Spannendverhaaltje.nl

Het bezoekje (een vervolg)

-
21-08-2010
Dit verhaal is geschreven door ben meer verhalen van ben We lagen lekker achterover op de houten banken in de sauna, zweet liep in straaltjes over onze lijven naar beneden. Op de andere banken hingen en lagen diverse naakte lijven, enkele mannen en vrouwen. Mooi om aan te zien, lekkere borsten licht bezweet, kort schaamhaar boven enkele bedekte kutjes, enkele zelfs blijkbaar kaal geschoren. Sommige zagen er zelfs lekkerder uit dan mijn Fri, die zeker niet te versmaden is. Eťntje trok zeker mijn aandacht. Mooie ronde borsten, niet klein, niet te groot, met van die donkere kersen erop. Niet mager, een coca cola-lichaam, maar dan een gezinsfles, goesting om zo mijn mond eraan te zetten. Ze moet gemerkt hebben dan ik met meer dan gewone interesse haar lichaam bekeek, ze moet dit aan mijn blik hebben gezien. Het werd me toch een beetje te warm, dus ik naar buiten lekker onder de douche, afkoelen. Wat wel nodig was na die lekkere meid. Ik keek naar omlaag en zag dat mijn kleine jongen onder de indruk was van die koude douche, wat een garnaaltje. Door aan die schone in de sauna te denken kwam er echter snel leven in en ging mijn eikel weer lekker naar beneden hangen, waren de aders afgetekend te zien bovenop de schacht tot aan mijn blote eikel (ik ben namelijk besneden). Nou nog even in het stoombad.
Wie kwam daar enkele minuten later binnen? Een pracht van een vrouw, het coca-colaflesje. Ze keek even rond, maar er was plaats genoeg, blijkbaar was ik de enige die van stoom hield. Alsof er enkel naast mij nog een plaatsje vrij was, kwam ze naast me zitten. "We hebben blijkbaar dezelfde voorkeuren" zei ze "Eerst wat drogere lucht en nu wat stoom om de borst uit te zetten." Ze voegde inderdaad de daad bij het woord en haalde diep adem. Meteen kreeg ik het nog warmer dan ik het daarvoor al had. Haar recht vooruit priemende borsten namen heel mijn blikveld in beslag, evenals mijn gedachten. "Houd je vrouw het niet lang uit in een sauna, ik zag haar daarjuist naar een rustplaats vertrekken." "Weet ik niet, ze heeft er juist zelf om gevraagd om naar hier te komen. Nog even en ik wil ook wel wat rust." Dit nadat haar bovenbeen een beetje opzij was gegleden en zich tegen het mijne aanvlijdde. Naar beneden kijkend kon ik zien dat ze een bikinikapsel had, dat haar kutje meer vrij liet dan dat het het bedekte. Een lekker pruimenmondje. "Mooi?" vroeg ze. "Een lekker kutje mag steeds gezien worden" zei ik wat stoutmoediger "en de rest van jou is ook niet te versmaden." Ik keek even door het venstertje in de deur naar buiten, niemand in de buurt blijkbaar, legde mijn hand op haar bovenbeen dat tegen het mijne was aangevleid. Eens kijken hoe ze reageerde. Blijkbaar zinde haar dit wel want ze trok in ieder geval haar been niet weg. Zacht liet ik mijn hand een beetje naar boven gaan tot ik bijna haar poesje aanraakte en dan weer naar beneden. Een zacht velletje had ze in ieder geval wel. "Ik weet wel een plaatsje waar je je rust kan nemen, de massagekamer wordt nu toch niet gebruikt. Ik wijs je wel de weg even." Wij alle twee recht en naar buiten, niemand direkt in de buurt te zien. Ik achter haar aan, mijn ogen op haar wiebelend achterwerk gericht, wat een prachtig paar billen, om zo je handen rond te leggen, kwamen we in een zijkamertje waar een soort massagetafel in het midden stond. Zij leunde licht achterover, met haar handen steunend op de tafel achter haar. Zacht legde ik mijn handen onder die lekkere memmen, lichte ze op zodat ik die grote tepels tussen mijn lippen kon nemen en er lekker kon op zuigen.
