Spannendverhaaltje.nl

Hete Lin van de afhaalchinees

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Omdat de afspraken, op deze vrijdag, een voor een uitliepen kwam ik laat bij mijn huisje. Ik stapte naar binnen en keek in de koelkast en provisiekast. In de beide kasten stond niet iets waar ik zin in had. Ik stapte snel op mijn fiets en ging richting de Chinees. Eenmaal binnen gekomen liep ik naar de meeneem balie en pakte de menukaart. Toen een Chinese dame naar me toe liep om me te helpen bekroop me een geil gevoel. Normaal gesproken vind ik de meeste Chinese vrouwen niet mooi, maar deze dame was prachtig. Ze had een mooi sluitende Chinese outfit aan. Haar b-cup kwam daarin goed uit. Haar slanke taille, heupen en kleine ronde billen werden door deze kleding extra goed geaccentueerd. Haar zwarte lange haar had ze in een paardenstaart en haar Chinese huidskleur contrasteerde mooi met haar haarkleur. De bruine glanzende ogen keken mij vriendelijk aan. Zo’n erotische uitstraling had ik nog zelden gezien. Alleen Claire, de stagiaire, kon wat dit betreft aan haar tippen. Ze vroeg wat ik wilde bestellen en gaf haar als antwoord dat ik de Chinese tomatensoep en een loempia speciaal wilde meenemen. Ik zette me aan de bar en bekeek haar uitgebreid. We keken elkaar verscheidene keren diep in de ogen. Op haar tenue zag ik op borsthoogte, naast het naamplaatje waar “Lin” opstond, wat viezigheid en wees haar daarop. Ze probeerde met haar hand deze viezigheid weg te vegen. “Is het weg?”vroeg ze. Ik zei tegen haar dat er nog iets zat en dat ik het wel weg wilde halen. Ze stapte naar me toe en hing iets naar voren, zodat ik er goed bij kon. Ik hing iets over de bar en veegde het weg. Het waren wat restanten kroepoek. Toen ik het restantje weg veegde voelde ik hoe stevig haar borst was. Ik deed als of er nog wat zat en veegde, ietsjes harder dan de eerste keer, totaal overbodig nog eens over haar borst. Toen ik zei dat het weg was, keek ik nog eens goed naar haar tieten. Ik zag dat mijn aanraking haar niet koud liet en dat haar tepels zich door het textiel heen drukten. Het wachten duurde totaal een kwartiertje. De Chinese vrouw zette de plastic tas voor me neer en zei dat mijn eten klaar was. Natuurlijk vroeg ze aan mij of ik nog “sambal bij” wilde. Ik antwoordde gevat dat ik al heet genoeg geworden was en gaf haar een knipoog. Ze gaf me ook een knipoog en wenste me met een lief lachje een fijne avond toe. Ik was bij de deur en toen ze me terug riep. Ze gaf me een menukaart mee en vertelde me dat dit de nieuwe kaart was. Ik stopte het menu in de plastic tas en stapte naar buiten.
Na een tien minuten zette ik de tas op het aanrecht, deed de loempia op een bord en de soep in de kom. Het eten smaakte me heerlijk. Toen ik de vaat in de vaatwasser had gezet ruimde ik ook het afval op. De plastic bakjes en de plastic zak gingen bij het afval en de menukaart deed ik bij het oud papier. Toen ik het laatste deed, viel er papiertje tussen de menukaart vandaan. Ik las wat er op stond:”Ik werk tot half elf en om elf uur ben ik thuis. Ik woon aan de Stationsstraat 14. xxx Lin”. Ik keek op mijn horloge en zag dat het 9 uur was. Een seksuele spanning maakte zich van mij meester. Ik vroeg me af of ik zou gaan. Ik schatte Lin een jaar of 18 en zelf ben ik 40. Toen bedacht ik me dat de meeste Chinese vrouwen er jonger uit zien dan dat ze in werkelijkheid zijn. Ik besloot om te gaan en stapte onder de douche. Mijn lul hing beduidend groter langs mijn zak dan anders. Ik waste me van top tot teen en heerlijk ruikend stapte ik onder de douche vandaan. Met een zachte handdoek droogde ik me af. Toen ik mijn pik en zak droog maakte zag ik dat mijn schaamhaar weer eens getrimd diende te worden. Ik pakte de tondeuse en wiekte mijn schaamhaar kort. Door de opwinding werd mijn lul langzamer groter. Na het trimmen van mijn gekrulde haartjes liet ik de wastafel vol lopen met warm water, gooide mijn scheermesje er in, maakte mijn wangen, bovenlip en keel nat en smeerde het scheerschuim over mijn baard. Tijdens het scheren dacht ik aan het heerlijke lijf van Lin. Mijn pik stond stijf toen ik klaar was met scheren. In de opwinding maakte ik mijn zak nat en smeerde daar ook het scheerschuim. Mijn kloten gleden soepeltjes door mijn handen. Ik pakte mijn stijve pik, rukte me even af en trok mijn harde paal naar rechts, zodat ik de voorkant van mijn zak kon scheren. Daarna pakte ik mijn zwaar hangende zak vast, tilde hem wat op en schoor ook de achterkant. Als laatste schoor ik ook nog de onderkant van mijn pik. Toen ik daarmee klaar was leek mijn staaf nog groter dan al hij was. Na het aankleden bleef mijn pik op oorlogssterkte. Omdat het half tien was, deed ik de tv nog even. Door mijn tijd met tv kijken te doden zwakte mijn pik af naar een kleiner formaat.
