Spannendverhaaltje.nl

Het satijnen slipje

-
21-08-2010
Het is zaterdagmiddag, de deurbel gaat en de buurvrouw staat voor de deur. Ze heeft haar verpleegstersuniform al aan en verder geen jas ofzo, want het is een warme dag vandaag. Ze staat in de deuropening met de zon achter haar. Door de witte stof van haar uniform kan ik duidelijk haar witte bh en slip zien. Hmmm, ze ziet er erg sexy uit. Ze vertelt me dat ze een avonddienst moet invallen voor een zieke collega en vraagt of ik vandaag ook weer de katten wil eten geven. Geen probleem natuurlijk.
Het is inmiddels al een uur of acht 's-avonds, hoogste tijd om die katten van eten te voorzien. Ik laat mezelf binnen, geef die beesten te eten en besluit om eens een kijkje in haar huis te nemen. Ze is er tenslotte toch nog lang niet. Ik neem lekker de tijd en kijk eens in haar kledingkast en zie wat jurken enzo hangen. Niet zoveel bijzonders. Dan maar eens in haar lades snuffelen. Ah, nu wordt het interessanter: een lade vol met slipjes en bh's. Veel witte lingerie in verband met haar werk. Ik ben gek op witte lingerie, ik heb dat altijd al heel opwindend gevonden. Ik besluit dan ook om me eens lekker te gaan aftrekken met de gedachte dat ze voor me staat in die witte lingerie. Ik doe al mijn kleren uit en pak een van de katoenen witte slipjes en doe hem om mijn stijve pik. Ik laat me op haar bed vallen en ben me heerlijk aan het aftrekken met dat witte slipje om mijn paal.
Ik blijk wel erg op mijn gemak bezig te zijn geweest met het bekijken van haar huis, ik heb niet in de gaten hoe laat het eigenlijk al is. Plotseling hoor ik gekraak op de gang buiten de slaapkamer. Ver weg denk ik nog dat het waarschijnlijk wel een van haar katten is die ik langs hoor lopen. Dan zwaait de deur open en daar staat mijn buurvrouw. "Fuck", denk ik bij mezelf. Daar lig ik dan: helemaal naakt op haar bed, een katoenen slipje om mijn stijve pik, mezelf af te trekken. Even is het helemaal stil. Ze kijkt met grote ogen en open mond naar me. Dan zie ik tot mijn grote opluchting een lach op haar gezicht ontstaan. "Zo dan! Dat had ik nou niet verwacht aan te treffen in mijn bed..", zegt ze. "Voelt het lekker, de zachte stof van mijn slipje op je harde pik?", vraagt ze me. Ik speel het spelletje uiteraard mee en zeg haar dat het een heel opwindend gevoel is (en dan lieg ik ook nog niet eens). Ze komt naast me zitten op bed en zegt met een zwoele stem: "Nou, ga maar door dan. Trek je maar eens lekker af met mijn slipje om je pik". Dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Het is bijzonder opwindend om op nog geen meter afstand van haar mezelf lekker af te trekken.
"Weet je, je hebt nu een katoenen slipje van me te pakken. Zou een satijnen slipje niet nog veel geiler voelen om je pik?", vraagt ze me. "Dat lijkt me wel..",zeg ik, "..maar die heb ik helaas niet kunnen vinden in je lade". "Dat kan kloppen..", weet ze me te melden, "..daar heb ik er namelijk maar 1 van en die heb ik nu aan. Wil je hem?". Uiteraard wil ik dat heel graag. Ze staat op en trekt haar uniform omhoog. Inderdaad, ze heeft een satijnen slipje aan. Ze streelt zichzelf over de voorkant van het slipje. Hierdoor komt het nog strakker om haar schaamlippen te zitten. De contouren van haar schaamlippen zijn dan ook erg goed zichtbaar. Meteen begin ik me weer af te trekken bij dit heerlijke schouwspel vlak voor mij. Ze draait zich om. Het satijnen slipje is geen string. Ze trekt de gladde glimmende stof strak tussen haar volle, ronde billen. Ze wordt zichtbaar geil hiervan, ik hoor haar ook wat zwaarder gaan ademen.
Dan trekt ze het satijnen slipje naar beneden en stapt eruit. Het katoenen slipje haal ik van mijn snoeiharde pik en gooi het opzij. Ze komt dichter bij me zitten en streelt met het satijnen slipje langs mijn gezicht. Ik ruik haar geur en dat windt me nog eens extra op. Ik wil het slipje van haar aanpakken, maar ze trekt het weg. "Nee, nee. Laat mij dat maar doen. Het is tenslotte mijn slipje...", zegt ze op een bijna strenge manier. Langzaam streelt ze met het slipje mijn borst, buik en dan komt ze bij mijn pik. Mijn pik staat keihard recht overeind. Voorzichtig draait ze het slipje om mijn pik. De satijnen stof voel heerlijk glad en koel. Dan begint ze me langzaam af te trekken. Wat een ontzettend lekker gevoel geeft die satijnen stof op mijn stijve pik. En dan ook nog eens mijn geile buurvrouw die het aftrekken voor mij doet. Ze zit inmiddels op haar knieen naast me en trekt me lekker af. Ik leg mijn hand op haar knie en begin haar dijbeen te strelen. "Hmmm, ja schatje, doe maar een beetje hoger, tussen mijn billen", kreunt ze zachtjes. Ik laat mijn hand langs haar dijbeen omhoog glijden en kom aan bij haar kutje. Ze is drijfnat. Voorzichtig streel ik haar schaamlippen en laat mijn middelvinger tussen haar natte schaamlippen heen en weer glijden. Nog steeds trekt ze me af met haar satijnen slipje om mijn pik. Langzaam laat ik een vinger in haar kutje glijden en beweeg hem heen en weer. Ze kan bijna niet meer stil zitten en kreunt er lekker op los.
Plotseling voel ik haar kutje samentrekken om mijn vinger. "Oooooh, jaaaah, vinger me, vinger me, ik kom klaar", kreunt ze. Schokkend met haar hele lichaam komt ze klaar. Ik laat me nu ook gaan. Terwijl ze me nog steeds aftrekt, spuit ik mijn hete lading sperma over haar hand en het satijnen slipje. Straal na straal spuit er uit mijn pik. Nog nooit ben ik zo lekker klaargekomen als nu.
Aantal keer gelezen:
871
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)