Spannendverhaaltje.nl

Het pashokje

-
21-08-2010
Jammer, mijn vriendin had weer eens voor de zoveelste keer afgebeld en nu moest ik me de hele dag in mijn eentje zien te vermaken. Ik liep denkend naar de badkamer en draaide de kraan van de douche open. Ik kleedde me uit en stapte onder de douche. Zorgvuldig waste ik eerst mijn haar en daarna mijn lichaam. Langzaam smeerde ik mijn borsten in met zeep en ging daarna met mijn handen tussen mijn benen om mijn kutje een goede wasbeurt te geven. Langzaam begon ik geil te worden en ging met m'n vinger over mn klitje heen. Wat voelde dat lekker! Ik deed langzaam m'n middelvinger in m'n kutje en draaide rondjes. Het duurde dan ook niet lang voordat ik klaar kwam. Snel spoelde ik me af en stapte uit de douche. Toen ik helemaal was aangekleed had ik nog steeds hele erge zin, maar m'n vriendje was niet in de buurt. Ik besloot om effe snel naar um te bellen, maar kreeg zijn voicemail. Hmmm...hij zal wel hard aan het werk zijn. Ik besloot om dan maar in m'n uppie te gaan winkelen, dus pakte ik m'n jas en tas... Eenmaal in de stad aangekomen, besloot ik eerst om naar die ene nieuwe kledingzaak,waar Natas over had verteld, toe te gaan. Ik liep naar binnen en vond meteen al dat de kledingzaak er mooi en netjes uit zag en de kleding die er hing nog mooier was.
Ik liep een beetje rond te neuzen toen ik opeens een warme mannenstem hoorde zeggen:"Kan ik u helpen?" Ik draaide me om en keek naar de man. Zo, wat ziet hij er goed uit zeg! "Nou, ik ben een beetje rond aan het kijken, maar ik laat het je wel weten als ik je hulp nodig heb" zei ik lachend. "oke, prima" antwoordde de man en liet me rondkijken. Nadat ik een tijdje had rond gekeken zag ik een mooie spijkerbroek, maar hij was alleen niet meer in mijn maat. Ik liep naar de mooie verkoper toe en vroeg of hij die spijkerbroek ook in mijn maat had. Hij liep voor me uit naar de spijkerbroeken en ondertussen kon ik hem eens goed bekijken. 'Zozo, lekker kontje...Natas had gelijk' dacht ik. Alsof hij voelde dat ik naar hem keek, draaide hij zich om en zei dat ik geluk had want het was de laatste spijkerbroek in mijn maat. Ik bedankte hem en vroeg waar de paskamers waren. Hij liep met me mee en wees naar de paskamers. Eenmaal de spijkerbroek aan schoof ik de gordijen opzij en liep naar de spiegel. "Hij zit een beetje aan de losse kant vind je niet?" De verkoper keek eens goed en zei dat hij inderdaad iets te groot was. "Ik pak wel een kleinere maat voor je. Ben zo terug." Ik liep de paskamer weer in en schoof de gordijnen weer dicht. Ik deed de spijkerbroek weer uit en stond in m'n string te wachten op de verkoper. Ondertussen stond ik m'n billen te bekijken in de spiegel van het paskamertje en vond ze iets te dik maar wel vol en rond. Opeens zag ik in de spiegel dat ik de gordijnen niet goed had gesloten en de verkoper vanaf een afstand mee stond te gluren. Beschaamd draaide ik me om en stak m'n hoofd buiten de gordijnen om te vragen of hij mijn maat al gevonden had. Hij zei met een grijns dat hij die al had gevonden en dat ie al een tijdje stond te wachten. Hij gaf de broek aan me en zei in m'n oor dat hij mijn billen heel mooi vond en dat hij er wel eens in wou knijpen.
Ik wist niet wat ik hoorde en deed alsof ik verontwaardigd was. Ik trok de andere spijkerbroek aan en die zat als gegoten. Tevreden liep naar de spiegel buiten paskamer en bekeek mezelf in de spiegel. "Zo, dame, die staat je te gek". Ik keek hem aan en hij liep naar me toe. "En je kontje komt er helemaal goed in uit" fluisterde hij hees in m'n oor. Ik keek hem verward aan en voordat ik wat kon zeggen duwde hij zijn lippen op de mijne en voelde ik zijn tong naar binnendringen. Ik kon niks anders doen dan hem heerlijk terug te kussen. Hij duwde me steeds iets meer richting het pashokje, maar ik bedacht me. "Ik denk dat we dit beter maar niet munnen doen. Stel je voor dat er andere klanten binnen lopen?" "Maak je daar maar niet druk om lekkertje, m'n collega is er ook" zei hij. Ondertussen ging hij met z'n hand onder m'n truitje en bh en streelde mijn hard geworden tepel. Zachtjes kreunde ik en hij duwde me nu helemaal in het pashokje en deed de gordijnen achter ons dicht. Terwijl ik hem aan keek deed knoopte ik langzaam m'n broek open en deed hem tergend langzaam naar beneden. Hij kwam naar me toe lopen en kneedde m'n billen. "Wat een lekkere billen heb je"fluisterde hij en kneep er nog iets harder in. Ik draaide me met mijn rug naar hem toe en begon met m'n kontje tegen zijn inmiddels hard geworden lul aan te rijden. Hij begon te kreunen en ik bewoog steeds iets harder. Ik draaide me weer om en knoopte zijn broek open en ging langzaam met m'n hand, over de enorme bobbel in zijn boxershort, heen.
