Spannendverhaaltje.nl

Het cadeau voor de buurvrouw

-
01-11-2010
Dit verhaal is geschreven door GAP meer verhalen van GAP Het cadeau voor de geile buurvrouw.
Frits, de buurman, zat bij mij op de bank. We spraken over voetbal, auto’s en nog meer van dat soort mannenpraat. Uiteindelijk kwam het op vrouwen en wel op Isabel. Isabel is de vrouw van Frits en zeker niet onaardig om te zien. Haar halflange donkere haren, groene ogen, kuiltjes in de wangen, c-cup, brede heupen, slanke taille en redelijk lange benen waren een genot om naar te kijken. Ze waren nog aardig wat jonger dan ik ben, ongeveer dertig jaar, en ze hadden geen kinderen. Twijfelend begon hij met zijn verhaal. Toen het puntje bij het paaltje kwam, kwam de aap uit de mouw.
“Isa wil graag eens met een andere man vrijen. Maar ze weet niet zo goed met wie. Omdat wij het wel er eens samen over gehad hebben, weet ik dat ze jou wel een leuke vent vind” zei hij.
“En omdat ik jou ook ken en weet wat voor typ jij bent, heb ik er geen problemen mee als jij haar verjaardagscadeautje over twee weken wil zijn” vervolgde Frits.
“Maar nu is de vraag of jij dat ook wilt” stelde hij vervolgens voor. Ik antwoordde dat ik Isabel een leuke, lieve en aardige vrouw vind en dat ik toch wel moest nadenken of ik dit wel wilde. Of onze goede “buren relatie” er niet zou onder leiden. Frits antwoordde dat ze daar ook over gehad hebben en dat zij dat gevaar niet zagen. Toen hij mijn huis verliet zei hij dat Isabel niet wist dat hij dit met mij ging bespreken en dat ik dus niets moest laten blijken. Nadat de deur dicht viel liet ik mij toch nog enigszins verbaasd in de stoel zakken. Toen ik mij probeerde te visualiseren hoe Isa er naakt uitzag steigerde mijn pik in mijn broek en had ik mijn keuze al gemaakt. Ik liep naar boven, stapte de badkamer binnen, trok mijn broek over mijn billen en trok me af. Mijn voorhuid verspreidde soppend het voorvocht, wat uit mijn pisgaatje stroomde, over mijn eikel. Na een paar minuten fantaseren over Isa, richtte ik mijn eikel richting het porselein van de wastafel en spoot mijn zaad kreunend in deze wastafel. Nadat ik mijn pik en handen had gewassen besloot ik om de komende twee weken mijn sperma op te sparen, zodat ik haar gleufje vol kon spuiten. Ik wachtte expres een paar dagen voordat ik Frits belde om te vertellen dat ik er lang over na had gedacht en dat ik wel haar cadeautje wilde zijn. Hij antwoordde opgetogen dat hij nog wel zou vertellen hoe hij dit ging regelen. Een paar dagen verder stapte hij mijn huisje binnen en vertelde me hoe hij het voor zich zag. Hij zou er voor zorgen dat Isa geblinddoekt en vast gebonden op het bed lag. Frits verklaarde dat ze allebei van de bondage waren. Ook vertelde hij dat hij er voor zou zorgen dat haar kutje nat was en wijd open stond. Met twee camera’s wilde hij onze neukpartij vastleggen, zodat Isa pas bij het bekijken van de film kon zien wie haar geneukt had.
De afgesproken dag was aangebroken en ik stond op met enorme odol. Ik douchte me goed en zorgde er voor dat ik lekker rook. Toen ik de deur uitging had ik alleen een t-shirt, slippers en een trainingsbroek aan, zodat ik snel uit de kleren kon. Zachtjes deed ik bij hun de achterdeur open en sloop de trap op. De vierde, zesde en twaalfde tree moest ik overslaan, want die kraakten. De slaapkamerdeur stond open en ik zag hoe Isa geblinddoekt op het bed lag. Haar hoofd en schouders lagen op de matras en haar kontje stak parmantig omhoog. Haar kontje stak over de rand van het bed waardoor Frits staand achter haar zijn glimmende pik in haar kutje kon schuiven. Haar voeten en handen waren vernuftig vast gebonden, waardoor ze alles zonder tegenspartelen moest ondergaan. Tegenspartelen deed ze nog niet, want ze kreunde verhit dat Frits haar lekker moest nemen. Haar tieten schommelden op het neukritme heen en weer en haar tepels staken ver uit haar tepelhoven. Toen Frits mij zag zei hij tegen Isa: “Je vertrouwd me he? Geile donder!” En gaf haar een pets op de billen.
