Spannendverhaaltje.nl

Het buurmeisje

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door Laatst kwam ik thuis en zat de vriendin van Berna in de poort met haar rug tegen de muur. Ben je maar alleen vroeg ik haar, Berna komt zo zei ze en dan gaan we schoppen in de stad. Veel plezier dan maar zei ik en deed de poort open en ging de plaats op en sloot de poort achter mij. De spullen die ik bij had zette ik binnen en ging even op de plaats zitten om bij te komen. Ik hoorde een paar voetstappen en daarna een begroeting Berna was nu bij haar vriendin. Wat moet jij halen in de stad vroeg Berna aan haar vriendin wat spullen voor school zei ze. Daar moet ik ook nog wat voor kopen en ik moet wat nieuwe ondergoedjes hebben zei Berna. Oké laten we gaan zei Berna tegen haar vriendin. Het wondt mij een beetje op dat twee van die meiden samen ondergoedjes gingen uitzoeken. Ik besloot daarom om ook naar de stad te gaan en de meiden wat te volgen. Doordat ik iets later was weggefietst reed ik op een redelijk grote afstand van de meiden. Doordat de meiden niet echt snel fietsten haalde ik ze in, hé Johan riep Berna naar me waar ga jij op af. Ik moet even in de stad wat sportdrank halen verzon ik snel en dan ga ik weer naar huis. Ik ging naast de twee meiden fietsen en vroeg de meiden wat zei gingen doen. Gewoon wat schoppen zeiden ze, waarom ga je niet gezellig met ons mee zei Berna tegen me. Je bent net terug van vakantie zei ik je zult wel willen bijpraten met je vriendin. Ik wil liever iets anders lachte ze en knipoogde naar mij, het zorgde er voor dat ik een beetje bloosde. Hoe heet jij eigenlijk zei ik tegen de vriendin van Berna, ze stak haar hand uit en we gaven elkaar een hand ik ben Marit zei ze. Ik bekeek haar even snel en ze zag er leuk uit maar had kleinere borsten dan Berna en ook een smaller kontje. Ondanks de verschillen mocht ze er zeker zijn alles was in goede proporties.
We waren nu in het centrum gearriveerd een zette onze fietsen in de fietsenstalling. Berna stond wat voorover gebogen om haar fiets op slot te zetten en ik keek tegen haar mooie ronde achterwerk. Doordat ze zo stond zag ik dat ze een azuurblauw slipje aan had. Marit had gezien dat ik naar Berna keek en begon te blozen. Waar gaan we eerst naar toe zei Marit, laten we eerst naar sportzaak gaan zei ik dat is het dichtste bij. Oké riep Berna dan heb jij in ieder geval je boodschappen en kun je ons helpen uitzoeken. Zo gezegd zo gedaan en we liepen samen naar sportzaak en ik zocht snel de sportdrank. Ik was Berna en Marit even kwijt en ging ze zoeken, ik kwam beide meiden tegen bij de damessportkleding. Marit stond bij de badkleding te kijken en Berna bij de sportbroeken. Ik liep naar Berna en deze had een zwarte sportpantalon in haar handen, die zal mooi staan om je ronde kontje zei ik tegen haar. Zou je denken zei ze. Er is maar een manier om daar achter te komen zei ik en dat is door hem te passen. Berna riep Marit en zei kom even mee ik wil iets passen en ze liep naar de pashokjes. De twee meiden gingen een pashokje in en ik stond net buiten het hokje te wachten. Het gordijn was niet helemaal dicht en daardoor kon ik net in het hokje kijken. Berna trok haar broek uit en ik keek tegen haar kontje dat was gehuld in een blauwe slipje. Marit aaide over het kontje van Berna en zei dat sta je goed dat blauw op je mooi gebruinde lichaam. Berna lachte en deed de sportpantalon aan, die zit wel heel strak om je billen zei Marit. Berna deed nu het gordijn open en vroeg wat ik ervan vond. Heel mooi maar draai je eens om zei ik. Berna draaide zich om en stond nu met haar achterwerk naar mij gericht. Je hebt mooie billen zei ik gehuld in een blauwslipje die broek zit zo strak dat hij doorschijnt. Dat is wel opwindend zei ik maar niet mooi om zo in te gaan sporten.
