Spannendverhaaltje.nl

Ijskoningin ontdooit

-
16-08-2010
Ze liep heupwiegend voor me de trap op en ik had mooi uitzicht op de spleet tussen haar heerlijke kontje. Ik trok mijn pantalon op en volgde haar. Op de overloop aangekomen keek ik in haar sfeervolle slaapkamer. Ze trok me de badkamer in en zette de thermostaatkraan aan. “Het toilet is daar verderop”: wees ze me en ik ging mijn blaas legen. Tijdens het plassen kwamen er nog wat vlokjes sperma mee. Ik liep terug naar de badkamer en zag Amber inmiddels al onder de straal staan. Ik ontkleedde me verder en keek hoe Amber zich aan het inzepen was. Haar lichaam was egaal bruin en haar huid glansde mooi door het water. Haar normaal krullende haar hing als een gordijn over haar rug en raakte haar billen zowat. Ik zei: “zal ik je rug even doen?” ze knikte, draaide haar rug naar me toe en ik drukte me tegen haar aan. Ze draaide haar gezicht naar me toe voor een kus. Mijn mond nam bezit van de hare en mijn handen gleden over haar borsten. Haar tepels stonden hard en ik rolde ze tussen duim en wijsvinger wat een klein kreuntje teweeg bracht. Ze duwde haar achterwerk tegen mijn ondertussen weer hard geworden pik. Onze tongen waren hevig met elkaar in de weer en ze draaide haar lichaam zodat haar borsten tegen mijn borst drukte. Zo genoten we van elkaars lichaam en zoenden een paar minuten elkaar overal strelend. Ze draaide om me heen en ging achter me staan. Ze zoende en likte mijn nek en ik voelde hoe haar handen mijn rug inzeepten. Ze dwaalden naar beneden totdat ze bij mijn billen aangekomen was. Ze nam een bil in elke hand en kneedde ze. Haar hand gleed tussen mijn billen door en omvatte mijn zak. haar andere hand ging om mijn middel en had mijn pik gevonden. Ze begon met zachtjes af te trekken en zei: “het lijkt nu net of ik mezelf aftrek” ik voelde het toefje schaamhaar op haar heuveltje tegen mijn bil kriebelen. Plots kneep ze hard in mijn zak. Oef, ik kreunde luid en zij lachte hardop. Ze streelde mijn gekneusde ballen en haar fluwelen hand trok weer zachtjes aan mijn lul. Ze liet mijn zak los en kneedde het stukje huid tussen mijn zak en anus. Ze liet haar vinger telkens langs mijn aars glijden terwijl haar tong mijn oor likte. Ik spreidde mijn benen een beetje en wachtte op wat er komen zou. “heb je wel eens een vinger in je kont gehad?”vroeg ze. Ik schudde nee en voor ik het wist, gaf ze kleine rukjes aan mijn pik zodat mijn voorhuid helemaal naar achter kwam en stak pardoes haar wijsvinger in mijn aars. Ze begon haar handen symmetrisch te bewegen en ik had nog nooit zo’n sensatie meegemaakt.
