Spannendverhaaltje.nl

Het afscheid

-
16-08-2010
Op het bedrijf waar ik werkte liep een leuke vrouwelijke collega rond. Ze heette Cindy en was 39 jaar oud. Maar als je zou zeggen dat ze 19 was zou je het ook geloven. Cindy was slank met kleine tietjes en een heerlijk kontje. Dit was meestal niet te zien omdat ze tijdens werkuren altijd een overal droeg. Maar tijdens de vele uitstapjes van het werk gaf in mijn ogen goed de kost. Ze woonde dicht bij me in de buurt, zodat of ik haar ophaalde of zij mij, als we naar een van die uitstapjes gingen. De meeste uitstapjes waren zonder aanhang zodat Cindy en ik vaak samen op stap gingen. Verder dan een afscheidskus na zo’n avondje waren we niet gekomen. Toch bleef ik hopen dat ik een keertje verder kon gaan. Op een gegeven moment gebeurde het dat we op dezelfde dag afscheid namen van het bedrijf. Op dat afscheidsfeestje dat we gaven werd het nodige bier gedronken.Cindy was met de auto en zou me thuis brengen. Rond zes uur sErwinden we dan ook voor mijn deur.
Ik denk nu of nooit. “Kom je nog iets mee drinken” vroeg ik haar. “Nou even dan”Zei Cindy. Ze parkeerde de auto en liep achter me aan naar binnen. “Loop alvast maar door naar de kamer. Wat lust je te drinken?”vroeg ik haar. “Heb je een wijntje?”was haar wedervraag. Dat had ik wel. Toen ik terug in de kamer kwam had ze het zich gemakkelijk gemaakt op de bank. Haar jas had ze uitgedaan. Nu droeg ze alleen nog een half lange spijkerbroek en een kort licht blauw hemdje. Ik ging in de stoel tegenover haar zitten en we praatte wat over koetjes en kalfjes. “Jij ging toch op vakantie naar Australië” vroeg Cindy plots. “Ja dat klopt, ik ga weer terug” antwoordde ik. “Ben je er dan al eerder geweest?” “Heb je de foto’s dan nog niet gezien?” ”Nee” zei Cindy” Laat eens zien.” Ik pakte het fotoalbum en ging naast haar op de tweezitsbank zitten.
Eerst was er nog een beetje ruimte tussen ons, maar naar mate we verder kwamen in het fotoboek schoof ik steeds een beetje verder naar haar toe. Cindy lette er niet op maar genoot van de foto’s. Voorzichtig legde ik een hand op haar been. Nog steeds geen reactie. Ik kneep zachtjes in haar been. Cindy schoof een beetje heen en weer op de bank. Haar ogen waren nog steeds op de foto’s gericht. Langzaam schoof ik mijn hand in de richting van haar kruis. Stiekem keek ik naar Cindy en zag dat ze haar ogen had gesloten. Een zachte kreun ontsnapte aan haar mond. Met mijn andere hand pakte ik haar hoofd en draaide het in mijn richting. Onze monden vonden elkaar. Het fotoboek liet ze op de grond vallen. Cindy’s handen voelde door mijn haar en over mijn borst. Ik verplaatste mijn handen naar haar borsten.
Ze voelde groter aan dan ik eerst vermoede. Een mooie hand vol. Ondertussen Erwingden we er stevig op los. Ik pakte aan beide zijden de onderkant van haar topje en trok het over haar hoofd uit.We moesten onze kus verbreken, maar zodra haar topje uit de weg was , was Cindy me alweer aan het Erwingen. Tot mijn verbazing droeg ze geen bh. Maar dat had ze eigenlijk ook niet nodig. Snel trok Cindy nu ook mijn shirt uit, en woelde met haar handen door mijn borsthaar.”Lekker”zei ze “Dat heeft mijn man niet.” “Geniet er maar lekker van meid” Zei ik. Na zo nog even gezeten te hebben duwde ik Cindy achterover op de bank en begon haar broek los te maken. Snel schopte ze haar schoenen uit. Ik trok haar broek over haar billen naar beneden. Cindy schopte nu haar broek verder uit, zodat die naast haar schoenen op de grond kwam te liggen. Ze lag nu op de bank met alleen een rode string. Met mijn mond ging ik kussen vanaf haar tenen via enkel en knie naar haar kruisje. Mijn mond begroef ik op de plaats waar haar kutlucht het sterkst was.
Ik zette mijn tanden in de elastiek van de string en trok hem uit. Daar lag ze dan. Eindelijk naakt in mijn huiskamer. Cindy knoopte nu mijn broek los en trok die samen met mijn slip naar beneden. Mijn schoenen had ik al bij de deur uitgedaan. Cindy nam mijn nog half slappe lul in haar mond. Maar ik wilde haar ook verwennen. Dus duwde ik haar terug, ging zelf op de bank liggen en vroeg haar boven op me te komen liggen. En wel zo dat haar poesje boven mijn mond kwam te liggen. Ik stak mijn Erwing in haar kutje en begon haar te likken. Al snel vond ik haar klitje en beet er zachtjes op. Cindy kreunde luid, maar bleef doorzuigen. Öh, ja, Erwin ga door. Ik kom” Riep Cindy en steunend kwam ze klaar. Haar sappen stroomde over mijn gezicht en ik likte ze gretig op. Zelf wilde ik nog niet komen. Ik wilde zo lang mogelijk van deze meid genieten.