Oké zei Berna en schoof het gordijn weer dicht en ik kon weer binnen kijken. Ze trok de sportbroek uit en stond in haar blote billen doordat de broek zo strak zat was haar slip mee uitgegaan een hing aan haar enkels. Berna gaf de broek aan Marit en zei pas jij hem eens het is misschien jou maat en trok daarna haar slip omhoog. Marit deed haar spijkerbroek uit en had een grote slip aan en trok snel de sportpantalon aan. Marit stapte het hokje uit en vroeg wat ik ervan vond. Hij staat je goed maar ik geloof niet dat jij zo`n sportief type bent, jawel hoor zei ze ik doe aan hardlopen. Ze stapte snel het hokje weer in en deed de pantalon weer uit en haar spijkerbroek weer aan. Beide meiden kwamen nu het hokje weer uit en Marit zei kom we gaan betalen en verder schoppen. Marit kocht de sportpantalon en ik mijn sportdrank en we gingen verder schoppen. Berna zei ik wil even bij lingerie winkel gaan kijken voor wat ondergoed en een beha. We gingen bij lingerie winkel binnen en Berna zocht wat ondergoed uit en ging naar de beha’s en keek daar ook tussen maar vond dat er niets tussen zat naar haar zin. Waar ben jij Marit riep ze zachtjes, ik ben hier bij de slips en hemdjes. Marit had ook wat uit gezocht en Berna zei kom Johan jij is de keur meester.
We liepen naar de pashokjes en Berna ging naar het uiterste pashokje. Hier hebben we wat meer privacy en kunnen wij ongestoord passen en jij kunt dan keuren Johan. Ik nam plaats in de stoel en de meiden gingen het pashokje in Berna draaide nog even om en knipoogde naar mij en deed het gordijn expres niet helemaal dicht. Zal ik eerst even passen zei Berna tegen Marit en begon meteen haar broek uit te trekken en hing die op het haakje. Ik had graag nog iets in deze kleur gehad zei Berna maar die hebben ze niet meer en trok nu haar slipje uit. Oohhh wat doe je nu je moet je slipje eronder aan houden en je hebt een kaal kutje riep Marit opgewonden. Sssst zei Berna dat hoeft niet iedereen te weten en pakte een mintgroen slipje en trok het aan. Jij past toch ook geen slipje over je andere slipje zei Berna tegen haar vriendin en draaide ondertussen een rondje voor de spiegel. Van dit alles kon ik mooi meegenieten en ging er dus maar goed voor zitten. Berna deed het gordijn helemaal open en vroeg aan mij of het slipje en die kleur haar stond. Ja hoor het sta je goed en ik zou er ook een zelfde kleur hemdje bij nemen. Oké zei Berna pak dan even een zelfde kleur hemdje voor mij alsjeblieft. Ik liep de winkel in en pakte twee maten hemdjes in dezelfde kleur en liep terug naar het pashokje. Hier zei ik tegen Berna ik denk dat je deze maat moet hebben en reikte het aan. Berna trok haar T-shirt en behaatje uit en trok het hemdje aan. Dat staat heel sexy zei het spant mooi om je borsten en die komen er daardoor goed in uit. Marit keek me aan en zei jij bent gek het zit veel te strak geeft haar die andere eens. Berna wisselde van hemdje en inderdaad deze zat mooier en ook strak om haar borsten. Draai eens een rondje zei ik tegen Berna en zag toen dat haar tepels wat in het hemdje priemde. Volgens mij was ze een beetje geil aan het worden.
