Spannendverhaaltje.nl

Het sexclubje 1 : Het begin

-
16-08-2010
Hier zaten ze dan met zijn zessen vol spanning in een kring, wie het de vorige avond had voor wist ze niet meer. Zeker was wel dat ze allemaal redelijk wat gedronken toen ineens het gesprek op seks terecht kwam. En voor ze het wisten waren ze met zijn allen een seksavond met opdrachten aan het plannen voor de volgende dag. Zelfs Boris (waarvan ze allen dachten dat hij nog maagd was en zeker was dat hij heel verlegen was) en Elke (die zeker maagd was en uiterst preuts was opgevoed) stemden in met het plan. Eigenlijk waren ze samen op een kleine vakantie gegaan om het einde van het schooljaar te vieren: Lisa, Noami en Elke waren al vriendinnen van zolang ze konden herinneren en voor de lol hadden ze het gezelschap gevraagd van vier jongens waar ze allen toch wel goed mee overweg konden: Mark, Jan en Boris.
De laatste 2 jaar hadden ze altijd samen in de klas gezeten en het leek hun dan ook leuk om eens een weekje met elkaar naar centerparcks te gaan. De eerste dag hadden ze direct een klein feestje gebouwd met de nodige drank en het gekende gevolg: een echt sexgame. De volgende middag waren ze er terug over begonnen en ze waren vastbesloten om het plan verder te zetten. Iedereen zou een nummer krijgen (jongens even, meisjes oneven) en ze zouden een 2 potten met allerlei opdrachten maken. De eerste pot zou rustige opdrachten bevatten en als ze dan vonden dat ze konden doorgaan zou de volgende pot worden aangesproken. Ze kwamen overeen dat iedereen elke opdracht zou uitvoeren die hij/zij zou krijgen en elk kledingstuk dat voor een bepaalde opdracht werd uitgedaan zou uitblijven. Vol spanning zaten ze nu te wachten tot Lisa (zij had nummer 1) het eerst kaartje zou trekken.
Lisa las nu haar opdracht voor: geef persoon nummer 2 een tongzoen van 30 sec, dit zag Lisa wel zitten Mark (die nummer 2 had) was een knappe jongen van 1m90 en had een afgetraind lichaam. Ze begon dan ook meteen te tongworstelen met Mark die meteen een halve erectie kreeg van de blonde Lisa. Na dat ze de opdracht hadden afgehandeld was het de beurt aan Mark om een opdracht te trekken: en hij had meteen een mooie opdracht: scheer het schaamhaar van een persoon naar keuze. Omdat hij wist dat Elke zeer preuts was verwachte hij wel dat ze toch een mooie bos schaamhaar zou hebben staan en deze wou hij er absoluut af hebben, toen hij de naam van Elke zei werd deze meteen rood. Elke had al direct een beetje spijt dat ze had toegezegd het spel te spelen, maar nu zat er niets anders op en ze ging dan ook met Mark mee naar de Badkamer. Na 10 minuten kwamen Mark en Elke terug, Elke die inderdaad een serieuze bos had staan was nu zo glad als iets. En omdat Mark haar rokje en slipje had uit moeten doen voor het scheren kwam ze nu terug bij de groep zitten met een bloot poesje dat al een beetje glinsterde van de opwinding.
Het derde kaartje werd getrokken door Noami, dit negerinnetje was wel in voor een experiment, iedereen wist dat ze zowel met jongens als met meisjes iets durfde te doen. Toen ze haar kaartje had gelezen keek ze direct naar Elke, deze begon weer te blozen toen Naomi het kaart voorlas: lik gedurende 30sec het poesje van nr 5. Elke die het allemaal opwindender begon te vinden ging klaarliggen en Naomi begon direct de clitoris van Elke te bewerking. Elke die op dit vlak niets gewoon was begon direct zwaar te kreunen en na 20 seconde bereikte ze al een hevig orgasme dat op luid gejuich werd onthaald. Nadat Elke was bijgekomen was het de beurt aan Jan, op zijn kaartje stond: "trek al je bovenkleding uit, als deze uit hebt trek dan je onderkledij uit". Maar omdat Jan nog volledig gekleed zat moest hij natuurlijk enkel zijn bovenkleding uitdoen. De volgende die aan de beurt was, was Elke zij het al 2 opdrachten moeten ondergaan en was nu toch blij dat ze zelf een kaartje mocht trekken.
