Spannendverhaaltje.nl

Hole in One

-
16-08-2010
Het was en klamme zaterdag avond in aruba, het was prachtig weer dus we zouden met en paar vrienden gaan stappen en achter de meiden aan gaan. Zo zegt zo gedaan we liepen over straat en floten naar iedere vrouw die we tegen kwamen en de engelse dames waren (zoals altijd) weer lekker geil en goed dronken. We stopte bij onze vast kroeg en gingen naar binnen eenmaal binnen gekomen merkte we toch dat de sfeer iets anders was dan normaal, het was drag queen avond. (nou daar gingen onze mooie dames). De barkeepers zag ons binnen komen en gaf ons meeten ons vast rondje (4 bier voor iedereen) dus wij schoven aan de bar en gingen zuipen en kijken.
Ik moest toch toegeven dat sommige travestieten er helemaal niet verkeerd uitzagen en je kan ze bijna niet onderschijden van echt vrouwen. op en gegeven moment kwamen er en paar op ons afgelopen en begonnen tegen ons te praten: "volgens mij kunnen jullie knullen wel wat gezelschap gebruiken", de meeste van ons gingen bijna over hun nek toen ze dit zei maar ik vondt 1 van de "dames" toch zeer plezant om te zien. En liet haar/hem ook wel merken dat ik haar goed keurde en ze kwam op mij afgestapt en fluisterde in mijn oor "en bevalt het je" zei ze toen ze met haar kryuis tegen mijn knei aandrukte, ik kon toen zijn lul voelen tegen mijn been. Ik schrok hier toch een beetje van en zie "ik hem wel mooie vrouwen gezien", mijn vrienden begonnen om mij te lachen omdat ik zo reageerde.
Ik wist even niet wat ik moest doen en zie dat hij maar moest oprotten (eigenlijk vondt ik het niet leuk om te zeggen maar ik wou toch niet afgaan tegenover mijn vrienden). Ze lachten streelde mijn been en liep weer weg (ik keek nog even haar strake kontje na). We dronken weer verder en raakte meer en meer dronken, ik drink meestal niet zo veel wanter moet toch iemand altijd en oogje in het zeil houden op al die zatlappen. maarja de avond vorderde en de de wedstrijd was al bijna afgelopen, wij hadden ondertussen flink wat van ons laten horen en ook wel laten merken aan de dames dat ze er niet verkeerd uitzagen. En zij lachte ook weer heel sexy naar mij maar ik draaie mijn eigen toen snel om. Op en gegeven moment begon het bier en beetje te werken en ik moest naar de wc, eenmaal aangekomen ging ik lekker uitgebreidt voor en pisbak staan en liet het vocht rijkelijk vloeien.
Toen voelde ik opeens en paar handen over mijn rug gaan over mijn schouders naar mijn borst en verder naar beneden, ik keek om en daar stond ze in haar zwart leren rokje met haar zwarte kousen en kort zwart topje met en witte bh eronder (en toch nog en flink paar borsten). Ze zei "mag ik", ik kon alleen maar knikken en ze drukte zich tegen mij aan en pakte mijn lul beet, ik voel haar zachte handen mijn lul streelen en speels mijn voorhuidje op en neer trekken. Ik voelde tegelijk haar borsten in mijn rig priemen en haar/zijn stijve lul tegen mijn reet aan drukken, het was en heel raar maar toch wel lekker gevoel. na zo en tijdje gestaan te hebben draaide ik mijn eigen om en pakte haar vol op haar bek, ze ontving mijn tong met vele passie en ik werkte ons en wc hokje in, eenmaal binnen begon ik met zijn borsten te spelen en maakte haar bh los, toen zij dit merkte ondeed zij zich snel van haar boventopje en ik begon aan haar tepels te zuigen en er spels in te bijten.
Ze drukte mij verder naar beneden en deed haar rok omhoog, uit reactie deed ik haar slipje naar beneden maar inplaats van daar zoals ik normaal gewent was en lekker nat peosje tegen te komen kwam er en flinke hard paal uit (gotver dacht ik deze is nog groter als die van mij). Even aarzelent maar zo geil als boter nam ik zijn lul toch in mijn mond. Eerst proevde het een beetje zout en raar aan maar na en tijd werdt het alleen maar lekkerder. Ik pijpte haar also ik het al duizend keer gedaan had en zij zie iets, maar voordat ik er erg in had spoot ze al haar zaad in mijn mond, en aangezien ik deze met lieve lust aan het pijpen was kon ik niks anders doen dan alles doorslikken, het smaakte vreemd genoeg lekker zoet en ik zoog dan ook al het sperma uit haar lul.
Toen trok ze mij omhoog en kust mij vol op de bek om ook nog wat vab haar eigen sperma te proeven. ze deed haar slipje weer omhoog en trok haar bh weer aan. "en ik dan", zei ik nog steed zo geil als boter. "kom maar mee", zie ze met en valse lach. en we liepen naar en deur achter in de bar en daar was en trap naar boven. Bovenaan de trap hoorde ik al wat geroezemoes en we liepen ook die kant op. Toen ze de deur opendeed zag ik daar nog 3 travestieten zitten en ze zei "hallo dames ik heb nog een leuk speeltje gevonden voor vanavond".
Aantal keer gelezen:
839
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)