Spannendverhaaltje.nl

Het Personeels feest

-
21-10-2010
Ik ben een jongeman van 20 jaar en heb al 4 jaar een vriendin. Het is niet dat de sex me verveeld maar er zijn ook meer mooie vrouwen op de wereld naast mijn vriendin.


Op mijn werk is er een leuke meid van 19 waarmee het klikt en wie ik ook wel leuk vind. ze is ongeveer 1.70 lang heeft een slank lichaam en heeft vooral een lekkere kont en kleine borsten die mooi gevormd zijn.


Een maand geleden vond er een personeelsfeest plaats en we zouden beiden komen. zij met wat vriendinnen van werk en ik ook met wat vrienden van het werk.

Toen ik op het feest kwam oogde het nog wat saai, nog maar weinig mensen maar wel veel drank. De jongens en ik kregen meteen bier in onze handen geduwd want het moest op. Na een lange tijd kwam zij ook. Ik was al aangeschoten (wat ze doorhad) en stelde voor dat zij ook minstens aangeschoten moest zijn om het ook erg gezellig te hebben. Na beide een fles wijn gedronken te hebben waren we maar even naar buiten gelopen om rustig tegen een muurtje te zitten achter de parkeerplaats om wat te praten.


Ik ging tegen de muur zitten en ze kwam half in mijn armen liggen. Terwijl we over koetjes en kalfjes praten streelde ik haar buik en haar hals wat ze niet erg vond. Mijn linkerhand bewoog zich steeds lager naar haar borsten toe. Ze bleef onopgemerkt door praten terwijl ik met 1 hand haar borsten begon te strelen. Ze keek me aan en vroeg of ik ook zo geil van de drank was geworden. Ik antwoorde dat het niet alleen de drank was waarom ik haar borsten streelde maar ook omdat ik haar al een tijdje op het oog had en haar er erg sexy vond. Ze richte zich op en ging over mijn schoot heen op haar knieeen zitten. Mijn lul werd snel stijf en ze reageerde daar op door mij zachtjes te berijden. Ik had ondertussen beide handen onder haar vestje en topje gestoken om met haar tepels te spelen. langzaam knoopte ze mijn broek los en keek me uitdagend in mijn ogen. Ik haalde mijn stijve lul uit mijn boxer en ze pakte hem meteen vast met 1 hand en begon zachtjes met het likken van mijn hele lul. ik pakte haar bij haar hoofd en liet zachtjes mijn eikel in haar geile pijpmond glijden. ze begon mijn eikel heerlijk te likken in ronddraaiende bewegingen en zoog tussendoor lekker hard met pompende bewegingen van haar hoofd.


Nadat ze klaar was stond ze op en deed haar riem los en liet haar blauwe spijkerbroek tot op de grond zakken en stapte er met 1 been uit. ze had een licht roze string aan di al aardig vochtig was geworden door haar geile gepijp. Ze schoof haar string opzij en pakte me stevig bij mijn haar vast en trok me naar haar natte kut toe. Ik begon meteen met het likken van haar natte lipjes en haar kleine clit. Ze begon te kreunen en vroeg me steeds niet te stoppen. na 5 minuten duwde ze mijn hoofd steeds dichter tegen zich aan en kwam ze heigend klaar.


Ik leunde weer achterover tegen het muurtje en zag hoe ze met haar rug waar twee kuiltes zich bevonden op haar onderrug door haar knieeen zakte en mijn stijve lul vasthield terwijl ze haar strakke kut er overheen liet zakken. ze zat gehurkt op mijn lul en begon zacht te rijden. ik sloeg haar op dr rechter bil en ze verhoogde haar tempo steeds sneller. toen ze het niet meer volhield bood ik haar aan of ze op haar handen en knieeen kon steunen zodat ik haar kut van achter kon nemen. Ze ging van me af en ging voor me klaar zitten ze gebood me meteen om haar te neuken en ze leide mijn lul in haar zachte strakke kut. ze voelde fantastisch en ze bewoog ook lekker mee tegen mijn stoot bewegingen in. Zoals ze voor me zat zag het er zo lekker geil eruit. Haar ronde billen trilden licht mee en haar kuiltjes in haar onderrug zagen er heel geil uit. Ze begon mijn ballen te strelen en toen kon ik mijn zaad niet meer houden en spoot het over de achterkant van haar T shirt. Ik stopte er tweee vingers in haar kut en bewoog ze met soppende geluiden erin en eruit. Ze vroeg me of ik ook haar kontje wilde likken en ik begon bij het onderste gedeelte van haar kut en likte naar het stukje huid tussen haar kut en haar anus om haar vervolgens al vingerend haar anus te bevredigen met mijn tong. Ik likte met halen door haar bilspleet en draaide ook rondjes met mijn tong om haar anus. Ze kwam weer heigend en schokkend klaar, waarna ze haar string weer goed deed en haar broek weer aantrok. we liepen samen weer terug en sindsdien hebben we nog een keer geneukt bij haar thuis.
Aantal keer gelezen:
440
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)