Spannendverhaaltje.nl

Het pensioensfeestje

-
16-08-2010
Ik werk gedurende 13 jaar in het onderwijs. Voor het overgrote deel bestaat deze sector uit vrouwelijk personeel. Iets wat mij in het begin van mijn loopbaan mateloos irriteerde maar de laatste tijd om meer dan een reden steeds beter lijkt te bevallen. Zo is er bijvoorbeeld Ellen, 29 jaar, 1m 78, stevig gebouwd , B-cup en halflang donker haar Bij haar eerste verschijning op school, zo’n 7 jaar geleden, was ze erg hautain en bijzonder zeker van haar stuk. Ze liep iedereen straal voorbij, bijzonder bewust van haar schoonheid en al snel deed het nieuws de ronde dat ze gehuwd was met de plaatselijke jonge advocaat. Ze woonde in een schitterende villa met passende voertuigen van Duitse makelij.
Toch verliep de start van haar loopbaan niet zo voortvarend. Ellen maakte heel wat beginnersfouten en de kritiek bij ouders, directie en leerlingen bleef dan ook niet uit. De ene overplaatsing volgde op de andere en al snel was ze de school en al haar afdelingen volledig rond geweest. Ikzelf, bijzonder gelukkig getrouwd en inmiddels vader van 2 kindjes, bleef gans die tijd als een der weinigen bijzonder neutraal, begrijpend en professioneel steunend daar waar het kon. Ook mijn goed gevoel voor humor en waarschijnlijk ook mijn mannelijke, minder jaloerse kant konden haar in die moeilijke momenten best wel opvrolijken, al liet ze dit niet altijd blijken. Bovendien meende ik om de een of andere reden aan te voelen dat het tussen haar en haar man niet te bijster boterde. Zo had ze zich een keer beklaagd over hun dure leven met heel veel uiterlijke sier en dat het advocatenbedrijfje dat haar man opgestart was helemaal niet draaide zoals het zou moeten draaien. Dat hij daardoor ook haar loon volledig beheerde en dat ze moest zien rond te komen met een mager percentage van dat loon om haar "vrije tijd" mee te betalen was haar meer dan een doorn in het oog. Zo kon ik zelf makkelijk vaststellen dat ze steeds meer en meer rookte om niet te zeggen dat ze de laatste tijd sterk verslaafd leek aan die kankerstokjes. Ze kwam ook nogal gestresseerd over ofwel vermoedde ik een toenemende onzekerheid ten gevolge van haar huwelijkssituatie. Er waren natuurlijk nog meer aanwijzingen in die richting. Het viel me op dat daar waar ze vroeger nooit lang op personeelsfeestjes aanwezig bleef, ze de laatste tijd steeds meer en meer tot de laatste minuut aanwezig was en dat ze ook dan nog tekenen gaf dat ze beslist wilde door "stappen". Op het afsluitende feestje van het vorige schooljaar, toen ikzelf in duidelijk beschonken toestand verkeerde had ze sterk aangedrongen om mij naar huis te mogen brengen. Aan tafel had deze rijpe twintiger, die avond in het beklemmende zaaltje, ook voortdurend haar been nadrukkelijk in contact gehouden met mijn onderste ledematen maar dit laatste kan ook best wel door de krappe plaatsen gekomen zijn. Bovendien vertelde ik al dat ik op dat moment niet meer zo helder was. Toch moet ik toegeven dat de hierboven beschreven vrouw het leven op het werk voor mij in ieder geval, in meer dan een opzicht wat spannender maakte. Diezelfde spanning is sinds vorige maand alweer heel wat minder. Het nieuws viel als een donderslag bij heldere hemel.