Om half elf stapte ik op de fiets en binnen een kwartier stond ik aan de Stationsstraat nummer 14. Het was een flatgebouw en op de eerste verdieping zag ik in zwak schijnsel waar nummer 14 was. Achter de ramen was het donker en ik besloot op de hoek van de straat te wachten. Na een minuut of 10 stopte er een mini cooper en Lin stapte uit. Ik besloot om niet te wanhopig over te komen en besloot dus om te wachten. Een minuutje later zag ik Lin haar voordeur binnengaan en dat de lampen aan gingen. Door het raam rechts naast de voordeur zag ik hoe Lin uit een keukenkastje een glas pakte en daar wat drinken in deed. Met het glas in haar hand liep ze de keuken weer uit. Een paar minuten later ging de lamp in de kamer links van de voordeur aan. Lin begon met het los knopen van haar werkkleding. Terwijl ze dit deed, liep ze naar het raam om de gordijnen dicht te doen. Ik zag nog net dat ze een rode bh aan had. Om kwart over elf fietste ik het laatste stukje, stapte af en belde aan. “Jaaaa, wie is daal?” hoorde ik Lin zeggen en ik antwoordde dat ik, de man die haar attendeerde op de viezigheid, er was. Ze zei dat ze de deur zou open doen en dat ze op de eerste verdieping woonde. Even later ging de zoemer en ik drukte de deur open. Met een zekere spanning koos ik voor de trap en belde aan. De deur ging en open en bleef op een kier staan. Omdat de deur niet verder open ging, duwde ik hem verder open en stapte met een snel kloppend hart van opwinding naar binnen. Verder op in de gang stond Lin. Met verbazing keek ik hoe ze daar in een sfeervolle verlichting stond. Ze droeg een kimono en haar haren hingen seksy over haar schouders. De kimono had een diep decolleté, 3/4 mouwen en kwam tot halverwege haar dijen. Toen ik de deur dicht gedaan had, knoopte ze de tailleband van haar kimono los. Tergend langzaam liet ze de kimono van haar schouders glijden. Eerst zag ik haar ranke schouders te voorschijn komen. Er was geen bh bandje te zien. De kimono gleed verder naar beneden. Ze keek me strak aan toen de stof soepel over haar borsten gleed. Haar b-cup met kleine tepelhoven werden zichtbaar. Haar harde tepels priemden naar voren. Terwijl mijn pik harder werd gleed de kimono via haar borsten naar haar taille en van haar taille naar haar heupen. Haar strakke buikje werd nu zichtbaar. Ze klemde de kimono nog even met haar armen tegen haar heupen. Na een paar seconden liet ze de kimono los. Ik volgde de kimono tot op de grond en liet mijn ogen via haar enkels, kuiten, knieën en dijen omhoog gaan. Waar haar dijen samen komen in het kruis zag ik een kale venusheuvel. Ze spreidde haar benen lichtjes en zei uitdagend:”Nu jij”.