Ik stelde voor om naar boven te gaan. Op bed hadden we meer plaats dan op deze bank. Ik wees haar de weg en liep achter haar aan naar boven. Onderweg kon ik haar mooie slanke kontje bewonderen. Heupwiegend liep ze de trap op. Boven liep ze richting badkamer in plaats van de slaapkamer. “Ik heb het altijd al eens onder de douche willen doen” verklaarde ze. “Mijn man wil het alleen maar in bed doen, en dan alleen nog maar als hij zin heeft.” “Oké meid” zei ik “Onder de douche”. Ik zette de douche aan en wachtte tot de straal lekker warm was. Cindy ging er onder staan en ik begon haar in te zepen. Haar borsten en billen kregen extra veel aandacht. Haar tepeltjes sErwinden recht vooruit. Met mijn ingezeepte vingers begon ik haar poesje te strelen. Ik liet een vinger naar binnen glijden. Al snel kwamen er een tweede en derde bij. Langzaam begon ik haar te vingeren. Na een minuut of twee kwam Cindy alweer klaar.
Ze kreunde luid en beet op mijn Erwing, die nog steeds in haar mondje zat. “Nu wil ik je in me voelen” Zei Cindy. Ik wilde niets liever. Mijn lul sErwind nog steeds stijf. Ik drukte hem zonder pardon in een keer naar binnen. Ze voelde lekker strak aan, al was ze dan 39 en had twee kinderen gebaard. Ze klemde lekker rond mijn lul toen ik in haar begon te stoten. Eerst langzaam, dan weer snel. Ik drukte Cindy met haar rug tegen de muur van de douche. Ze sloeg haar benen rond mijn middel en bereed mijn lul als een amazone. Wild steunend en kreunend kwamen we gelijktijdig klaar. Ik spoot een grote hoeveelheid sperma in haar kut. Uitgeput zakte we op de grond, waar we lekker onder de warme straal bleven zitten. “Het wordt nu echt tijd dat ik naar huis ga” zei Cindy. Maar ik wilde haar nog niet laten gaan. Ik draaide de kraan dicht en begon haar af te drogen. Ze begon helemaal te gloeien omdat ik best hard te keer ging.
Ze vond dit echter wel lekker. Nadat we beide droog waren tilde ik haar op en droeg haar naar mijn slaapkamer. Daar liet ik ons beide op het bed vallen en begon haar overal te zoenen. “Ik wil je nog iets vragen,” zei ze “Mijn man heeft me nooit anaal willen nemen. Zou jij dat willen doen.” “Nou dol graag. Ga er maar eens lekker voor klaar zitten” zei ik. Cindy ging op handen en knieën zitten en stak haar kontje omhaag. Oh god wat zag dat er lekker uit. Ik stak twee vingers in haar kutje en begon haar weer te vingeren. Toen mijn vingers nat genoeg waren stopte ik er een van in haar kontje. Al snel volgde de tweede. Cindy lag te kronkelen op bed. Ik kon nog maar net met mijn vingers in haar blijven. Toen haar kontje nat genoeg was drukte ik mijn lul eerst nog even in haar kutje. Haalde hem er terug uit en zette mijn eikel tegen haar sterretje.
Met beide handen trok ik haar billen uit elkaar zodat haar sluitspier een beetje open ging staan. “Doe je wel voorzichtig. Ik ben nog maagd daar” zei ze. “Als het pijn doet moet je het zeggen, dan stop ik” “Nee niet stoppen. Ik wil hem in mijn kontje” Riep Cindy. Na een beetje druk uit te oefenen verdween mijn eikel achter haar sluitspier. “Oh, wat lekker” riep ze weer ”Ga door”. Voorzichtig drukte ik door totdat mijn hele lul in haar kontje was verdwenen. Cindy keek even om en had een traan in haar ogen. Maar rond haar mond lag een gelukkige glimlach. Toen wist ik dat het goed was. Langzaam begon ik stotende bewegingen te maken. Cindy nam al snel mijn ritme over. Zodra ik naar voren stootte kwam Cindy naar achteren, zodat mijn ballen bij elke stoot tegen haar kutje sloegen. Dit kon ik niet lang volhouden, en kwam dan ook even later steunend klaar.
Ik spoot een grote hoeveelheid sperma in haar kont. Zoveel had ik nog nooit gespoten. Door dat gevoel van klotsend sperma kwam ook Cindy weer klaar. Zoenend bleven we nog even op bed liggen. “Ik moet nu echt weg” zei Cindy. Ze waste zich snel in de badkamer. Voordat ze vertrok vroeg ik haar of ik haar nog een keertje kon zien. “Laten we een keertje gaan zwemmen” Stelde ze voor. “Ik bel je wel, want anders neemt mijn man misschien wel op en dan heb ik een hoop uit te leggen.” Stelde ze voor. Ik gaf haar nog een zoen voor ze vertrok. Maar ik zou haar terug zien. Dat had ze beloofd.
Aantal keer gelezen:
719
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)