"Juffrouw Ellen" was opgepakt door de politie wegens diefstal. Eerst kon niemand dit geloven, maar algauw bleken er nogal wat aanwijzingen in haar richting te gaan. Er waren inderdaad de laatste tijd kleine gelddiefstallen geweest op school zonder duidelijke inbraaksporen. Toen al was er door meerdere collega’s geopperd dat de dief misschien wel onder het eigen personeel gezocht moest worden. Deze stelling werd door anderen al snel ontkracht. Nogal wat arbeiders, die aan de verbouwing van de rechtervleugel hadden gewerkt, hadden ook een sleutel gekregen, die toegang verleende tot alle klassen. Ze hadden die makkelijk kunnen laten bijmaken en in een later stadium gebruiken om de diefstallen te plegen. Inmiddels bleven alle verdenkingen op Ellen rusten. Erger nog de meeste zaken achtte de recherche zelfs bewezen. Mede door enkele feiten die Ellen me reeds vroeger had toevertrouwd had ik haar dossier nog meer kunnen belasten. Had mooie, fiere Ellen mij niet eens een keer verteld dat ze door haar man iet of wat getiranniseerd werd en dat ze het moest stellen met bijzonder weinig geld. Dit gekoppeld aan haar rookverslaving en wetende dat roken de dag van vandaag heel wat geld kost, kon dit mij alleen maar overtuigen dat de onderzoekers het bij het rechte eind hadden. Dat sommigen van mijn vrouwelijke medewerkers rondbazuinden dat ze haar advocaat nu wel heel goed zou kunnen gebruiken, leek me veel meer te getuigen van misplaatste jaloezie dan van gemeende collegialiteit. Een zaak was zeker, deze schoonheid bezat blijkbaar heel wat lef en dit ontlokte in mij wat spijt dat ik die keer niet ingegaan was op haar aanbod om mij naar huis te laten rijden. De combinatie van haar sympathie voor mij, haar durf en mijn beschonken toestand hadden best wel meerdere vurige en zwoele ervaringen kunnen opleveren. In ieder geval zover kwam het niet en aan het verleden kan je toch niks veranderen.
Juf Ellen werd voorlopig geschorst en daarmee was de kous af. Twee weken later merkte ik op school, dat niemand haar al eens getelefoneerd had. Ergens meende ik dat ik best wel een berichtje naar haar gsm kon sturen. Als ik het al niet deed, wie zou het dan wel doen. Zo stuurde ik enkele begripsvolle woorden en ook dat ik haar miste. Dat laatste betrof zeker mijn inmiddels groeiende erotische geprikkeldheid. Het werken was zeker minder spannend geworden zonder haar fiere verschijning. In mijn seksuele fantasie was het slopen van dit trotse bastion een ware obsessie geworden. Ik vermelde ook dat ik gerust eens wou praten als ze er nood aan had. Ik kreeg niet minder dan 4 berichtjes terug. Ze vertelde dat ze blij was dat ik als enige van school contact opnam, dat ze het wel gedacht had dat ik met mijn nuchtere kijk alles zou kunnen relativeren, dat ze me ook miste en dat ze eens heel lang en rustig met me wilde spreken. Ik liet enkele dagen verlopen en dacht inmiddels na over hoe een en ander voor ons beiden optimaal te regelen was. Ze verdween vanaf die dag niet meer uit mijn gedachten en meerdere herinneringen verzekerden me dat er met deze meid echt wel iets mogelijk was. Zo was er die keer op de laatste receptie toen ze me vertelde dat ze eventjes naar huis moest maar dat ze zou terugkeren als ik beloofde dat ik dan ook wat langer bleef. Toen ze terug kwam, en vele wijntjes later, beleefde ik mijn tot dan meest erotiserend moment met haar. Ik vertelde aan een aantal jonge, frisse, lichtjes beschonken vrouwelijke collega’s dat ik de schouderbandjes van hun beha kon zien en dat ik me afvroeg wie op zo’n avondlijke werkreceptie de moeite deed om ook zijn lingerie te verzorgen. De meesten deden hierover zeer stoer maar slechts een viertal meiden voegden echt de daad bij het woord. Zo kreeg ik gedeeltes van een blauw kanten setje te zien en verder nog 2 maal een string (een rode en een witte ) die in overeenstemming was met het minuscule bovenstukje.
