Spannendverhaaltje.nl

Het hotelnachtje

-
16-08-2010
Het was zaterdagavond en ik was op zakenreis in Parijs, ik sliep in een hotel waar een goede vriend wat voor me had geregeld. Ik had naar de receptie gebeld om te vragen of hij wat eten naar boven wou laten komen dan kon ik meteen na het douchen eten en dan vroeg naar bed. Ik ging onder de douche staan en ik had me heerlijk ingezeept ik miste mijn vriendin best wel, want die had ik al een week niet gezien. Plots werd er op de deur geklopt en werd er geroepen room service. Ik riep terug please come in. Ik stapte meteen onder de douche vandaan.
Ik pak me handdoek en toen gebeurde het de deur zwaait open, en daar staat ze een kamermeisje die schone handdoeken kwam brengen in een witte korte blouse en een zwart kort rokje. Ze schrok zich helemaal de ..... . En ze verontschuldigde zich, ik zei dat dat niet erg was en dat ze best verder mocht komen. Ik legde uit dat ik dacht dat het het eten zou zijn. Ze kon er wel om lachen. Toen stootte ze een beker om van de wastafel en toen ze hem op wou pakken zag ik dat je voor een gedeelte der hete grot in kon kijken. Dit liet mijn lid niet onopgemerkt en voor ik het wist stond hij rechtovereind. Zij draaide zich om en keek recht tegen mijn paal aan, ik schaamde mij diep, maar zij zei sorry ik was vergeten dat ik een te kort rokje aan had gedaan.
Ik zei maakt niet uit ik voel me alleen een beetje lullig zo met mijn stijve. Ze vroeg komt dat meteen dan. Ik antwoordde ja je ziet het. En voor ik het wist trok ze in een keer haar blouse uit en keek ik tegen een prachtige kanten BH, Ze keek nogmaals naar mijn lid en vroeg heeft hij eventueel even tijd voor me. Dit hoefde ik me geen twee keer te laten zeggen en ik nam haar mee naar de slaapkamer. Daar gooide ze mij op het bed, en begon te strippen voor me en zo geil heb ik dat nog nooit meegemaakt. Toen ze helemaal naakt stond haalde ze me paal te voorschijn en begon hem te zuigen. Lange halen nam ze en ze speelde lekker met me eikel.
Toen ik bijna klaarkwam stopte ze en zei nu is het jouw beurt. Ze ging op haar knieen zitten en zei dat ik haar moest verwennen ik likte alles van haar haar kut haar anus en natuurlijk haar klitje. Ze vroeg ik haar wilde vingeren maar niet in haar kut maar in haar anus, dus stak ik mijn vinger in haar kont. Ze begon te kreunen en steeds harder en harder. En toen klampte in een keer haar billen bij elkaar en was ze klaar gekomen. Maar ze wou meer en zei neuk me op zn hondjes ik wil je voelen. Ik ramd emijn pik diep in haar hete drijfnatte kut en stootte dieper en dieper ik voelde mijn hoogtepunt weer komen en spoot dit keer al mijn vocht in haar hete spleet, ze draaide zich om en likte mijn pik schoon.
Ze stond op en liep naar de tafel toe daar ging ze overheen hangen en zei neuk me in mijn kont. Dat heb ik altijd al gewild en nu wil ik het. Ik liep naar haar toe en deed haar kont open ik spuugde erop en begon er aan te likken zodat hij goed nat was, toen stootte ik mijn paal in haar anus eerst langzaam maar daarna steeds sneller. zo kwamen we allebei nog een keer gruwelijk klaar. Toen we klaar waren keek ze op de klok en ging er snel vandoor want ze liep nu een beetje achter op schema. Ik heb haar die zakenreis nog een paar keer met sucseks gezien. En ik moet over een maand weer op zakenreis naar Parijs!
Aantal keer gelezen:
606
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)