Ik begon met mijn jas. Snel deed ik hem uit. Mijn t-shirt trok ik over mijn hoofd uit en liet hem op de grond vallen. Lin beoordeelde mijn redelijk gespierde torso. Ik maakte de riem en de rits van mijn jeans los. Ik bukte om mijn schoenen los te maken. Toen deze los waren, trok ik mijn broek over mijn billen en liet deze naar mijn enkels glijden. Ik stapte uit mijn schoenen en mijn broek. Vervolgens schopte ik deze richting mijn t-shirt. De ogen van Lin waren op mijn short gericht, waar mijn pik rechtop in stond. Ik duwde mijn short naar beneden. Mijn pik liet ik achter het elastiek, waardoor mijn staaf naar voren getrokken werd. Ik keek haar strak aan toen ik het elastiek van mijn short over mijn paal trok. Mijn neuklat schoot los en kwam met een klets tegen mijn buik. De ogen van Lin werden groter van geile interesse. Ze keek hoe mijn dikke eikel naar boven wees. Ze deed een hand tussen haar benen en gleed met een vinger tussen haar schaamlippen door. Een natte glimmende vinger bracht ze naar haar mond en likte deze af. Toen ik naar mijn kloppende paarse eikel keek, zag ik hoe een straaltje voorvocht uit mijn pisgaatje stroomde. Lin duwde nog een keer haar hand tussen de benen, toen ik me begon af te trekken. Mijn voorvocht sopte tussen de voorhuid en eikel. Ik liet mijn pik los en met een vervaarlijk zwaaiende lul liep ik naar haar toe. Met 5 stappen stond ik vlak voor haar. Met twee handen pakte ik haar tieten en kneep stevig in het zachte vlees. Lin kreunde luid en bewoog haar hand sneller tussen haar benen. Ik bracht mijn mond naar de hare en duwde mijn tong in haar geile mondje. Wild bewoog ik mijn tong in haar mond en zij beantwoordde deze tongzoen net zo wild. Ik haalde haar hand tussen haar benen vandaan en verving deze door mijn hand. Nu haalde ik mijn vinger tussen haar schaamlippen door. Haar buitenste lipjes waren al drijfnat. Ik duwde twee vingers diep in haar neukgleuf en vingerde haar ruw. Ze maakte haar lippen los van de mijne en zei dat ik hard moest vingeren. Ik kromde, in haar kut, mijn vingers en zocht haar g-spot. Toen ik deze gevonden had sloeg ze een gilletje:”Jaaaa daaaaaal” riep ze. Hard schuurde ik mijn vingertoppen langs haar gevoeligste plekje. Lin zocht met haar hand mijn pik en had hem snel gevonden. Ik voelde hoe haar zachte koele hand in mijn pik kneep. Doordat ze mijn pik ruw aftrok slingerde mijn zak heen en weer. Met twee vingers in haar kut en een hand op haar tiet gaf ik haar weer een tongzoen. Na een poosje stopte ze met de tongzoen en riep dat ze ging komen. Ik bleef met mijn vingers in haar kutje pompen toen ze gillend klaar kwam en het geil stroomde uit haar neukgrotje. Het sap stroomde via mijn hand langs haar benen op het laminaat.
Ik trok haar hand van mijn pik en tilde haar op. Omdat ik wist waar haar slaapkamer is (het linker raam naast de voordeur) liep ik daar resoluut naar toe. Ik zette haar op handen en knieën op het bed en keek naar openstaande lekkende kut. Het vochtige wijdbeensroze glom me tegemoet. Ik duwde mijn pik richting haar gleuf en zette mijn eikel op haar opening. Ik duwde hem langzaam bij haar naar binnen. Ze was nauw, heel nauw. Maar omdat ze drijfnat was gleed mijn 19x5 cm gemakkelijk naar binnen. Ze riep dat ik hem diep in haar moest duwen. Nu moet ik niet veel, maar dit wilde ik graag doen. Tot aan mijn kale zak propte ik mijn paal naar binnen. Ze zakte kreunend door haar armen en steunde nu op haar ellebogen. Nu haar kontje zo pontificaal omhoog stak werd ik nog geiler. Hard pompte ik mijn pik diep in haar roompotje. De b-cup schommelde ritmisch heen en weer. Ze was geen stille neuker, want het gegil en gekreun was niet van de lucht. Opgehitst door haar geluiden ramde ik mijn neukstaaf in en uit haar neukgrot. Ik kreunde dat ik haar ging vol spuiten. “Jaaaaa, spuit me vol, jij geile beel”’, riep ze me toe. Na een paar flinke halen met mijn pik spoot ik een flinke landing sperma in haar poesje. Toen ik klaar was met spuiten trok ik mijn glibberige paal uit haar kut. Haar poesje stond mooi open. Ze trok me op bed, draaide me op mijn rug en ging met haar openstaande poesje boven op mijn mond zitten. Ze hapte mijn halfslappe lik in haar mond en zoog het laatste beetje room er uit. Ik hield haar kutje boven mijn mond en zag dat mijn sperma er uit droop. Ik zette mijn mond op haar gleuf en zoog haar poesje leeg. De smaak van haar zoete geil en mijn zilte sperma en het gezuig aan mijn lul, zorgde ervoor dat mijn pik zo weer overeind stond.
