Spannendverhaaltje.nl

Het volleybalteam

-
16-08-2010
‘Mijn dames’, noemde ik ze altijd, het damesvolleybalteam dat ik nu al twee jaar trainde en coachte. Een leuke club meiden, de meeste goede vriendinnen van elkaar. En ik werd al snel opgenomen in het vriendenclubje. Kwam op alle feestjes, ging vaak met ze stappen en had ook met een stuk of vijf wel eetafspraakjes en zo. Ik had in die tijd geen vaste vriendin en met sommige van hen kwam het wel eens tot een beetje flirten. Maar daar bleef het bij. Tot mijn verjaardag. Een trainingsavond. ‘Mijn dames’ trainden van ’s avonds van negen tot tien in een gymzaaltje. Na de training ging ik naar mijn trainerskleedkamer en kleedde me uit om te gaan douchen, toen ineens de deur openging en de dames met een ‘Lang zal hij leven’ binnenkwamen. Daar stond ik, in mijn nakie tegenover 9 leuke meiden van voor in de twintig!
Eén voor één kwamen ze naar me toe om me te zoenen vanwege mijn verjaardag. Sommigen gaven me ook nog even een stevige knuffel, waardoor ik me nog wat ongemakkelijker begon te voelen. Mijn geslacht liet het ook niet onberoerd en ik voelde hoe dat wat dikker werd. De dames hadden dat ongetwijfeld in de gaten, maar deden alsof ze niks merkten. “Kom mee, we hebben een verrassing voor je!” Ze troonden me mee naar hun kleedkamer. Ik protesteerde maar niet dat ik naakt was. Dat zagen zij ook wel. Anneke en Nynke hadden een arm om me heen geslagen, dus ik sloeg mijn armen ook maar om hun schouders. Mijn pik groeide nog wat meer. In de kleedkamer van de dames trokken zij me onder douche. Het was zo’n loopdouche zonder aparte hokjes. De meesten hadden hun shirt nog aan, maar ik zag nu dat ze allemaal hun bh hadden uitgetrokken.
Hun tietjes prikten door hun shirts heen. “En, hoe bevalt het uitzicht?” plaagde Tessa. Nou, dat konden ze zelf ook wel zien. Mijn pik begon te stijgeren. Nynke drukte zich nog wat steviger tegen me aan en begon me vol op de mond te zoenen. Ik hield me nu niet meer in en liet mijn handen gretig over haar borsten gaan. “Ho ho”, riep Jantine, “dat was de afspraak niet!” Ze had haar shirt en broekje inmiddels uitgetrokken en kwam naar me toe. “We gaan je lekker verwennen, maar je hoeft niet alles te zien. Je mag alleen maar voelen”, zei ze. Ze deed me een blinddoek voor. Ik voelde hoe Anneke en Nynke mijn armen beedpakten en iets om mijn polsen klikten. Ze trokken mij armen opzei en maakten die aan de douches vast. Daar stond ik: geblinddoekt, vastgebonden en met een stijve pik. Nu begon het spel echt. Ik voelde vingertoppen plagend over mijn lid gaan, kriebelend aan mijn ballen. Andere handen gleden over mijn schouders, mijn borst, mijn billen.
Al gauw voelde ik ook monden. Een tong likte aan mijn tepel, tanden beten er zachtjes in. Een hand nam mijn leuter en wreef die over een vrouwenborst. Ik werd gek van geiligheid. Natte monden zoenden me, tongen zochten de mijne. Iemand begon me te pijpen, al gauw afgelost door de volgende. Een vinger drukte op mijn poepgaatje. Ik raakte alle besef van tijd kwijt. Overal op mijn lichaam handen, monden, borsten die tegen me werden aangedrukt. Mijn pik wipte en stijgerde. Hoe lang kon dit duren? Toen voelde ik een hand die mijn pik beet pakte en wat naar beneden drukte. Ik voelde hoe mijn eikel tegen schaamlippen werd aangedrukt. Ik stootte mijn onderbuik naar voren en voelde stevige billen tegen mijn buik, mijn pik in een heerlijke, natte kut.
Ondertussen tongde ik met iemand (Nynke?) en beetje iemand anders zachtjes in mijn tepel. Na een keer of tien stoten verdween de kut en werd vervangen door een ander. Deze dame was ietsje kleiner en iets minder nat. Anneke? Na een paar stoten voelde ik hoe ze snel natter werd. Toen een hand me zacht in mijn ballen kneep terwijl een duim in mijn kontgaatje verdween, hield ik het niet meer. Brullend kwam ik klaar in deze heerlijke kut. Maar de dames waren nog niet met me klaar. Toen mijn lul zich verslappend uit de kut floepte, gingen er onmiddellijk weer handen en monden aan het werk om hem weer op sterkte te brengen. Hoe lang het doorging weet ik niet. Afwisselend verdween mijn pik in een mond of een kut. Soms waren er twee monden tegelijk aan mijn paal aan het knabbelen. Na een poosje kwam ik opnieuw klaar en spoot mijn sperma in de mond van de dame die me pijpte.
Die stond op en begon me te zoenen. Ik proefde mijn eigen sperma en likte haar gezicht schoon. De meiden maakten me weer los en namen mijn blinddoek af. Wie hadden mij zo heerlijk gepijpt? Vier dames? Zes, alle negen? Met wie had ik geneukt en met wie niet? Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik nog nooit zo heerlijk verwend was op mijn verjaardag, en waarschijnlijk ook nooit meer zo lekker verwend zal worden. Na afloop zijn we met zijn allen nog de kroeg in geweest, ik en mijn dames. ‘Mijn dames’, meer dan ooit tevoren.
Aantal keer gelezen:
528
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)