Spannendverhaaltje.nl

Het geluk viel mij ten deel

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Wienie meer verhalen van Wienie Het geluk viel mij die dag ten deel. Een loterij waarin ik meespeelde, had mij tot enige winnaar aangemerkt. Binnen twee weken stond mijn rekening bol van de cijfers. Ik vertelde het tegen niemand, maar zij (de loterijen) duidelijk wel, want ik werd overstelpt met verzoeken om giften, donaties, goede doelen steunen en ga zo maar door. Ik werd er behoorlijk pissig van en besloot mijn gram te gaan halen. Na eindeloos bellen, ik had zo langzamerhand het hele Nederlandse repertoire gehoord, natuurlijk steeds onderbroken door: “al onze medewerkers (en vul de kutsmoes zelf maar in)”, totdat ik eindelijk iemand aan de lijn kreeg. Het was een aardige vrouwenstem, waardoor mijn gram wat zakte; daarom hebben ze naar mijn idee ook dit soort vrouwen in dienst. Ik deed mijn verhaal en zij beloofde beterschap, mijn naam, etc. werd vanaf nu niet meer doorgegeven. Ik merkte op dat dit een leuk gebaar was, maar veel te laat en vertelde haar dat ik naar de rechter zou stappen, aangezien ik nooit toestemming had gegeven mijn adresgegevens te verkopen. Ook stond dit niet in de voorwaarden, die ik had uitgeplozen. “Ik wil dat jullie al de instanties waaraan mijn naam en adres is verkocht direct benaderen, zodat ik van hun bedelbrieven verder verschoond ben”: sprak ik, toch weer behoorlijk kwaad wordend. Ze beloofde dit en ik wachtte maar af. Twee dagen later werd ik gebeld door dezelfde dame, Miriam heette ze overigens, en ze zei dat ze persoonlijk haar excuses kwam aanbieden. Of a.s. maandag schikte? Dat kon. Ze zou tegen drieën arriveren, onverwachte files daargelaten. Ik legde haar uit hoe ze mijn huis zou kunnen vinden en sloot het gesprek af. Die maandag kwam ’s morgens de werkster (Femke) en met gezwinde spoed werd kamer na kamer schoongemaakt. Tussendoor natuurlijk een kopje koffie, dit keer met een door mij zelfgebakken appeltaart. Ze was niet zo vrolijk en spraakzaam als altijd, dus vroeg ik of er wat scheelde. Haar ogen liepen vol tranen en na enige aarzeling vertelde ze mij dat ze ging scheiden. Haar man, ooit een keer ontmoet en direct tot hufter van het jaar bestempeld, had een verhouding met de buurvrouw, zogenaamd omdat zij tekort schoot. Dit kon ik niet geloven, want deze levenslustige vrouw zou er zeker geen potje van maken. Ik vertelde haar dat oprecht en zei ook nog dat ze er prima uitzag. Het tranendal stopte en vroeg: “meen je dat echt?” Ik beaamde het nogmaals en behoorlijk opgelucht ging ze weer aan de slag.
Na een goed uur was het tijd voor weer wat drinken en ze kwam naar beneden. Meteen merkte ik op dat ze haar blouse verder had open geknoopt. De zwellingen van haar pronte borstjes waren prima te zien. We praatten weer en vooral over haar problemen. Gelukkig hadden ze geen kinderen, want dat zou de zaak alleen ingewikkelder maken. Ik bood haar onderdak aan, zoniet vandaag, dan wanneer ze er behoefte aan had. Haar ogen schoten weer vol en opeens liep ze op me af en gaf me een dikke kus op mijn mond. Mijn hemel, mijn pik zwiepte omhoog en ik trok haar op mijn schoot. We kusten innig en ik omvatte haar borstjes. Tepels keihard. Toch stond ze op en ging verder boven aan de slag.Het werd wat donker en ik sloot de gordijnen. Het leek wel of ze hierop had gewacht. Ze kwam naar beneden en tot mijn, bij dit aanzicht volle erectie, geluksgevoel was ze volledig naakt. “Ik wil je”: fluisterde ze. Liep op me af en kuste me weer vol overgave. Ik stond op, trok mijn schoenen en sokken uit, waarna zij het heft in handen nam. Rustig werd ik uitgekleed en met geheven voorfront stond ik even later voor haar klaar. Pik op volle sterkte en ballen die groeiden. Ze duwde me op de bank en languit liggend begon ze mij met haar mondje