“Ja, ik vertrouw je” kreunde ze. Hij haalde zijn leuter uit de neukgleuf van Isa en maakte plaats. Snel stapte ik uit mijn kleding, ging achter haar welgevormde kont staan en richtte mijn paarse, dikke en kloppende eikel op haar openstaande lekkende neukopening. Rustig schoof ik mijn eikel in haar nauwe kut.
“Van wie is deze pik” riep ze toen ik er helemaal in zat. Ze voelde direct dat mijn pik niet die van Frits was.
“Frits zei direct dat ze hem moest vertrouwen en Isa’s protest was direct verdwenen. Kreunend duwde ze haar kontje naar achteren en kermde dat ze deze vreemde pik diep in zich wilde voelen. Toen ik mijn handen op de heupen van Isa legde, liep Frits de kamer uit. Ik verhoogde het tempo en zwijgend greep ik haar tieten vast.
“Oooh, kut, wat spannend, mmmmm, een vreemde pik, jaaaa, wat is ie lekker dik, ooooh, neem me hard” gilde ze uit.
“Ooooh, fuck, ik moet al komen, jaaaaaaaa” kreunde ze even later. Ik voelde haar kutje verkrampen en schokkend kwam ze klaar. Om haar climax te rekken pompte ik mijn pik in rap tempo in haar pulserende kut.
“Ooooh godver……., ik blijf komen, jaaaaaaa, neuk me” Tijdens het straffe tempo masseerde ik haar anus en toen mijn duim in haar kontje gleed, kwam ze voor de tweede keer klaar. Ik haalde mijn bikkelharde drijfnatte leuter uit haar kutje en schoof hem in haar aller nauwste neukgat.
“Mmmm, dit vind ik zo geil, jaaaaaa, neuk mijn kontje vreemde geile man” hijgde ze geil.
“Pffffff, oeffffff, mmmmmmm, ja lekkerrrrrrr” geilde ze verder. Ze maakte een hoop kabaal bij het neuken. Kreetjes hier, gilletjes daar, gekreun en geile vieze praat. Het kwam allemaal over haar lippen. Mijn ballen slingerden tegen haar kutje bij iedere wilde penetratie. Ik trok zwijgend aan haar tepels en gaf verschillende petsen op haar ronde billen. Mijn pik verdween diep in haar anus en werd naar mijn gevoel steeds harder. Isa kreunde, hijgde en gilde de buurt bij elkaar.
“Oooh, jaaaaa, neuk me. Spuit mijn kont vol, doe het, mmmmmmm” Zo ging ze maar door. Ik veranderde van strategie en propte mijn stijve geribbelde pik wisselend in haar kontje en kutje. Als ik dan mijn pik uit haar kontje haalde bleef haar sluitspier openstaan en als ik dan zag dat deze zich weer sloot haalde ik mijn leuter weer uit haar kut en propte hem dan weer in haar kontje. Zo nam ik haar lang onder handen en uiteindelijk voelde ik dat ik moest komen. In eens bedacht ik me dat die twee camera’s er waren en dacht dat het wel leuk was om mijn zaad zichtbaar op haar kontje te spuiten. Ik haalde mijn neuklat uit haar kut en trok me zelf verder af. Omdat ik twee weken niet geneukt had spoot ik een grote lading zaad over haar heen. De eerste twee stralen kwamen op haar schouderbladen, de derde en vierde op haar onderrug, de vijfde op haar billen en de rest wat uit mijn eikel stroomde, droop op haar op haar billen. Toen er niets meer uit mijn zak kwam veegde ik mijn eikel aan haar huid af en verliet de slaapkamer. Ik keek nog eens over mijn schouder en zag mijn zaad glimmend op haar bezweette huid liggen. Boven aan de trap trok ik mijn kleding aan en liep de trap af. Frits kwam me tegemoet, gaf me een klap op mijn schouder en liep zwijgend richting hun slaapkamer. Toen ik langs de computer liep zag ik op het scherm hoe Frits de slaapkamer binnen liep.
“De gluurder” flitste het door mijn hoofd. Naast het toetsenbord lagen een paar tissues, waarvan ik dacht dat hij deze gebruikt had om zijn eigen zaad op te vangen.
“De oude rukker” dacht ik. Ik keek hoe de twee elkaar aan het kussen waren en hoe Frits de rug en billen van Isa met een handdoek schoon veegde. Snel maakte ik me uit de voeten en sprong thuis onder de douche.
