Spannendverhaaltje.nl

Hoofddoekjes en turkse vrouwen

-
21-10-2010
Je kent ze wel die typische Turkse meisjes van 16 19 jaar, met hoofddoek, een superlekker lijf, dikkere tieten dan onze Nederlandse meiden, en een gezond laagje tint en make-up.
Geil gezicht, maar ja van zon hoofddoekje knap je volledig af. En ik discrimineer niet.
Ok je hebt asociale mannen, maar die jonge meiden geilen je de ogen uit je kop. Heel anders dan die Nederlandse meiden met hun dikke konten en hun grote bek.
Alleen jammer dat als ze 35 geweest zijn dat ze wel 80 lijken.
Ik weet ik ben een stereotype, maar ja ..
Nu was op de woensdagmiddag na de tennis mijn dochter blijven spelen, bij Doenja Girlik blijven spelen, en Turkse meid van 9 met een moeder van 38 en een zusje van 16.
Ze mocht daar blijven eten, en zou zelf wel thuis komen na 18 uur.
Nu was het reeds 18.30 en ze was nog niet thuis, dus ik enigszins ongerust naar dat adres.
Een (zie je nou wel..) moeder met een hoofddoekje deed open, en ik stelde me voor als de vader van Michelle.
Die was inmiddels alleen naar huis gelopen, maar of even binnen wilde komen voor koffie.
Het was koud, ik was nieuwsgierig en ging naar binnen. Deed de schoenen uit en ging op de bank zitten. Toen de moeder binnen kwam had ze haar hoofddoek af gedaan, en ik keek naar een prachtige vrouw met een lijf om op te eten. Heel naders dan mijn dikke chagrijnige eigen vrouw. En toen ook nog de Boertjoe de zus binnen kwam met alleen een string slipje en een hemdje aan (hoe kon zij weten dat er bezoek was.ja ja.) had mijn lul een eigen willetje en begon onaangenaam zichtbaar te verstijven. Ik begon onrustig heen en weer te schijven, zogenaamd vanwege mijn zere voeten. Boertjoe ging op de grond zitten bij mijn voeten, en begon mijn voeten te masseren. De moeder ging naast mij zitten, en keek af en toe naar mijn gezwollen kruis, die maar niet kleiner wilde worden. Ik verwachte elk moment haar man die mij eruit zou gooien, maar ze scheen me te begrijpen en zei dat ze gescheiden was. 3 meiden alleen in huis dus. Onrustig en veel te gehaast dronk ik de koffie, en ja hoor. Er werd gemorst op mijn broek precies in mijn kruis. De moeder en Boertjoe haalden samen een natte doek en begonnen samen (hoe verzin je het) over de koffie vlekken te wrijven. Toen had ik het al helemaal niet meer, en hoe meer zij wreven hoe harder mijn lul werd. Iets wat de beide turkse vrouwen niet ontging. Hij is te strak en te vies, en volgens Turkse begrippen moet je hem uit doen zodat ik hem schoon kan maken zei ze.
Daar stond ik dan in de kamer van een gescheiden Turkse vrouw en haar in ondergoed lopende dochter, met een paal van 23 cm in mijn slipje.
Toen hadden we het alledrie niet meer, de moeder begon me op de mond te zoenen, terwijl ze zij dat ze zon dikke lul bij geen Turkse man ooit eerder had gezien, en ondertussen had Boertjoe van 16 mijn lul uit zijn benarde positie gehaald en was stevig aan het aftrekken.
Dochter riep de moeder boos, waar zijn je manieren, niet soppen maar alles in je mond stoppen. Gehoorzaam werd ik voor het eerst door een geile Turkse meid van 14 gepijpt terwijl de moeder me zowat opvrat.
Toen was het mijn beurt ge graaien, en terwijl ik de moeder aan het uitkleedden was, deed Boertjoe haar ondergoed aan de kant. Daar stond ik naakt met een dikke paal, te kijken en voelen aan 2 geile naakte Turkse vrouwen. Aangezien ik niet discrimineer begon ik de dochter te bevoelen aan haar volwassen aanvoelende kut, terwijl ik ma befte.
We hebben geneukt met beide vrouwen, gebeft en geneukt tegelijk en met 1 op mijn lul en de ander met lekkende kut boven mijn likkende tong.
Een onbeschrijfelijke en onvergetelijke avond.
Mijn vrouw vond het verdacht dat ik zo lang weg bleef, omdat onze dochter al 1 uur thuis was. Dat zij later geneukt heeft met een bevriende Turkse man werd niet genoemd.
Even als mijn avontuurtjes daar in huis, en het is onnodig te zeggen dat we beide onze dochter aanmoedigde met Doenja vriendin te blijven en daar vaak te spelen.
Aantal keer gelezen:
485
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)