Spannendverhaaltje.nl

Het kampvuur

-
16-08-2010
Het begon allemaal op een geile vrijdagavond, we hadden afgesproken om met een gezellige groep ergens wat te gaan drinken. Alles ging toen nog normaal, pas daarna werd het echt leuk. We gingen een kampvuur maken in de duinen, er was veel drank en natuurlijk ook de drugs gaf er een extra leuk tintje aan. Doordat het erg warm was die avond, trokken we wat uit, de truien werden als een soort kussentjes gebruikt. Er was een hele leuke sfeer door de gitaarmuziek, en iedereen zong leuk mee met het nummer "het is een nacht!" Doordat de alcohol en de drugs niet goed waren gevallen bij nadine, begon ze te nekken wat stevan erg geil vond.niet raar opvatten maar nadine kotste over haar eigen kleding heen waardoor ze dus meer kleding uit moest trekken.
En dit winde stevan erg op. Hij was niet de enige, misschien was het de drank, misschien de drugs, maar iedereen had wel zoiets van.. ik wil.. ik wil... We waren met zijn 7en, 2 koppeltjes bij elkaar en nog drie andere mensen. Je zou denken dat die koppeltjes natuurlijk met elkaar zouden gaan, maar nee dat was niet het geval want stevan was bv. niet het vriendje van nadine. Stevan kreeg een erectie van de striptease van nadine en zijn vriendin vond het niet erg, zolang zei maar mee mocht doen. En daar had stevan geen bezwaar tegen en nadine zelf ook niet, alleen vond nadine het een beetje lullig tegenover haar vriend. Toen zei, zijn richting op keek zag ze dat hij(frank) heftig aan het zoenen was met Merel. Merel en Frank hadden al eerder wat gehad met elkaar , maar omdat ze allebei een beetje opvliegend zijn konden ze niet bijelkaar blijven.
Kort na hun relatie kreeg nadien met Frank, de liefde tussen hun twee was dus nog niet over,de vlam laaide weer op. Merel en Frank konden hun emoties niet bedwingen en hadden er helemaal zin in. Carolien en Kirsten zaten er maar bij. Zij hadden allebei nog geen vriend Het kampvuur was lekker warm en daarom heen waren hun vrienden met elkaar bezig. Ze waren elkaars beste vriendinnen. Misschien hadden ze al eens stieken gehoopt om met elkaar te zoenen , maar het was er alleen nooit van gekomen. Dit was hun moment. Nu konden ze ongegeneerd doen wat ze wilde, aangezien hun beste vrienden toch al met elkaar bezig waren. Kirsten begon. Ze pakte met haar linkerhand het gezicht van Carolien en voorzichtig bracht ze haar gezicht naar die van Carolien. Carolien voelde de spanning en schaamde zich enigzins voor haar vrienden , maar toch zoende ze met kirsten Hun twee tongen raakte elkaar en een denkbeeldig electrisch stroompje zorgde voor een rilling over hun ruggen.
Op zich was het nix speciaals dat zoenen , maar de omgeving en de ambiance zorgde voor een ongeevenaard gevoel dat hun beidde overspoelde Hun tongen draaien omelkaar en zij waren 1 vloeibaar geheel. Langzaam ging Carolien verder , zij maakte haar bloesjes los. uitnodigend keek ze kirsten aan , die baalde dat Caro stopte met zoenen Ondertussen lagen de andere vier ook al gezellig bij elkaar De truien die ze eerder hadden uitgedaan fungeerde nu als een warme de ken verstrengeld in elkaar lagen ze daar uitbundig te zoenen en te strelen Nu kwam het definitieve moment , dat iemand eindelijk een stapje verder moest gaan ze zaten er allemaal op te wachten , maar niemand durfde eigelijk. Ze keken vertwijfeld in de richting van Carolien en Kirsten.
Tot hun verbazing zagen zij die twee daar liggen Dit spoorde hun aan om de volgende stap te nemen Frank deed zijn broek uit. Hij was altijd al 1 die het avontuur zocht. De andere volgede snel. Het duurde niet lang voordat ze enorm met elkaar bezig waren. Ondertussen waren Kirsten en CArolien ook al uitgekleed. Ze warmde elkaar op met hun lichaamswarmte. Het vuur was onderhand al een beetje aan het doven , maar daar lette niemand meer op. Zo ging het die avond door. En toen sochtends de zon al vroeg opkwam , reden ze tevreden en voldaan naar huis Het laatste leidje (Het is een nacht) galmde nog in hun hoofd en ze dachten terug aan die onvergetelijke avond.
Aantal keer gelezen:
502
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)