Spannendverhaaltje.nl

Ik verleiden onze buurjongen van 17 jaar

-
21-10-2010
Op mijn 18e jaar raakte ik per ongeluk zwanger en dat werd trouwen met mijn huidige man Rene 47. Wij kregen een geweldige zoon Rene jr die nu 27 jaar is en zelf al vader is van ons grootste bezit, onze kleindochter Kim. In de begin jaren was het moeilijk voor ons om op onze jonge leeftijd een gezinnetje te onderhouden, maar uiteindelijk is alles toch goed voor ons gekomen met een gezonde zoon,een mooi huis en nu toch een heel rustig en stabiel leven.Rene heef een goede baan maar is daardoor best wel veel van huis,ik heb alle vrijheid in ons huwelijk maar vooral in de avonden of in het weekend als Rene en/of voor zijn werk in het buitenland is valt dit mij best wel zwaar en ben ik vaak alleen.Rene jr heef nu ook zijn gezin en daar ga ik ook niet elke dag naar toe om boven op hun lip te zitten.

Gelukkig is er wel altijd onze buurjongen Henkie 17 die naast ons woon in de buurt als er een mannen klusje is te doen in ons huis of tuin.Henkie kom al vanaf zijn twaalde jaar bij ons over de vloer en mijn man mag hem ook erg graag,een leuke spontane jongen die nu inmiddels is uitgegroeid tot een flinke jongenman. Henkie heeft sinds een halfjaar een vriendinnetje waardoor ik hem best wel wat minder zag het afgelopen halfjaar,maar ons kontact was er nog altijd.Het vreemde was dat ik vooral het laatste jaar sterk terug begon te denken aan mijn jonge periode met Rene en al zo vroeg zwanger raakte,wij waren jong en hadden elke dag seks met elkaar,wild en heftig neukte wij een gat in de dag,heerlijk vond ik dat,ons seksleven is goed gebleven maar natuurlijk stukken minder en meer op tederheid en in diepe liefde gebaseerd. In Henkie onze buurjongen ging ik steeds meer mijn man Rene zien in zijn jonge jaren,nu hij verkering had ontwikkelde hij zich ook snel met zijn postuur en verbalen woord.Het was al een paar keer voor gekomen dat ik mijn eigen bevredigde met mijn vibrator als mijn man weer voor een wat langere tijd van huis was dat ik daarbij aan Henkie dacht en fantaseerde dat het zijn lul was (mijn vibrator) die op deze momenten mijn kutje neukte,ik kwam hierbij dan heerlijk klaar. Meestal na mijn orgasme kwam ik weer tot mijzelf en dacht dan, doe even normaal Linda, je ben zelf een moeder van 45 jaar en zo jonge gozer heeft echt geen aandacht voor jou! Ik legde mij bij deze gedachte neer maar fantaseerde wel lekker op die momente over onze buurjongen.Ik ben altijd slank gebleven,op dit moment weeg ik 57 kg bij een lengte van 1.73 en krijg best nog wel een complimentjes van het mannen volk en in onze vrienden kring.Nu een kleine maand geleden gebeurde er het volgende bij ons thuis...

