Spannendverhaaltje.nl

Het spel

-
16-08-2010
Ik was die avond samen met mijn vriend in een nieuwe discotheek. We hadden al een tijdje verkering en deden om de relatie spannend te houden allerlei opwindende spelletjes. Die avond waren we al redelijk aangeschoten toen we in de disco aankwamen. En ik word altijd vrij opgewonden als ik alcohol opheb. Dus besloot ik mijn vriend weer eens te verrassen met een spannend idee. Ik vroeg hem of hij het geen opwindend idee zou vinden als ik onder zijn ogen een andere man botergeil zou maken. Mijn vriend dacht er even over na en zei met een geile blik in zijn ogen dat het hem wel leuk leek. Ik zag er die avond, zoals gewoonlijk als ik uitga, behoorlijk sexy uit. Ik had een laag uitgesneden topje aan waardoor je nog net het randje van mijn zwarte doorzichtige beha kon zien, en de ronding van mijn mooie D-cup.
Daaronder had ik een zwarte, iets doorschijnende broek aan met eronder een zwarte string die je er dus net doorheen kon zien. Ik heb een mooie ronde kont die wel gezien mag worden. En zo liep ik dus door de discotheek op zoek naar mijn 'slachtoffer'. Ik zag op de dansvloer al een jongen die ik er lekker uit vond zien en besloot op hem af te stappen. Ik ging bij hem in de buurt staan en danste een beetje naar hem toe. Omdat ik vrij goed kan dansen zag ik al dat hij naar me keek. Ik ging steeds uitdagender dansen en kwam steeds iets meer aan hem. Eerst raakte ik hem gewoon op zijn schouder en zo ging ik verder over zijn rug naar zijn lekkere kontje terwijl ik mijn lichaam steeds meer tegen het zijne duwde. Ik stond zo dicht tegen hem aan dat mijn borsten tegen zijn borstkast aandrukten. Af en toe keek ik langs de jongen heen naar mijn vriend die een beetje in een donker stukje naar ons aan het kijken was.
Ik zag niet veel van hem maar ik kon in zijn blik lezen dat hij opgewonden was. Ik ging nog steeds door met die jongen en liet mijn hand over zijn lichaam glijden tot ik bij zijn inmiddels harde pik kwam. Ik merkte dat ikzelf inmiddels een behoorlijk nat kutje had. De jongen begon me langzaam in mijn nek te zoenen om uiteindelijk zijn tong in mijn mond te laten glijden. Toen bedacht ik me dat ik het 'spel' nog spannender kon laten worden. Ik vroeg aan de jongen of hij met me mee naar huis wilde. Hij hoefde daar niet lang over na te denken en stemde onmiddelijk toe. Toen vroeg ik hem of hij het niet met twee mooie vrouwen wilde doen. Hij keek me met een blik vol ongeloof aan en zei dat hij daar al vaak over had gefantaseerd. Ikzelf had het ook nog nooit gedaan en het leek mij heel erg spannend. We zochten met zijn tweeŽn een hele mooie vrouw uit. Ze zag er ook heel uitdagend uit en had lang blond haar en iets minder ronde vormen maar met lange slanke benen in een kort strak rokje.
Ze zat op een barkruk waardoor haar rokje nog iets verder omhoog kroop. De jongen en ik stapten op haar af en uit mijn ooghoek zag ik dat mijn vriend al in de gaten had gekregen wat ik van plan was. Hij weet dat ik tot veel in staat ben. Ik zag ook dat hij met zijn hand een beetje over zijn pik ging, waardoor ik aangemoedigd werd om door te gaan. De jongen en ik gingen naar de vrouw en spraken haar aan. Terwijl we met haar aan het praten waren liet ik mijn hand over haar rug gaan en zat ik aan haar strakke kontje. Ze zei er niks van maar ik zag een glinstering in haar ogen. de jongen begon met zijn hand op haar knie en liet hem via de binnenkant van haar dij omhoog gaan. Omdat we het gevoel hadden dat ze wel zin had vroeg ik haar of ze zin had met ons mee naar mijn huis te gaan, en ze stemde in. Ik zei dat ik nog eerst even naar de w.c. moest en liep stiekem naar mijn vriend ik zei hem wat ik van plan was en dat we zo naar mijn huis gingen. Ik wreef nog even over zijn lekker harde pik en ging weer terug naar de twee mensen met wie ik mijn eertse triootje zou gaan hebben.
Ik knalde bijna uit elkaar van opwinding en merkte dat mijn string inmiddels kletsnat was. De jongen en het meisje waren al lekker aan het zoenen en ik nam ze mee naar mijn appartementje. Ik zorgde ervoor dat we mijn vriend nog even een voorsprong gaven zodat hij alvast erheen kon gaan. In mijn huis aangekomen begon ik het meisje als een gek te zoenen en deed ik haar rokje uit. De jongen rukte mijn broek van me af en liet zijn hand in mijn string glijden om me vervolgens als een gek te gaan vingeren. Ik deed bij het meisje haar kleren uit en liet mijn handen over haar mooie borsten gaan om haar vervolgens helemaal te gaan likken. Ik ging onlaag met mijn tong om vervolgens mijn tong tussen haar schaamlippen te laten gaan en haar flink te verwennen. We lagen inmiddels op de grond en omdat ik op mijn knieŽn voor haar zat zat ik met mijn ronde kontje omhoog. Opeens voelde ik dat de jongen stopte met mij te vingeren en opeens kwam hij met zijn heerlijke pik in me en begon lekker hard te stoten. Het meisje draaide zich om zodat we in standje 69 kwamen en begon mij ook te likken.
Dit gevoel was zo heerlijk!! Ik werd heerlijk van achteren geneukt ťn tegelijkertijd gelikt. En wat het geheel nog spannender maakte was dat ik wist dat mijn vriend vanuit de keuken dit alles aan het aanschouwen was. Ik kreunde als nooit tevoren en kwam ongelovelijk lekker klaar. Alle geilheid droop uit mijn kutje op het gezicht van het meisje die alles gulzig oplikte. Opeens werd ik aan mijn haar getrokken, de jongen ontplofte bijna toen hij zag hoe ik klaarkwam. En met harde stoten kwam hij klaar. Het sperma spoot uit zijn pik op mijn kont waarna hij het lekker uitsmeerde. Inmiddels was het meisje ook heerlijk klaargekomen door mijn likken. Uitgeput hebben we nog even liggen nagenieten, maar daarna heb ik ze snel het huis uitgewerkt om naar mijn vriend te gaan. En wat bleek hij had alles opgenomen. Waarna we nog vaak ervan hebben genoten.
Aantal keer gelezen:
915
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)