Spannendverhaaltje.nl

Het zusje van mijn vriendin

-
16-08-2010
Het was een heerlijke donderdagmiddag dat ik eens naar mijn vriendin zou gaan. Ik wist dat ze nog niet thuis zou zijn, maar haar zusje wel. Het was een meisje van 18 die al heerlijke rondingen kreeg en een paar verme borsten. De laatste tijd had ik gemerkt dat elke keer dat ik haar zag een heerlijk gevoel van binnen kreeg. Ik belde aan en zoals ik verwachtte was er niemand thuis behalve haar. Ik begroette haar en plofte neer op de bank. Is Petra er nog niet zei ik. Natuurlijk wist ik dit allang. Nee zei Suzanne die komt pas over een uurtje thuis. En nadat ze wat te drinken had gepakt uit de keuken kwam ze ook op de bank zitten. Na een paar minuten tv te hebben gekeken dacht ik bij mezelf nu is mijn kans en ik probeerde een geintje te maken. Dus ik zei van ok ik wil wel eens testen hoe preuts jij wel niet ben. Hmm en hoe wil je dat dan wel niet doen zei Suzanne.
Nou daar weet ik wel mijn manieren voor hoor. Ga maar eens met je benen wijd zitten en dan zal ik het eens testen. Suzanne ging zitten zoals ik zei en ik begon met mijn hand vanaf haar voet langzaam aan naar boven te gaan. Als je wilt dat ik stop dan geef je maar een gil. Maar tot mijn grote verbazing kwam ik toch steeds meer richting haar kruis en af en toe gaf ze een klein kreuntje weg waardoor ik verder ging. Tot op het moment dat ik bij haar kruis belande en voelde dat ze al erg warm was. Zacht kreunde ze en zei dat ik nu wel eens aan de beurt was, want dat wou ze ook wel eens bij mij proberen. Langzaam aan ging ze ook vanuit mijn voeten naar boven. Tuurlijk liet ik haar haar gang gaan tot ze bij mijn bobbel in mijn broek uitkwam. Wat een heerlijk gevoel gaf dat toch, het zusje van mijn vriendin was me aan het bevoelen. Hmmm zei ze wat voel ik toch hier voor een harde bobbel?? Ik zei je mag hem best bevrijden hoor als je dat wilt.
Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en ze maakte snel mijn broek open. Zelf helpte ik haar een beetje mee door mijn broek en mijn boxershort helemaal naar beneden te trekken. Daar zal ik dan op de bank met die geile Suzanne. Ze pakte mijn paal beetje en begon er een beetje aan te trekken. Dit is de eerste keer voor me zei ze tegen me. Ik gaf haar een paar aanwijzingen en ze begon het steeds beter en beter te doen. Ondertussen kon ik natuurlijk niet van haar afblijven en wou haar ook wel plezieren. Terwijl ze mij nog steeds aan het aftrekken was begon ik haar bh uit te trekken. Daarna volgde haar broek en daar zat ze dan, alleen nog maar in een string. Shit wat heeft zij toch een heerlijk lijf en wat een borsten. Mag ik je likken vroeg ze opeens. Dat zeiden mijn vriendinnen namelijk. Het schijnt echt heerlijk te zijn. Tuurlijk zei ik maar dan wil ik jou ook likken. Dan lijkt het me beter dat we naar boven gaan want dan kunnen we lekker op bed liggen.
Gewild volgde ik haar naar boven naar haar kamer. Daar aangekomen begon ze me vurig te zoenen en te strelen overal. Ze ging op het bed liggen zodat ik haar goed kon bekijken. Ze lag daar gewoon om genomen te worden alleen nog maar in dat stringetje van haar. Kom je nog zei ze tegen me. Ik ging naast haar liggen en begon met haar tepels te spelen. Ze waren binnen no time keihard. Ondertussen was zij alweer bezig met het trekken aan mijn paal. Langzaam ging ik met mijn hand eens op onderzoek uit naar wat er onder dat stringetje te vinden was. Mijn hand ging over haar heuveltje heen die helemaal glad geschoren was op zoek naar haar clit. Zachtes kreunde ze in me oren “ oooo ga door.” Dat was voor mij het teken om eens haar clitje goed onder handen te nemen. Masserend met mijn ene hand ging ik over haar clitje en met mijn andere hand trok ik haar string uit. Ik draaide me om zodat ik haar kutje heerlijk kon bekijken en likken. Suzanne had ondertussen al mijn paal weer in haar hand en begon langzaam met haar tong langs mijn eikel te draaien.
Ondertussen ging ik ook verder met haar kutje. Met mijn tong draaide ik cirkels rond haar klitje en zoog er af en toe aan. Ze nam mijn paal steeds verder in mijn mond en begon als een prof te zuigen. Ik maakte mijn vinger nat en stopte die bij haar naar binnen. Ik voelde dat zee en beetje schrok maar zoog gewoon verder. Een tweede vinger volgde en zelfs een derde. Ze voelde verschrikkelijk nat en warm. Na een klein tijdje begon ze te schokken en ik voelde dat ze begon te komen. Ze bleef gewoon doorzuigen en zelf voelde ik ook dat ik begon te komen. We kwamen bijna allebei tegelijkertijd klaar. Tot mijn verbazing slikte ze alles door. Uitgeput kwam ze naast me liggen. Dit wou ik al een tijdje met je doen zei ze tegen me. Ik loop ook al een tijdje van je te geilen zei ik tegen haar.
Wil je me nemen zoals je mijn zus ook neemt zei ze plots tegen me. Weet je het zeker zei ik, dit omdat het haar eerste keer was. Ja ik wil ook voelen wat zij voelt. Ik spreidde haar benen zodat ik een goed uitzicht kreeg op haar kutje. En gelijk begon mijn paal weer op volle sterkte te staan. Ik bracht mijn eikel ter hoogte van haar lipjes en drukte voorzichtig een beetje naar binnen. Ze gaf even een klein gilletje maar ik moest wel doorgaan zei ze. Rustig aan ging ik steeds verder en verder naar binnen. Het kan misschien een beetje pijn doen zei ik, maar het gaat snel over. Met een snelle stoot ging ik naar binnen en inderdaad het deed pijn bij Suzanne, maar dat gevoel ging snel weg. Het gillen van de pijn werd gillen van genot. Sneller sneller sneller, jaaaaa ga door neem me klonk het een tijdje lang. Bij iedere stoot kwam ik dieper en dieper in haar. Het duurde ook niet lang voordat ik voelde dat ze begon te komen.
Dat gaf me het sein dat ik sneller en harder moest doorgaan. Ze kwam met een gil klaar en uit haar kutje vloeide het geil al seen waterval. Oooo wat heerlijk is dat zeg… maar ze had geen tijd om haar zin af te maken, want ik was nog niet gekomen en ging gewoon door met stoten. Oooooo nee niet nog eens ik kan niet meer zei ze, maar daar gaf ik geen gehoor meer aan. Nu was het mijn beurt om te komen en komen deed ik. Ik voelde het op komen en spuitte haar hele baarmoeder helemaal vol. Samen vielen we zoenend en nahijgend in elkaars armen. Na een minuut of vijf zo hebben gelegen slaat de deur ineens op en daar staat mijn vriendin opeens. Hoe dit afloopt volgt misschien in een volgend verhaal.
Aantal keer gelezen:
817
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)