Rene zou nog een week in het buitenland verblijven,het was vrijdag avond en ik wilde lekker een ontspannen bad nemen toen de deurbel ging,mijn bad was klaar en ik stond op het punt in bad te gaan,snel deed ik een dun nachthempje om en liep naar de deur, hee Henkie zei ik,hallo Linda ik wil even met je afspreken dat ik morgenochtend even de heg doe voor je, dat had ik hem een paar dagen geleden gevraagd en zou hij mij nog laten weten wanneer hij dit kon doen. Ik zag zijn ogen over mijn lichaam gaan,voelde mijn tepels reageren en zei maar snel kom even binnen. Ik ging hem voor naar de kamer maar besefte mij ook ineens dat hij gewoon mijn blote kont kon zien in dit dunne hempje wat ook nog eens heel kort is. Ik wilde net in bad gaan zei ik, maar heb je trek in een biertje,altijd Linda zei hij stoer. Met toch wat spanning / opwinding in mijn lichaam pakte ik een biertje en schonk voor mijzelf een wijntje in,terug in de kamer ging ik tegenover Henkie op de bank zitten.Zijn blikken bleven op mij gericht, je zie er flitsend uit zei hij in dit sexy hempje, vind je vroeg ik wat onzeker, ja zeker zei hij,je ben nog een aantrekkelijk vrouw toch,dank je zei ik snel.In de combinatie van mijn erotische gedachtens die ik stiekem over Henkie had kwamen zijn woorden toch heel sensueel over, ik kreeg ook een opwindende schok door mij heen toen ik duidelijk een verdikking in zijn broek zag, jeetje wat zit ik hier te doen schoot het door mijn gedachte.Word je bad niet koud lachte hij terwijl hij van zijn biertje dronk, ja dat wel zei ik maar daar kan ik toch warm water bij doen,dat is verspilling Linda lachte hij weer,maar ook zijn ogen stonden anders dan anders viel mij op,een mannelijke geilheid herkende ik. Ons gesprek viel even stil,ik wist ook niet wat te zeggen of hoe te reageren op zijn woorden. Henkie onderbrak de stilte,ga lekker in bad joh zei hij,ik drink mijn biertje op en ga dan zo ook weer naar huis,kan jij lekker je ding vanavond doen waar jezelf zin in heb zei hij,jij weet niet waar ik op dit moment zin in heb reageerde ik, jawel hoor zei hij gevat. O ja vroeg ik, ja tuurlijk,ik zie toch je stijve tepels staan en je staat op het punt om in een heerlijk warm bad te gaan zitten,Rene is al een weekje van huis dus ik vermoed wel wat lachte hij weer,pffff ik kreeg het bloedheet. Henkie sprak echt voor het eerst zo tegen mij zolang ik hem nu kon,hij voelde zich waarschijnlijk ook gesterkt door mijn bijna naakte waarheid van mijn lichaam waar ik nu tegen over hem mee zat.

Nerveus stond ik op,ik ga maar in bad zei ik naar mijn buurjongen kijkend,even wat afkoelen anders ga het niet goed zei ik. Ik voelde de opwinding door mijn lichaam gieren,ik voelde wat vocht uit mijn kutje komen tegen de binnenkant van mijn benen nu ik zo rechtop stond,drink jij je biertje dan ga ik nu even in bad zei ik en ging de badkamer in,deed mijn hempje uit en stapte in het nog heerlijke warme water.Pffff wat een spanning nu in mijn lichaam van deze jonge gozer,die het natuurlijk goed aan mij had gezien,ik was geil en niet zo klein beetje ook,maar ja ik durfde het echt niet aan hem verder tot enige verleiding te brengen,een knul van 17 en een opgewonden ouwe muts van 45,dan zou niet kunnen. De deur van de badkamer ging open en Henkie stak zijn hoofd om de hoek, lekker lachte hij, hij zag nu volledig mijn tieten voorzien van mijn harde tepels. Wel verleidelijk om er even bij te komen zitten zei hij,dan doe je dat toch schoot het uit mijn mond. Henkie deed de deur verder open,stapte naar binnen en begon zijn jeans en shirt uit te doen,ik wist dat er nu geen weg meer terug was en keek met grote interesse naar zijn mooie strake jongens lichaam. Henkie deed zijn boxershort uit waarbij zijn halve erectie zichbaar werd, pffff. Halve wegen het bad stapte hij in,ik keek tegen zijn ballen en lul aan waarna hij tegenover mij ging zitten in het bad.Ik bleef toch overbluft roerloos stil zitten,Henkie pakte het flesje badolie van de rand en zei ik zal je eens even lekker insmeren Linda. Hij deed wat olie over mijn tieten en begon deze heerlijk krachtig te masseren, mijn harde tepels gleden door zijn handpalmen en ik werd geiler en geiler van elke aanraking van mijn 17e jarige buurjongen aan en over mijn lichaam.Hierna tilde hij mijn kontje omhoog en legde mijn beide benen gespreid op de badranden.Met een hand onder mijn kont tilde hij mij op in het water en met zijn andere hand spoot hij ook badolie op mijn kale schaamheuvel en begon mijn schaamlippen en bilspleetje te masseren, ik werd helemaal gek van geilheid.Mijn klitje stond stijf en telkens weer glipte en drukte hij daarop met zijn vingers,lekker he lachte Henkie,mmmm dat zal ik niet ontkennen kon ik nog uitbrengen. Henkie had meer ervaring met een vrouwen lichaam als ik gedacht had, hij wist precies die plekjes te vinden die je als vrouw een opwindende geilheid bezorgen waardoor je geheel ga zweven en verlangend maakt naar een heerlijk orgasme. Zijn eikel stak ook een stukje boven het badschuim uit wat mijn erotische gevoel nog verder deed aan wakkeren.