te bewerken. Ze kon er wat van. Likkend en mijn ballen knedend kreeg ik een enorme erectie. Toen ze ook nog mijn ballen in haar mond nam en mijn pik met har handen bewerkte, hield ik het niet meer en spoot alles onder. Straal na straal verliet mij eikel. Ze likte alles schoon en wachtte maar even af. Al gauw was ik weer helemaal bij en merkte dat ik nog steeds een harde neukstaaf had. Deze moest er dadelijk diep in, maar eerst wilde ik haar likken. Bij de gedachte alleen, dit geile en zalige kutje naar een hoogtepunt te brengen, deed mijn pik sidderen. Ik trok haar op de bank, kroop over haar heen, even mijn hete pik in haar kutje stoppend, waarbij ik door haar directe hete reactie in de verleiding kwam om haar meteen te neuken. Ik vermande mij en duwde haar benen wijd open. Ik begon bij haar scheenbenen en likte langzaam omhoog. Haar hand begaf zich naar haar kutje, maar die duwde ik weg. Vlak bij haar kutje stopte ik even. Ze pakte mijn hoofd direct beet en dwong (nu, ja, ik was echt niet van plan om te stoppen) hem weer naar haar gezwollen schaamlippen. Haar clitoris was gegroeid. Deze nam ik bij het likken regelmatig mee. Ze stond op ontploffen, dus duwde ik mijn tong diep in haar, stopte twee vingers in haar geilnatte reetje en ze kromde zich omhoog om meteen een knal van een orgasme te krijgen. Even uitgewoond, lagen we naast elkaar. Daarna toch maar even de zaak schoonmaken en douchen. Ze bleef nog, want ze wilde nog een nacht met me doorbrengen. Ik vertelde haar wel, dat ik deze middag nog een bezoek verwachtte, maar dat deerde haar niet.
De bel ging en ik opende de deur. “Hallo”, zei ze: “Ik ben Miriam en kom je je prijs brengen.” “Nou”, zei ik: “met zo’n mooie vrouw heb ik al een prijs.” Ze bloosde licht en kwam naar binnen. Ze stelde zich aan Femke voor en werd duidelijk verrast door de geilheid die nog immer in het vertrek heerste. Femke zag het eerder dan ik en nam het initiatief. Ze liep op Miriam toe en kuste haar vol op de mond. Miriam wou haar in eerste instantie wegduwen. Maar de hete, geile kus deed haar lichaam anders reageren. Ze beantwoordde de kus met hevigheid en greep Femke onder haar rokje. Dit was voor mij enorm geil om te zien en mijn rits scheurde bijna open door de heftigheid van mijn erectie. Ze gingen door en wiste elkaar kussend en strelend uit te kleden. Miriam duwde Femke in een stoel en begon haar te likken, haar reetje mooi naar boven stekend. Dit was voor mij het sein en als een haas trok ik al mijn kleren uit. Naakt en met geven geslacht liep ik op ze toe. Miriam hoorde me aankomen en duwde haar kontje nog wat omhoog zoadat haar van het vocht glinsterende schaamlippen goed te zien waren. Gezwollen en al. Zonder pardon duwde ik mijn hete bliksem in haar kutje, dat zich heerlijk strak om mijn pik sloot. Langzaam ging ik heen en weer, elke keer dieper en dieper. Kreetjes waren mij deel. Ze likte Femke heftiger naar mate ik het tempo opvoerde. Ik zag Femke’s ogen breken en wist dat ze geweldig aan het klaarkomen was. Mijn pik reageerde en met een grootse knuppel bereed ik Miriam verder totdat mijn pik sidderde en stralen sperma eruit liet stromen. Deze ware voor Miriam het ultieme gegeven en nog even haar kontje achteruit duwend, kwam ook zij hevig klaar. Sappen stroomden over haar dijen waardoor mijn harde lul werd verzacht en naar ruststand terug keerde. Nagenietend lagen we even later op de grond. Een paar vingers in een kutje, een vinger in een reetje, een slappe lul in een mond en een hand om mijn ballen heen. Dit zou nog wel even gaan duren, maar nu eerst op krachten komen enhet geile wat daarna gebeurde, vertel ik misschien later.(Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar wienie_1@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
541
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)