Ik voelde mijn zak kloppen en zat tegen een orgasme aan. Plots stopte ze waarmee ze bezig was en ze zei: jij mag nog niet komen knulletje, dat moet je verdienen. Ze trok me aan mijn nekhaar op mijn knieën en drukte mijn gezicht weer in haar kruis. “ik vond dat je het net niet onaardig deed maar het kan beter” ze spreidde haar benen en zakte een klein beetje door zodat ik er beter bij kon. Ze trok zelf haar lipjes uit elkaar zodat ik een prachtig gezicht had op haar roze zaligheid. Je wees met haar wijsvinger het plekje aan waar ze gelikt wilde worden. “Ik wil alleen lange snelle likken op dit plekje en niet dat gedraai” Ik begon aan mijn taak maar het ademhalen werd me bemoeilijkt door de straal water. Ik verschoof haar een beetje zodat ik niet de volle straal water in mijn gezicht kreeg maar op mijn rug. Ik dacht, wat jij kunt kan ik ook. Terwijl ik haar instructie opvolgde door haar klit met lange halen te likken stak ik ineens mijn middelvinger in haar kutje en mijn wijsvinger in haar heerlijke strakke kontje. Ik voelde haar verstijven totdat ik mijn vingers snel in en uit haar gaatjes begon te bewegen. Ze haalde diep adem, spande al haar spieren en kwam weer zonder geluid te maken klaar. Ik bleef haar naschokkende bekken likken tot ze me weer aan mijn haar omhoog trok. Dat moest ze maar niet meer doen. Ik behandelde haar zoals ze mij behandelde en trok haar hoofd aan haar nekhaar naar achter. Haar hals lag bloot en ik zoog haar in haar nek zonder er echt een zuigzoen van te maken. Ik draaide haar kont naar me toe en liet mijn pik tussen haar lipjes doorglijden. Ze draaide en kantelde haar onderlichaam om hem maar zo diep mogelijk te voelen. Wat was deze vrouw heet. Na een poosje stoten, voelde ik weer wat omhoog borrelen. Ik stopte met neuken want ik wilde het zo lang mogelijk uitstellen. Ik liet mijn pik uit haar glijden wat enig protest opriep. Ik zei:”wacht maar”. Ik bukte voorover en begon met mijn tong vanuit haar nek naar beneden te likken. Ik likte elke heerlijke centimeter van haar rug tot ik bij haar billen beland was. Ik likte haar billen en toen haar spleet. Ik trok haar billen iets uit elkaar zodat haar sterretje vrij kwam te liggen. Ik had nog nooit een aars gelikt maar hier zo onder de douche wilde ik het wel proberen.
Ik duwde haar iets verder voorover en zag hoe ze haar vinger over haar klitje wreef. Ik drukte mijn tong tegen haar ster en stak hem een stukje naar binnen. Ik had verwacht iets vies te proeven maar niets van dat alles. Ik vond het niet vies maar ook niet lekker. Amber daarentegen kreunde luid van genot, nog luider als toen ik haar klit met mijn tong bewerkte. Ik vulde haar kutje met twee vingers en likte haar aars. ik rekte haar spier iets op met mijn vingers, stond op en plaatste mijn eikel tegen haar poepgaatje. Voordat ik hem er tegen aanduwde liet ik een klodder spuug tussen mijn knop en haar gaatje vallen. Voorzichtig duwde ik door. “zachtjes hoor”: zei Amber, “ik ben nog niet eerder in mijn kontje geneukt.” Hier keek ik van op gezien haar geile gedrag. Ik duwde iets door en haalde hem er weer uit, mijn voorhuid kon de druk zo niet aan. Ik maakte het gaatje nog wat gladder met spuug en duwde hem weer voorzichtig naar binnen. Amber duwde ineens haar reet naar achter waardoor hij tot aan de schacht in haar kont gleed. Happend naar adem stonden we zo beiden even op adem te komen. “Oef, die zit: zei ze. Ik pakte haar gezichtje weer beet en gaf haar een geile tongzoen. Langzaam begon ik haar te neuken en ze reageerde na een poosje door met het ritme mee te gaan. Mijn hand bewerkte haar poesje en we bleven elkaar zoenen en likken. Ik voelde dat ik ging komen en zei haar dat. “niet in mijn kont graag”. Ze onttrok zich van mijn pik en spoelde hem af onder de warme straal. Ze begon me als een wezenloze af te zuigen en toen ik kwam liet ze hete dikke strengen geil over haar gezicht spuiten. Ze wreef het met mijn pik uit over haar wang en likte de restjes van mijn stam. Pfffff ik was uitgeput en leeg. Ik waste Ambers gezicht schoon en kuste haar om haar te bedanken voor het genot dat ze me schonk. Samen droogden we elkaar af en liepen naar de slaapkamer…………………
Aantal keer gelezen:
819
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)