Spannendverhaaltje.nl

Hoe het voor lilian begon

-
21-08-2010
Lilian was heerlijk aan het zonnen in de tuin van haar ouders voor de zomervakantie was ze hier heen gekomen omdat haar ouder er toch niet waren, Hier kon ze ongestoord topless zonnen. Ze vond het altijd een beetje spannend om zo te zonnen maar niemand kon haar zien behalve misschien de buren, maar ook die waren ook weg. Ze had deze zomer nog niet de kans gekregen haar borsten een kleurtje te geven, wat ze heel jammer vond, ze droeg graag laag uitgesneden topjes en diepe v halzen om haar mooie c cup uit te laten komen en ze vond het niet staan als er dan een witte lijn zichtbaar was. Maar de zon was vandaag toch wel erg vel, snel liep ze het huis in om wat zonnebrand te halen.
Terug buiten begon ze eerst haar benen en toen haar armen in te smeren, en uiteindelijk haar borsten. Haar tepels werden hard van het masseren en ze werd er een beetje geil van, ze gleed langzaam naar beneden met haar handen smeerde haar buik ook met zonnebrand in en streek zachtjes over haar broekje. Waarom had ze die eigenlijk nog aan niemand kon haar toch zien en het haar huid mocht daar ook wel wat zon gebruiken. Snel deed ze haar broekje uit en smeerde zachtjes wat zonnebrand op haar schaamlipjes, nou werd zo toch wel erg geil van zichzelf. Ze liet 1 vinger zachtjes door haar gleufje gaan en ze was daar toch al redelijk nat, zachtjes liet ze haar vinger over haar klitje glijden en genietend sloot ze haar ogen. Ze gleed een paar keer heen en weer en liet toen een vinger bij zichzelf naar binnen glijden. Ze liet meteen een diepe zucht. Het was al een hele tijd sinds ze met iemand seks had gehad en ze miste het wel. Ze verwende zichzelf regelmatig met speeltjes maar alleen maar jezelf hebben was toch ook niet alles. Ondertussen was ze zichzelf aardig geil aan het vingeren, en ze besloot dat als ze toch bezig was ze net zo goed een van der speeltjes kon halen. Ze stond snel op en rende naar haar kamer, pakte 1 middelgrote vibrator en rende weer terug, terug op haar handdoek, begon ze zachtjes met de vib in haar kut in en uit te glijden, ohh wat was ze geil. Ze duwde de vib diep naar binnen en zette hem aan, ze gleed nog een beetje heen en weer met de vib maar lid het speeltje het meeste werk zelf doen. Met gesloten ogen voelde ze zichzelf naar het hoogtepunt glijden. Ze kreunde van genot, ze was er bijna… Opeens werd de vib uit haar kutje getrokken, ze slaakte een kreet en haar ogen schoten open.
Voor haar zat de dochter van de buurvrouw en die keek haar streng aan. Ze had haar maar een paar keer gezien, Mieke hete ze, het was een schoonheid met haar zwarte lange haren en mooie ronde c cup, en het mooiste kontje dat ze zich maar kon voorstellen en prachtige lange benen. Ze wist niet wat zo moest zeggen zo geschrokken was ze maar dat hoefde ook niet Mieke keek haar streng aan en zei: Dat die je toch niet alleen…, Lilian keek haar aan ze wist nu helemaal niet meer wat ze moest zeggen, ze dacht dat ze er wel een beetje dom bij moest liggen. Met haar benen wijd en een klets nat kutje. Mieke streek met een vinger over haar klitje en er ging een siddering door Lilian heen, ze kende dit meisje nauwelijks, maar had haar altijd al mooi gevonden, en nu zat ze tussen haar benen. Mieke zag de blik in haar ogen en lachte, dat dacht ik al, je wilt vast wel wat hulp, Lilian knikte allen maar. Mieke streek nog eens met haar vinger over haar natte kutje, en gleed toen met twee vingers tegelijk haar kutje in. Dat wil ik best doen, je helpen. Maar dan moet je beloven dat je daarna wel doet wat ik zeg ok? Lili was zo geil ze kon alleen nog maar knikken, meteen ging meike met haar tong naar haar klitje, ze begon er met volle overgaven aan te likken en zuigen, terwijl ze met haar vinger in en uit het kutje van Lili gleed. Al snel kwamen er bij de eerste twee vinger nog twee en Lili voelde haar orgasme weer opkomen, ze kreunde vol overgave, Meike beetje zachtjes in haar klitje en Lilian hield het niet meer. Ze kwam kreunend en steunend klaar, terwijl meike zachtjes door bleef likken en rustiger met de vinger heen en weer gleed schokte Lili nog een paar keer na, oh god wat was dat lekker. Toen Lili weer rustig was, of eigenlijk al bijna begon aan het werken naar een volgend orgasme stopte meike. Lekker vroeg ze, Lili knikte weer alleen maar, nog steeds een beetje in de war, meike lachte en zei, je zegt niet veel He. Oh nee ja meestal wel.