Ook Ellen liet zich niet onbetuigd en zij toverde een zwart lichtjes doorschijnend behaatje te voorschijn en een ivoorkleurig slipje dat fel contrast maakte met de egaal gebronsde kleur van haar overigens perfect platte buik. Toen ik me later op de avond, bij een slow, liet ontvallen dat die combinatie niet zo’n weldoordachte keuze was, volgde er een voor mij wel heel errect antwoord. Ellen fluisterde me in het oor dat die dingen bij het vrijen toch zo snel mogelijk uit moesten… Uiteindelijk bracht ik haar middels een nieuw sms’je (Ik wilde niet met haar advocaat te maken krijgen) op de hoogte van de afspraak. Ik zou haar ontmoeten, volgende vrijdag, op de dag van het pensioensfeestje van die truttige juf Myriam. Aan dat eerbetoon wilde ik met graagte verzaken en op die manier had ik de ganse avond vrij voor Ellen. Vrijwel onmiddellijk berichtte Ellen dat dit ook voor haar goed was en dat ze die avond op de afgesproken parking zou verschijnen. Toch wilde ze van daaruit liefst zo snel mogelijk de streek verlaten, want ze voelde zich omwille van de beschuldiging die op haar rustte niet zo op haar gemak bij ons in de buurt. Die vrijdagavond draaide ik de parking op en ja hoor een lichtgrijze Mercedes 4 maal 4 stond met gedoofde lichten op mij te wachten. Ellen wenkte me dat ik bij haar moest instappen wat ik ook deed. Ze droeg een vuilblauw colbertje en een strak wit hemdje, dat haar spitse borsten bijzonder goed accentueerde. Daarbij droeg ze een casual jeans, die haar toch stevige billen nauw omsloten en onderaan zag ik nog net hoe haar gebruinde voeten in een leuk zomers modelletje van schoenen gleden. Ze zoende me hoffelijk maar intens op beide wangen en we gleden krachtig de nacht in. We reden richting kust waar ik gereserveerd had in een knus maar prijzig restaurantje. Het eten smaakte en er vloeide ook nogal wat wijn. Onder het eten vertelde ze honderduit over de diefstal. Ze probeerde de zaken niet te ontkennen wat nog maar eens haar vertrouwen in mij benadrukte. Haar man had haar nochtans aangeraden om aan niemand tot enige vorm van bekentenis over te gaan. Voor de rest bleek de advocaat meer dan een tiran te zijn want nu hield hij ook het volledige loon van Ellen voor zich alleen. Op die manier hoopte hij Ellen bij hem weg te pesten, want de kerel hield er sinds 2 jaar open en bloot en soms zelfs bij hun thuis, een minnares op na. Toen ik Ellen vroeg waarom ze dan niet bij hem weg wilde, antwoordde mijn collegiale zinnenprikkeling dat ze zodanig verweven zat in een financieel web en dat ze altijd enorm veel geld zou verliezen. Bovendien gaf ze met een spiegelwitte glimlach toe dat ze ook haar fierheid had en dat ze bijzonder gekrenkt en koppig was.
Ik stelde haar gerust en vertelde dat ook ik heel koppig kon zijn en dat ik er op stond dat ik de hele avond zou betalen, inclusief de 2 pakjes sigaretten die ik haar terloops cadeau deed. Ellen toonde zich bijzonder dankbaar en streelde de rug van mijn hand op tafel en fluisterde dat ze zeker iets wilde terug doen deze avond als het mogelijk was. Ik slikte even een hap emoties weg. Toen onze blikken elkaar kruisten zag ik zeer duidelijk hoe een weinig oogvocht haar mascara ontsierde… Enkele uren later en omdat we beiden deze avond nog niet wilden laten eindigen, besloten we wandelend uit te waaien in een pittoresk Nederlands dorpje net over de Belgische grens. Puur vriendschappelijk gearmd liepen we onder het lantaarnlicht. We praatten over koetjes en kalfjes, maar niet meer over de ernstige zaken. Zo dwaalde ons gesprek o.a. ook af naar seks en meer bepaald naar erotische fantasieën. Ellen gaf toe dat haar man er vroeger heel dikwijls met haar over praatte en dat ze er af en toe meer dan eentje ten uitvoer had gebracht. Ze schrok nog steeds dat ze dit allemaal gedurfd had. De pure liefde van toen moest haar wel echt in een roes gebracht hebben. Zoals die keer, toen ze zich door haar man had laten neuken in de living van hun nieuwe huis terwijl een confrater van aan de balie, glurend vanuit de keuken meekeek. Of die andere keer toen hij zo nadrukkelijk had laten blijken dat hij haar beste vriendin zo leuk vond. Voor zijn verjaardag hadden ze toen beiden totaal naakt voor hem een zonnebad genomen en dit was uitgelopen tot een regelrechte orgie. Ik vertelde dat mijn vrouw vroeger ook nogal in was voor dat soort spelletjes, maar door het moederschap en het daaraan verbonden hormonenspel was een en ander de laatste 4 jaar op een wel heel laag pitje komen te staan. Ellen moest met deze opmerking heel hard lachen en van pure zottigheid duwde ze me bijna tegen een eenzaam en vergeten reclamepaneel. Wat later stonden we zonder het zelf te beseffen voor de deur van een seksshop.