Ze ging recht op zitten en zorgde er voor dat ik met mijn tong alleen nog bij haar sterretje kon. Ik likte haar nauwste opening nat en soepel. Daarna zette ik een vinger op haar sluitspier en duwde deze naar binnen. “Jaaaaaa, heellijk”, mmmmm, lekkelll” riep ze uit. Een tweede vinger ging in haar en kontje en ze kreunde nog harder. Ze boog weer naar voren en begon me weer te pijpen. Ze pijpte mijn pik drijfnat. Haar speeksel droop langs mijn neukstaaf naar mijn hangende zak. En weer verdween mijn lat diep in haar pijppebekkie. Kokhalzend liet ze mijn lul uit haar mond schieten. Dikke klodders speeksel hingen aan mijn eikel. Ze haalde haar kont van mijn mond, schoof naar voren, richtte mijn pik op haar sterretje en liet zich langzaam over mijn dikke paarse eikel zakken. Toen ik tot aan mijn wortel in haar reet zat, bleef ze even zitten om te wennen. Ze zat met haar rug naar me toe en draaide haar hoofd naar me toe en keek me geil aan. Kreunend bleef ze me aankijken toen ze voorzichtig op en neer ging. Ze gooide haar naar achteren en begon wild te wippen. Ik verschoof mijn bovenlichaam naar rechts, zodat ik haar tieten kon zien. Parmantig wipten haar borsten mee op haar neukritme. Haar ene tepel, die ik van deze kant kon zien, stak ver uit haar tepelhof. Ik zocht twee kussens en legde deze onder mijn hoofd. Met beide handen pakte ik van achteren haar tieten en kneep er hard in. Haar huid was nat van het zweet. “Haldel knijpen, mmmmm, jaaaaa, tlek aan mijn tepels, mmmmm, lekkelll” kreunde ze erg hard. Natuurlijk deed ik dit graag. Haar tepels had ik zo gevonden en trok ze vervolgens hard uit haar tepelhoven. “Jaaaaaa, mmmmmmm” kreunde ze. Ze wipte zo wild dat mijn pik uit haar anus schoof. Snel pakte ik hem vast en propte hem weer naar binnen. Toen ik mijn eikel weer hard in haar kontje drukte, gaf ze een gil. Tussen haar benen door pakte ze mijn kale zak, die door haar kutsap nat geworden was, stevig vast en kneep er pijnlijk hard in. Vervolgens zette ze haar vinger op haar klit en vingerde zich zelf naar een volgende climax. Gillend kwam ze trillend klaar en haar geil stroomde naar mijn zak. Ze stapte van mijn pik en dook met haar mond in mijn kruis. Ze hapte mijn kloten een voor een in haar mond en zoog ze diep in haar mond. “Mijn eigen geil, mmmm, lekkel” smakte ze. Hijgend likte ze aan mijn keiharde pik en nam hem daarna diep in haar mond. Mijn zak spande zich om mijn ballen en kondigde daarmee mijn zaadlozing aan. Ze liet alleen mijn eikel in haar mond en liet haar tong langs mijn eikelrand glijden. Met een hand masseerde ze mijn zak en met de andere hand trok ze aan mijn pik. “Mmmmmmm, jaaaaaa, ik spuit je bekkie vol, mmmmm, oooooh, ik kooooom” schreeuwde ik en spoot mijn zaad in haar mond. Ze bleef rukken en zuigen tot dat er niks meer uit kwam. Ze haalde haar mond van mijn eikel en liet mijn sperma uit haar mond druipen. Hierbij keek ze me verwilderd en geil aan. Mijn zaad droop langs haar kin en om vervolgens op mijn bezwete buik te druipen. Toen haar mondje leeg was, likte ze al het sperma op en slikte het door. Zo geil!!! Voldaan viel ze boven op me en zei tegen me hoe geil ze me vond. Ik antwoordde dat ik haar een super geil “wijf” vond. Toen we een beetje waren bijgekomen stelde ze voor om onder de douche te gaan. Ik keek op de wekker en zag dat het net middernacht geweest was.