Nu ben jij aan de beurt zei Berna tegen haar vriendin en begon haar bloesje los te knopen. Laat maar zei Marit een beetje geschrokken dat kan ik zelf ook wel en ontdeed zich van haar bloesje. Marit keek een beetje verlegen om zich heen en knoopte daarna haar broek los en liet deze zakken en stapte eruit. Nu moet je slip en hemdje ook uit lachte Berna. Marit keek haar aan en trok haar hemdje uit en vroeg Berna haar beha sluiting los te maken. Berna deed wat haar gevraagd werd en maakte de sluiting los en deed de bandjes van Marit haar schouders. Marit deed hem helemaal uit en hing hem aan een haakje en pakte snel het hemdje wat ze had uitgekozen. Rustig maar zei Berna er gebeurt niets, Marit deed het hemdje over haar hoofd en trok het aan kort had ik uitzicht op een paar prachtige kleine stevige tietjes. Nu trok Marit haar slip uit en keek ik tegen een paar geweldige billen. Berna gaf haar het slipje aan en snel trok Marit het aan. Ben je zover vroeg ik dan kun je het showen. Marit deed het gordijn helemaal open en draaide een rondje, en wat vind je ervan? . De kleur en het hemdje staan je mooi maar het slipje vind ik iets te groot en het mag eventueel een string zijn. Berna was ondertussen al aangekleed en zei wacht maar dan ga ik het even voor je pakken. Even later kwam ze weer terug met een string en kleinere slip en reikte deze aan naar haar vriendin en kwam naast mij zitten. Dank je zei Marit en wilde het gordijn helemaal dicht schuiven. Zo zien we niet veel zei Berna tegen haar en schoof het gordijn weer een klein stukje open. Marit trok het slipje snel uit en de maat kleiner nog sneller aan, en richtte zich daarna naar ons en draaide een rondje om het te showen. Dat staat veel beter zei Berna maar ik wil je nu in de string zien zei ze tegen haar vriendin en doe eens niet zo gehaast. Marit wisselde het slipje om voor de string en draaide weer een rondje. Dat staat je geweldig zei ik haar je hebt prachtige billen die gezien mogen worden. Berna stond op en liep naar haar vriendin en bekeek haar eens goed en sloeg haar zachtjes op een bil en zei alles is goedgekeurd. Marit deed het gordijn dicht en kleedde zich aan waarna de dames afrekende.
Laten we iets gaan drinken zei ik tegen de beide meiden. Oké riepen ze allebei jij trakteert. We liepen naar een terrasje op de oude markt en gingen zitten en bestel wat te drinken. We spraken wat over de inkopen en ik zei toen dat mijn vriendin altijd bij een anderen winkel haar lingerie kocht. Dan gaan we daar ook eens even kijken als we ons drinken ophebben zeiden de meiden. Even later waren we op weg naar de andere winkel en liepen direct bij aankomst naar binnen. Oohhh zei Berna wat hebben ze hier mooie spullen en begon meteen rond te snuffelen. Moet jij niets uit zoeken zei ik tegen Marit, ik kan deze prijzen niet betalen zei ze. Ga maar eens kijken zei ik het valt hier reuze mee qua prijs. Marit liep naar haar vriendin en samen zochten ze wat uit en riepen wij gaan passen. Ik liep ook richting de paskamers toen Berna tegen me zei nee deze keer mach je niet keuren, misschien later thuis. De meiden stapten het kleedhokje in en sloten het gordijn. Even later werd er flink gegiecheld en gekletst vanuit het pashokje. Zelf wist ik nu de maten van de meiden en besloot ik voor beide meiden een hotpants in een felle kleur te kopen als presentje. Na dat ik betaald had en de presentjes ingepakt en wel van de verkoopster kreeg besloot ik in een zitje te wachten op de meiden. Even later stonden de meiden bij de kassa om af te rekenen, Marit kwam naar mij toe en vroeg of ze vijf euro mocht lenen omdat ze dat te kort kwam. Ik gaf haar de gevraagde vijf euro en ze ging weer naar de kassa om te betalen. Toen we buiten stonden vroeg ik wat ze nu wilde gaan doen. Naar huis zeiden ze allebei we zijn nu blut. Even later zaten we op de fiets richting huis. Het was een leuke spannende voormiddag zei Marit tegen Berna en mij. Ik keek even naar Berna en vroeg toen aan beide meiden of ze zin hadden bij mij iets te komen drinken en een presentje in ontvangst te nemen. De meiden keken elkaar even aan en knikten ja dat is goed. Vijf minuten later zetten we alledrie de fiets bij mij thuis op de plaats en gingen we naar binnen.
