Spannendverhaaltje.nl

Herhaling eerste keer

-
21-08-2010
Na enkele maanden in de lappenmand gezeten te hebben, moest ik mijn oefenprogramma verder aflopen bij de Fysio. Nooit bij een fysio gelopen en keek daarom welke dichtbij huis was ivm mijn slechte knie. Afspraak gemaakt bij ene Sylvia en de eerste afspraak was daar. 15.45 uur moest ik er zijn, de deur ging open en daar kam Sylvia naar buiten om mij uit te nodigen. We keken elkaar aan en moesten allebei lachen, we kenden elkaar van vroeger. Mijn eerste ervaring met het vrouwelijke geslacht was namelijk met deze Sylvia. Ook onze eerste keer was niet echt een succes!! Na heel even over vroeger en nu te hebben gehad gingen we aan de slag om mijn knie stabieler te maken. Spijkerbroek uit en in boxer op de tafel liggen. Mijn beurt om eens goed en aandachtig Sylvia te bekijken en mijn gedachten ging toch terug naar hoe ik ze naakt gezien had. Haar borsten waren toch echt goed in proporties gegroeid en haar ze was mooi opgedroogd. Een mooie vrouw. Ze bekeek mijn knie aandachtig en ik moest, terwijl ik op mijn rug lag, mijn knie buigen richting mijn gezicht.
Ik had een iets te ruim/nieuwe boxer aan en daar kwam mijn lul plots even om de hoek kijken. Ik merkte het gelijk en deed mijn been toch uit lichte schaamte naar beneden en keek haar gelijk aan om te zien of ze "het" gezien had. Ze keek me aan en lachte geruststellend lief en vertelde me dat de tand des tijds goed werk had gedaan en dat hij goed meegegroeid was en ik kan het weten, lachte ze. Ze legde mijn benen iets uit elkaar en ik moest plat gaan liggen. Het antwoord nog in me opnemend had ze een flesje gepakt en een vloeistof stroomde rond mijn knie. Ze tilde mijn been weer op die ruste op haar schouder en begon mijn knie te masseren. Ik merkte dat ze regelmatig naar mijn kruis zat te kijken en na een paar handelingen had ze het voor elkaar, mijn lul schoof weer naar beneden zo tussen het stof door. Daar had ze op zitten wachten want toen dit gebeurde stond ze op, ging naast me staan en voor dat ik iets kon gaan doen had ze mijn lul al in haar hand.
Ik zal je boxer maar even uit doen dan heb je er geen last van en schoof deze van mijn middel af. Mijn lul kwam te voorschijn. vanaf dat moment begon ze me zachtjes af te trekken en keek me aan. ze melde me dat ik bij het telefonisch inschrijven wist dat ik zou komen en daarom zo laat had afgesproken. Voorbedachten rade heet dat geloof ik. Mijn lul stond snel fier overeind en ze had mijn voorhuid al masserend naar beneden. Ze bukte en begon me te pijpen. Meerdere malen over mijn eikel en met haar andere hand mijn ballen te masseren. Shit, dit was lekker!! Ik begon haar kont te strelen en merkte dat ze geen string of iets aan had. AL snel zat mijn hand in haar kruis en streelde deze aandachtig waarbij licht gekreun van ons beide bij elkaar kwamen. Ze trok aan een of ander touwtje en haar broek kwam zo los te zitten dat deze naar beneden schoof. Twee heerlijke billen keken me schuin aan. Mijn hand zocht snel haar kut want ze pijpte me nu wel erg snel waarbij ze een soppend geluid creeŽrde. Ik voelde een glad geschoren natte kut met een clit die zo groot was als een olijf. HEERLIJK.
Een aantal vingers schoven zonder moeite naar binnen en begon haar te vingeren. Plots stond ze op en deed haar blouse uit en terwijl ze dat deed stapte ze over me heen, pakte mijn lul en schoof deze zo zonder enkele moeite bij haar natte kut naar binnen. Ze keek me weer aan en zei tegen me dat we de eerste keer maar eens goed over moetsen doen. Minuten lang neukten we ons letterlijk gek want beide kwamen we heerlijk klaar waarbij ze mijn lul heerlijk schoonmaakte met haar mondje. Mijn knieproblemen waren nog niet over maar het was wel een mooi begin.
Aantal keer gelezen:
401
Beoordeel dit verhaal:
(10 beoordelingen)