Naakt liepen we de badkamer in, waar ik een in loopdouche zag. Net toen ik de badkamerdeur dicht wilde doen hoorde ik hoe een sleutel in het deurslot van de voordeur gestoken werd. Geschrokken keken we elkaar aan. “Mijn huisgenote zou morgen pas thuis komen” fluisterde ze verschrikt. Ze liet me alleen en stapte zonder schaamte naakt de badkamer uit. Ik hoorde wat gepraat en probeerde het te verstaan. Lin vertelde tegen de ander dat ze ongelegen kwam, omdat ze mij op bezoek had. De ander zei met een prettige stem dat ze dat niet kon weten en dat ze toch in hun huisje wilde slapen. Deze stem sprak de “r”wel op de Nederlandse manier uit. Nu haar huisgenoot toch wist dat ik er was stapte ik onder de douche, draaide de thermostaatkraan op 35 graden en de kraan open. Een heerlijke stevige douchestraal raakte mijn rug en ik pakte de douche gel die op de grond stond. Even later ging de badkamerdeur open en Lin stapte binnen. Ze keek geïnteresseerd hoe ik mij aan het inzepen was. Mijn kruis zeepte ik goed in. Lin kwam er bij staan en duwde mijn handen weg. Zij pakte mijn slappe lid en en trok mijn voorhuid naar achteren. Met haar vingers gleed ze langs mijn eikelrand om deze goed schoon te maken. Ook pakte ze mijn zak vast om deze een grondige wasbeurt te geven. Ze draaide me om en waste mijn rug en billen. Met een vinger gleed ze door mijn bilnaad en duwde een gladde vinger, van het zeepsop, in mijn sterretje. Ik was hier niet op bedachte en kreunde. Ze duwde hem er diep in en haalde hem er weer uit. Vervolgens pakte ze wat douche gel en waste ze mijn benen. Toen ze klaar was hing mijn pik groter dan anders langs mijn zak. Ik deed wat douche gel op mijn handen en ik begon haar in te zepen. Haar rug, borsten, buik, billen, benen en kutje waste ik goed schoon. Haar tepels stonden fier vooruit toen ik klaar was. Ik duwde een vinger tussen haar lipjes en voelde de natte warmte. “Mmmmm, lekkerrrr” zei ik tegen haar. Mijn pik wees nu recht vooruit. Mijn voorhuid zat nog halverwege mijn eikel. Lin duwde me weg en zei dat ze nog even alleen onder de weldadige douche straal wilde staan. Nu deed zich het volgende probleem voor. Mijn kleren lagen nog ergens op de grond in de hal en de huisgenote van Lin liep in het huis rond. Ik trok de stoute schoenen aan en liep snel naar de gang, pakte mijn kleren en ging snel de slaapkamer in.
Toen ik in de slaapkamerdeur snel dicht gedaan had en zucht van oplichting slaakte draaide ik me om. Ik schrok me een hoedje en deed mijn kleren voor mijn halfharde pik en hangende zak. Daar lag de huisgenote op bed. Terwijl ze me goed bekeek zei ze dat Lin haar verteld had hoe geil ze met me geneukt had. Ze had alleen een bh en slipje aan. Omdat ze toch er zo ongeneerd bij lag bestudeerde ik haar lichaam. Een leuke niet onknappe Hollandse roodharige dame met sproetjes, ranke schouders en kleine tietjes verstopt in een kanten bh-tje. Haar taillle en heupen liepen in elkaar over. Een platte venusheuvel was verpakt in een transparante kanten slipje. Wijdbeens lag ze op het bed en ik keek tot aan haar neukpoort. Mijn pik steigerde achter mijn kleren. Ze trok haar bh uit en ik vroeg me af waarom ze een bh aan had. Om haar stijve tepeltjes bevonden zich nog meer sproetjes. Daarna schoof ze haar slipje over haar billen. Ze trok haar benen op en duwde haar slipje langzaam richting haar enkels. Omdat haar knieën tegen haar kin aan kwamen zag ik haar geschoren pruimpje duidelijk zitten. Haar schaamlippen glommen al van haar kutsap. Eigenlijk vond ik haar mager, maar haar roompotje werkte als een magneet. Ik liet mijn kleren vallen en mijn stijve pik werd zichtbaar. Ik voelde hoe mijn voorhuid achter mijn eikelrand schoof. Toen ze haar slipje uit had, bleef ze met opgetrokken benen liggen en duwde twee vingers gemakkelijk diep in haar gleuf. Ik hoorde haar kut een soppend geluid maken. Haar vingers flitsten in en uit haar poesje. Ik trok haar naar het voeten einde en drukte haar knieën nog verder richting haar gezicht. Ik trok haar weer een stukje verder naar de rand van het bed. Vervolgens drukte ik haar knieën naast haar hoofd waardoor haar kutje en kontje omhoog staken. In de badkamer naast de slaapkamer