Ben je in zoiets al eens naar binnen geweest, vroeg ik. De vroegere juf van de vijfde klas antwoordde dat ze dit soort winkeltjes nog nooit eerder bezocht had, maar dat ze het altijd wel eens had willen doen. Ik gaf toe dat het bij mij lang geleden wel eens gebeurde…Ik kon mijn zin niet afmaken want ze loodste mij door het portaal en wat later wandelden we beiden het erotische warenhuis naar binnen. Ellen bladerde in een seksblaadje en stootte me aan terwijl ze een prent van een zuigende en likkende, hooggelaarsde dame toonde. Ik durf wedden dat alle mannen van zo een behandeling houden en jij niet in het minst… Hierop keek ze me mysterieus aan en ze draaide lachend met haar tong over haar volle lippen. Ik deed mijn best om niet te laten blijken dat ik eigenlijk een beetje van slag was en vroeg haar of zij opgewonden raakte van dit soort prenten. Ellen bekende dat ze best wel eens opgehitst raakte, maar dan eerder van bewegende beelden. Plotseling vielen mijn ogen op een wandkaart: Seksbioscoop 1e verdieping 5 euro (vrouwen gratis). Bedoel je zoiets ? reageerde ik . Ellen antwoordde niet op deze vraag maar maakte wel het universeel gekende gebaar met duim en wijsvinger. Als dat haar enige probleem was. Ik begaf me naar de kassa en een weinig later vleiden we ons neer in de muffe zeteltjes van de groezelige en duistere ruimte. Vooraan speelde een niet zo recente Duitse prent, maar alleen al het aanhoudend gekreun bracht ons in een toch wat aparte sfeer. Ellen kroop wat dichter tegen mij aan en fluisterde lachend dat zij op haar toppunt best nog wel eens luider durfde zuchten en kreunen. Ik wist dat ze dit alleen maar vertelde om mij te plagen maar het wond me vreselijk op en de suggestieve bult in mijn broek moest nu ook voor haar duidelijk merkbaar zijn. Ik wilde dit niet voor haar verbergen en masseerde mijn lid boven de iets te dikke stof van mijn jeans. Omdat ze toch zo dicht bij me hing waagde ik het om bij haar op de eigenste plaats hetzelfde te doen. Ze liet me begaan, kroop zelfs nog iets dichter en vertelde me dat wat haar betrof ik gerust mijn meetlat naar boven mocht halen. Ze voegde er aan toe dat het hier in het halfduister zeker mogelijk moest zijn om ongemerkt klaar te komen.
Ik wilde dit wel en keek om me heen en merkte nu ook een viertal andere zetels, die bezet waren door uitsluitend mannelijke bezoekers. Een iemand bevond zich zelfs op onze rij op amper 3 plaatsen naast Ellen. Je mag het doen hoor, ik heb er geen moeite mee, hoorde ik haar als aanmoediging gebruiken. Ik doe het, maar dan wil ik als extra prikkel jouw borsten zien hoorde ik me stout vragen. Ellen trok zich wat terug en keek voortdurend om zich heen. Ze schudde het hoofd van links naar rechts. Zo fel was ze blijkbaar niet. Voelde ze niet dezelfde opwinding als mij of was het de enge man, die inderdaad een plaats opgeschoven had ? Ik voelde dat dit wel eens de verkeerde richting zou kunnen uitdraaien en kreeg opeens een nieuwe ingeving. Toen we de trap naar de 1e verdieping hadden genomen, merkte ik dat er rechts van de gang ook enkele individuele filmkamertjes waren . Een van die kamertjes was zelfs speciaal ingericht voor koppels. Ik nam mijn gezel bij de hand en stapte door naar de overloop. Daar toonde ik haar de ruimte die ik in gedachten had. Ze twijfelde nog lichtjes, toch de dubbele canapé en vooral de deur die op slot kon trokken haar over de meet. Ik vulde de automaat en koos een videoband. Het was een veel moderner Amerikaans scenario over 2 koppels, die samen dineerden en er hing best wel wat spanning in de lucht. De vrouw van het ene koppel was onder tafel druk in de weer om de andere man op te winden. Ook de andere vrouw had de bloes bijzonder wijd open staan en het leek wel alsof de