Meike stond op en stak haar hand uit, Lili keek er wat verbaast na en keek toen naar in meike der gezicht. Hoe kom je hier eigenlijk binnen. Over het hek geklommen, ik zag je uit mijn raam liggen en je was zo ver weg dat je het niet eens merkte, niet dat het lastig is, aan mijn kant staat nu een trapje en ik wist dat er hier in de tuin en schuurtje stond met daarnaast en afvalbak, het was vrij makkelijk. Kom neem mijn hand dan gaan we naar mijn huis, je hebt beloofd te luisteren. Lili keek een beetje angstig naar de nog steeds uitgestoken hand maar nam hem toch maar aan, wat kon er nog gebeuren?
Samen klommen zo over het hek wat daadwerkelijk niet zo moeilijk was en samen liepen ze de keuken in. Meike pakte daar een zwarte zijde sjaal die over een stoel hing en zei tegen Lili. Ik ga je nu blinddoeken, wat er verder gebeurd is een verassing, Lili was een beetje bang maar werd ook geil van de belofte die er in meike der woorden door klonk. En besloot niet te protesteren. De blinddoek ging goed over haar ogen en Lili kon echt niets meer zien, meike pakte haar hand en leidde haar de gang in, de trap op en nog een trap op, Dit vond Lili een beetje raar de zolder bij haar ouders was een rommelhok, maar het kon natuurlijk dat ze er hier een kamer van hadden gemaakt, meike draaide haar een kamer in en vroeg haar wijdbeens te gaan staan. Lili die niet kon zien besloten er nu maar gewoon van te maken wat er van te maken viel en besloot gewoon te luisteren. Meike pakte een van haar handen en maakte die vast aan een ketting, ook haar andere hand maakte ze vast. Nu kon Lili niets meer doen, ze voelde meike haar voeten ook ergens aan vast maken en toen ze daar mee klaar was voelde ze ff niets meer. Opeen hoorde ze het geratel van metaal en voelde ze de ketting aan haar armen en benen trekken, haar benen werden uit elkaar getrokken en haar armen omhoog, tot ze nog mar net met haar voeten de grond kon raken.
Nu werd Lili toch wel echt bang, wat is ze met me van plan. Opeens hoorde ze meike bij haar oor: zo nu ben je van mij, je luistert naar mij, doet wat ik zeg, en noemt me meesteres, heb je dat begrepen?. Lili wilde protesteren maar voor ze een woord kon vormen voelde ze een zweep op haar borsten neer komen, heb je dat begrepen vroeg meike weer, ja riep ze, weer kwam de zweep hard op haar borsten neer, ja wie? Ja meesteres. Ojee dacht Lili, waar heb ik mezelf nu weer in gewerkt. Toch vond ze het ergens ook wel opwindend. Ok nu luister naar me, ik ga je 20 zweep slagen geven, zodat je alvast weet wat er gebeurd als je niet luistert, jij telt mee, als je mis telt beginnen we opnieuw begrepen, Lili antwoordde snel ja meesteres, meteen kwam de eerste slag op haar borsten terecht, 1 riep Lili luid, meteen volgde de volgende. 2, de volgende 3 kwamen ook op haar borsten terecht en die werden met elke slag gevoelig, 5 riep ze luid en ze zette zich schrap voor de volgende, maar deze kam niet op haar borsten maar op haar kont. Ze had deze daar niet verwacht en slaakte een kreetje, gelukkig riep ze snel erna 6, er volgde er nog 4 op haar kont en daarna 5 afwisselend op haar kont en borsten. 15, Blijkbaar hat meike besloten ff te wachten en ongewild ontspande Lili na een tijd haar lichaam, meteen ging er een schok van pijn door haar heen, de volgde slag was op het kutje gekomen, ze schreeuwde 16 uit. Ze hoorde meike lachen, Meike wachtte met de volgende 4 slagen net zo lang tot Lili haar lichaam weer ontspande en liet die dan weer op haar kutje vallen. Lili riep na de laatste slag 20 en liet zichzelf toen in haar kettingen hangen. Meike kneedde zachtjes haar borsten en toen haar kont, dat heb je goed gedaan slaafje, ze liet haar vinger zachtjes tussen haar schaamlipjes glijden, en Lili hoorde haar weer lachen, Je wordt er toch wel een beetje geil van he?!, Lili wist zeker dat haar hoofd rood werd maar antwoordde toch met ja meesteres, ze was er stiekem wel opgewonden van geworden maar had toch geen behoefte aan nog 20 slagen.