De meiden namen plaats op de bank en ik ging wat te drinken inschenken. Berna fluisterde wat bij haar vriendin in haar oor en deze keek haar verschrikt aan en begon te blozen. Ik zette de drankjes op de salon tafel en nam plaats in de andere bank. Oh wacht even ik heb nog een presentje voor jullie en stond op en pakte de twee pakjes en gaf ze aan de meiden. Gretig werden de beide pakjes open gemaakt en de hotpants bekeken. Je hebt een goede smaak zei Berna en bedankte mij ook Marit bedankte mijn en stond op en gaf me een kus op mijn wang. Ik weet iets beter om je te bedanken zei Berna we zullen ze aan doen en showen aan je, wat vindt je daarvan. Dat zou ik geweldig vinden maar wat vindt je vriendin ervan. Marit bloosde wat maar ze stemde er wel mee in. De meiden stonden op en Berna zei ik weet de weg en liep naar boven gevolgd door haar vriendin. De meiden gingen de slaapkamer in en Berna sloot de gordijnen. Marit deed haar schoenen uit en haar broek volgde snel weet je dit zeker vroeg ze nu aan haar vriendin. Ja antwoordde deze en ik wil vandaag ook nog geneukt worden zei ze tegen haar vriendin, en dat wordt voor jou ook eens tijd lachte ze. Berna schopte haar schoenen uit en trok haar broek en slipje uit en aaide daarna even over haar poesje. Ik besloot even stiekem op de trap te gaan gluren naar de meiden. Toen ik net op de trap stond zag ik Marit haar slip uit trekken en Berna naar het kutje van haar vriendin kijken. Daar gaan we ook eens een keer iets aan doen zei ze en aaide over het kutje van Marit. Beide meiden stonden in hun blote kont en pakte de hotpants en trokken hem aan. Ik liep zachtjes weer terug naar de huiskamer en wachtte af wat er zou gebeuren. Beide meiden hoorde ik de trap afkomen en kwamen de huiskamer/keuken binnen lopen. Ze bleven in de keuken gedeelte staan zodat met ze door de ramen niet zag staan. Ik stond op en liep naar de meiden toe en keek goedkeurend naar de hotpants. Zo die heb ik goed uitgezocht ze passen perfect om jullie mooie billen. Marit bloosde even en zei plotseling wacht maar eens tot je de rest ziet en pakte haar tas met nieuwe spullen en liep weer naar boven. Toen ze boven was riep ze naar Berna kom jij ook, Berna pakte ook haar tas en snelde naar boven.
Wat ben jij van plan zei Berna tegen haar vriendin. Ik ga hem mijn nieuwe lingerie laten zien Johan heeft er immers aan meebetaald. Laat maar zien lachte Berna en begon zichzelf uit te kleden en haalde de prijskaartjes van haar lingerie af. Daarna deed ze de string aan en vervolgens de bijbehorende beha. Kun jij de beha bandjes even afstellen zei ze tegen haar vriendin dan doe ik dat ook bij jou. Oké zei Marit en ging achter haar vriendin staan en deed de bandjes goed. Je hebt mooie volle borsten zei ze tegen haar vriendin en pakte ze van achteren vast, ja hoor twee handjes vol zei ze toen en liet ze weer los. Berna lachte en zei kom maak eens voort Johan wacht op ons. Marit ontdeed zich van haar kleding en ondertussen deed Berna de prijskaartjes van haar nieuwe lingerie. Hier zei ze tegen haar vriendin en gaf haar de string aan. Marit trok hem aan en deed vervolgens het behaatje aan, komt Berna stel de bandjes maar af. Berna deed wat haar vriendin vroeg en pakte vervolgen haar billen vast en riep stevig kontje hoor. Johan komt eens kijken naar ons riep Marit en ging vervolgens op in een aantrekkelijke positie op het bed liggen. Boven aangekomen vond ik de meiden op mijn slaapkamer verleidelijk op het bed liggend. En wat vind je ervan vroegen ze mij, daar kan ik nu niet veel van zeggen ik zie zo niet alles. Meteen sprongen de meiden van het bed af en showden de nieuwe lingerie aan me. Oh dat staat mooi meiden en pikant doordat het lichtjes doorschijnt. Meteen daarna pakte Berna mijn hand en trok me mee het bed op. Ik wil dat je ons neukt zei ze en snel en hard ook en dat geld zeker voor Marit die is geil geworden en daar moet jij wat aan doen. Ik ging recht op zitten en pakte Marit haar hand vast en trok haar ook het bed op en begon haar meteen te zoenen. Marit bood even wat tegenstand wat snel omsloeg naar welwillendheid. Mijn zoenen werden beantwoord met een tongzoen. Ik voelde dat Berna ondertussen mijn schoenen uitdeed en daarna mijn broek aan het losknopen was. Ze stapte van het bed en pakte mijn broekspijpen aan het einde vast en trok hem zo van mijn kont en gooide hem in de hoek. Doordat ze mijn broek zo had uitgetrokken was mijn slip van mijn