inhoud van haar voor ¾ zichtbare, paarse beha als hoofdgerecht opgediend zou worden. Ellen had ondertussen haar schoenen uitgeschopt en was met haar blote voeten in de zetel tegen me aan komen zitten. Het verhaal en de beelden van de video misten hun uitwerking op ons beiden niet. Ik was bijzonder opgegaan in het verhaal want ondertussen neukten de beide mannen zomaar elkaars vrouw. Ook die vrouwen leken het wel eens met elkaar te willen doen. Het spijt me van daarnet hoorde ik plotseling naast me. Ik draaide me naar Ellen en merkte dat mijn collega van op school haar witte hemdje volledig had losgeknoopt. Een prachtig klein bordeaux behaatje was nu duidelijk zichtbaar. Ze liet het hemdje over haar schouders in de zetel vallen en maakte in één beweging ook de sluiting van haar bovenstukje los. Twee prachtige appelvormige borsten sierden haar bovenlichaam, de donkere puntige tepels keken mij uitnodigend aan. Nu jij doorbrak ze de stilte. Al meerder jaren delen we de speelplaats en nu wil ik eindelijk die lul van jou zien. Blij met deze plotse ommekeer deed ik mijn jeans uit en ook mijn boxershort schoof ik naar beneden, zodat mijn toch flinke paal voor mijn collega zichtbaar werd. Vrijwel onmiddellijk maakte ik enkele trekkende bewegingen, zodat mijn fallus in grootte nog wat toenam. Ga door maande Ellen me aan, je hebt dit dubbel en dik verdiend. Terwijl ik mezelf op mijn rug probeerde klaar te brengen, schoof de juf van het 5e , met haar mooie borstenpartij boven me heen. Ruk maar schreeuwde ze, ik wil je zien spuiten ! Ze draaide aan haar tepels en het kwijl droop uit haar mond.
Ondertussen nam ze mijn hand en legde die op haar boezem. Ik betastte de borsten die op de schoolvergaderingen zo dikwijls bedekt voor mijn ogen op en neer gedanst hadden. Ze boog zich nog dieper over mij heen. Wilde ze nu echt dat ik haar borsten in mijn mond nam? Likken meester, schreeuwde ze het uit. Het is vandaag les over het menselijk lichaam en ik wil mijn borsten helemaal nat . De donkerharige, gebruinde schoonheid boog zich nog wat dieper en begon me nu ook te tongen. Ze was nu echt door het dolle heen en het likken stopte maar niet. Bespuit me, ik wil het, ik wil het ! Spuit op me ! Doe het ! Doe het nu ! Ze maakte nu ook neukende bewegingen op mijn bovenbenen. Ik hield het niet langer en voelde het zaad al komen. Plotseling schoot het met krachtige stralen uit mijn vleselijke staaf, haar zuiderse buikje prachtig besprenkelend. Ik haalde een paar keer heel diep adem en zag hoe mijn sperma haar naveltje vulde. Ellen droogde zich met de klaarliggende hygiënische doekjes. Ook ik wiste wat zweet van mijn voorhoofd. Zij deed hetzelfde… Ook in het verhaal van de Amerikaanse pornoprent was het hoogtepunt net voorbij. Alhoewel het was best grappig. De roodharige, rondborstige vrouw met de paarse beha had in het heetst van de strijd een banaan van tafel gegraaid en deze gebruikt als kunstpenis. Het kromme uiteinde was in haar vagina afgebroken en nu waren de drie anderen druk in de weer om het verloren stuk te recupereren. Ellen nam de draad weer op en fluisterde me in het oor, dat het lang geleden was dat ze zo intens in seks opgegaan was. Ik antwoordde haar dat ook ik bijzonder genoten had. Alles was voor mij als in een droom. Ik keek naar haar en zag mijn half ontkleedde collega zitten. Ze deed niet de minste moeite om haar naaktheid te bedekken. Over dit plaatje had ik zo dikwijls gefantaseerd en ik probeerde me nu ook voor te stellen hoe ze er zou uit zien zonder jeans. Had je niet liever zelf ook klaar willen komen vroeg ik om het gesprek weer op gang te trekken. Maar ik ben WEL klaargekomen antwoordde Ellen verrassend. Ze had het zelf nog nooit eerder meegemaakt en wist zelfs niet dat zoiets kon.