hoorde ik de douche nog steeds stromen. Ik drukte mijn pik naar beneden en plaatste mijn eikel tegen haar roze opening. Mijn paarse kloppende eikel drong haar neukgrot binnen. “Jaaaaa, lekkerrrrrr, mmmmm” kreunde ze hard. Ik liet mijn lul langzaam in haar drijfnatte poes glijden. Omdat mijn pik onder een haakse hoek, ten opzichte van mijn onderbuik, stond wreef mijn dikke kloppende eikel langs haar g-spot. Luid kreunend ontving ze mijn neukstaaf. “Harderrr, snellerrrrr” riep ze. Ik schroefde mijn tempo op tot een wild geneuk. Haar kleine a-cup trilde door mijn gepomp en haar kleine tepels staken hard naar voren. “Ooooooh, mmmmm, ik koooom” riep ze en voordat ik het wist verkrampte haar kut en spoot er geil langs mijn pik uit haar kut. Haar ogen draaiden weg en ze bleef komen. Ik zag hoe haar sappen naar haar buik en naar haar billen stroomde. “Ga dooor, jaaaa, ga dooor, pomp die pik in me” hijgde ze. Mijn paal pompte ik diep in haar en na een paar keer pompen kwam ze weer klaar. Haar kut leek nog nauwer te worden en haar sappen gutsten weer uit haar roompotje. Mijn onderlijf was drijfnat van haar geil. Ik voelde dat ik ook moest komen en trok mijn dikke geaderde pik uit haar onderlijf. En na een paar keer rukken spoot ik met een schreeuw mijn room uit mijn gevoelige pik. Ondanks dat ik twee keer gekomen was deze avond kwam er toch nog flink wat sperma uit mijn kloten. Ik richtte mijn eikel op haar roze poes en mijn klodders sperma spatten uit een op haar schaamlippen. Mijn dikke zaad droop langzaam richting haar sterretje. Ik zette mijn vinger onderaan mijn staaf en duwde het laatste beetje zaad omhoog. De druppels room die nog uit mijn pisgaatje kwamen veegde ik aan haar billen af. Daarna veegde ik mijn zaad met mijn pik richting haar kut en duwde het room met twee vingers in haar kut. Glibberig gleden mijn vingers gemakkelijk diep in haar grotje. Aan haar gedraai met haar heupen merkte ik dat ze lekker vond. Ik haalde mijn vingers uit haar kutje en maakte haar sterretje soepel en glad met mijn vingers en mijn sperma. Haar sluitspier ontspande snel en ik liet mijn duim in haar anus glijden. Met de wijsvinger van de zelfde hand drong ik ook haar kutje binnen. Met een hand vingerde ik haar kutje en kontje tegelijk. Ik hield mijn hand na een poosje stil, hield mijn vingers in haar openingen en boog met mijn gezicht naar haar klit. Nu zag ik pas hoe groot haar kittelaar was. Wel 3 cm groot. Hij lag een beetje naar links. Ik likte aan haar klit en zoog hem in mijn mond. Ik maakte met getuite lippen pijp bewegingen en zoog haar enorme klit zo ver mogelijk in mijn mond. De huisgenote kreunde luid. Ik proefde haar geil en mijn zaad. Ik bleef haar “pijpen”. Het bekende achtjes draaien met de tong om haar kittelaar liet ik niet achterwege. Ook het knabbelen aan haar heerlijke grote klit vergat ik niet. Met mijn vingers in beide openingen voelde ik haar weer nauw worden. Haar hijgen ging over in kreunen en het kreunen werd schreeuwen. “Jaaaa, mmmmmm, oooooh, jaaaaaa, ik kooooooom”. Met mijn mond ving ik 2 stralen geil op. Ik slikte dit snel door om de rest van haar sappen op te kunnen likken. Toen ze klaar was haalde ik mijn mond van haar kut en mijn vingers uit haar beide openingen. Mijn gezicht en hand zaten onder haar kutvocht. Tsjezus, wat kon deze dame geil klaarkomen. Totaal uitgeput schoof ze zich zelf hoger op het bed en bleef voor pampus liggen. Haar kleine tietjes gingen snel op en neer. Steunend en puffend vertelde ze me dat ze nog nooit zo vaak binnen een korte tijd was klaar gekomen. Ik keek op de wekker, het was kwart voor 1, en bedacht me dat we hooguit 20 minuten hadden gesekst. Net toen de huisgenote en ik naar de badkamer wilde gaan kwam Lin met alleen een handdoek, als tulband, op haar hoofd de slaapkamer binnen. Haar naakte lichaam was als een perfect beeld. Alle rondingen klopten en waren in de juiste verhouding. Ze deed de handdoek van haar hoofd en haar haren vielen over haar schouder. “Zijn jullie nu al klaal” vroeg ze, en ze duwde ons terug richting het bed. De huisgenote (ze bleek Lilian te heten), Lin en ik vielen op het bed. Lin rook naar de douche gel en Lilian en ik roken naar