Blijkbaar was ze daar nogal gevoelig voor, ik hoorde haar in ieder geval sneller ademen. Licht liet ik mijn tong rond haar tepelhoven cirkelen terwijl ik mijn handen naar haar rug verplaatste en licht strelend over haar rug ging tot net boven die lekkere billenpartij en weer terug naar haar schouders langs haar ruggegraat. Hier een beetje druk uitoefend zodat ik nog iets meer van die borstenpartij in mijn mond kon nemen, ondertussen steeds met mijn tong over die rechtopstaande tepels gaand. Speels ging ik met mijn lippen verder naar de aanzet van haar borsten, een vochtig spoor trekkend tot in haar hals, daarna mijn lippen om haar vochtige mond drukkend, met het puntje van mijn tong langs haar lippen dan haar tong ontmoetend in een duel. Nu ik zo rechtop stond duwde mijn intussen hard geworden lul tegen haar buik aan, hem lichtjes tussen haar dijen wringend zodat een druk werd uitgeoefend op haar kutlippen, ze een beetje openend zodat mijn stam die dikke lippen masseerde. Dit was wel iets wat bij haar in de smaak scheen te vallen. Ze zoog zowat mijn hele tong bij haar naar binnen. Dit spoorde haar blijkbaar ook aan tot enige verdere activiteit. Ze duwde me zachtjes naar achter en draaide me om zodat het mijn beurt was om achterwaarts tegen de bank aangedrukt te worden. Op haar kniŽn voor me zitten nam ze mijn volwassen, niet te grote stam in haar hand en streelde hem van de wortel tot de dikke kop op en neer. Dit scheen hem ook te bevallen, wat hij met lichte schokjes te kennen gaf, aanmoedigend om zo te zeggen. Zij sloot dan ook haar volle hand rond mijn dooraderde lul en ging op en neer, draaiende bewegingen makend en licht knijpend, zodat er nog meer bloed naartoe werd gepompt waardoor de eikel begon op te zwellen tot een serieuze rode paddestoel. Ze boog haar hoofd naar voor zodat ik niet meer kon zien wat ze deed, maar ik voelde haar lippen zich rond mijn eikel sluiten en ze hapte hem stukje bij beetje naar binnen.
Zo tussen die lippen op en neer gaand leek het alsof hij gevangen was in een zuigende tunnel, zij kwam telkens tot bovenaan mijn eikel, hield die nog altijd gevangen tussen haar lippen (dit geeft de omschrijving tuitmondje een heel andere betekenis) en ging dan terug naar beneden, mijn penis aan de basis omvattend, blijkbaar denkend dat hij anders zou omvallen. Maar bij deze deskundige pijpbeurt was dat in ieder geval ondenkbaar. Door de gebeurtenissen van de laatste dagen en het gebrek aan sex, door de vermoeidheid van mijn vrouw, kreeg ik het na enkele minuten al aardig warm en voelde ik dat die zuigende mond langzaam mijn zaad uit mijn ballen naar boven aan het trekken was. Zij voelde blijkbaar ook dat mijn eieren zich begonnen samen te trekken want ze voerde het tempo nog een beetje op en beet bij het boven komen lichtjes in mijn eikel en draaide met haar hand telkens rondjes rond het vrijgekomen gedeelte van mijn op dit moment enorm gespannen lul. Je kon er een huis mee stutten op dat moment. Met een diepe kreun kon ik niet anders meer dan haar bij haar hoofd nemen en mijn spuitende lul diep in haar mond heen en weer bewegen. Het opgespaarde geil spoot tot achter in haar keel waar ze probeerde om die hoeveelheid naar binnen te slikken, waar ze niet volledig in slaagde zodat het langs haar mondhoeken naar buiten kwam en op de grond lekte.
Aantal keer gelezen:
635
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)