Spannendverhaaltje.nl

Ik wist het wel

-
16-08-2010
Ik en mijn vriendin hebben niets te klagen. Goed leven, geen zorgen, alles op de rits en bovendien een formidabel seksleven. We raken nog steeds enorm opgewonden van elkaar en als we elkaar ook maar even aanraken eindigt dat meestal in sex. Ik ben 39 en zij is 30. Blond, 178 cm lang, een kleine D-cup (of een grote C, het is maar hoe je het bekijkt) en maatje 38. We hebben zo onze fantasietjes, maar die heb ik meer dan dat zij die heeft. Zij vindt het allemaal wel goed zo en hoeft niet zo nodig gek te doen. We sturen elkaar elke dag wel een geil smsje waarin we omschrijven wat we die avond met elkaar gaan doen. Ik stuur ook wel eens een klein verhaaltje, waarin dan vaak een andere kerel in voorkomt. Het lijkt mij heerlijk om haar eens geneukt te zien worden namelijk, maar zij vindt het alleen lekker om te lezen (en dat heeft ook een tijdje geduurd). En daar blijft het bij. Dachten we.... Totdat we laatst een weekendje naar Amsterdam gingen.
We overnachten dan meestal in een hotel en rijden de volgende ochtend weer terug. We zaten in een restaurant/club waar we na het diner plaatsnamen aan de bar. Het was erg druk en de mensen stonden dicht op elkaar. Tot mijn verrassing werd ik op mijn schouder getikt. Een klant herkende mij van een paar jaar geleden en we raakten in gesprek. Doordat het zo druk en luidruchtig was, kon mijn vriendin de helft van het gesprek niet volgen en raakte licht verveeld. Maar uit mijn ooghoeken zag ik dat zij werd aangesproken door een donkere jongen. Ik ben 100% hetero maar ik kan niet anders zeggen dan dat hij er goed uitzag. Om mij niet ongemakkelijk te laten voelen, liet ze merken dat ze niet van zijn toespelingen gediend was. Maar hij liet zich niet snel afwimpelen. Mijn gesprekspartner begon echter steeds interessantere dingen te vertellen, dat ik ook mijn aandacht bij hem wilde houden. Wellicht kon er een aardige opdracht aan overhouden.
Ik stond daardoor steeds vaker met mijn rug naar haar toe en kon daarom niet altijd merken wat er zich afspeelde. Toen ik me weer omdraaide zag ik dat hij vertrokken was. ‘Wat moest hij nou allemaal van je?’, vroeg ik. Ze zei dat het niets te betekenen had. Gewoon een praatje. ‘Ben je klaar met die klant?’, vroeg zij op haar beurt. Ik antwoordde dat ik nog even door wilde praten omdat er een opdracht in de lucht hing. Ze raakte een beetje geïrriteerd, maar ik vond dat ze even vol moest houden. Ik draaide me weer om en vervolgde het gesprek. De getinte jongen kwam echter terug en dit keer met een glas champagne voor haar in zijn hand. Als mijn liefje ergens los van wordt dan is het wel van champagne (en ze had er al een paar op). Hij stond nu ook dichter tegen haar aan fluisterde dingen in haar oor. Maar elke keer als ik er iets van wilde zeggen werd mij iets door mijn klant gevraagd, waardoor ik het weer uitstelde.
Toen vroeg hij of ik even met hem mee wilde lopen. Hij wilde me even voorstellen aan iemand met wie hij die avond was gekomen. Ik zat daar niet op te wachten, helemaal niet als ik zag wat er zich naast me afspeelde, maar uit beleefdheid liep ik maar even mee. Vanaf een afstand zag ik hoe ze haar tweede glas champagne kreeg en ze steeds vaker een glimlach vertoonde. Ik besloot haar een sms te sturen met de vraag of het een beetje ging. ‘BEST’ schreef ze terug. Ik smste weer: ‘wat zegt-ie allemaal?’ ‘Dat ik lekker ben’, was haar antwoord. Ik vroeg of ze hem ook lekker vindt. Ze schreef dat hij er wel mocht wezen. Toen volgde weer een sms: ‘volgens mij heeft hij een onwijs grote pik’. Ik verslikte me zowat. Die is flink aangeschoten, dacht ik bij mezelf en ik keek haar met grote ogen aan. Ze duwde met haar tong haar wang naar buiten, alsof ze aan het pijpen was. ‘Je bent geil hè?’, schreef ik. Toen ze haar sms las knikte ze ‘ja’.
