Spannendverhaaltje.nl

het strand

-
24-03-2011
We lopen samen langs het strand, na de eerste 5 jaar van ons huwelijk werd het wel eens tijd om er lekker tussenuit te gaan. Samen hadden we een camping uitgezocht bij Noordwijk en het was gewoon ontzettend gezellig om zo even samen te zijn.
Jij bent een mooi gevormde dame, en zoals je daar loopt in je jurkje laat je mijn hart soms een tikje overslaan. Ik had je gevraagd je vandaag extra mooi te kleden en een luchtje op te doen om het nog specialer te maken. Dit was duidelijk niet aan dovemans oren besteed want je ziet er echt verrukkelijk uit. Je mooie lange haren dansen op je schouders, en als we zo langs het water wandelen genieten we samen van het moment.
Zachtjes knijp ik in je zij en begin je te kietelen, jij struikelt hierdoor en rent achter me aan om het me betaald te zetten. Als je me even later hebt ingehaald liggen we samen op het strand.
Ik zoen je je zachtjes op je mond en leg mijn handen op je heerlijke billen. Als we zo lekker liggen te zoenen en te kroelen komen er best mensen langs maar die zien een verliefd stelletje zoals er wel meer loslopen. Niets aan de hand dus...
Het was niet gepland maar ik merk aan je dat je opgewonden bent geraakt van al het gekietel en vraag je hiernaar. Jij geeft aan wel zin te hebben, maar niet hier zo open en bloot op het strand. Met al die gezinnen die hier zomaar langslopen zou het niet makkelijk zijn om lekker te vrijen. Je stelt daarom voor om door de duinen te lopen en samen een stil plekje op te zoeken.
Terwijl we nog steeds liggen voel de opwinding nu ook door mijn lijf opborrelen, mijn piemel drukt een beetje tegen je buik aan en snel sta ik op om je overeind te helpen. Jij hebt dit wel gemerkt en laat je hand stiekem langs mijn broek glijden. "Wacht maar schatje, jouw tijd komt nog wel." fluister ik je in je oor.
Als we samen door de duinen lopen leg ik mijn hand rustig op je billen, aan de blik die ik terugkrijg weet ik dat je er zin in hebt, ik weet hoe dat werkt bij jou. Als je zin hebt begin je vochtig te worden en je tepels wat gevoeliger, elke keer als ik je aanraak voel je het tintelen van binnen en word je meer opgewonden.
Na enkele minuten komen we op een verlaten plekje in de duinen, het is zanderig maar gelukkig hadden we een kleedje mee. We zitten in een soort kuil van ongeveer 10 meter breed die iets dieper ligt dan de rest van het landschap. Dit plekje zag er al helemaal mooi uit omdat hier tenminste geen doornstruiken groeien. We dachten alleen te zijn maar net als we willen liggen horen we een ander stelletje praten. Blijkbaar is dit plekje toch niet zo eenzaam als we gedacht en tot overmaat van ramp hebben de mensen ons blijkbaar ook gehoord. Ze roepen "Hallo?, wie is daar?". Wij lopen er naartoe en stellen ons netjes voor waarna ze vragen gezellig te komen zitten. Dit was niet helemaal onze bedoeling maar we hebben toch de tijd en het lijkt wel gezellig te zijn. Het stelletje stelt zichzelf voor, hij heet Tim en is een leuke knappe gast. Zij heet Els en is net als Tim best knap, niet overdreven maar wel leuk om te zien.
Tim en Els blijken uit Utrecht te komen en zijn net als ons op vakantie naar het strand. Ze zijn van dezelfde leeftijd en zijn net klaar met hun studie. Els heeft een strakke broek aan en een luchtig topje. Tim heeft zo'n echte strandbroek aan en een shirt wat een beetje openhangt.
Els en jij beginnen te kletsen over de duinen en Tim praat hondertuit over zijn nieuwe spelcomputer. Ik merk dat hij soms naar je kijkt. Je hebt het niet helemaal in de gaten maar doordat je je soms voorover buigt hebben wij een mooie blik op je borsten die er soms uit lijken te willen vallen. Als ik Tim er nonchalant op wijs dat hij toch wel een beetje aan het staren is draai jij je om en zegt het niet erg te vinden. Je moest je van mij lekker kleden en had dat gedaan, dit was het compliment. Tim lacht een beetje en kleurt wat rood als Els tegen jou zegt dat hij wel op rondborstige vrouwen valt. Els zelf heeft een heerlijk kontje zo door de spijkerbroek heen maar heeft toch niet zulk mooie grote borsten als jij.