billen geschoven en lag ik in mijn blote kont met inmiddels een stijve leuter. Met mijn handen ging ik nu opzoek naar de borsten van Marit en begon die te masseren. Ze had lekkere stevige borsten die waarvan de tepels wat hard geworden waren. Ik ging dichter tegen Marit aan liggen en kwam daardoor ook met mijn stijve pik tegen haar benen waarvan ze wel even wat schrok. Berna riep tegen haar vriendin ik heb zijn broek van zijn kont getrokken wees maar niet bang. Ondertussen was ik Marit van haar behaatje aan het ontdoen en begon haar ontblote borsten te zoenen en aan haar tepels te knabbelen. Marit hijgde een beetje en zei dat is heerlijk ga door. Berna ging nu naast haar vriendin liggen en begon over haar billen te aaien en wachtte op een reactie van haar vriendin en die kwam niet. Berna ging nu verder en ging met haar handen tussen de benen van Marit en begon over haar kruis te wrijven. Haar vriendin begon nu zachtjes te kreunen en deed haar benen wat verder uit elkaar zodat Berna er beter bij kon. Voorzichtig liet Berna haar hand in het broekje van haar vriendin glijden en masseerde haar schaamlippen. Ik liet mijn hand nu vanuit haar dijbeen omhoog gaan en duwde het kruisje van haar string wat aan de kant en wreef even over haar schaamlipjes. Het was nu tijd voor verdere actie en ik liet nu en vinger tussen haar schaamlippen gaan en voelde dat haar kutje nat was geworden. Ik trok mijn vinger uit haar natte kutje en stak hem uit naar Berna en zei proef eens. Deze stak mijn vinger gretig in haar mond en proefde het geil van haar vriendin. Het smaakt heerlijk zei ze en duwde mij aan de kant en trok de string van Marit uit en begon haar kutje te likken. Wat doe je nu kreunde Marit je bent toch niet lesbisch. Nee antwoordde Berna maar wel geil en jou kutje smaakt heerlijk en ze ging verder met beffen.
Ik ging boven Berna zitten die tussen de benen van haar vriendin lag en deed haar beha los en gooide hem op het nachtkastje. Zo zei ik nu kom jij ook aan de beurt en masseerde ik haar volle borsten. Schuif eens wat omhoog dames dan kan ik er ook bij riep ik en dit werd meteen beantwoord door omhoog te schuiven. Nu ging ik achter Berna zitten die met haar geile kontje omhoog zat. Ik kon zo goed bij haar kutje maar deed haar benen nog wat uit elkaar en begon in haar kruis te wrijven. Haar kruisje was drijfnat en haar string door weekt. Ik trok de string van haar kontje en Berna deed een voor een haar knieën omhoog zodat hij helemaal uit kon. Ik gooide de string bij haar behaatje en ging daarna op mijn rug tussen haar benen liggen. Ik had van dichtbij goedzicht op haar kutje en begon het met twee vingers te bewerken en Berna begon meteen te kreunen van genot. Marit was inmiddels zo geil dat ze heftig kreunde van genot en riep dat ze klaar ging komen. Met een hevige schok door haar lichaam kwam ze klaar en slurpte haar vriendin het geil op. Ik was ondertussen het kutje van Berna aan het likken toen Marit zei ga eens aan de kant ik wil haar kutje ook proeven en likken. Ik ging aan de kant en de dames verplaatste zich zodat ze comfortabel lagen en dat ik er ook bij kon. Marit zat net als Berna voorheen met haar kontje omhoog zodat ik daar goed bij kon. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en pakte mijn stijve leuter vast en zette hem tegen haar schaamlipjes. Marit stopte met haar vriendin en fluisterde doe het zachtjes en safe het is de eerste keer voor mij. Ik pakte snel een condoom uit mijn nachtkastje en deed hem om en ging weer achter haar zitten. Met mijn handen pakte ik haar heupen vast en liet mijn pik langzaam in haar kutje glijden. Marit kreunde en zei hij is te groot dit gaat niet, haar vriendin zei plotseling dat is maar even en dan zul je genieten. Met een krachtige stoot stak ik mijn pik nu geheel in haar kutje waarop Marit even gilde en daarna was ze even stil. Ga door riep ze nu gaat het wel weer en duwde zelf haar kontje naar achteren. Ik neukte haar strakke geile kutje in een rap tempo en Marit begon stilletjes te kreunen. Door het rappe tempo begon ze steeds harder te kreunen en kwam ze daarna zeer snel en gillend klaar. Oohh wat is dat geweldig riep ze tegen haar vriendin dit had ik eerder moeten weten. Ik trok mijn pik terug uit haar kutje en liet me op mijn rug vallen. Niet zo lui zei Berna tegen mij je bent er nog niet. Ook ik wil die harde pik weer eens in mijn kutje voelen. Oké zei ik je bent meteen aan de beurt lachte ik.