seks. Ik zei dat ik toch wel even wat rust nodig had en dat ik wel wat wilde slapen. Nadat ik me nog had voorgesteld als GAP vielen we in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker. Naast mij lagen de twee enorm geile naakte dames die graag luidruchtig neuken. De wekker gaf aan dat het tien uur was geworden. Ik stond op en zocht mijn short die ergens, tussen het hoopje kleding, op de grond moest liggen. Nadat ik hem gevonden en aangetrokken had, ging ik richting het toilet. Ik trok mijn short naar beneden, ging zitten en leegde mijn blaas. Terwijl ik aan het plassen was steeg de sekslucht van vannacht van mijn kruis naar mijn neus. Ik had jeuk aan me neus en toen ik daaraan krabde rook ik het geil van Lilian. In mijn onderbuik voelde ik een geil gekriebel. Nadat ik mijn handen gewassen had, liep ik naar de woonkamer en ging op de bank zitten. Vanuit de woonkamer keek je de open keuken in. Op het aanrecht stond een senseo apparaat. Ik stond weer op en zocht de koffie pets. Na een paar minuten zat ik op de bank met een kopje dark roast senseo koffie. Toen ik mijn tweede kopje leeg had kwam Lilian, gekleed in een lime kleurig babydolletje, de kamer binnen. Ze glimlachte een goedemorgen naar me en liep door naar de keuken, waste haar handen en vroeg of ik een boterhammetje lust. Ik stond op en liep naar haar toe en zei dat ik wel een paard op kon. Ze keek me aan en lachte. “Dat kan ik me voorstellen” zei ze en ze vertelde dat ze het vannacht erg lekker en geil vond. Ik moest ook bekennen dat ik met Lin en haar heerlijk geneukt had. Samen, als een getrouwd stel, smeerden we de boterhammen. We zaten net aan een boterham toen Lin slaperig de kamer binnen kwam zetten. Met haar kimono nog openhangend zei ze een goede morgen. Ik zag nog ietsjes van haar borsten, maar haar kale venusheuvel was in zijn geheel te zien. In de keuken knoopte ze de kimono dicht en smeerde ook een boterham. Op de vraag of we nog koffie wilden gaven we een bevestigend antwoord. Zo zaten we gezellig met elkaar te ontbijten. Lin keek op een gegeven moment op de klok en zag dat het half twaalf was. “Kut, ik moet welken” was haar reactie. Ze stond op en liep naar de badkamer. We hoorden de douche lopen en een kwartiertje later stapte ze naakt de badkamer uit en liep naar de slaapkamer. Met haar werkkleding stapte ze weer de badkamer in en kwam er even later weer opgemaakt uit. Ze liep heupwiegend op ons toe en gaf Lilian en mij een kus. “Wanneel zie en voel ik je weel?” vroeg ze aan mij lachend. Ik antwoordde dat ik haar zeker nog eens wilde zien en voelen, maar wanneer wist ik nog niet. Na nog een kus wenste ze ons een fijne dag en liep de deur uit.
Daar zaten Lilian en ik dan. Mijn gedachten gingen weer naar vannacht en ik voelde de geile spanning weer terug komen. Tegelijker tijd zeiden we:”Ik ga me maar eens douchen.” We keken elkaar diep in de ogen, stonden op en liepen richting de badkamer. Zoals het hoort liet ik Lilian voor gaan. Ik zag haar kleine billen net iets onder haar babydolletje vandaan komen en kon het niet laten om er in te knijpen. Met een klein gilletje deed ze de badkamerdeur open en stapte naar binnen. Ik volgde haar naar binnen en eenmaal binnen pakte ik haar vast, draaide haar om en drukte mijn mond op de hare. Een snelle wilde tongzoen volgde. Ik opende haar babydol en liet deze over haar schouders naar beneden glijden. Dat ze er niets onder aan had verraste mij niet. Ze trok snel mijn short over mijn billen en pakte mijn pik vast. Ze zakte door haar knieen en duwde mijn halfslappe pik aan de kant om mijn ballen in haar mond te zuigen. “Mmmmm, een kale zak, lekkerrrr” kreunde ze en ze lebberde aan mijn kloten. Mijn ballen zoog ze een voor een haar mond. Door met een kloot in haar mond aan mijn zak te trekken bereikte mijn pik zijn volle lengte. Ze liet mijn pik en kloot los en keek naar mijn neuklat. “Mmmm, dat ik die in mijn gleuf heb gehad, mmmm” mompelde ze. Ze trok mijn pik naar beneden en keek hoe mijn eikel dikker en paarser werd. Hierna deed ze haar mond open en schoof ze mijn pik diep in haar mond. Kreunend stond ik met mijn rug tegen de muur te genieten hoe mijn lul langs de binnenkant van haar