Toen ik onder de douche vandaan kwam en aangekleed was ging de telefoon. Frits vertelde me dat Isa genoten had, maar dat ze nog niet wist wie haar zo fijn genomen had. Morgen zou hij haar het dvd-tje geven. Het gesprek duurde niet lang, omdat Isa natuurlijk in huis was. Ik was benieuwd hoe Isabel zou reageren als ze zag dat ik haar kontje en kutje met mijn pik had gevuld. Maar dat zou ik dus morgen wel merken. Nou, de volgende dag merkte ik helemaal niets. De dagen er op zag ik Isabel niet eens. Was ze teleurgesteld of……..? Ik begreep er niets van. Maar goed, mijn leven ging verder met werken en privé aangelegenheden. Zo’n twee weken nadat ik Isa’s cadeautje was ging er op een zondag morgen de deurbel. Ik opende de deur in mijn campingsmoking. Isa stond voor de deur. Ze kwam binnen en gaf me kus op de mond.
“Bedankt voor die heerlijke neukbeurt” zei ze fluisterend in mijn oor. Haar hand gleed direct in mijn trainingsbroek en pakte mijn nietsvermoedende slappe lul vast.
“Ik wil je zaad nu proeven” zei ze beslist. Ze schoof behendig mijn broek en short over mijn billen en keek verlekkerd hoe mijn lul in snel tempo naar zijn maximale grootte groeide. Ze liet haar jurkje van haar schouders glijden en toonde mij haar naakte lijf. Haar stevige ronde tieten met grote tepelhoven en harde tepels keken mij aan. Ze hurkte en likte met het puntje van haar tong langs mijn geaderde harde leuter. Ze hapte om en om een kloot in haar mond en zoog er hard aan. Terwijl zo mijn edele delen onder handen nam kreunde ze luid. Ik keek langs haar hoofd en zag haar arm op en neer gaan. Ze vingerde zich tijdens het pijpen! Met haar andere hand trok ze mijn pik in een haakse hoek en liet hem in haar mondje glijden. Hij gleed direct achter haar huig. Ik pakte haar hoofd vast en begon haar pijpebekkie te neuken. Ze maakte zich na een poosje los en hapte naar adem. Nadat ze was bijgekomen viel ze weer aan. Nu hoefde ik haar hoofd niet vast te pakken, want ze pakte met twee handen mijn billen vast en bepaalde zelf het neuk tempo en hoe diep mijn leuter in haar mondje kwam. Ik merkte dat haar ene hand, waarmee ze zich vingerde natter was dan de andere hand, omdat die op mijn op mijn billen lagen. Ze was drijfnat!!! Ik duwde haar even later weg en zette haar staand op de trap. Ik spreidde haar benen en duwde in een keer mijn harde pik diep in haar kut.
“Ja, jaa, jaaaaaaa, neuk me” kreunde ze.
“Jezus, wat ben jij een geile donder zeg!” kermde ik. Wild ramde ik mijn leuter in haar soppende lekkende kut.
“Ik ga je kut vol spuiten” hijgde ik. Door haar gezuig aan mijn pik en haar nauw sluitende gleuf voelde ik dat ik snel moest komen. Zij werd steeds nauwer en vlak voor dat ik moest komen, stroomde haar geil uit haar kut. Met luide kreten perste ze haar sappen uit haar gleuf. Soppend pompte ik mijn pik in haar. Haar verkrampende roompot stimuleerde mijn pik om te spuiten. Ik duwde mijn lul diep in haar flamoes en spoot kreunend mijn zak leeg.
“Mmmm, jaaaaaaa, ik kooooom” gromde ik luid. Ik deed na mijn zaadlozing een stap naar achteren, bukte en duwde mijn tong in haar natte glibberige kut. Mijn tong gleed tussen haar lipjes en daarna zette ik mijn mond op haar schaamlippen en zoog haar neukgleuf leeg. Ik proefde haar zoete geil en mijn zilte room. Zalig!!! Toen ik klaar was met haar kutje draaide ze zich om en toen ze zag dat er nog zaad uit mijn eikel lekte hapte ze mijn nog harde pik in haar mond. Smakkend zoog ze goedkeurend het laatste zaad uit mijn pik en likte ze hem schoon.
“Lekker hoor, mmmmm” reageerde ze. Tevreden gaven we elkaar een tongzoen. Ze trok daarna haar jurkje aan en verliet met een geile glimlach en met een “tot een volgende keer” mijn huisje. Ik sprong onder de douche en met een fijne gedachte spoelde ik mijn lichaam schoon. Ik kon haast niet wachten tot de volgende keer.
Het leven is mooi. Lang leve de vrouwen!
Aantal keer gelezen:
698
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)