Oh Henkie begon ik te kreunen,wat doe je dat goed,wat verwen je mij hiermee,als je je mondje hier maar over hou tegen Rene zei hij er achter aan,ja wat denk jezelf zei ik.Henkie stopte even en boog voorover,hij haalde het stopje uit het bad en het water begon te zakken in het bad.Hij begon mijn hele lichaam verder in te smeren met de badolie, mmmm echt heerlijk zoals hij dit deed en telkens raakte hij even mijn gevoeligste plekje van mijn lichaam aan,het water was nu vrijwel uit de badkuip en ik glom met heel mijn lichaam, hierna begon ook Henkie zijn mooie stakke lijf zelf in te smeren met de olie,wat hem ook mooi maar vooral erotisch in aanblik voor mij deed doen glimmen. Ons bad is vrij groot en ik lag nu ook helemaal uitgestrek in de lege badkuip, Henkie,s lul stond nu in een volle erectie,een stukje dunne zag ik als die van mijn man maar wel weer een stukje langer en een grotere balzak. Henkie kwam boven op mijn lichaam liggen,heel langzaam drukte hij zijn lichaam op het mijne waarbij zijn erectie heel opwindind hard voelbaar over mijn lichaam,schaamstreek en af en toe over en tussen mijn tieten ging, wat een waanzinnig geil gevoel bij mij te weeg bracht.Ik ging volkomen los, ik wil je in mij voelen hijgde en smeekte ik,hij snoerde mijn mond met een heerlijke maar heftige tongzoen,onderwijl drukke zijn gladde lul tegen mijn al eveneens gladde schaamlippen aan,ik drukte zelf mijn kontje hierbij omhoog en voelde zijn lul mijn kutje in glijden. Oh wat geil,diep stoten hij zijn lul nu mijn super gewillige kutje in,toen kon ook ook het verschil van lengte voelen met de lul van Rene, mijn buurjongen kwam tegen mijn baarmoeder aan wat ik bij Rene zo nooit had gevoeld.Ik neukte mij gretig op zijn lul,sloeg mijn handen om zijn harde jongens billen en trok hem diep in mijn kutje,zijn balzak kletste ook heerlijk tegen mijn kontje aan,een sensatie om dit te voelen. Henkie was ook te opgewonden geraakt voelde ik aan zijn lul nu zo diep in mijn geile kut neukende,die kom eerder als ik voelde ik,ik deed het rustiger aan,en wilde hier nog wat langer van genieten.Henkie lachte,je voel het wel he zei hij, je stop precies op tijd. Wij gaan uit het bad zei hij, drogen ons niet af en gaan naar jou slaapkamer. Wij blijven dan lekker glad door de olie op ons lichaam en dat vind ik een extra geil gevoel om zo met je te neuken.Hij weet wat hij wil en wat ook een vrouw heerlijk vind dacht ik hierbij,wij gingen uit bad en ik ging hem voor naar onze slapkamer,heel even schoot het door mij heen dat dit ons echtelijke bed was en ik nog nooit met een ander seks had gehad als met Rene die mij ook ontmaagd had.