wangen ging en hoe mijn pik tegen haar huig drukte. Mijn paal floepte drijfnat uit haar mond. Ze haalde diep adem en likte langs mijn pik. Het voorvocht stroomde uit mijn eikel. Met een lik haalde ze voorvocht weg. “Lekker” was haar korte reactie. Ze ging recht op staan en haar sproetjes op haar tieten glommen van haar speeksel die tijdens het pijpen uit haar mond gelopen was. Ik nam de kleine tepels een voor een in mijn mond. Ik beet zachtjes in de tepels en haar gekreun was niet van de lucht. Zo ver mogelijk zoog ik de tepels in mijn mond. Toen ik ze los liet en er naar keek staken haar tepels ver uit de tepelhoven. Ik stapte uit mijn short, draaide haar om en liet haar met haar handen tegen de muur leunen. Nu ging ik op de knieën en keek tegen haar roompotje aan. Haar kut stond wijd open en haar geil parelde langs haar schaamlipjes. Haar grote klit zag ik duidelijk naar buiten steken. Ik zette mijn mond op haar pruim en duwde mijn tong zo diep mogelijk in haar gleuf. Ik proefde haar zoete geil en stak mijn tong er zo mogelijk nog dieper in. Lilian kreunde luid en toen ik mijn tong voor twee vingers verwisselde en die er in een keer diep in stak, slaakte ze een harde gil. Met snelle bewegingen vingerde ik haar. Met een “Jaaaa, snellerrrrr, dieperrrr, mmmm, oooooh, jaaaa, harderrr” moedigde zij mij aan. Haar lipjes zaten strak om mijn vingers. Haar kutje werd nauwer en nauwer. Ze riep dat ze ging komen. Omdat ik wist wat er ging komen haalde ik met een soppend geluid mijn vingers uit haar gleuf en drukte mijn mond op de schaamlippen. Op haar tenen staand riep ze:“Jaaaaaa, mmmmm, oooooh, ik kooom” en voor de vierde keer spoot ze trillend haar geil tussen haar schaamlippen vandaan. Het meeste vocht kwam in mijn mond, maar het was zoveel dat de rest langs mijn kin liep. Toen ik haar schoon gelikt had stond ik op, draaide haar weer om en gaf haar een tongzoen. Haar sappen mengde zich met haar speeksel. We kreunden tegen elkaar hoe geil we dit vonden. We liepen de “inloop douche” in en Lilian zette mij met de rug tegen de muur. Ze draaide de kraan open. Ze ging door de knieen en pijpte mijn pik nat en glad. Na een paar minuten overheerlijk pijpen liet ze mijn pik uit haar mond floepen, draaide zich om en zei tegen me dat ik mijn dikke pik in haar kontje moest duwen. Dit is niet tegen dovemansoren gezegd en ik zette mijn eikel tegen haar nauwste opening. Door al het warme water en haar speeksel plopte mijn eikel snel langs haar sluitspier. Ze duwde haar kont naar achteren, waardoor mijn pik in een keer diep in haar darmen zat. “Jaa, neuk me!!!” riep ze luid. Met lange halen duwde ik mijn paal keer op keer in haar kontje. Door het dunne scheidingswandje, dat tussen haar kut en anus zit, voelde ik hoe zij zich zelf vingerde. Mijn geribbelde pik stootte hard in haar kleine kontje. Mijn ballen slingerden tegen de hand die in haar kutje stak. Ik gaf haar een paar petsen op de kont. Ze werd steeds wilder. Als ik me zelf stil hield, beukte zij haar kontje naar achteren. Mijn zak spande zich weer eens om mijn kloten voor mijn 4de zaadlozing. Ik hijgde dat ik haar kontje vol ging spuiten. Ze werd nog wilder en net toen ik klaar kwam schoot mijn pik uit haar kontje. Het zaad werd naar haar schouderbladen geschoten. Na 5 dikke stralen sperma die dus op haar rug terecht kwamen golfde er nog een hoeveelheid sperma uit mijn pik. Als een speer draaide ze zich om, knielde en hapte mijn pik haar mond. Ze zoog mijn pik heerlijk leeg en schoon. Terwijl ze zo op haar knieën voor me zat, zag ik hoe de waterstralen mijn room van haar rug richting het doucheputje spoelden. Na een lange tongzoen hadden we ons gedoucht.
Aangekleed en al smeerden we nog een boterhammetje en aten die gezellig aan tafel op. Toen we klaar waren zei ik tegen Lilian dat ik echt moest gaan. Want ik had nog een afspraak om bij een vriend langs te gaan vanmiddag. We gaven elkaar nog een kus, zeiden gedag en ik liep naar buiten. Met de frisse wind in mijn gezicht fietste ik naar huis. Op de weg naar huis fietste ik langs het Chinese restaurant waar de mini cooper voor de deur stond.
Aantal keer gelezen:
635
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)