Ik smste of het er dan toch nog van ging komen. Liplezend kon ik zien dat ze vroeg wat ik bedoelde. Ik smste weer: ‘mijn fantasie’. Ze smste of ik dat wilde. Ik smste op mijn beurt of zij dat zou willen. Ze haalde haar schouders op. Ik wenkte dat ze moest komen en zei dat als ze het zou willen, het nu moest doen. ‘We zijn in een vreemde stad, we kennen hem niet, hij ziet er goed uit’. ‘Ik weet het niet hoor’, zei ze, ‘het is wel spannend’. Ik haalde haar langzaam over en stelde voor dat ze naar ons hotel kon gaan. ‘Leef je maar uit’, zei ik en ik stopte de sleutel in haar hand. ‘Echt?’, vroeg ze. Ik zei dat ze niet zo moeilijk moest doen en dat ik het wel aankon. Ze gaf me een kus en liep terug naar haar plaats. Als ik af en toe keek, zag ik dat ze steeds handtastelijke naar elkaar werden. Aan de ene kant een vreemd gezicht, maar aan de andere kant wond het me enorm op. Toen ik de laatste keer omkeek, waren ze echter verdwenen.
Het idee dat ze zo genomen zou worden maakte me beregeil. Ik moest het gesprek wat ik voerde zo snel mogelijk afkappen als ik zoveel mogelijk van haar avontuur kon meemaken. Dat kostte me geen moeite en met een smoes maakte ik me uit de voeten. Eenmaal in de lobby aangekomen zag ik haar nog net de lift instappen. Ik hoef dus geen minuut te missen, dacht ik bij mezelf. Alleen heeft zij de sleutel. Bij de receptie dan maar even een tweede halen. Als ik eenmaal in de gang loop klopt mijn hart in mijn keel. Voorzichtig open ik de deur en loop naar het slaapgedeelte. Er klinkt zwoele muziek en het licht staat op zijn laagst. En dan zie ik mijn fantasie werkelijkheid worden. De neger staat achter haar en maakt net het laatste knoopje van haar blousje los. Het valt via haar schouders op de grond. ‘Tjeezus, wat ziet ze er lekker uit’, denk ik bij mezelf. Hij maakt haar bh los en ook die valt op de grond.
Haar tepels staan kaarsrecht vooruit. Hij pakt beide bollen in zijn hand en kneed er verlekkerd in. Haar handen bevinden zich op zijn dijen. Ze glijden van boven naar beneden en achterlangs probeert ze zijn broek los te maken. Hij laat haar tieten even los om haar te helpen, maar als zijn broek op zijn enkels kneed hij met één hand verder en verdwijnt zijn andere hand onder haar rokje. Hij heeft haar klitje kennelijk in een keer te pakken want ze begint meteen te kronkelen. Ze kreunt en als ze zijn pik te pakken heeft merk ik dat het laatste beetje twijfel wat ze wellicht nog een beetje in haar had, verdwenen is. En als ik zie wat ze beet heeft begrijp ik dat. Wat een gevaarte. Het lijkt wel een knuppel. Ze trekt hem met lange halen af en staat geil en heupwiegend tegen hem aan te rijen. “Je wordt geil van m’n pik, hè?’, hoor ik hem vragen. Ze kreunt alleen maar. Dan gaat hij op het randje van het bed zitten. Ze wilt zich verder uitkleden en hij vraagt of ze haar hakken aan wilt houden. Ze gehoorzaamt gewillig. Het is een supergeil gezicht.