het was ff stil, ze hoorde meike wel rond lopen maar er werd niets gezegd, opeens voelde ze iets tegen haar kontje drukken, Ze schrok, ze had haar vriendjes en scharrels nooit toe gestaan haar van achter te nemen, ze voelde een harde kneep in haar tepel en meike zei, ontspannen slaafje van me, je bent nu van mij en ik mag doen wat ik wil, je zou luisteren weet je nog, Lili wist niet wat ze moest doen, ze wilde dit niet maar ze had geen keus, langzaam ontspande ze zich en meike duwde met grof geweld een butplug naar binnen, Ze slaakte een kreet maar de pijn trok al snel weg en ze voelde zich vreemd gevuld, na de butplug duwde meike twee ronden dingen bij haar naar binnen ze wist niet zo goed wat het was maar kreeg ook de kans niet om er over na te denken, meike deed een leren onderbroekje om haar heen die aan de zijkanten vast werden gemaakt met kleine slotjes. Ze deed een klem in haar mond die om haar nek ging en er voor zorgde dat ze haar mond niet maar dicht kan doen nu deed ze de blinddoek af en Lili kreeg een snelle blik van de ruimte, voor haar stonden 2 tafels met daarom allemaal verschillende speeltjes en dildo’s en klemmetje en zweepjes enz. daarnaast stond een soort van stoel waarbij de benen los van elkaar konden worden gedraaid, Meer kon ze niet zien want meike deed haar twee oogkleppen voor, ze kon nu alleen nog maar zien wat er recht voor haar was. Als laatste kreeg ze een riem om haar nek, toen was het ff stil, ze hoorde meike de kamer verlaten, het duurde een paar minuten en toen voelde ze de ei achtige dingen in haar doos bewegen, nu wist ze wat het waren, de speeltjes in haar kutje konden op afstand bediend worden en bewogen ten opzichte van elkaar, het was een heerlijk gevoel en Lili kwam al snel in de buurt van een hoogte punt, ze begon te hijgen en te kwijlen maar dat scheelde haar niet, ze hoorde meike binnenkomen maar concentreerde zich op het heerlijk gevoel in haar onderbuik, plots hield het bewegen op en voelde ze een harde kneep in haar tepel, meike had een tepelklep op haar rechter tepel gezet en zette er nu ook een op haar linker. Daarna kreeg ze nog drie harde zweepslagen op haar kontje.
Jij mag nooit meer komen zonder mijn toestemming heb je dat begrepen, Lili knikte maar realiseerde zich te laat dat ze een fout maakte, weer voelde ze de striemende pijn van de zweep, tien slagen later stopte Meike, Heb je dat begrepen? Je meesteres. Meike kwam nu in Lili’s gezichtveld staan en werd meteen weer extra geil. Meike had zich omgekleed, Ze had een leren halvecup bh aan die haar bortsen en tepels prachtig liet uitkomen, en een leer stringetje dat haar mooie kontje onbedekt liet, verder had ze hoge leren laarzen aan en haar mooie haar in een strakke staart, ze pakte een riempje met een koord van tafel en maakt het vast aan de halsband van Lili, daarna pakte ze een zweep en zei, luister vanavond ga ik eens kijken hoeveel lol ik met je kan beleven, stribbel maar niet tegen er komen zo twee vrienden en dan gaan we op stap, ik vertel je niet waar heen daar kom je wel achter begrepen? Je meesteres. Meike maakte haar handen en voeten los en trok haar aan het riempje de kamer uit, Lili dacht eraan tegen te stribbelen maar ze durfde toch niet en volgde braaf, op de begane grond aangekomen ging de deurbel, meike deed open en voor haar stonden twee prachtige mannen. Ze kusten meike intiem en keken toen keurend naar Lilian, na ff gekeken te hebben knikte ze en zeiden, dat is een pracht exemplaar dat je daar heb, ben blij dat je ons gevraagd hem om haar te helpen testen
Aantal keer gelezen:
925
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)