Na een tijdje zo gekletst te hebben vraag je of ik je rug wil masseren. We zitten nu toch ontspannen en aangezien we nu toch even bezig zijn lijkt dit je erg lekker. Els en Tim zitten nu tegenover ons waarbij Els achter Tim zit. Ik ga achter je zitten en terwijl we verder kletsen begin ik je nek rustig te masseren. Els die dit ziet vraagt aan Tim of hij dit ook niet bij haar kan doen aangezien hij dat nooit doet. Terwijl ik je lekker kneed merk ik dat je er een beetje loom van word en lekker ontspannen gaat zitten. Ik heb een tijdje niet echt in de gesprek over gaat als je me opeens vraagt of je niet beter kan liggen. Als voorbeeld is Els al gaan liggen waarop Tim op haar onderrug plaatsneemt en haar verder masseerd. Ook ik sta op en terwijl je gaat liggen merk ik op lachend naar Tim op dat we normaal nooit zo veel kleren aan hebben tijdens een massage. Tim die erg benieuwd is vraagt hiernaar en ik zeg hem dat het veel lekkerder is om op de blote huid te masseren dan een stukje stof. Tim zegt hierop een beetje lacherig: "Nou dan kleden we de dames toch uit?". Ik verwachtte je stem te horen die zou zeggen dat je dit niet wou, maar door de massage en de lichte opwinding die we voor de ontmoeting met els en Tim hadden stamel je alleen maar "hmm, lekker".
Ik zeg dan tegen Tim dat hij dan ook bij Els hetzelfde moet doen en begin je jurkje naar beneden te stropen. Echt makkelijk gaat dit niet maar als je handen en armen eruit zijn rol ik hem zo op tot je heup. Je bh klik ik los en gooi een een metertje van ons vandaan. Ik zie dat Tim hetzelfde heeft gedaan en aangezien ze daarvoor een beetje omhoog moest met haar buik heb ik nu eventjes een blik op haar borsten. Tim die dit ziet grijnst naar me en vraagt me of ik het mooi vond. Ik zeg hem dat de enige borsten die ik ken van jou zijn aangezien we jong trouwden. Terwijl Tim en ik doorgaan met masseren beginnen ook jij en Els mee te praten, het onderwerp is nu verplaatst naar seks en onze handen komen steeds een stukje lager.
Jij vraagt Els hoe vaak ze het doen en hoe ze dat vind. Els antwoord best openhartig en geeft aan dat ze eens in de week vrijen, soms helpt ze zichzelf wel een handje maar vaker vind ze het lekkerder om het gevoel door te laten tintelen tot Tim er is waardoor de seks die ze hebben vrij heftig is. Terwijl jullie praten over seks blijven Tim en ik lekker masseren en kijken we naar jullie prachtige lichamen. Alhoewel we namelijk slechts de rug en een zijkant van jullie borsten kunnen zien is dit voor mij toch wel spannend genoeg om een stijve van te krijgen. Je merkt dit niet doordat ik op je onderrug zit.
Op een gegeven moment vraagt Els zich opeens af waarom de meiden bijna bloot liggen terwijl de jongens nog al hun kleren aan hebben en zegt dit ook.
Tim en ik kijken elkaar een beetje gek aan en jullie lachen het uit. Ik vraag jou wat je wilt maar je bent me voor en zegt me mijn shirt uit te doen.
Hierop doen Tim en ik onze shirts uit. Ik merk dat er een spanning ontstaat ga verder met masseren, alleen nu beginnen ik bij je voeten. Tim doet me na maar moet hier eerst de broek voor uitdoen van Els. Terwijl ze haar kontje omhoog heeft kijk ik er samen met jou naar. Ik merk dat je het een geil gezicht vind maar je laat nog niet merken.
Je vraagt Els nog eens naar hun seksleven en dat blijkt eigenlijk hetzelfde te zijn. Jong bij elkaar gekomen en alleen van elkaar genoten. Soms wat kijken maar nooit verder. Het gesprek is nu veel opener geworden en je vraagt me of ik Els knap vind. Ik antwoord dat ik haar wel mooi vind maar me nooit aan haar zou wagen aangezien wij getrouwd zijn. Je vraagt me wat ik van haar zou vinden als we single zouden zijn. Hierop kijk ik nog eens naar Els en bekijk haar eens goed van top tot teen. Ze heeft nu slechts een slipje aan en dit is toch wel een mooi gezicht. Ik zeg je dat ze wel een lekker ding is, maar niet zo knap als jij. Els vraagt hetzelfde aan Tim die behoorlijk direct blijkt te zijn als hij aangeeft jou een lekker ding te vinden, vooral je borsten hadden hem niet onberoerd gelaten.