Dat lekkere neuklichaam met die grote tieten op die hoge hakken. ‘Draai je eens om’, vraagt hij. Ze doet wat hij zegt. ‘Draai nu eens met je kont’, vervolgt hij. Ook die opdracht neemt ze aan en het begint me op te vallen dat ze voor hem gemakkelijker dingen doet dan voor mij. Ze toont zelfs eigen initiatief door in haar eigen tieten te knijpen en hem geile blikken toe te werpen. Maar dat dit slechts het begin is had ik niet verwacht. Hij vervolgt: ‘ik vind je een lekker sletje’. Ze kreunt en ik weet niet wat ik meemaak. Hij begint zelf aan zijn grote staaf te trekken en zegt dat ze zich weer naar zijn kant moet omdraaien. ‘Heb je wel eens zo’n grote pik gezien?’, vraagt hij. Ze schudt van nee en kan haar ogen er niet vanaf houden. ‘Ik ga laat hem helemaal in die natte kut van je laten verdwijnen’, vertelt hij haar. Ze kreunt en beweegt haar vinger over haar klitje. In al die jaren heb ik haar maar een paar keer zo geil meegemaakt. ‘Wil je dat?’, vraagt hij. Ze knikt van ja. Hij zegt dat hij haar niet kan verstaan. ‘Ja’, zegt ze.
Hij vraagt wat ze precies bedoelt. ‘Ja’, zegt ze, ‘ik wil die pik in mijn kutje hebben’. ‘Zou je er dan niets eens heel lief om vragen’, zegt hij plagerig. Aan de manier waarop ze met haar klitje speelt, schat ik in dat ze ondertussen al tegen haar eerste orgasme aanzit. ‘Ja’, zegt ze, ‘ik wil die grote geile zwarte pik in mijn kut, ik wil keihard geneukt worden door je’. Ik weet niet wat ik hoor. Ze loopt op hem af en gaat op hem zitten. ‘Zo goed?’, vraagt ze terwijl ze haar kutje tegen zijn eikel aandrukt. Door de lengte van zijn pik moet ze zo ver omhoog dat haar tieten boven zijn hoofd hangen. Maar als ze zich langzaam laat zakken en haar schaamlippen zich om zijn dik geaderde pik spannen, komen haar tieten precies voor zijn gezicht. ‘O nee’, kreunt ze, ‘dit gaat niet, hij is veel te groot’, en ze komt weer omhoog. Hij houdt haar echter stevig bij haar middel vast en plaatst zijn pik weer tegen haar kut. ‘Niet zeuren’, zegt hij, ‘even doorbijten’, en hij drukt haar weer naar beneden. ‘Aaaaaaaaaauuuuwwww’, kermt ze.
Maar hij heeft vaker met dit bijltje gehakt en duwt langzaam zijn pik naar binnen. ‘Oooooooohhh, auw, oooooh, mmmm, auw, mmmmmmmm, ooooooooh’, kreunt ze. Ze went blijkbaar snel en ik zie hoe ze langzaam maar zeker wordt opgevuld. Wanneer ze het ritme te pakken heeft en hem langzaam berijdt, zie ik hoe groot zijn geslacht pas echt is. Wat een geil gezicht zeg, zo’n zwarte staaf tussen die witte billen. De helft zit er pas in en de helft die er uit steekt is nog groter dan mijn eigen pik. Ze begint steeds wilder met haar heupen te bewegen en ondertussen likt hij haar tieten die geil voor zijn gezicht heen en weer bungelen. Zijn pik verdwijnt steeds meer in haar strak gespannen kut en het duurt niet lang totdat hij er tot aan zijn ballen in zit. Dat het past is mij een raadsel, maar ze heeft er weinig moeite mee en neukt hem inmiddels alsof ze iedere dag met zo’n gevaarte in de weer is. ‘Vind je het lekker, hè, zo’n grote zwarte lul in je, hè, vertel het eens, hè, zeg dan’ praat hij tegen haar aan.