Stel je voor: Zomaar klaar komen terwijl haar liefdesgrotje bedekt bleef. Er viel gedurende enkele minuten een stilte en de Amerikanen haalden weer eventjes de aandacht. Je zou het daarbinnen niet gedaan hebben, hé… vroeg ik haar. Ze lachte mysterieus en knikte met haar hoofd. Ik keek gewoon wat rond om de mogelijkheden te bekijken, ging ze verder. Dat geloof ik niet riposteerde ik. Weer had ze die zelfzekere, fiere blik in haar ogen. Wedden van wel, daagde ze me uit. Met in mijn gedachten het idee om het voorgaande nogmaals te herhalen, maar dan in de grote zaal, liet ik mij maar al te graag vangen. Ik deelde haar mee dat ik met veel plezier tot elke tegenprestatie bereid was. Ellen kwam overeind. Blootsvoets en met bengelende borsten stapte ze op de deur af. Ze maakte het slot open en verliet het kamertje. Op de overloop zag ik dat ze de knoop van haar broek opende en dat ze gracieus uit het belemmerende kledingstuk stapte. Ze draaide zich half naar me toe en gooide de jeans op de vrijgekomen plaats in de zetel. Enkel gekleed in een slip verdween ze in het halfduister richting cinemazaal, ondertussen mij totaal verbouwereerd achterlatend. Ik wist niet goed of ik haar nu moest volgen of dat het enkel de bedoeling was om te bewijzen dat ze zich wel topless durfde te vertonen aan de mannelijke bioscoopbezoekers. Gelukkig kwam ze een halve minuut later terug. Ze kwam het kamertje binnen en draaide de boel weer op slot. Met het slot bleef ze deze keer expres wat langer bezig, mij ondertussen voldoende tijd biedend om haar stevige billenpartij te bekijken. Het viel mij onmiddellijk op dat het slipje uit het halfduister van daarnet, eigenlijk een bordeauxkleurige string was. Zo… vertelde ze, deze weddenschap is binnen.
Ik wandelde tot vooraan de cinemazaal en ik denk dat die vier rukkende filmkijkers eventjes dachten dat ik tot de service van het huis hoorde. In dit beter verlichtte kamertje had ik ondertussen een fantastische inkijk op het doorzichtig, kanten voorgedeelte van deze prachtige slip. Een weinig schaamhaar toonde zich duidelijk zichtbaar tussen het bloemetjesmotief. De vuilrode kleur van het onderbroekje contrasteerde prachtig met de rest van haar mooi gebruinde vrouwenlichaam. Deze onaantastbaar gewaande dame toonde me zomaar haar nagenoeg volledige naaktheid. Het minuscule stukje textiel kon amper "de poort naar de hemel" verbergen. Nu is het jouw beurt, onderbrak Ellen mijn lichaamsstudie. Ik verwachtte me al aan een of andere blote wandeling doorheen de gangen van het gebouw. Toch had ik het ook deze keer fout. Mijn mooie collega kon er blijkbaar niet genoeg van krijgen en haakte de vingers achter het elastiekje van haar slip. Waarachtig ze ging het doen… Half voorovergebogen gleed ze het niemendalletje naar haar enkels. Nadat ze uit haar broekje gestapt was en ze zich weer opgericht had kreeg ik een prachtig, grotendeels kaal kutje te zien, dat bovenaan versierd was met een fijn streepje donker schaamhaar. De lichtjes geopende, roze schaamlippen glimden van het vocht. Deze fiere dame kon nu op geen enkele manier meer verbergen dat ze een seksuele behoefte had. Het volgende uur ga jij dit poesje met al je hebben en houwen eens uitgebreid verwennen. Ondertussen legde ze zich zelfzeker neer in de canapé. Met mijn opgerichte periscoop stapte ik op haar toe. Het beloofde nog een leuk pensioensfeestje te worden…
Aantal keer gelezen:
547
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)