Spannendverhaaltje.nl

Het sexclubje 2 : 2de pot

-
16-08-2010
"Kom laten we beginnen aan de 2de pot": riep Lisa. De 19-jarige blondine was doordat ze al eens keer was blijven zitten een jaar ouder dan de andere en was daardoor een beetje de natuurlijke leider. Ze had op seksgebied ook al de meeste ervaring en ze keek vol verwachting uit naar de volgende opdrachten. De andere knikten instemmend en dus werd de 2de pot bovengehaald. Het eerste kaartje was dus ook nu weer voor Lisa en vol spanning zaten de andere te wachten tot ze het voorlas. "De opdracht luidt als volgt": kondigde Lisa aan, laat je door een willekeurige persoon oraal bevredigen tot je een hoogtepunt bereikt. Dit zag Lisa natuurlijk direct zitten, door de vorige ronde was ze al behoorlijk geil geworden en ze snakte naar een orgasme. "Ik kies Jan": zei Lisa. Jan kwam naar Lisa toe en nestelde zicht tussen haar benen. Daarna storrte hij zicht vol overgave op het kale poesje van Lisa.
Hij liet zijn toch langs haar schaamlippen glijden en stak ook regelmatig zijn tong in het vochtige grotje van Lisa. Ook haar clitoris bleef niet gespaard onder de tong van Jan en na een maar minuten begon Lisa harder en harder te hijgen tot ze opeens met een kreet haar hoogtepunt bereikte. Jan trok zich terug en nadat Lisa nog trillend lag na te genieten van haar overdonderende orgamsa was het de beurt aan Mark om een kaartje te trekken. Met een trillende hand van de zenuwen trok Mark een kaartje uit de pot, hij hoopte natuurlijk dat hij een van de meiden mocht naaien en vol spanning las hij zijn opdracht voor. "Laat je anaal nemen door 1 van de jongens tot deze een orgasme bereikt". Het gezicht van Mark stond meteen op onweer en hij begon te protesteren. "Ik ben geen homo en ik wil dit niet": riep hij luid.
De 5 anderen (zelfs Boris en Mark waar toch wel een van de 2 van zou moeten meedoen) riepen dat hij niet flauw moest doen en dat hij wist dat dit kon gebeuren. "OK, dan" zei Mark en stiekem vond hij dit toch wel een beetje opwindend. Nu moest hij alleen nog kiezen wie hem zou penetreren, Jan of Boris. Hij nam beide jongens goed op en besloot dan te kiezen voor Boris, diens lul was met zijn 15 centimeter toch een stukje kleiner dan de 20 centimeter van Jan. Terwijl Mark op handen en voeten was gaan zitten had Naomi al een potje glijmiddel bovengehaald. Dit werd overvloedig op lul van Boris gesmeerd en ook op de anus van Mark. Boris zette zijn eikel tegen de anus van Mark en begon zachtje te duwen. Het sterretje van Mark ging langzaam open en de harde lul van Boris gleed binnen. Zachtjes begon hij nu op en neer te gaan en zelfd Mark begon ervan te genieten.
Hij begon dan ook zachtjes aan zijn eigen lul te trekken terwijl Boris op en neer bleef gaan. Na een paar minuten begon het bij Boris krampachtiger te gaan en met een zachte kreun spoot hij zijn zaad in de darmen van Mark, dit was ook voor Mark de druppel en daar zijn getrek kwam ook hij tot een hoogtepunt. Boris en Mark gingen weer op hun plaats zitten en uit de anus van Mark lekt al een klein sliertje sperma van Boris. De volgende die nu aan de beurt was, was Noami. Het kleine negerinnetje was al flink geil geworden van de taferelen die ze te zien had gekregen en snakte naar een orgasma. Ze ging met haar hand in de pot en trok een kaartje. Met een zachte stem las ze haar opdracht voor: "Kies een persoon en bevredig elkaar in standje 69". Dit zag ze natuurlijk direct zitten en omdat ze toch eigenlijk wat bi was en ook omdat Elke deze ronde nog niet was klaargekomen koos ze voor haar.