Ik merk aan je ademhaling dat je het steeds lekkerder begint te vinden, blijkbaar heeft het je allemaal niet onberoerd gelaten.
Ik streel je heel zachtjes over je slipje als je zachtjes kreunt dat je het zo lekker vind. Nu ik merk dat je het eigenlijk wel opwindend vind dat je ik je hier streel terwijl Tim en Els toekijken ga ik verder en zeg je je billen wat omhoog te moeten doen. Na enige tegenstrubbeling werk je mee en voordat je het weet ligt ook je slipje bij je bh. Ik streel je nu verder omhoog waarbij ik met een hand je rug blijf masseren terwijl de andere hand je poesje streelt. Terwijl ik dit zo doe kom ik lekker naast je liggen en vraag je op je zij te gaan liggen. Terwijl ik nu achter je lig hebben we samen een mooi beeld op Els die door Tim gestreeld word. Tim en Els merken dit en gaan nu hetzelfde liggen alleen dan tegenover ons, nu liggen we dus met de dames tussen ons in naar elkaar te kijken. Tim doet nu zijn laatste kledingstukken uit en ik merk dat je je best doet om hem te bekijken. Ik heb nu een heerlijk zicht op Els die met haar borsten bloot ligt terwijl Tim haar haren streelt en met zijn andere hand haar buik bewerkt.
Ik merk aan je dat je dit een ontzettend geil gezicht vind en vraag je hiernaar. Jij fluistert in mijn oor dat je het wel spannend idee vind om lekker samen te vrijen terwijl zij kunnen meegenieten. Je vraagt mij wat ik ervan vind en ik vertel je het ontzettend geil te vinden om jou hier te vingeren en tegelijkertijd te kijken hoe zij dat nu doen. Ook het mooie lijf van Els vind ik er heerlijk uitzien maar ik heb er genoeg aan om jou te voelen.
Ik wil je vragen of ik in je mag komen maar terwijl ik je hiernaar wil vragen leg je je hand al op mijn harde lul en begeleid hem naar je natte poesje om daar naar binnen te gaan. Langzaam kom ik in je en je begint zachjes te vragen of ik aan je tepels wil zitten. Dit doe ik gewillig en terwijl ik je langzaam neuk wrijf ik zachtjes over je tepel.
Langzaam ga ik nu in en uit je door alleen mijn heup te bewegen. Je vind het heerlijk en ik voel je sappen langs je dijen druppelen. Tegelijkertijd voelen je tepels hard en hoor ik je zachtjes kreunen. Langzaam ga ik nu verder en begin je poesje dieper te neuken terwijl ik weet dat Els en Tim soms toekijken. Ze fluisteren wat tegen elkaar en terwijl Els op haar rug ligt kruipt Tim bovenop haar en begint haar langzaam te neuken en te zoenen.
Ik vraag je of je echt wil dat ik in je klaarkom maar moet nog even wachten van je,je wilt genieten van dit spel en vind het heerlijk om rustig te kijken hoe die twee elkaar betasten en zo geil zijn dat ze ons niet eens meer echt in de gaten hebben.
het is prachtig om te zien hoe ze elkaar opgeilen en Els begint ook harder te praten.. "Kom maar, ik wil je, neuk me nu gewoon zoals thuis" zegt ze tegen Tim die hierdoor aangemoedigd word en volledig opgaat in hun vrijpartij.
Na een minuut of twee beginnen ze het tempo op te voeren. Ook ik ga hierin mee en opeens kijken we allemaal naar elkaar. Terwijl ik je door blijf neuken streel je nu jezelf en fluister je me dat ik klaar magen komen. Dit duurt niet lang aangezien dit toch wel enorm lekker is, en terwijl we kijken naar hen kom ik in je klaar. Langzaam stop ik en vraag je of je jezelf klaar wilt vingeren terwijl ik in je zit.
terwijl je jezelf aan het vingeren bent gaan Els en Tim helemaal op in zichzelf, en als ze klaarkomen is dit voor jou het druppeltje dat je doet opgloeien en echt ontzettend lekker klaarkomt.
Al zuchtend en steunend liggen we nu naast elkaar als een stel pubers waarbij de moeder zojuist de kamer is binnengelopen onder het experimenteren. Ik vraag je of je het lekker komt en je geeft me een lekkere kus.
Terwijl we verder bijkomen streel ik nog zacht je haren en terwijl we onze kleren aandoen vragen Tim en Els ons of ze ons ergens op kunnen bereiken. Terwijl we weglopen vertel ik haar mijn nummer, ik weet niet of ze het onthouden zal maar wie weet..
Aantal keer gelezen:
671
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)