‘O, ja’,antwoord ze, ‘neuk me, neuk me met die geile pik van je’. Dan tilt hij haar van zich af. Ze gaat op haar rug liggen en hij komt op haar buik zitten. Zijn glimmende zwarte lat laat hij als een slagboom naar beneden vallen. Precies tussen haar tieten die ze meteen tegen elkaar drukt. Geholpen door het vocht laat hij zijn pik tussen haar tieten heen en weer glijden. Bij iedere opwaartse beweging eindigt hij in haar mond. Het lijkt wel een boa constrictor die zich een weg door de jungle baant. ‘En nu ga ik je klaarneuken’, zegt hij. Gewillig laat ze hem van haar af glijden en doet haar benen wijd uit elkaar. Ze blijft haar tieten vasthouden. Nu stopt hij zonder de moeite die hij in eerste instantie ondervond zijn pik in één soepele beweging in haar en begint meteen vrij stevig te neuken. Ze kreunt luider en luider terwijl hij harder en harder op haar in beukt. Het lijkt wel een machine, niet normaal meer.
Ik begin bijna medelijden met haar te krijgen, maar dat blijkt niet nodig aan haar geile gekreun en gejammer te horen. Ze komt zo heftig klaar dat het lijkt alsof ze onder stroom staat. Ze trilt van top tot teen. Hij haalt zijn pik langzaam naar achteren. Het lijkt alsof er geen eind aankomt, maar als zijn eikel uit haar kut floept wordt ze bij haar haren gepakt en zijn kant opgetrokken. ‘En zuig me nu maar eens lekker klaar, slettebak’, beveelt hij haar, ‘want dat heb ik wel verdiend, hè? Mijn vriendinnetje zegt niets. Dat kan ook haast niet, want haar hele mond is gevuld. Maar hij verwacht wel een antwoord. ‘Of niet?’, vraagt hij en pakt haar weer bij haar nekharen en kijkt haar aan. ‘Auw’, zegt ze en kijkt hem lichtelijk angstig aan. ‘Of niet?’, vraagt hij nog een keer en trekt iets harder aan haar haar. ‘Auw, ja’, zegt ze. Hij duwt haar gezicht weer richting zijn pik en beweegt haar hoofd heen en weer.
Ik twijfel of ik moet ingrijpen. Of het niet te hardhandig is. Maar ze pijpt vol overgave. ‘Dit is toch wat sletjes willen?’, vraagt hij haar weer. Ik hoop voor haar dat ze snel antwoord geeft. Ze laat zijn pik even uit haar nond floepen. ‘Ja’, zegt ze en pijpt verder. ‘Goed zo’, zegt hij en pakt haar hoofd weer vast. ‘Ik weet wel wat blonde sletjes willen’, praat hij dit keer tegen zichzelf, ‘jullie willen als sletjes behandeld worden, toch?’ Ze antwoord met ‘mmm, mmm’. ‘Jullie willen elke dag geneukt worden, toch?’. Ze antwoord weer ‘mmm, mmm’. Dan haalt hij zijn pik uit haar mond en trekt zich af. ‘Open je mond’, zegt hij. Onderdanig gaat ze op haar knieën onder zijn pik zitten met haar mond open. De lengte van zijn pik zorgt er voor dat het sperma er niet met hoge snelheid uitschiet, maar juist langzaam uit zijn eikel druipt. Zo recht in haar mondje. Hij blijft komen en als een banketbakker met een slagroomspuit richt hij zijn dikke zaad op elk plekje waar hij maar wilt. Ze zit nog steeds met haar mond open.
Dikke witte druppels op haar gezicht druipen naar beneden en ploffen op haar borsten neer. Zijn laatste zaad knijpt hij uit zijn eikel waarna ze haar mond sluit. Ik hoor haar slikken. Hij tilt haar omhoog. Zijn pik is nog steeds voor driekwart stijf. ‘Vond je het lekker?’ vraagt hij nu met een wat sympathiekere toon in zijn stem. Ze knikt van ja. ‘Niet te heftig?’ vraagt hij weer. ‘Nee’ antwoord ze, ‘dit heeft elke vrouw wel een keer nodig’. Ik hoop maar dat het bij een keer blijft. Alhoewel.
Aantal keer gelezen:
751
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)