De 2 knappe meiden gingen op elkaar liggen en terwijk Naomi direct de clit van Elke begon te likken aarzelde Elke nog even om te beginnen. Voor deze avond had ze immers nog nooit sex gehad en nu lach ze een hier op de grond een meid te beffen terwijl ze zelf ook gebeft werd. Maar haar aarzeling duurde niet lang en vol overgave begon ze nu het kutje van Naomi te likken. Naomi ging ondertussen onverminderded voort met de doos van Elke te likken en plotseling zonder enige waarschuwing kwam Elke klaar. Maar omdat Noami nog niet was gekomen bleef ze natuurlijk overminderd verderlikken. En omdat het niet snel genoeg ging naar haar zin stak ze ook 2 vingers in het poesje van Naomi. Dit was natuurlijk teveel voor het mooie negerinnetje en met een luide kreet bereikte ook zij haar hoogtepunt. Beide meiden hadden enorm genoten van hun verwenbeurt en als dank gaf Elke nog een lekkere tongzoen aan Noami die deze graag ontving.
Nu dit lesbische nummertje was het de beurt aan Jan om een kaartje te trekken. Hij nam er eentje en las het direct voor: "Laat je oraal verwennen door een persoon naar keuze". Jan die nog geen hoogtepunt nam deze opdracht met graagte aan. Hij koos direct voor Naomi, hij had altijd al een zwak voor zwartjes gehad. Naomi die nog aan het bekomen was van haar nummertje met Elke kroop tussen de benen van Jan en nam zijn 20cm lange paal in haar mond. Ze begon direct op en neer te gaan en kan ook niet laten op ook soms de ballen van Jan in haar mond te nemen. Jan genoot hiervan met volle teugen en begon als dank de borsten van Naomi te kneden. Hij had het altijd al mooie borsten gevonden maar nu hij ze zo naakt zag vond hij ze nog mooier. De de donker c-cup van Naomi werd bovenop versierd door een zeer donker tepelhof en een zwarte tepel die, nu hij stijf was van de opwinding, zeker een centimeter lang was. Maar ondertussen was Noami op en neer aan het gaan met haar mooie hoofdje en het was duidelijk dat hij niet lang meer ging volhouden. Met een harde: "IK KOM" spoot hij zijn zaad in het mondje van Naomi.
Hierop opende Naomi haar mondje en liet haar mond vol zaad zien aan de andere waarop ze haar mond terug dichtdeed en het warme sperma naar binnenslikte. Na de schitterende pijpbeurt die Jan gekregen had van Naomi was het de beurt aan Elke om een kaartje te trekken. Met trillende stem las ze voor: "Laat elke persoon in het gezelschap klaarkomen op een manier naar keuze". Voor Elke die tot enkele uren geleden nog nooit sex had gehad was dit de ideale manier om te breken met verleden en ze besloot meteen aan te slag te gaan met Lisa. Ze stapte om de 1m75 grootte blondine toe en besloot haar gaan te vingeren. Meteen verdween er een eerste vinger in het al lekkende grotje van Lisa, bijna meteen gevolgd door een tweede vinger. Om het nog wat opwindender te maken besloot Elke Lisa te gaan tongen. Even tongend en met 2 vingers in haar poesje begon Lisa al snel te kreunen, en enkele ogenblikken later kwam zachtjes klaar.
De volgende die aan de beurt was was Mark. Voor hem had Elke iets speciaals in petto. "Jij hebt de eer me te ontmaagden": sprak ze hem toe, maar wees alstublief een beetje voorzicht voegde ze er met een trillend stemmetje aan toe. Mark was met zijn 1m90 een kop groter dan Elke en ook redelijk gespierd, en pakte de brunette vast en legde haar op de tafel en zette zijn eikel tegen de schaamlippen van Elke. Met zachte dwang ging hij naar binnen tot hij op haar maagdenvlies stootte. Met een kleine stoot was ook deze hindernis verleden tijd maar Elke slaakte wel een klein kreuntje. Mark was nu helemaal los en begon heviger op en neer te bewegen terwijl hij de b-cup van Elke aan het kneden was. Omdat het haar eerste keer was, was haar poesje nog erg strak en daardoor duurde het niet lang voor hij zijn zaad in haar poesje deponeerde. Na deze felle neukbeurt was het de beurt aan Naomi om verwend te worden.