Ik kon en wilde niet meer terug ondanks dat ik best wel besefte dat dit een risico met zich mee kon brengen voor mijn huwelijk en ten overstaan van mijn man waar ik echt met heel mijn hartje van hou,maar dit was pure geile lust in mij wat ik niet meer kon stoppen.
Henkie begon boven op ons bed heerlijk geil en warm weer over mijn lichaam te vrije, hij kwam op een gegeven moment in standje 69 op mij te liggen waardoor ik bijna automatisch zijn gladde glibberende met badolie voorziene lul in mijn mond kreeg,zijn grote ballen bedekte geheel mijn neus af, ik begon hem te pijpen,zijn lul voelde echt heel anders aan ook in mijn mond als die van Rene,onze buurjongen reageerde ook wat wilde waardoor zijn lul ook steeds weer een stukje mijn keelgat in schoot. Henkie speelde met zijn tong over mijn kutje,likte zelfs mijn kontje wat mijn man nog nooit had gedaan,uberhaupt deden wij niet aan anale seks daar was Rene,s lul gewoon te dik voor in mijn beleving. Toen Henkie mijn kutje steeds dieper begon te tongen kreeg ik dan ook een geweldig orgasme op zijn tong waardoor ik even mijn eigen concentratie op zijn lul verloor, maar dat was maar heel kort want zijn lul zette uit en warme stralen sperma schoten mijn keel in, ik slikte alles netjes in en vond zijn zaad heerlijk warm,maar ook zalig van smaak.Toen Henkie zich helemaal had leeg gespoten in mijn mond kroop hij van mijn lichaam af in deze positie,ik verwachte wel dat hij even tot rust wilde komen,net zoals mijn man even nodig heeft na een orgasme, maar hier kwam het leeftijds verschil naar voren,Henkie zei dat ik op mijn knieen moest gaan zitten en mij op zijn hondjes wilde neuken,moet je niet even pauze vroeg ik, nee waarom vroeg hij, jij ! nee ik niet hoor zei ik stoer maar ook totaal geil op deze jongen. Ik zat op mijn knieen met mijn gezicht diep in een van onze kussens gedrukt,Henkie zat achter mij en ik kon hem niet zien wat hij ging doen,maar dit wist ik wel die zou mijn geile kutje achterwaards natuurlijk lekker diep gaan neuken.Inderdaad voelde ik zijn lange lul mijn kutje in komen,ik was heel nat voelde ik zelf toen hij mij behoorlijk hard nam in mijn kutje. Hij neukte mij zo fel dat ik weer tegen een orgasme aanzat, oh Henkie steunde ik, ik krijg er weer 1. Net op het moment toen mijn orgasme kwam stopte hij ineens met zijn felle harde stoten in mijn kutje en trok hij zich helemaal terug met zijn lul uit mijn bijna klaarkomen vrouwelijkheid. Alles ging heel snel toen, ik voelde hem zijn warme lul vlees tegen mijn maagdelijke anusje perse, oh neeeeee dat niet smeekte ik, maar Henkie wilde het niet horen en best wel een beetje pijnlijk voelde ik mijn holletje open gaan,auw joh hijgde ik, dit kan niet. Ja wel ontspannen Linda zei hij,dat lukt best. Ik voelde hem steeds verder in mijn anus komen,het eerste stukje van mijn anus voelde pijnlijk aan en ik kreeg een vreemd voor mij opgevuld gevoel in mijn buik, toen ik zijn warme klote tegen mijn gladde schaamlippen voelde wist ik dat hij helemaal in mijn kont zat,op dat moment bleef Henkie heel stil achter mij zitten en begon ik trekkende trekjes te maken met mijn zo gespannen kringspier om zijn lul heen. Ben je nog nooit in je kont geneukt vroeg hij, nee echt niet zei ik, en hoe voel dit nu aan dan mijn lul in je reet, ik zit er helemaal in hoor, ja dat voel ik heus wel steunde ik. Doe het geen zeer meer vroeg hij toch wel lief, gaat wel zei ik. Langzaam begon Henkie weer in mijn kontje te bewegen,al snel werden dit behoorlijke lange maar vooral diep stoten in mijn anus, ik raakte eraan gewent en vond het eerlijk gezegd heel geil dat ik nu voor het eerst in mijn leven in mijn kont geneukt werd,ik ging er zelfs van genieten,voelde en hoorde keer op keer zijn ballen tegen mijn kutje kletse en gil weer helemaal los bij mijn 17e jarige buurjongen,ik begon zelfs tegendruk te geven en kon zijn neukende lul nu heel goed hebben, en wat ik al helemaal nooit verwacht had dat dit mogelijk was als je in je kont geneukt word,was dat ik klaarkwam op een manier die wel anders aanvoelde als ik klaarkwam via mijn kutje maar daarom zeker niet minder aanvoelde door en in heel mijn lichaam heen.Oh jaaaa harder Henkie begon ik te gillen,neuk mijn kontje maar goed ik kan je hebben hijgde ik,ongelooflijk die jongens kracht die hij bezat, ja dit waren echt weer de tijden van vroeger voor mij zoals ik ook geneukt werd door mijn man,met dit verschil dat dit nu in mijn kont gebeurde, al met al heeft Henkie mij toch zeker wel een halfuur in mijn reet geneukt waarbij ik diverse malen bij klaarkwam, ik kon bijna niet meer zo vermoeid voelde in mij worden,maar zo geil was ik al heel lang niet meer geweest.