Ik krabbelde omhoog en vroeg Berna hoe en wat ze wilde. Kom maar eens hier zei ze, waarop ik naar haar toe kroop. Berna pakte mijn pik vast en ontdeed hem van het condoom, Ik wil hem zonder in mijn geile kutje voelen lachte ze. Daarna ging ze op haar rug liggen met haar benen wijd gespreid. Kom hier met je geile leuter riep ze steek hem er maar lekker diep in. Dat liet ik me niet nogmaals zeggen en kroop tussen haar benen. Berna pakte mijn pik vast en zette hem tegen haar schaam lippen, Meteen stootte ik hem diep in haar natte kutje. Oohh kreunde ze hard, ik lachte en zei dat is toch wat je wilt lekker diep in je kutje. Ja kreunde ze dat wil ik ook ik wil dat je mijn kutje volspuit. Ik stopte en pakte beide benen van Berna en legde ze over mijn schouders. Zie zo zei ik nu ga jij het meemaken tegen haar zo diep heb je hem nog niet gehad. Daarna stootte ik mijn pik helemaal bij haar naar binnen en vroeg haar hoe voelt dit. Geweldig kreunde ze zo hard als hij is en zo heerlijk diep in mijn spleetje. Langzaam begon ik haar hard en diep te neuken en Berna lag onder mij te kreunen en gillen van genot. Berna neukte op een geweldige mannier mee en we kwamen daarna gelijktijdig tot een geweldig orgasme. Kom zei Marit tegen mij ga eens aan de kant. Ik trok mijn pik terug uit het kutje van haar vriendin en ging aan de kant. Marit dook tussen de benen van haar vriendin en zei tegen haar ik ga je kutje schoon likken. Berna spreidde gewillig haar benen en kreunde tegen haar vriendin doe je best schoonheid. Marit begon haar vriendin te beffen en slurpte het van mij afkomstige sperma meteen op. Marit keek op en zei je sperma smaakt heerlijk en ging meteen verder met haar vriendin. Heb jij dit vaker gedaan kreunde Berna je doet het geweldig. Ook de anus liet Marit niet onberoerd hier in stak ze op een gegeven moment haar wijsvinger en bewoog hem zachtjes op en neer. Omdat Marit met haar kontje omhoog lag werd ik weer geil en ging achter haar zitten en pakte haar heupen vast. Ik zette mijn weer stijve pik tegen haar poepgaatje en duwde hem voorzichtig naar binnen. Marit kreunde even zachtjes en ging verder met het bevredigen en schoon likken van haar vriendin. Ik neukte haar strakke poepgaatje en Marit genoot ook hier geweldig van. Ik ga zo weer komen riep ik en trok snel mijn pik terug en vroeg de meiden naast elkaar te gaan liggen.
De meiden lagen naast elkaar op het bed en ik zei dat ik mijn pik wilde leeg spuiten over hun borsten. Ja goed zeiden ze dan likken we elkaar schoon. Daarna rukte nog een paar aan mijn pik en spoot hem daarna leeg over de borsten van de meiden. Meteen daarna sprongen de meiden op en likte bij elkaar het sperma van hun borsten. Ik pakte mijn pik vast en zwaaide ermee en ik riep deze moet ook schoon. De meiden draaiden zich om en begonnen tegelijk mijn pik schoon te likken en elkaar af en toe ook te tongen. Wat zijn jullie een stel geile meiden riep ik tegen ze. Dat komt door jou riepen ze gelijk. Zo hij is wel schoon zei ik en duwde beide meiden achterover. Ik zal jullie borsten nog even schoon likken en dook meteen tussen de meiden en likte om de beurt een borst van ze schoon. Hierdoor werden de tepels van beide meiden weer hard en stonden fier omhoog. Toen ze schoon waren stelde ik voor om te gaan douchen. De meiden stonden op en liepen naar de douche wij zijn eerst riepen ze. Op een gegeven moment kwam er een hoop gekreun uit de douche. Ik ging even kijken en de meiden waren aan het tongen en elkaar ondertussen aan het vingeren en kwamen nogmaals klaar. Toen we allemaal gedoucht en aangekleed waren dronken we beneden nog wat. Tevens spraken we af dat als ze zin hadden en ik thuis was altijd langs mochten komen. Darna vertrokken de meiden.
Uw reacties kunt u sturen naar: geilekruik@hotmail.com (Als je genoten hebt van het verhaal kan je reageren naar geilekruik@hotmail.com)
Aantal keer gelezen:
611
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)