Spannendverhaaltje.nl

Het bos

-
16-08-2010
Een tweetal jaar geleden in de zomer, het was al terug school, dus het moet september geweest zijn. Op een avond in het jeugdhuis, niet veel te doen en ik verveelde me en besloot om te gaan wandelen. Ik ging nog tegen een paar luitjes zeggen dat ik ging wandelen en 2 jongens verveelden zich ook en gingen met me mee. We wandelden een heel eind en het was best leuk, we hadden wat afgelachen en ook heel ernstige gesprekken gevoerd. Ook over sex, het is blijkbaar vreemd als een meisje daar ideeen over heeft. We kwamen in het bos aan, ik voelde me zalig en we gingen dieper het bos in. Er waren veel struiken en zo en op een ogenblik kwamen we aan een open plek in het bos. Daar stond ook een heksenkring, hebben ik nog aan die 2 moeten uitleggen want ze wisten niet wat een heksenkring is. Ik liet me op de blaren vallen en legde me uitgestrekt neer. Ik voelde me zo, een met dat bos. En ik zei jongens dit is gewoon de hemel hier een met de natuur en met een ingeving deed ik mijn tshirt, rokje en mijn baskets uit.
Ik ging, enkel nog in mijn slipje, weer liggen. Een van de jongens kwam naast mij liggen en zei, dan moet je het wel volledig doen en hij trok ook mijn slipje uit. Het kon me niets schelen ik voelde me gewoon zweven . Na een tijdje kwam een van de jongens naast me liggen en raakte me overal aan, heel zacht. ooo tintelend was dat en het maakte me zwoel. Ik deed mijn ogen dicht en liet me gaan on de aanrakingen over gans mijn lichaam. Hij besteedde veel aandacht aan mijn borsten maar ook aan mijn buik en mijn navel en mijn schaamstreek en aan mijn dijen en voeten. Maar de jongens waren ongeduldig en gingen nog verder. Na een tijdje ging ik hen achterna. Het duurde wel even voor ik hen vond en we gingen dan samen nog wat voort door de struiken. Ik kreeg zel een paar striemen van takken tegen mij, maar ik - wou het niet - voelde het niet. D
Dan kwamen we aan een kleine helemaal vol met struiken en varens Ik liet me in de varens vallen en liet me opnemen door het bos. ik deed mijn ogen dicht en voelde toen hoe een van de jongens me in mijn nek begon te likken en mijn borsten te strelen. Hij gaf me dan een zo zachte, lange, intense tongzoen. Hij lag toen al op me en hij had zich ook uitgekleed. Hij liet zich afzakken naar mijn borsten en begon ze zacht te likken tot hij aan mijn tepels kwam. Hij zoog er eerst zachtjes aan en begon er dan wachtjes aan te knabbelen. OOOOOO ik werd zo opgewonden. Mijn tepels gingen er stijf van staan en heel hard en ik voelde een zalig gevoel tussen mijn benen. Ik voelde hoe hij zich verder langs mijn buik naar beneden liet zakken en in mijn navel likte en door mijn weelderig schaamhaar en over mijn dijen, ik opende mijn benen en langs de binnenkant van mijn dijen likte hij terug omhoog. Hij ging langs mijn lipjes. Ik kreunde en voelde me nat worden en legde mijn benen in zijn nek. Met mijn knieen drukte ik zijn mond tegen mijn kutje aan en hij begon tussen mijn lipjes te likken.
OOO zalig , ik kermde , kreunde en drukte meer met mijn benen en toen vnd hij mijn knopje met zijn tong. hij begon er lustig aan te likken en stak tegelijkertijd een vinger naar binnen. OOO en dan begon hij aan mijn knopje te zuigen. ik ging door het dak. ooo hoe lekker ik kreeg zo een goed orgasme. Ik riep - tierde eigenlijk - en ik moet nogal wild tekeer zijn gegaan. hij kroop terug naarboven, mijn benen bleven omhoog en hij stak zijn lul in mijn geil kletsnat kutje en neukte me zo zalig. OOO Ik kreeg al vlug een tweede orgasme en hij kwam hevig in mij en liet zich dan eerst op mij en dan naast mij vallen. We bleven even liggen en ik voelde wel hoe een deeltje van zijn lading terugkwam. Ik bleef liggen met mijn ogen dicht en voelde hoe hij zich wegtrok van mij. Direkt daarop sprong de andere letterlijk op me, hij was zo wild en zenuwachtig, ik had echt pijn en heb hem van me afgeduwd en gezegd dat ik het wel zou doen.
Ik heb hem getongd, maar hij was zo wild hij rukte maar aan mijn tong en zocht mijn borsten open kneedde hen hard, wat mij wel opgewonden maakte en dat voelde hij waarschijnlijk. Ik duwde hem verder zodat hij op zijn rug kwam te liggen en ik hoorde hem zwaar hijgen en hij fluisterde steeds, hoer , slet ik wil in je kut en zo meer van die dingen. Ik heb hem toen gepijpt en als ik zijn voorvocht proefde nam ik hem uit mijn mond ging over hem heen zitten en stak zijn lul aan mijn kutje. Wild is hij toen te keergegaan. En het duurde niet lang of hij begon met schokken te spuiten en ik voelde het hevig in mij komen en hij riep dingen als hoer je bent een natte slet en je moet lul in je kut , ik ging van hem af en legde me terug op de varens. Ik had het gevoel, ik weet niet waarom, dat iemand ons de hele tijd had zitten begluren.
En het was zo, maar daar ben ik pas later achtergekomen. NA een tijdje, de jongens hadden zich weer aangekleed , gingen we terug, eerst op zoek naar mijn kleren, het heeft een tijd genomen voor we die terugvonden. En dan, de jongens droegen mijn kleren, tot aan de rand van heet bos, waar ik me terug heb aangekleed, die ene - die me het laatst genomen heeft - wou wel mijn slipje niet teruggeven. Zo zin we dan terug in de jeugdclub aangekomen waar ondertussen wel wat meer te beleven viel en daarna nog veel meer ook.
Aantal keer gelezen:
675
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)