensen op zoek naar hem. Even begin ik te denken dat hij het laat afweten, maar dan zie ik hem, aan de bar. Hij ziet er precies zo uit als op de foto; lang, slang met brede schouders en een aangenaam gezicht met die mooie bruine ogen. Ik kan het niet laten om even naar zijn gulp te kijken. Iets zegt me dat hij zeker niet achter in de rij heeft gestaan.. Zacht wiegent met mijn heupen loop ik naar hem toe. Hij heeft me al opgemerkt en een grote glimlach verschijnt op zijn gezicht. Ik hoef niet zijn echte naam te weten, hij ook niet van mij. We zijn hier maar voor 1 ding. Nadat ik hem een kort knikje geef met mijn hoofd loop ik door, met mijn kont prominent naar achter, wetende dat hij me zal volgen terwijl hij zijn ogen niet van mijn kont af kan houden. Gelukkig heb ik een appartement dat om de hoek is. Ik open de portiekdeur en hij volgt. In de gang is het donker en stil. Ik hoor hem achter mij hijgen en voel een warme en stevige hand over mijn rug glijden. Even slaat mijn hart een sprongetje over van verlangen. Voor het eerst die avond draai ik me naar hem toe en bekijk hem eens rustig van top tot teen. Zijn ogen kijken verlangend en ik zie al een lichte bolling bij zijn gulp. hij heeft zin in mij, dat kan ik ruiken. Hij legt zijn hand op mijn kont, knijpt er zachtjes in en fluistert zachtjes dat ik door moet lopen, omdat hij spannende plannen met mij heeft. Dus loop ik verder de trappen op en kom uiteindelijk in mijn appartement. Daar aangekomen loop ik naar de keuken. De sfeerverlichting is daar op zijn best.

Langzaam stroop ik mijn broek naar beneden terwijl hij verlekkerd naar mijn bruine benen kijkt. Hij loopt op mij af en begint mij toen zoenen in mijn nek. Zachte en harde bijtjes tussendoor. Ik krijg er en kriebel van in mijn onderbuik. Dan draait hij mij met mijn rug naar zich toe en drukt zich hard tegen me aan. Gulzig maar toch ook teder kruipt hij met zijn grote handen onder mijn truitjes en streelt een keertje vlug over mijn borsten die spontaan hard worden. Even druk ik mijn kont hard tegen zijn kruis. Ik voel nu dat hij helemaal hard is en even hoor ik hem kreunen. Met een ruk trekt hij mijn truitje over mijn hoofd, mijn lange gouden lokken strijken langs zijn gezicht. Hij draait me weer om en opent mijn bh met een handige beweging en gooit mijn bh ergens in een hoekje. Dan kijkt hij naar mijn borsten die prominent en hard naar voren steken, verlangend naar zijn aanraking. Even kijkt hij mij in mijn ogen en dan zakt hij af. Zijn mond langs mijn nek, mijn schouders, naar mijn borsten. Zijn mond vindt mijn borsten. Lang en teder likt hij aan mijn linkerborst, terwijl hij er af en toe aan zuigt. Mijn knieŽn knikken van verlangen en tussen mijn benen klopt het van geilheid. Met zijn rechterhand masseert hij mijn andere borst terwijl hij met zijn linkerhand zijn riem los maakt. Ik duw hem een stukje naar achteren en ga door mijn knieŽn. Mijn vingers strelen zijn kruis. Dan trek ik zijn broek uit en vervolgens zijn boxer. Ik had gelijk. Een grote penis kijkt mij verlangend aan. Het topje is mooi en roze en er ligt een druppel vocht op. Langzaam en stevig neem ik zijn lid in mijn handen. terwijl ik zachtjes op en neer beweeg neem ik hem in mijn mond. Met mijn tong maak ik speelse bewegingen, lik langs zijn eikel tot hij kreunt dat ik op het aanrecht moet gaan zitten. Het duwt mijn rokje hardhandig omhoog en ik spreid mijn benen voor hem. Ik ben nat en ik wil maar 1 ding. Hem hard in mij voelen. Zijn grote harde penis in mijn lichaam voelen tot hij mij helemaal vol spuit. Maar zo ver is het nog niet. Hij zakt op zijn knieen en begint mij te likken. Zijn warme vochtige tong tussen mijn benen maakt mij nog natter. Zachtjes kreun ik en ik sluit mijn ogen. Onverwachts tilt hij mij op. Ik sla mijn benen om zijn middel en voel het kopje van zijn wellustige lid tegen mijn billen drukken. Hij tilt me nog iets hoger en dan duwt hij zijn penis in mij, heel langzaam.

Ik voel hem, groot en hard en ik wil meer, veel meer. Ik kreun in zijn oor dat het harder moet. Hij glimlacht met een geile tinkeling in zijn ogen als hij mij langzaam weer verlaat en legt mij op de warme keukenvloer. Zijn penis is nu rood en op zijn grootst en hij duwt mijn benen ver uit elkaar. Dan komt hij in mij. En hij stoot hard, harder en sneller. het bloed stroomt door mijn lichaam terwijl ik kreun en hem diep tegen mijn baarmoeder voel stoten. Hij hangt boven mij en ik klem mijn benen om zijn middel en druk hem, meegaande op zijn stoot bewegingen ngo harder tegen me aan, diep in me. Ik voel hoe mijn onderbuik tintelt, mijn onderrug samen buigt en als hij zijn zaad in mij spuit en hij snel op en neer beweegt kom ik klaar. Warme stoten vol heerlijkheid van zijn grote penis. Hij neukt me tot ik niet meer kan. dan staat hij op kleed zich aan en vertrekt. En we weten, dat doen we snel nog eens over.
Aantal keer gelezen:
563
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)