Elke zette zicht voor haar poesje en begon haar direct te likken en te vingeren. Noami die nog steeds opgewonden was zou het duidelijk niet lang volhouden en toen Elke ook nog een vinger in haar anus duwde was het hek van de dam. Met een luide kreet kwam Noami weer tot een hoogtepunt. Hierdoor bleven enkel Jan en Boris nog over. "Voor jullie": zei Elke, "heb ik iets ook speciaals in petto". Ik wil dat jullie me tegelijk nemen, Jan in mijn poesje en Boris in mijn kontje. Dit zagen beide heren wel zitten en Jan legde zich op de grond. Elke plaatste haar poesje, waar het zaad van Mark nog steeds uitlekte, boven de lul van Jan en zakte er langzaam over. Boris plaatste daarna zijn eikel tegen haar sterretje en penetreerde langzaam haar aars. Toen Elke helemaal was opgevuld begonnen beide heren langzaam heen en weer te bewegen.
Door deze dubbele stimulatie begon Elke al snel te kreunen en al snel kwam ze tot een hoogtepunt. Maar Boris en Jan waren nog niet klaar en bleven onverminderd door stoten. Elke wist niet meer waar ze had en opnieuw bereikte ze een hoogtepunt. Maar ook Jan hield het niet lang meer uit en spoot daarop zijn zaad in poesje haar poesje waar het zich vermengde met het sperma van Mark. En ook Boris begon het lastig te krijgen maar voor hij zijn orgasme bereikte kwam Elke trillend en met een oerschreeuw voor de 3de keer klaar. Doordat haar anus nu sanentrok was dit ook voor Boris het sein om zijn sappen te lozen. En met een zucht spoot hij de darmen van Elke vol. Beide heren haalden hun lul uit Elke die nu steeds lag na te trillen van de 3 orgasma's.
Uit haar beide gaatjes kwam het sperma van de 3 uitgesijpeld. Ze was in een paar uur van een preuts meisje in een echte slet veranderd. De laatste die een kaartje mocht trekken was Boris. Hij trok een kaartje uit de pot en las voor: 'Laat je bevredigen door een persoon terwijk je zelf een andere persoon bevredigd". Deze opdracht zag hij wel zitten en hij dacht even na over wie hij hiervoor zou kiezen, na lang aarzelen sprak hij: "Ik moet jullie eigenlijk iets bekennen, eigenlijk ben ik al lang bi en daarom lijkt het me nu wel leuk om deze opdracht met Jan en Mark uit te voeren". Beide heren verschoten hier natuurlijk van maar ze besloten hem toch maar uit te voeren. Boris had besloten dat Mark hem anaal zou nemen terwijl hij hem zou aftrekken terwijk hijzelf Jan zou pijpen. Na terug het glijmiddel boven te hebben gehaald zette Mark zijn lul van 23cm tegen de anus van Boris en gleed langzaam naar binnen.
Boris zette tegelijk zijn mond om de lul van Jan en begon die zijn 20cm grootte lul te pijpen terwijk hij met zijn hand de ballen van Jan aan het masseren was. Ook Mark pakte de lul van Boris vast en begon hem tegelijk met het neuken af te trekken. De 3 heren leken alle 3 van de behandeling te genieten en Jan begon als eerste te hijgen en spoot al snel te mond van Boris vol te het zaad dapper doorslikte. En ook Boris voelde zijn hoogtepunt naderen, en toen Mark nog wat sneller aan zijn lul begon te trekken spoot hij al snel het zaad door de kamer. Maar Mark bleef rustig doorpompen in de reet van Boris en ook hij bereikte een hoogtepunt en pompte de darmen van Boris vol. Het was duidelijk dat niet alleen Boris bi was maar da ze alledrie wel konden genieten van een portie mannensex. Nu dat het laatste kaartje was getrokken lagen ze alle 6 te bekomen van de vele orgasma's en uit diverse lichaamsopeningen lekte er nog steeds sperma.
En toen kwam Lisa met een volgende geil idee. "We zijn nog 6 dagen aanwezig in centerparcks": zei ze, als we van die dagen nu eens gebruik maken om nog wat verder te gaan op seksgebied. We trekken allemaal een kaartje met een naam op, en elke dag is er iemand anders het sexslaafje van de andere 5. En voegde ze er aan toe, diegene die het kaarje trok met de naam van het sexslaafje van de dag mag voor die persoon een extra opdracht verzinnen met een buitenstaander naar keuze. Dit was natuurlijk allemaal kinky en ze zagen het alle 6 wel zitten eigenlijk. Er werd beslist dat het slaafje gedurende de dag van 12u tot 24u slaafje zou zijn en dat de andere 5 als ze sex wilde dit met het slaafje moesten doen en met niemand anders.
Aantal keer gelezen:
537
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)