Henkie aub stop even smeekte ik, ik ken niet meer joh. Hij trok zich terug uit mijn kont en toen kreeg ik weer een nieuwe ervaring te verwerken,pijpen zei hij toen hij net mijn kont had verlaten, nee joh dat is vies zei ik wat geschrokken, niks vies aan zei hij en toen even vrij dwingen pakte hij mijn hoofd vast en dwong mij hiermee bijna om hem te pijpen, ik rook een wat vreemde geur en moest mij hier toch best wel overheen zetten,maar ik was nog steeds zo opgewonden en geil dat ik alles wel wilde meemaken met mijn buurjongen dus begon hem ook weer te pijpen.Hoe denk jij over twee lullen tegelijk vroeg hij ineens, twee lullen mompelde ik met zijn lul in mijn mond verbaasd,ja twee lullen in je geile lichaam lachte hij er wat bij, ik reageerde hier niet verder op en wilde hem nog een keer klaar pijpen, maar ook dit voorkwam Henkie.Ik moest op hem en zijn lichaam plaatsnemen,zijn lul zat nu weer diep in mijn buikje maar nu wel via mijn kutje,in een tempo neukte Henkie mij weer naar een orgasme, maar nu kwam hij net na mijn klaar en voelde ik zijn warme zaad mijn kutje vullen, ik viel hierna helemaal uitgewoond naast hem neer,pfffffff ik kan niet meer hijgde ik het uit. Je krijg ook even nachtrust tot morgen lachte hij, nog vol energie kennerlijk sprong hij van het bed af, ga jij maar lekker slapen zei hij, ik pak nog even een douche bij je en ga dan naar huis. Tien minuten later hoorde ik Henkie de deur achter zich dicht trekken en moet ik totaal vermoeid en ongewassen in slaap zijn gevallen boven op mijn bed.Ik schok wakker van geluiden die zaterdag morgen,keek op de wekker en zag dat het al 10.00 uur was, jeetje wat had ik lang geslapen,ik ging uit bed en keek vanuit mijn raam de tuin in waar het geluid vandaan kwam. Ik zag Henkie boven op een ladder staan die vast werd gehouden door een andere jongen met een ontblood bovenlijf net zoals Henkie had en bezig was de heg te scheren, ik kon die jongen niet. Maar toen ik naar beneden was gegaan en koffie voor hun had gezet en hun riep voor een bakkie, stelde Henkie met een glimlach van oor tot oor zijn vriend aan mij voor, dit is Arjan zei hij mijn beste gabber. Dat het de beste gabbertjes van elkaar waren werd ik al snel mee geconfronteerd door Henkie toen zij klaar waren met de heg en ik net uit de badkamer was gekomen deze ochtend....

Snel mijn vervolg hierover....
Aantal keer gelezen:
485
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)