Ik kuste hem weer vol op de mond en gleed langzaam met m'n tong langs zijn nek naar beneden tot ik bij zijn boxershort kwam. Er was al een beetje voorvocht te zien op zijn boxershort en voorzichtig gaf ik een kusje op dat natte plekje. Langzaam trok ik z'n boxershort naar beneden en ik gaf een klein likje aan z'n eikel. Ik hoorde hoe hij begon te kreunen en dat wond mij nog meer op. Ik begon langzaam aan z'n lekkere lul te zuigen en ondertussen gleed m'n hand naar mijn kaalgeschoren kutje die al helemaal doorweekt was van mijn geile vocht. Ik stopte m'n vinger in m'n kutje en begon de verkoper steeds harder te zuigen. "Ooohhh...ja...schatje...wat doe je dat lekker...zuig me maar lekker af..." Ik begon mezelf steeds sneller te vingeren en hem steeds sneller te zuigen en ik voelde dat ik op 't punt stond om klaar te komen. Ik begon de verkoper nou af te trekken en hij spoot heel m'n mond vol en ik slikte het gretig door. Ondertussen kwam ik ook klaar en ik voelde hoe m'n kutsappen langs m'n vinger heen naar buiten liep. Ik likte m'n vinger langzaam af terwijl ik de verkoper aan keek. Ik zag aan um dat ie daardoor weer geil werd en likte nog een keer m'n vinger langzaam af en liet m'n vinger langzaam van m'n mond naar m'n tepel glijden en begon aan m'n tepel te draaien. De verkoper zat ondertussen aan z'n weer stijve lul te trekken en ik liet m'n vinger in mijn nog natte kutje glijden en begon mezelf diep te vingeren. De verkoper hield het niet meer duwde m'n benen uit elkaar en begon zachtjes aan m'n klitje te likken terwijl hij z'n vinger diep ik m'n kutje deed en rondjes begon te draaien. hij begon me steeds sneller te likken en te vingeren en het duurde niet lang toen ik met luid gekreun klaar kwam.
Hij draaide me met m'n rug naar hem toe en ik zette m'n handen tegen de wand van het pashokje en hield m'n benen gespreid. Ik voelde dat hij langzaam in m'n kutje kwam en ik duwde naar achteren zodat z'n lul volledig m'n kutje vulde. Hij begon langzaam te stoten en ging met z'n vingers naar m'n klitje en begon me te vingeren. Hij begon steeds sneller te stoten en ik voelde hoe zijn lekkere lul steeds dieper en sneller in me kwam. Ik fluisterde dat hij me harder en dieper moest nemen en hij begon me nog harder te stoten. Toen opeens hield hij op en haalde z'n harde lul uit m'n kutje. Ik draaide m'n hoofd om en vroeg waarom hij nou stopte. "Ik ben iets van plan wat jij vast en zeker nog veel lekkerder vind". Ik keek verbaasd, maar voordat ik nog wat kon zeggen voelde ik hoe hij met zijn eikel m'n kontgaatje nat maakte met m'n kutvocht. Ik had dit al wel een paar keer gedaan, maar anaal was niet echt mijn ding. Maar hij deed het wel heel erg lekker en ik smeekte of hij mij daar wou pakken. Ik voelde hoe hij voorzichtig steeds verder m'n kontgaatje binnendrong en langzaam begon te stoten. Wat voelde hij lekker groot in m'n kontje... Hij begon steeds harder te stoten en ik stopte een vinger in m'n kutje en begon mezelf weer te vingeren. Ik voelde hoe zijn lul lekker in en uit bewoog en begon mezelf sneller diep te vingeren en kwam kreunend klaar. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat het bij hem niet lang zou duren en ik haalde zijn lul uit m'n kontgaatje en draaide me om trok hem af en hij spoot z'n zaad over m'n borsten... Eenmaal thuis aangekomen ging ik voor de tweede keer die dag onder de douche en was tevreden over mijn nieuwe spijkerbroek en natuurlijk over mijn geile neukbeurt door de mooie verkoper.
Aantal keer gelezen:
630
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)