Toen ze haar kaartje trok zagen de andere trekt een droevig gezicht. Elke had namelijk hetzelfde kaartje als Jan getrokken en moest dus ook haar verblijvende kleren uitdoen. Een beetje beteuterd maar toch opgewonden ontdeed Elke zich van haar overgebleven kleding, de anderen zagen nu voor het eerst het prachtige lichaam van Elke. Vanonder haar BH kwamen namelijk 2 mooie Borsten tevoorschijn. De laatste die een kaartje mocht trekken was Boris, hij was een zeer verlegen maar toch een knappe jongen die volgens de andere nog nooit een vriendinnetje had gehad (wat ze niet wisten was dat hij stiekem een beetje bi was). Vol spanning zaten ze te wachten tot hij zijn kaartje voorlas, "de opdracht" :luidt zei hij plechtig, strip 1 van de andere deelnemers volledig van zijn/haar kleding. De andere 5 bleven nu vol spanning wachten tot ze wisten wie hij zou kiezen. Na lang aarzelen ging Boris voor Naomi.
Hij begon direct aan het t-shirt waaronder haar C-cup borsten een zwarte BH waren verpakt, daarna stroopte hij haar jeans tot op de grond en er kwam een wit doorschijnend slipje tevoorschijn waardoor hij haar poesje en tot zijn grote verbazing had ze geen schaamhaar. Dit waren (na de vers geschoren Elke) al 2 meiden met een kale doos. De eerste rond zat erop en iedereen (zelfs Boris en Elke) zaten te wachten tot de volgende ronde begon. Het was dus weer de beurt aan Lisa om een kaartje te trekken, ze nam er eentje uit de bokaal en las het voor: pijp nummer 6 gedurende 30 sec. Boris kijk er al vol verwachting naar uit en de sexy Lisa stroopte de boxer en broek van Boris in 1 beweging naar beneden. Boris was op sexueel vlak nog niet veel gewend en begon onmiddelijk te hijgen toen Lisa zijn al stijf staande penis in haar mond nam. Vol overgave begon ze Boris te pijpen en die heel het dan ook niet lang vol.
Na 15 seconden schoot hij zijn zaad al in het mondje van Lisa die het daarop direct naar binnen slikt. Ook deze actie konden de andere wel smaken en ze gaven Lisa en Boris een klein applausje. Nadat beiden weer waren bekomen was het weer de beurt aan Mark en toen deze zijn kaartje trok begon hij direct te protesten, op zijn kaartje stond namelijk: "Pijp gedurende 30 sec nummer 4". Ook Jan begon nu hevig te protesteren beide zagen het niet zitten om elkaar te bevredigen. Maar onder druk van de andere, ze hadden immers belooft alle opdrachten uit te voeren begon Mark er toch aan. Hij ontdeed Jan van zijn onderste kleding waardoor deze nu ook helemaal naakt kwam te zitten en begon Jan aarzelend te pijpen. Ze waren beide blij dat de 30 seconden om waren en ze durfden geen van beide toe te geven dat ze er toch wel stiekem van hadden genoten. Daarop was het de beurt aan Naomi die toch al een tijdje naakt was om weer een kaartje te trekken.
Op dit kaarje stond: ontdoe iemand volledig van zijn resterend kledij, alleen Lisa en Mark zaten nog volledig gekleed en het was duidelijk dat 1 van deze 2 het slachtoffer zou worden. Na veel aarzelen ging Naomi toch voor Mark en begon hem dus langzaam te strippen. Nu dit was gedaan zaten ze met 4 naakt, alleen Boris had zijn bovenkleding nog aan en Lisa was nog volledig gekleed. De 3 heren zaten ook met een forse erectie in de kring en de dames waren allen nat van opwinding. Nu was het dus weer de beurt aan Jan om een kaartje te trekken en zijn opdracht luidde: "scheer het schaamhaar van een willekeurig persoon". Jan dacht natuurlijke meteen aan Lisa, hij dacht niet dat ze veel schaamhaar zou hebben maar het was een mooie kans om haar van wat kledij te ontdoen. Hij nam haar dus mee naar de badkamer en even verschenen ze Lisa compleet naakt en met een kaal kutje terug bij de groep. Jan riep lachend dat hij haar voor de veiligheid maar volledig had uitgekleed zodat hij zeker haar kledij niet zou vuilmaken.
Doordat Lisa nu ook niets meer aanhad was Mark de enige die nog volledig gekleed was, maar daar zou snel verandering inkomen want Elke trok het kaartje: "kleed een persoon volledig uit' en daardoor was nu ook Mark volledig uit te kleren. Als laatste was nu Boris weer aan de beurt om een kaartje te trekken. Zijn opdracht luidde als volgt: masturbeer gedurende 30 sec maar zorg dat je volledig naakt ben. Daarop trok Boris zijn bovenkledij en was nu als laatste volledig naakt. Hij legde zich op de grond en begon zachtjes aan zijn lul te trekken. Na 30 sec riep Lisa dat hij ermee mocht stoppen. En zo voegde er meteen ook aan toe: "NU we toch met zijn allen naakt zijn is het misschien geen slecht idee met die zwaardere opdrachten te beginnen en pot 2 boven te halen".
Aantal keer gelezen:
537
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)